The Faculty of Electrical Engineering and Computer Science - University of Maribor

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Inginerie Electrică și Informatică (UM FERI)

Facultatea de Inginerie Electrică și Informatică (UM FERI) este o Facultate tehnică recunoscută la nivel internațional, ambițioasă, care transferă cu succes cunoștințele tehnice de top în industrie. Este cea mai mare facultate a Universității din Maribor, cu aproximativ 2.000 de studenți cu normă întreagă, peste 9.000 de studenți au absolvit și aproape 300 doctorat. tezele au fost apărate.

Dezvoltarea și suplimentarea constantă a programelor de studiu reprezintă un proces dinamic care abordează noile provocări sociale, nevoile societății și progresul științific. Programele implementate în cadrul celor trei cicluri facilitează dobândirea de cunoștințe fundamentale și competențe profesionale relevante, asigurând perspective excelente de carieră la domiciliu și în străinătate.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Vulpe / Pexels

Programele de licență (primul ciclu) cuprind plasarea industrială obligatorie, care le permite elevilor să dobândească cunoștințele necesare pentru rezolvarea independentă a problemelor. Studenții de masterat și doctorat pot participa la cercetări de bază și aplicate, efectuate de oameni de știință recunoscuți internațional, care lucrează la FERI. Studenții se pot înscrie fie în programe profesionale, axate pe formare practică și angajare timpurie, fie programe academice comparabile la nivel internațional care facilitează trecerea la programe de master (ciclul doi) și doctorat (ciclul al treilea).

Indiferent de tipul de studiu, conținutul programelor desfășurate de FERI cuprinde cele mai populare discipline ale dezvoltării tehnologice moderne în domeniile ingineriei electrice, informatică, comunicații media, telecomunicații și mecatronică. Întrucât FERI cunoaște foarte bine importanța legăturilor strânse cu economia și industria, se organizează întâlniri anuale ale consiliilor de programe, pentru a obține informații cu privire la activitățile de dezvoltare ale angajatorilor și așteptărilor acestora cu privire la competențele profesionale ale absolvenților. FERI cooperează activ cu comunitatea academică internațională mai largă prin diferite programe de schimb pentru studenți și personalul didactic.

Studiază cu noi!

128479_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Studiază la FERI este

  • F - Flexibil,
  • E - Excelent,
  • R - orientat spre cercetare,
  • I - Inovator!

FERI oferă un grad în care veți avea mai mult decât doar un grad în mâinile voastre. Este o oportunitate excelentă de viață care asigură angajabilitatea în Slovenia, Europa și în întreaga lume.

Locații

Maribor

Address
University of Maribor,
Faculty of Electrical Engineering and Computer Science,
Koroška cesta 46

SI-2000 Maribor, Unitatea administrativă Maribor, Slovenia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră