La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Introducere

Citește Descrierea Oficială

132947_ScreenShot2020-03-17at9.16.52PM.png

La Salle Campus Barcelona - URL este un centru universitar internațional cu mai mult de o sută de ani de istorie, dedicat formării integrale a oamenilor. Suntem membri fondatori ai Universității Ramon Llull, prima universitate privată non-profit din Catalunya.

Structurată în jurul a cinci domenii de cunoștințe, Inginerie și tehnologie TIC, Informatică, Arhitectură și construcții, Management și Artă, Design și Tehnologie, lucrăm cu misiunea de a pregăti profesioniști cu valoare, capabili să contribuie pozitiv la dezvoltarea unei societăți mai juste și durabilă.

Campusul nostru este un spațiu integral, definit de nucleul său de formare și cercetare, care adăpostește, de asemenea, La Salle Technova Barcelona, ​​un parc de incubare de afaceri, care facilitează relația dintre lumea academică și cea de afaceri și o serie a facilităților care promovează viața universității, cum ar fi reședința, instalațiile sportive, laboratoarele și spațiile destinate dezvoltării diverselor activități promovate chiar de studenți.

În acest mediu, reunim întreaga comunitate educațională. Suntem un campus universitar internațional, de garanție și referință, recunoscut pentru instruirea oamenilor care se adaugă. Suntem mândri de rețeaua noastră internațională de absolvenți, care sunt întotdeauna recunoscuți pentru excelență profesională, precum și pentru vocația socială puternică.

Îmi doresc ca navigarea dvs. prin acest site să vă permită să descoperiți tot ce căutați. Ușile Campusului nostru sunt întotdeauna deschise.

Bine ați venit la La Salle Campus Barcelona - URL.

Josep M. Santos

Director general

Cunoaște-ne

La Salle este o instituție cu peste 300 de ani de istorie și cu o prezență internațională largă. Am fost pionieri în oferirea de studii adaptate în permanență nevoilor pieței și societății. Ne-am angajat la o pregătire de calitate și valori pentru tineretul viitorului, deoarece oamenii sunt mai presus de orice.

132945_masters_i_postgraus_600_per_600.jpg

Misiunea și valorile

Suntem un campus universitar internațional, intercultural și interreligios, cu garanție și referință, recunoscut pentru instruirea oamenilor care se adaugă. Oferim studenților noștri o capacitate de investigare profundă și bazele necesare pentru a face față diferitelor și celor mai actuale tehnologii.

Profesioniști pentru companii și pentru societate

Cel mai important este oamenii. Combinăm etica, valorile și pregătirea tehnică pentru a face față provocărilor viitorului.

Misiunea La Salle Campus Barcelona este de a oferi o pregătire de înaltă calitate și de înaltă calitate într-un cadru global. Scopul nostru este de a dota studenților cunoștințele, abilitățile și experiențele necesare pentru a fi extrem de eficiente în dezvoltarea carierei lor profesionale.

La La Salle Campus Barcelona, formăm profesioniști cu un angajament etic ridicat și cu valorile necesare pentru a fi inovatori, știu să se adapteze la schimbări și să conducă transformările unei societăți în dezvoltare continuă. Toate activitățile noastre de predare, cercetare și transfer de cunoștințe sunt legate de dezvoltarea unui proiect de viață solid și cuprinzător.

Principalele obiective ale centrului nostru universitar sunt:

  • Transferați cunoștințe studenților care se alătură programelor noastre educaționale.
  • Transferul capitalului uman în societate, prin încorporarea absolvenților noștri în organizații.
  • Transferați ultimele progrese în tehnologie pentru a crea valoare acolo unde sunt utile și necesare.
  • Transferuri de companii create în Parcul de inovare tehnologică și de afaceri, pentru a contribui la dezvoltarea țesăturii de afaceri.

La Salle în cifre

Peste 4.000 de studenți s-au înscris. 25% dintre studenții de origine internațională. 75.100 m2 de infrastructură pentru învățare, servicii și zone exterioare.

  • 77 de țări
  • +1.000 de școli
  • 60 de centre universitare
  • +85.000 de profesori
  • +1.000.000 de studenți

Locații

Barcelona

La Salle Campus Barcelona

Address
Llucanes,41
08022 Barcelona, Catalonia, Spania
Număr de telefon
+34 93 29 02 416

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră