CESDA Universitat Rovira i Virgili

University of Aircraft Pilots

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CESDA este primul centru de formare universitară pentru piloții de aviație comerciali care urmează a fi înființați în Spania. Misiunea CESDA este de a instrui piloții excelenți și de ai ajuta să se integreze în carieră. CESDA se află lângă Aeroportul Internațional Reus, la 100 km sud de Barcelona , într-o zonă foarte dinamică și turistică din Marea Mediterană.

Vizitați CESDA la CESDA.COM

De ce să alegeți CESDA?

Misiunea CESDA este de a instrui piloții excelenți și de ai ajuta să se integreze în carieră.

La CESDA, ne concentrăm eforturile asupra fiecărui student în măsură să-și dezvolte întregul potențial și să devină antrenat ca un pilot comercial excelent.

La CESDA studentul se află în centrul întregii organizații.

 • CESDA este primul centru universitar din Europa pentru a oferi GRADUL COMERCIAL DE PILOT ȘI AERIAN OPERAȚII.
 • Licența EASA este recunoscută la nivel mondial și gradul este valabil pentru viață .
 • Patronii CESDA sunt guvernul din Catalonia, Consiliul municipal Reus , COPAC și URV .
 • CESDA este un centru universitar sigur și de încredere , deoarece Fundația Rego garantează finalizarea oricărui grup de ani care începe studiile sale.
 • Finanțarea este disponibilă pentru dvs. din Banc Sabadell (progresivă și de până la zece ani) și de la CaixaBank (pentru o perioadă de până la 8 ani, cu o perioadă de grație de 2 ani), precum și premii de excelență academică și granturi din partea Ministerului Educației . CESDA permite plata taxelor de înregistrare în rate fără dobândă, de 2, 4 sau de 9 ori pe an universitar.
 • Niveluri foarte înalte de plasare profesională:
  • Gradul de ocupare a forței de muncă în rândul studenților CESDA în sectorul aviației este de 84% .
  • Această rată crește până la plasarea de locuri de muncă de 95% pentru studenții care se numără printre cei 30% care au cel mai bun record academic.
 • CESDA are un departament CAREERS ASSISTANCE care se află în continuă comunicare și negociere cu companiile aeriene și profesioniști din industrie.
 • Pregătire bilingvă în engleză și spaniolă .
 • Include taxa de înscriere: un laptop, un material de zbor și o uniformă.
 • CESDA este un centru universitar unde totul este inclus într-un singur campus situat lângă Aeroportul Internațional Reus .
 • Facilități moderne și aeronave. Un aeroport internațional sigur, cu condiții meteorologice bune și puțin trafic. Dispozitive radio pentru navigație și zboruri de zi și de noapte.
 • Atribuirea unui tutore pentru a studia o oră de tutorial pentru fiecare oră de clasă.
 • Instrucțiunile de zbor au fost axate pe companiile aeriene cu SOM și MCC de 60 de ore pe simulatorul A320 .
 • Nivelul de siguranță în întreaga operațiune de zbor este mult mai mare decât în ​​majoritatea școlilor de zbor din Spania, pe baza unei culturi a siguranței generative derivate din filozofia excelenței CESDA.
 • Toți cadrele didactice de la CESDA sunt absolvenți cu experiență și experiență vastă.

Cine suntem noi

Primul centru universitar de piloți din Spania

CESDA a fost primul centru de formare universitară pentru piloții aviației comerciale care urmau să fie înființați în Spania. A fost creată în 2001, ca urmare a impulsului din sfera profesională, a organismelor guvernamentale și a sprijinului instituțiilor universitare.

Acesta este gestionat de Fundația Rego , o fundație non-profit, care are drept scop gestionarea unui centru de pregătire pilot aeronautică inovatoare bazat pe nevoile societății de azi.

CESDA este o garanție a excelenței, a prestigiului și a fiabilității

Membrii Consiliului de Administrație al Fundației Rego sunt:

 • Guvernul Cataloniei
 • Consiliul Local Reus
 • Asociația Piloților Aviației Comerciale (COPAC)
 • Universitatea Rovira i Virgili (URV)
 • Reial Aeroclub de Reus Costa Daurada (ca membru ales)

Forța tuturor acestor instituții asigură un proiect de instruire de înaltă calitate, egal cu cel al centrelor europene de formare a aviației.

Campusul

Un aeroport excepțional și facilități

Facilitățile CESDA sunt situate în campusul universității Reus Aeronautical, cu o suprafață aproximativă de 80.000 m² lângă Aeroportul Internațional Reus.

Acest aeroport este extrem de sigur datorită pistei sale foarte lungi, locației sale departe de munți și obstacole, tuturor mijloacelor radio pentru navigația instrumentală și traficului internațional, care îi ajută pe elevi să învețe cum operează aviația aeriană. Zona are propriul său microclimat, care este foarte potrivit pentru zboruri regulate și continue.

Facilitățile Universității CESDA sunt situate în campusul aeronautic Reus.

Mai mult, orașul Reus, lângă campus, este situat într-un centru puternic de dezvoltare economică și socială , care are un mediu universitar important și foarte dinamic și o viață culturală cu adevărat îmbogățită. Legăturile excelente de transport către Reus și spre zona înconjurătoare pe uscat, pe mare și pe aer au plasat regiunea într-o locație optimă în centrul Coridorului Mediteranean .

Studenții de la CESDA au două opțiuni de cazare : în apartamente și reședințe de studenți.

Valoare adaugata

Obiectivul principal este de a instrui oamenii la un nivel de excelență.

La CESDA am creat o cultură a respectului în toate domeniile: reguli, punctualitate, uniformitate și, mai presus de toate, respectul pentru dezvoltarea individuală a fiecărei persoane pentru a-și dezvolta întregul potențial ca viitor pilot profesionist.

Obiectivul principal este de a instrui oamenii la un nivel de excelență.

Acestea includ:

 • Grupuri mici în fiecare clasă, pentru o învățare optimă și personalizare a fiecărei unități de învățământ de bază.
 • Săli de clasă cu acces la Internet și laboratoare cu cele mai avansate tehnologii EStudenții pot merge online în sălile de clasă utilizând computerul personal care le-a fost acordat la înscriere pentru a-și susține activitatea academică și pentru a efectua sesiuni de practică în rețea în simularea navigației și a controlului traficului aerian.
 • Materiale de predare accesibile studenților, prin intermediul unui portal educațional.
 • O bibliotecă cu o arhivă actualizată în ceea ce privește cărțile, revistele de specialitate și de interes general și manualele de aeronave
 • O nouă flotă, în siguranță și de la ultima generație.

În plus, ca centru afiliat Universității Rovira i Virgili , CESDA are acces la serviciile Universității, cum ar fi serviciul de împrumut virtual pentru publicații din întreaga rețea de biblioteci universitare, precum și serviciul de împrumut interbibliotecar și accesul la serviciul sportiv al Universității.

Profesori

Personalul didactic al CESDA

Personalul didactic al CESDA este alcătuit din trei profiluri diferite: personal didactic-cercetare, instruirea cadrelor didactice și conferențiari.

93,75% din cadrele didactice sunt absolvenți de facultate

Certificat de:

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Spaniolă

Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Aviație aeriană pilotă și operațiuni aeriene de licență

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Spania Reus

Diploma de licență pentru aviația comercială și operațiunile aeriene pregătește elevul să devină pilot profesionist și să-l ajute să răspundă cerințelor stricte ale pieței muncii din domeniul aviației prin obținerea licenței pilotului european pentru aviația civilă EASA cu toate categoriile necesare până la "ATPL Înghețat ". Vizitați CESDA la CESDA.COM [+]

Diploma de licență pentru aviația comercială și operațiunile aeriene pregătește elevul să devină pilot profesionist și să-l ajute să răspundă cerințelor stricte ale pieței muncii din domeniul aviației prin obținerea licenței pilotului european pentru aviația civilă EASA cu toate categoriile necesare până la "ATPL Înghețat ". Vizitați CESDA la CESDA.COM

Obținerea diplomei noastre de licență permite absolvenților noștri să lucreze pentru orice companie aeriană și oferă, de asemenea, acces la sectorul aviației publice, precum și anumite profesii legate de sectorul transportului aerian care necesită un proces de examinare publică sau o licență pentru care este obținută o diplomă oficial universitară esenţial.... [-]


Videoclipuri

Live, Dream, Fly - CESDA

¿Cómo ser piloto de avión?