Citește Descrierea Oficială

Despre

Viziunea lui Kaplan este să devină "Institutul de Educație Privată a Alegerii" din Singapore și suntem hotărâți să ajutăm studenții noștri să-și atingă obiectivele de carieră și educație prin oportunități de învățare pe tot parcursul vieții.

Ca partener de învățare pe tot parcursul vieții, oferim programe academice pentru învățământul superior, precum și calificări profesionale și cursuri de formare pentru dezvoltarea abilităților, oferind oportunități pentru a rămâne mereu relevant.

Prin oferirea acestor oportunități și prin excelența în predare și învățare, Kaplan se străduiește întotdeauna să facă tot ce este mai bun pentru studenții noștri. Distincțiile noastre frecvente sunt o dovadă a acestui fapt.

Kaplan a fost premiat cu 9 premii la Premiile 2016 și 2017 pentru Educația pentru Învățarea în Educație și Dezvoltare Educațională (TED) 2016 și 2017, făcând Kaplan, în al doilea an consecutiv, "Cel mai bun instituție de învățământ privat", "Cel mai bun furnizor de formare corporativă" "În categoriile / disciplina selectate de către entitate.

În calitate de furnizor principal de educație privată, Kaplan a primit, de asemenea, mai multe distincții. În 2017, am fost, de asemenea, acordat "Cel mai bun instituție de învățământ privat din Singapore" și "Leading Corporate Training

Până în prezent, Kaplan a servit peste 65 000 de absolvenți1 și a acordat peste 225 000 de certificate profesionale2. Cu peste 550 de programe academice și certificări profesionale disponibile, acest lucru demonstrează angajamentul nostru față de inovarea continuă și fiind relevant pentru industrie. De asemenea, încercăm să creăm un mediu unic de învățare, în care studenții noștri din peste 35 de țări din întreaga lume pot fi inspirați să exceleze în cursul ales de studiu.

Vă încurajez să explorați Kaplan și să aflați mai multe despre ceea ce putem face pentru obiectivele educaționale și de carieră.

Profesor asociat Rhys Johnson

Chief Operating Officer

Kaplan Singapore


Misiune

Kaplan Singapore îi ajută pe indivizi să-și atingă obiectivele educaționale și de carieră. Kaplan Singapore construiește contracte futures, o poveste de succes la un moment dat.


Viziune

A fi instituția de învățământ privat de alegere.


Valorile noastre fundamentale și cultura

Valorile noastre fundamentale definesc cultura companiei noastre și oferă cadrul pentru ceea ce oferim Kaplan Singapore clienților și angajaților noștri zilnic.

  • Integritate

Kaplan Singapore situează fiind etic mai presus de toate pentru că a face lucrurile bune este singura cale către o creștere pe termen lung. Etica și integritatea noastră trebuie să fie ireproșabilă.

  • Cunoştinţe

Kaplan Singapore se străduiește întotdeauna să învețe mai mult și să folosească aceste cunoștințe în beneficiul studenților, colegilor, angajaților și comunității noastre.

  • A sustine

Kaplan Singapore oferă un mediu de susținere studenților, angajaților și comunității noastre. Tot ceea ce face Kaplan Singapore este conceput pentru a sprijini succesul studenților noștri.

  • Oportunitate

Kaplan Singapore va căuta în permanență noi și mai bune modalități de a crea oportunități pentru studenții, angajații și comunitățile noastre. Acest lucru este fundamental pentru misiunea noastră: Kaplan Singapore construiește o poveste de succes la un moment dat.

  • Rezultate

Kaplan Singapore reușește atunci când studenții noștri reușesc. Kaplan Singapore măsoară succesul nostru prin măsura în care elevii noștri își îndeplinesc obiectivele măsurabile.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Kaplan Singapore

BA (Hons) în gradul de Management Hotel combină atât experiența profesională cu teoria managementului pentru a oferi studenților cu abilitățile de specialitate pentru a d ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) în Managementul Hotelului combină atât experiența profesională cu teoria managementului pentru a oferi studenților abilități de specialitate pentru a deveni un lider de succes în industria ospitalității.

Ceea ce face acest grad convingătoare este programul de stagii de șase luni cu AccorHotels sau Ponte Group, care permite și permite studenților să învețe într-un mediu relevant, angajat și riguros, care se concentrează asupra proceselor-cheie operaționale și de management. Elevii vor avea de asemenea posibilitatea de a colabora cu managementul hotelului și de a lucra la un proiect de consultanță pentru a produce o soluție analitică care să abordeze problemele din lumea reală cu care se confruntă industria.... [-]

Singapore Singapur
Decembrie 2019
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Acest program de absolvire de un an de programare echipează adulții care lucrează cu abilitățile practice de la managementul întreprinderilor mici (SME) la Digital Market ... [+]

Universitatea din Birmingham CityStructura și conținutul

Acest program de absolvire de un an de programare echipează adulții care lucrează cu abilitățile practice de la managementul întreprinderilor mici (SME) la Digital Marketing.

Elevii vor lucra pe o serie de proiecte inovatoare și practice, cum ar fi rapoarte de afaceri, studii de caz, prezentări și proiecte, care îi vor ajuta să își aplice cunoștințele în situații reale și să aibă un impact imediat în organizațiile lor de afaceri.

Cerințe de intrare

Acest program de studiu acceptă o gamă largă de calificări, care include:

Diploma de studii diplomatice sau o diplomă echivalentăDiploma KaplanAlte diplome private și / sau calificări străine vor fi evaluate de la caz la caz... [-]
Singapore Singapur
Februarie 2020
Engleză
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Acest program de absolvire de un an este destinat să pregătească adulții de lucru pentru o lume a afacerilor internaționale și să acopere subiecte moderne, cum ar fi stra ... [+]

Universitatea din Birmingham CityDescrierea programului

Acest program de absolvire de un an este destinat să pregătească adulții de lucru pentru o lume a afacerilor internaționale și să acopere subiecte moderne, cum ar fi strategia de afaceri, operațiunile, marketingul, globalizarea și multe altele.

Elevii vor lucra pe o serie de proiecte inovatoare și practice, cum ar fi rapoarte de afaceri, studii de caz, prezentări și proiecte, care îi vor ajuta să își aplice cunoștințele în situații reale și să aibă un impact imediat în organizațiile lor de afaceri.

Structura și conținutul

Acest program de studii poate fi finalizat în cel puțin 12 luni cu normă redusă. Mai jos este structura programului:... [-]

Singapore Singapur
Februarie 2020
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Acest program de absolvire de un an de programare ajută adulții care lucrează să-și extindă cunoștințele de marketing și să-și îmbunătățească abilitățile creative. Metode ... [+]

Universitatea din Birmingham CityDescrierea programului

Acest program de absolvire de un an de programare ajută adulții care lucrează să-și extindă cunoștințele de marketing și să-și îmbunătățească abilitățile creative. Metodele de marketing actuale și problemele de afaceri contemporane, cum ar fi publicitatea contemporană, marketingul social și strategia de marketing și planificarea sunt, de asemenea, acoperite în acest program.

Elevii vor lucra pe o serie de proiecte inovatoare și practice, cum ar fi rapoarte de afaceri, studii de caz, prezentări și proiecte, care îi vor ajuta să își aplice cunoștințele în situații reale și să aibă un impact imediat în organizațiile lor de afaceri.... [-]

Singapore Singapur
Februarie 2020
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Kaplan Singapore

Acest program de gradul combină două subiecte de Banca și Finanțe și este potrivit pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în sectorul bancar și servicii financi ... [+]

Universitatea din EssexStructura și conținutul

Acest program de gradul combină două subiecte de Banca și Finanțe și este potrivit pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în sectorul bancar și servicii financiare.

Acest program este, de asemenea, aliniat la programa de certificare a managementului investițiilor (IMC). IMC oferă baza ideală pentru cei care planifică în viitor să se înscrie în programul Chartered Financial Analyst (CFA), deoarece acoperă 30% din curriculumul CFA de nivel I.

După absolvire, studenții pot obține calificările profesionale de la Asociația Contabililor Autorizați Chartered (ACCA) mai repede decât colegii lor. Ei pot aplica pentru scutiri pentru 7 lucrări fundamentale ACCA.... [-]

Singapore Singapur
Decembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Acest program de studii este acreditat de trei mari organisme profesionale de contabilitate și este potrivit pentru studenții care intenționează să urmeze o carieră în se ... [+]

Universitatea din EssexStructura și conținutul

Acest program de studii este acreditat de trei mari organisme profesionale de contabilitate și este potrivit pentru studenții care intenționează să urmeze o carieră în sectoarele contabilitate sau servicii financiare.

Ceea ce face ca acest program să fie convingător este ca studenții să poată beneficia de scutiri de la ACCA, de la CIMA și de la Institutul de contabilitate autorizată din Anglia și Țara Galilor (ICAEW) după absolvire. Ei pot obține scutiri pentru:

Până la 7 lucrări ACCA (nivel fundamental)Până la 6 lucrări CIMAPână la 5 lucrări ICAEW

Acest program este, de asemenea, aliniat la programa de certificare a managementului investițiilor (IMC). IMC oferă fundația ideală pentru cei care planifică în viitor să se înscrie în programul Chartered Financial Analyst (CFA), deoarece acoperă 30% din curriculumul CFA Nivel I.... [-]

Singapore Singapur
Decembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Acest program de gradul combină două subiecte strâns legate de Management și Marketing pentru a ajuta la sensibilizarea studenților sentiment de imaginație, inovație și i ... [+]

Universitatea din EssexStructura și conținutul

Acest program de gradul combină două subiecte strâns legate de Management și Marketing pentru a ajuta la sensibilizarea studenților sentiment de imaginație, inovație și inițiative în rezolvarea provocărilor de afaceri de azi.

Elevii vor explora subiecte populare și relevante, cum ar fi strategia de afaceri, comportamentul consumatorilor, marketingul digital și mass-media sociale și chiar psihologia managementului.

Cerințe de intrare

Acest program de studiu acceptă o gamă largă de calificări, care includ:

Diplomă de diplomă politehnicăDiploma KaplanAlte diplome private și / sau calificări străine vor fi evaluate de la caz la caz... [-]
Singapore Singapur
Decembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Kaplan Singapore

Diploma de licență Monash în copilăria timpurie este o calificare foarte respectată, destinată educatorilor care sunt pasionați de a lucra cu copiii mici în preșcolari, î ... [+]

Universitatea MonashIntroducere

Diploma de licență Monash în copilăria timpurie este o calificare foarte respectată, destinată educatorilor care sunt pasionați de a lucra cu copiii mici în preșcolari, în centre de îngrijire a copiilor sau în grădinițe. Acesta oferă, de asemenea, un început excelent pentru actualii educatori care dețin o diplomă în servicii pentru copii, îngrijire și educație timpurie a copilului și echivalent, în căutarea de a se perfecționa.

După finalizarea programului, veți fi calificat ca un profesionist educativ timpuriu calificat și eficient, cu o cunoaștere aprofundată a dezvoltării creative, fizice, personale, intelectuale și a capacităților sociale ale copiilor. Acest program vă va spori capacitatea profesională și va aprofunda înțelegerea domeniului complex al educației, oferind o Pathway de cercetare și învățare ulterioară.... [-]

Singapore Singapur
Aprilie 2020
Engleză
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge
Singapur, Singapore
Address
1 Selegie Road, Level 6, PoMo
Singapur, Singapore
Address
80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan
Singapur, Singapore