Asian International College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Asia International College Colegiul International Asia (cunoscut anterior ca Learning Capital College) încearcă să se conecteze cu comunitatea de cetățeni globali care împărtășesc o abordare participativă a procesului de învățare și sunt interesați să fie în partea din față și centrul economia cunoașterii de astăzi, pentru a fi gata pentru viitor. Cursanții se alăture programe de AIC nu doar pentru a fi "predate", dar a gândi, de a participa și de a crea ... Facultate AIC a face mai mult decât învăța doar, ascultă, provoacă și provocare. Abordare interesanta AIC a oferi programele sale acreditate combină cele mai bune din ambele lumi cu sediul fizice în nord-estul Singapore, și accesul la platformele de livrare on-line de stat-of-the-art dezvoltate de profund cu experiență echipele de tehnologie învățământ la cunoștințe Univers. Despre cunoștințe Universe Cunoașterea Universul este un lider organizatie de învățământ la nivel mondial, cu o rețea de mai mult de 3.000 de locații din întreaga lume, folosind peste 30.000 de profesioniști de învățământ. Compania atinge viețile a peste 300.000 de studenți de zi cu zi prin intermediul educatorilor pasionați, pedagogie inovatoare, curriculum riguroasă și utilizarea tehnologiei educaționale sofisticate, oferind servicii excelente în toate sectoarele de învățământ prin intermediul instituțiilor bine recunoscute și respectate în copilăria timpurie, primar și secundar, precum și educatie superioara. Asia Colegiul International este un membru al familiei de cunoștințe Univers. Viziune, Misiune și Valori de bază Viziunea noastra Pentru a fi recunoscute la nivel mondial pentru furnizarea de programe inovative de calitate în învățământul superior și dezvoltarea profesională. Misiunea noastră Asia International College oferă programe de ultimă oră, facilitate de o echipă de membri ai facultatilor realizate, utilizând cele mai noi pedagogii și tehnologii educaționale, cu respectarea întotdeauna cea mai înaltă calitate și a standardelor etice. Valorile de bază Client Focus Punem nevoile și interesele elevilor noștri în primul rând în dezvoltarea și livrarea de programele noastre și a standardelor de servicii.

Spiritul de inovație Noi promovăm o cultură a inovării și o pasiune pentru excelență în tot ceea ce facem. Etica profesională Suntem angajamentul de a atinge cele mai înalte standarde profesionale și etice în tot ceea ce facem.

Respect, va incurajam individualitatea, incluziune și diversitate culturală.
Responsabilitate Socială Ne onorăm obligațiile de mediu și sociale de inculcating un puternic simț al responsabilității și a comunității în cadrul organizației noastre.

Locații

Singapur

Address
11, Eunos Road 8, #04-01
408601 Singapur, Singapore

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: