C3S Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Științe Sociale Castelldefels (C3S) este o școală privată de afaceri fondată în 2014 și înregistrată în cadrul Ministerului Educației din Spania. Centrul este acreditat pentru a oferi cursuri academice, inclusiv diplome dezvoltate în parteneriat cu universități de top.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune școli de afaceri din Barcelona, Spania, C3S este cea mai bună . Oferim o varietate de programe, inclusiv diplomă, licență, masterat la costuri 1/3 din Marea Britanie

Ne străduim să oferim excelență academică studenților noștri care se aplică din întreaga lume pentru a urma studii universitare inovatoare în campusul nostru din inima Barcelonei. Oferim numeroase beneficii și oportunități pentru creștere și dezvoltare, într-un mediu internațional dinamic, în care studenții pot sărbători diversitatea interculturală și stiluri inovatoare de predare.

125788_C3S02.jpg

Câștigă în timp ce înveți. Veți deveni gata de muncă atunci când veți studia la universitatea noastră. De asemenea, ne ajutăm studenții cu stagii plătite. Diplomă în Marea Britanie. Evaluare gratuită!

Cu vizite industriale și excursii de studiu , elevii vor deveni inteligenți să înțeleagă conceptele pe care le vor învăța în clasă și din cărți.

125789_C3S01.jpg

De ce C3S

1. Academicieni

Principalele metode de predare și învățare la C3S includ prelegeri la clasă, seminarii și tutoriale, învățare practică, excursii pe teren, proiecte și învățare prin cercetare.
Membrii facultății noastre nu sunt doar gânditori inovatori și educatori cu experiență, dar sunt, de asemenea, producători de schimbări în domeniul lor de expertiză. Operațiunile noastre sunt gestionate de personal academic și administrativ extrem de competent și dedicat.

2. Sprijin pentru elevi

C3S oferă studenților și potențialilor studenți îndrumarea, resursele și sprijinul pentru a aborda o varietate de cazare, imigrare și probleme academice.
Serviciile noastre de Asistență a Studenților sunt o echipă proactivă care vă va parcurge în orice etapă a carierei.

3. Experiență globală

C3S este o școală internațională de afaceri cu o perspectivă globală. Studenții noștri învață din ofertele noastre academice în timp ce se distrează de minune cu activitățile noastre de emersiune culturală.
Acest amestec perfect inspiră o conștientizare profundă de sine, sporește gândirea critică și încurajează participarea socială. Aici, la C3S, ne pregătim studenții să devină jucători majori pe scena mondială.

4. Acreditare internațională

Înțelegem importanța de a nu avea doar acreditare internațională, ci și de a construi parteneriate cu alte organizații cu idei similare din întreaga lume.
Aceste relații ne permit să oferim diversitate suplimentară în ofertele noastre și să înțelegem ce înseamnă „lumea reală” în toate colțurile globului.

Misiunea noastră este să facem din C3S Business School o C3S Business School incluzivă, diversă, inovatoare și competitivă.

Vino alături de noi la C3S Business School !

Locații

Barcelona

Address
Carrer de Londres, 6, porta 9
08029 Barcelona, Catalonia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră