Bratislava International School Of Liberal Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bratislava Școala Internațională de Arte Liberale este fondată pe principiile artele liberale și Științe. Nostru curriculum de arte liberale este conceput pentru a stimula bine rotunjite, abilități echipate, persoanele fizice în mod independent minte prin cursul studiilor lor la nivel de licență.

Toate dintre studenții noștri absolvent cu o diplomă în Științe Politice, cu concentrații în Relații Internaționale, fie Studii Centrale Europene, sau a crezut politic. BISLA este, de asemenea flexibil în furnizarea de studii îndreptate pentru elevii cu interese specifice și oferă o gamă de cursuri extrașcolare-ne creditate gratuit (de exemplu limbi străine, de prezentare și argumentare abilități, etc.)

Forma de studiu Subliniem de contact frecvent, constiincios între studenți și profesori, precum și misiuni de scris pe săptămână, toate în timp ce citesc literatură științifică și clasicii filosofiei politice ca Platon, Hobbes, Locke, Marx, și Arendt.

Un seminar tipic constă din 7-10 elevi.

Toate cursurile sunt predate în limba engleză. Cunoștințe de bază de limba engleză este suficientă pentru orice solicitant pentru a se califica pentru programul nostru de studiu ca BISLA are pregătire excelentă în limba engleză academic.

După absolvire Elevii BISLA dobândească competențe și cunoștințe care să le permită să aplice pentru posturi din sectorul privat, administrație publică, mass-media și organizații non-guvernamentale. Absolventii nostri alege din cea mai largă gamă de subiecte pentru studii postuniversitare, cum ar fi:

Securității internaționale Studii Europene Integrare Europeană Stiinte Politice Politici publice Relatii Internationale Științele vieții

Economie și societate în Asia de Est

Studii de gen Media Studii Toxicomanie FILOSOFIE Studii Drama

Absolventii nostri au studiat la universități și facultăți 17, aproape jumătate dintre ei în străinătate, la insititutions precum London School of Economics, Universitatea din Groningen din Olanda, Universitatea Central Europeană din Budapesta, si la Universitatea din Chicago.

Dincolo de clasă Fiecare elev BISLA face un stagiu de-a lungul studiilor lor. Elevii organizează activități extracurriculare pentru ei înșiși, cum ar fi reviste, teatru și club sportiv, etc. Fiecare semestru, elevii 5-6 petrece un semestru în străinătate, în locuri cum ar fi Londra, Tilburg, Maastricht, Hong Kong, Sankt-Petersburg, și Vermont, Statele Unite ale Americii.

Activități extrașcolare În plus față de școală, BISLA este implicat în mai multe proiecte și inițiative științifice, culturale, și educaționale. Acesta publică Kritika o KONTEXT (Critica și Context), un jurnal de săptămână critice thinking.Every în timpul anului universitar, BISLA găzduiește discuții publice în limba engleză, precum și slovac pe teme cum ar fi criza de migrare sau condițiile de detenție.

Locații

Bratislava

BISLA

Address
Bratislava International School of Liberal Arts
Grösslingova 53
Bratislava

81109 Bratislava, Regiunea Bratislava, Slovacia
Număr de telefon
+421 2/592 343 12

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră