CETA Escola Universitària de Turisme - Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

veteran Centro_de_estudios

Testul Scoala de Turism CETA este un centru de renume internațional și pionier în domeniul formării turismului, cu peste 40 de ani de experiență. Experiența acumulată în ani de muncă în formare și cercetare în domeniul turismului Ea ne permit să ofere răspunsuri și soluții la nevoile întreprinderilor de turism într-un mediu din ce în ce dinamic, deschis și competitiv.

CETA Acesta oferă și conferă o la nivel înalt de formare a turismuluiPersonalizate, specializate și versatil, folosind metode moderne de predare axate pe dezvoltarea personală și profesională a studenților noștri, promovarea competențelor și abilităților de comunicare, relationare si lucru in echipa si creativitatea, imaginația și inițiativă.

Lucrăm îndeaproape cu mai mult 500 de companii de turism din întreaga lumeCare au încheiat acorduri cu școala noastră de a oferi pácticas de locuri de muncă în diferite domenii ale sectorului turismului, cu un consiliu de important loc de muncă pentru studenți și absolvenți noștri.

Pentru a răspunde nevoilor unei industrii dinamice și în continuă evoluție, CETA încurajează studenții și Alumni sale formare continuă cu o ofertă de masterat și cursuri postuniversitare și de renume în sectorul turismului, atât la nivel național și internațional.

CETA Putere de cercetare hotărât, formarea lingvistică și, asociat cu rețeaua de centru școli UNESCO, Respect pentru patrimoniul cultural și natural. Acești factori fac Scoala de Turism CETA un pionier în cercetarea turismului și un centru proiecție excelentă la nivel național și internațional.

De ce CETA?

dăm 15 motive pentru a alege CETA ca un centru universitar unde să ia o mașină:

 1. Planul de studii flexibile, personalizate și actualizate care îmbunătățește comunicarea, lucrul în echipă, creativitatea și imaginația elevilor.
 2. Practica este predat în diferite domenii de expertiză are un impact real asupra societății.
 3. CETA face parte din rețeaua de școli asociate cu UNESCO, creat în 1953 , în scopul de a promova cooperarea internațională și pace.
 4. CETA este implicat în proiecte de cercetare legate de turism și alte discipline , cum ar fi managementul patrimoniului cultural, sociologie, mediu, economie, marketing și comunicare.
 5. Prioritizarea grupuri mici, de armare tutoriale și utilizarea noilor tehnologii.
 6. Noi consolida învățarea limbilor străine cu programe internaționale de schimb.
 7. Numeroase programe de schimb care să permită studenților noștri să completeze o parte din studiile lor în țări străine.
 8. Locuri de muncă și rata ridicată Internship de plasare și sa concentrat pe toate sectoarele și sub - sectoare ale industriei turismului și de agrement.
 9. Angajamentul ferm de a internaționalizare și multiculturalismului: coexistă în studenții noștri centru de diferite naționalități și medii .
 10. Proiectele noastre educaționale includ valori legate de apărarea și protejarea patrimoniului natural și cultural, valori pe care le considerăm un aspect esențial în formarea profesioniștilor din turism.
 11. Orientare și mentorat sunt complet personalizate.
 12. Angajamentul nostru pentru formare ca elevii primesc mâna profesioniști de top prin conferințe săptămânale.
 13. Angajamentul nostru că studenții sunt în contact permanent cu turismul , datorită „rezultatelor finale CETA“.
 14. CETA este implicată în diverse proiecte internaționale ca un membru al Camerei de Comerț din Barcelona.
 15. Angajamentul nostru de a face studenții noștri un studiu personal de dezvoltare profesională pentru a îmbunătăți abilitățile lor și ca un factor care contribuie la entitate de turism Barcelona, din America Latină Comisia, Institutul de Comerț Exterior și Centrul de operațiuni de Comerț din Catalonia în formare universitară zonele de turism și de agrement.

Aici și CETA

CARE ESTE Aqu?

L'Agencia de Qualitat a Sistemului Universitar de Catalunya, AQU Catalunya, este principalul instrument pentru promovare și evaluare a calității în sistemul universitar catalan. AQU Catalunia are ca scop evaluarea, acreditarea și certificarea calității în domeniul universităților și colegiilor din Catalonia (cercetare, predare, și centru de service).

AQU Catalunya este fondatorul și statutul Asociației Europene pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior (ENQA) membru, și a fost unul dintre primele trei agenții în Registrul European pentru Asigurarea quaility pentru Învățământul Superior (EQAR). El este un membru al Rețelei Internaționale pentru Agenții de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (INQAAHE) al rețelei spaniole a Agențiilor de calitate universitare (REACU) și Consorțiul European pentru Acreditarion (ECA). Acesta a fost prima agenție europeană de calitate certificată ISO.

AQU Catalunia își are originea în consorțiu Agenția pentru calitatea sistemului de la Universitatea din Catalonia, care, încorporată la 29 octombrie 1996, a fost prima agenție de calitate, care a fost creată în Spania. Cu aprobarea Llei d'Universitäts de Catalunya 2003, consorțiul a devenit actuala agenție.

Semnarea acordului de cooperare între CETA, The UDG și AQU a fost semnat în 2013. Programul de evaluare de către AQU în CETA a avut loc în 2009.

Conform celor mai recente date cu privire la promovarea Aqu CETA 2007 și relația sa actuală de muncă, obținem următoarele fapte interesante care reflectă CETA bună filozofie și calitatea predării lor:

infografia_AQU-01

Locații

Barcelona

Address
Carrer de Sabino Arana, 42-44
08028 Barcelona, Catalonia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră