C3S Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Științe Sociale Castelldefels (C3S) este o școală privată de afaceri fondată în 2014 și înregistrată sub Ministerul Educației spaniol. Centrul este acreditat să ofere cursuri academice, inclusiv Diplome și programe de limbă dezvoltate în parteneriat cu universități de top.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune școli de afaceri din Barcelona Spania, C3S este cea . Oferim o varietate de programe de MBA în Spania. Te poți înscrie la unul dintre programele noastre de MBA, conform cerințelor tale.

C3S este o Școală de Afaceri Internaționale Barcelona, și oferim o varietate de programe în afară de MBA, cum ar fi diplome, programe corporative și cursuri de limbi străine. Obținerea unui MBA Barcelona de la școala noastră vă poate îmbunătăți CV-ul și, de asemenea, vă poate ajuta să vă îmbunătățiți perspectivele. Vei fi fericit că ai făcut un MBA de la colegiul nostru, deoarece îți vei dezvolta noi abilități, în afară de obținerea gradului pe care îl iubești.

Ne străduim să oferim excelență academică studenților noștri care se aplică din întreaga lume pentru a urma studii universitare inovatoare în campusul nostru din inima Barcelonei. Oferim numeroase beneficii și oportunități pentru creștere și dezvoltare, într-un mediu internațional dinamic, în care studenții pot sărbători diversitatea interculturală și stiluri inovatoare de predare.125788_C3S02.jpg

C3S este Centrul de formare a abilităților soft, de angajare și este locul potrivit pentru a face o diplomă sau a învăța o limbă așa cum avem facultățile de nivel mondial. Studenții au acces la resursele electronice C3S care îi vor ajuta să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile.

Câștigă în timp ce înveți. Vei deveni gata de muncă atunci când vei studia la universitatea noastră. De asemenea, ne ajutăm studenții cu stagii plătite. 50 de parteneri de plasament lucrează cu noi pentru a face acest lucru posibil. Grad de Marea Britanie. Evaluare gratuită!

Cu vizite industriale și călătorii de studiu, studenții vor deveni deștepți să înțeleagă conceptele pe care le vor învăța în clasă și din cărți.125789_C3S01.jpg

De ce C3S

1. Academicieni

Principalele metode de predare și învățare la C3S includ prelegeri la clasă, seminarii și tutoriale, învățare practică, excursii pe teren, proiecte și învățare prin cercetare.
Membrii facultății noastre nu sunt doar gânditori inovatori și educatori cu experiență, dar sunt, de asemenea, producători de schimbări în domeniul lor de expertiză. Operațiunile noastre sunt gestionate de personal academic și administrativ extrem de competent și dedicat.

2. Sprijin pentru elevi

C3S oferă studenților și potențialilor studenți îndrumarea, resursele și sprijinul pentru a aborda o varietate de cazare, imigrare și probleme academice.
Serviciile noastre de Asistență a Studenților sunt o echipă proactivă care vă va parcurge în orice etapă a carierei.

3. Experiență globală

C3S este o școală de afaceri de top cu o perspectivă globală. Studenții noștri învață din ofertele noastre academice în timp ce se distrează de minune cu activitățile noastre de emisiune culturală.
Acest amestec perfect inspiră conștientizarea de sine, îmbunătățește gândirea critică și încurajează participarea socială. Aici, la C3S, ne pregătim elevii pentru a fi jucători importanți în faza mondială.

4. Acreditare internațională

Înțelegem importanța de a nu avea doar acreditare internațională, ci și de a construi parteneriate cu alte organizații cu idei similare din întreaga lume.
Aceste relații ne permit să oferim diversitate suplimentară în ofertele noastre și să înțelegem ce înseamnă „lumea reală” în toate colțurile globului.

Misiunea noastră este să facem din C3S Business School o C3S Business School incluzivă, diversă, inovatoare și competitivă.

Vino alături de noi la C3S Business School !

Locații

Barcelona

Address
Carrer de Balmes, 7
First Floor

08007 Barcelona, Catalonia, Spania