DigiPen - Institute of Technology Singapore

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La DigiPen Institute of Technology Singapore, veți experimenta o educație riguroasă, concepută pentru a vă pregăti pentru oportunități de muncă interesante în cadrul economiei digitale globale. Prin intermediul studiilor, veți dezvolta cadre teoretice și cunoștințe fundamentale care vor fi relevante și utile pe parcursul carierei.

În plus față de lucrările obișnuite de curs și de sarcini, veți aplica cunoștințele dvs. pentru proiecte hands-on team care susțin comunicarea și colaborarea interdisciplinară. Acest focus bazat pe proiect vă provoacă să rezolvați probleme dificile, deoarece lucrați împreună pentru a crea software original, jocuri, animații și multe altele într-un mediu academic care reproduce un studio de producție profesional. Până la absolvirea studiilor, veți avea o cunoștință puternică de cunoștințe fundamentale în domeniul dvs., capacitatea de a inova noi soluții și un portofoliu de muncă care vă poate ajuta să ieșiți în evidență dintre potențialii angajatori.

ISTORIA NOASTRA

DigiPen a fost fondată de Claude Comair în 1988, la Vancouver, Canada, ca o companie de simulare și animație pe calculator. Pe măsură ce cererea de muncă a crescut, domnul Comair s-a confruntat cu dificultăți în a găsi personal calificat, care nu numai că avea o înțelegere fundamentală a informaticii, dar care a fost versat și în cele mai noi tehnologii digitale. Ca atare, DigiPen a început să ofere un program de instruire dedicat în animația 3D cu computer. La scurt timp, DigiPen s-a asociat cu Nintendo of America pentru a stabili un program de certificare în programarea jocurilor video.

Pe măsură ce jocurile video au evoluat de la o grafică simplă 2D la lumi 3D sofisticate, nevoia industriei de angajați calificați cu educație avansată în artă digitală, design și inginerie software a continuat să se extindă. Anticipând această nevoie tot mai mare, DigiPen a conceput și a început să ofere primul program de licență din lume în dezvoltarea jocurilor video (Bachelor of Science in Computer Science in Real-Time Interactive Simulation) care să pregătească studenții pentru provocările unice ale creării de jocuri și simulări 3D profesionale. software-ul. DigiPen și-a mutat campusul în Redmond, Washington, SUA, în 1998 și și-a deschis porțile în calitate de DigiPen Institute of Technology.

Ceea ce a început ca o abordare de ultimă oră a educației de simulare și dezvoltare a jocurilor a evoluat pentru a cuprinde noi programe în domeniul artei și animației digitale, inginerie computerizată, design de jocuri, design muzical și sunet și alte specializări în domeniul informaticii. Astăzi, DigiPen oferă nouă programe de licență și două programe de masterat în campusul său din Redmond. DigiPen oferă, de asemenea, programe de licență în două campusuri internaționale din Singapore și Bilbao, Spania, precum și prin parteneriate educaționale cooperatiste cu școli din Coreea de Sud și Thailanda.

Diferența DigiPen

Studenții aleg DigiPen (Singapore) pentru o varietate de motive - fie că este vorba de programele noastre de specialitate, accentul pe proiectele echipei și învățarea aplicată, rețeaua de elevi excepțională și conexiunile din industrie sau facultatea cu experiență. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile care definesc atât cine suntem, cât și ceea ce facem.

axat

Prin declararea zonei de studiu atunci când aplicați, veți sări direct la cursurile cele mai relevante pentru domeniul dvs. Până la sfârșitul studiilor, vei avea un nivel avansat de cunoștințe și vei fi gata să faci saltul în noua ta carieră.

Mainile pe

DigiPen te învață să fii rezolvator de probleme și inovator prin proiecte din lumea reală. Prin aplicarea principiilor academice pe proiecte concrete de echipă pe tot parcursul unui an, tu și colegii dvs. obțineți cunoștințele practice pentru a deveni creatori - nu doar utilizatori - ai tehnologiei.

Conectat

Conexiunile noastre puternice cu sectorul tehnologic din Singapore vă permit să vă integrați într-un puț profund de experiență în industrie și să începeți să vă construiți rețeaua profesională din primele zile în campus. Lucrăm îndeaproape cu o serie de parteneri respectați din industrie - inclusiv Ubisoft Singapore, Autodesk, Koei Tecmo, Continental Automotive și multe altele - pentru a oferi creștere profesională și oportunități de carieră studenților noștri.

Renumit

Elevii DigiPen au câștigat 57 de premii la Festivalul de Jocuri Independente - mai mult decât oricare altă școală din lume. Și timp de 10 ani de funcționare, The Princeton Review a clasat DigiPen printre primele cinci școli pentru designul jocurilor.

Cu experienta

Angajăm experți de conținut de nivel mondial din instituții academice de top și giganti din industrie, precum Microsoft, Nintendo, Disney, Pixar, Bungie și Sony. Instructorii noștri de la facultăți aduc experiența colectivă de cercetare academică premiată, dezvoltare software de ultimă oră, producție de jocuri video triple-A și conducere din industrie direct în sala de clasă.

Locații

Singapur

Address
PIXEL Building,
10 Central Exchange Green,

139660 Singapur, Singapore

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: