Citește Descrierea Oficială

Comunitatea CEU - UCH

O comunitate universitară în slujba societății

Misiunea noastră

Suntem o universitate catolică, un pionier în dezvoltarea de proiecte educaționale inovatoare. Suntem orientați să ajutăm persoanele care învață cu noi să înțeleagă disciplina pe care o studiază și să-și dezvolte activitatea profesională cu integritate și responsabilitate. Referința noastră este valorile umanismului creștin care constituie criteriul nostru de gândire și acțiune pentru îmbunătățirea societății.

Ne-am angajat într-o societate globalizată, la care vrem să contribuim:

  • Oameni cu pregătire completă, pregătiți să dezvolte o viață publică și să contribuie la îmbunătățirea mediului lor.
  • Cercetarea și transferul de cunoștințe și inovarea.
  • Ideea antreprenorială aplicabilă proiectelor de afaceri și sociale.

Viziunea noastră

Dorim să ne consolidăm ca o universitate globală , inovatoare în spiritul său și antreprenoriale în acțiunea sa, care transmite aceste atitudini comunității universitare astfel încât să le transfere societății. O universitate sa axat pe formarea de oameni valoroși în toate sensurile - intelectual, profesional și uman - și o face mai bine și mai bine.

O universitate hotărâtă să genereze , prin ea însăși și prin absolvenții săi, un impact asupra societății, care contribuie la îmbunătățirea acesteia și să devină o referință internațională în domeniul învățământului superior.

Angajament și responsabilitate

Ne gândim la consecințele acțiunilor noastre și respectăm regulile care ne guvernează și angajamentele pe care le facem.

Universitatea Avocatul CEU-UCH

Cifra asigură respectarea drepturilor și libertăților profesorilor, studenților și administratorilor și personalului de servicii, având în vedere acțiunile diferitelor organisme și servicii universitare.

Acțiunile lor vizează întotdeauna îmbunătățirea calității universităților în toate domeniile și nu sunt supuse nici unui mandat imperativ, în conformitate cu principiile independenței și autonomiei.

Demnitate și integritate

Recunoaștem valoarea inerentă a fiecărei ființe umane ca ființă rațională și liberă.

Suntem dedicați egalității dintre bărbați și femei. Suntem ca o organizație și ca transmițători de cunoștințe și valori.

Unitatea pentru egalitate

Evoluția societăților spre o realitate mai echitabilă, este necesar să treacă prin încorporarea în condiții de egalitate a tuturor bărbaților și femeilor care îi aparțin. Universitățile, ca centre de transmisie a cunoștințelor, trebuie, de asemenea, să adopte acest angajament, folosind mecanismele de care dispun, cum ar fi unitățile de egalitate, și astfel să atingă obiectivele care le-au fost încredințate.

  • Acesta informează și sfătuiește organele de conducere ale universității cu privire la politicile de egalitate.
  • Pregătește, pune în aplicare și evaluează planurile de egalitate în cadrul universității, care va stabili obiectivele și strategiile care trebuie atinse în ceea ce privește promovarea egalității de tratament și a oportunităților la universitate.
  • Acesta informează despre reglementările Universității și despre procedurile cu impact asupra egalității de gen și a oportunităților.
  • Susține realizarea de studii în vederea promovării egalității.
  • Promovează cunoștințele de către personalul Universității și de către studenții principiului egalității.
  • Disemină activitățile desfășurate pe probleme de egalitate.

Respect și empatie: acordăm o atenție specială relației cu cealaltă, recunoscând demnitatea fiecărei persoane și a muncii sale. Suntem sensibili la circumstanțele și nevoile altora și ne pasă de fiecare persoană care solicită ajutor sau îndrumare.

Solidaritatea: presupunem că binele comun este mai mult decât suma anumitor active și știm că efortul colectiv ne permite să realizăm realizări care nu pot fi realizate individual.

Profesionalism: Ne străduim să respectăm așteptările oamenilor cu care ne raportăm și să încercăm să dezvoltăm cu rigurozitate activitatea profesională pe care fiecare a încredințat-o.

Inovație: Simțim o universitate inovatoare în multe feluri. Noi propunem noi idei și inițiative care să se adapteze schimbărilor și noilor cadre sociale și profesionale.

Integrarea: Noi credem în valoarea diferenței și presupunem că facem parte din același întreg, comunitatea CEU. Noi adăugăm diferențele noastre, deoarece le considerăm valoroase, ne îmbogățim în mod cultural și personal.

procesul de admitere

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidad CEU - Cardenal Herrera

și mai mult de 30 de ani, a rupt studiile în domeniul comunicării în cadrul Universității CEU. Ne sunt susținute de zeci de ani de formare în comunicare angajate profesie ... [+]

comunicării audiovizuale

TITLU OFICIAL: Gradul în comunicare audiovizuală

DURATA / ECTS: 4 ani / 240 ECTS

SCAUNE / CAMPUS: 75 / Moncada - Alfara

PLACE AT: Spaniolă

REZULTATELE ÎNVĂȚĂRII

competențe generale

Adaptabilitate OC1- la schimbări organizatorice tehnologice, de afaceri sau de muncă. Capacitate OC2- munca în echipă și comunicarea ideilor, prin crearea unui mediu propice și capacitatea de a se integra într-un proiect comun pentru a obține rezultate. Abilitatea de a-și asuma riscuri OC3- expresive și tematice, în contextul disponibilității și a termenilor de producție audiovizuală, aplicând soluții și opinii personale cu privire la dezvoltarea de proiecte. Capacitatea de a lovi OC4- atunci când alege în condiții de incertitudine, asumarea responsabilităților. practica OC5- sistematică critică de auto-evaluare a rezultatelor: evaluarea importanței corecte și în mod constant ajusta greșelile făcute în procesele de creație sau de organizare producții audiovizuale. OC6- Abilitatea de a organiza sarcinile, efectuarea lor într-o manieră ordonată cu deciziile prioritare de adoptare logică în diferitele procese de producție audiovizuală. Respect OC7- solidaritate pentru diferite persoane și popoare ale planetei, precum și cunoașterea marile curente culturale în raport cu valorile individuale și colective și respectarea drepturilor omului. ... [-]
Spania Valencia
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad CEU - Cardenal Herrera

aptitudini generale: cunosc fundamentele esențiale ale persoanei umane și să sprijine demnitatea persoanei; Cunoaște și asimila fundamentele antropologice care susțin mar ... [+]

Educația primară Educația timpurie

CALIFICĂRI OFICIALE: dublă specializare in copilarie Educație Educație timpurie primar

Durata / ECTS: 5 ani / 312 ECTS

SCAUNE / CAMPUS: 80 / Moncada - Alfara; 80 / Elche; 80 / Castellón

PLACE AT: spaniolă

REZULTATELE ÎNVĂȚĂRII

competențe generale

Cunoscând bazele esențiale ale persoanei umane și să susțină demnitatea persoanei.Cunoaște și asimila fundamentele antropologice care susțin marile principii ale muncii educaționale, în special cele care se bazează pe mesajul creștin.Analiza și sinteza a realităților sociale și curente de gândire care afectează dezvoltarea istorică a omenirii, care se bazează pe mesajul creștin.Cunoașterea îndrumarea oferită de antropologie creștină la problemele sociale, și mai ales pentru tot ceea ce privește familia și educația.Analizeaza lumea complexă a relațiilor sociale care determină destinul omului, încercarea de a face sens al existenței și misterul umanității înconjurătoare.Analizați diferitele propuneri și soluții la problemele sociale date, subliniind perspectiva socială a magisteriului.conștientizare critică a existenței transcendenței și a experienței sale în evenimentul religios.cunoașterea sistematică a religiei în diferite culturi, precum și influența lor sociale, etice și culturale.Conștientizarea și respect față de religiile altor culturi.Abilitatea de a identifica și de a înțelege semnificația limbii religioase ca o modalitate de a exprima inexprimabilul.conștientizare critică a relației inextricabilă dintre credință și praxis.Cunoașterea centralitatea figura lui Isus Hristos pe mesajul și morala creștină.cunoașterea detaliată a conținutului esențial al credinței creștine.Cunoscând valoarea familiei creștine ca bază a proceselor educaționale și ca spațiu de excelență pentru o creștere armonioasă.Cunoscând bazele antropologice ale sarcinii educaționale.... [-]
Spania Valencia
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Part time
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad CEU - Cardenal Herrera

aptitudini generale: Capacitatea de analiză și sinteză, oferind eficiență la procesul de luare a deciziilor, rezolvarea problemelor. Realizarea acestei competențe presupu ... [+]

CALIFICĂRI OFICIALE: Licențiat în Inginerie Design Industrial și dezvoltare de produse

Durata / ECTS: 4 ani / 240 ECTS

SCAUNE / CAMPUS: 60 / Moncada - Alfara

PLACE AT: spaniolă

REZULTATELE ÎNVĂȚĂRII

competențe generale

CG1. Capacitatea de analiză și sinteză, oferind eficiență la procesul de luare a deciziilor, rezolvarea problemelor. Realizarea acestei competențe presupune a fi capabil de a aduna analiză și sinteză a datelor relevante, în scopul de a lua decizii care implică rezolvarea problemelor sau detectarea acestora, indiferent dacă teoretice sau practice, cu scopul final de transmitere a concluziilor obținut.CG2. Abilitatea de a lucra în echipe interdisciplinare, abilități de negociere și de consens. Realizarea acestei competențe presupune a fi în măsură să se integreze în organizațiile și echipele de lucru și să conducă ei, să fie în măsură să negocieze, să gestioneze și să medieze ipoteza acordurilor de la scopul de a obține mai mult doar și convenabil la soluția propusă de capăt; contribuind obiective asertiv și cu respect de delimitare, planificare și dezvoltare.CG3. Abilitatea de a cerceta și se referă diferitele domenii ale cunoașterii care converg în practica profesională. Realizarea acestui concurs presupune obținerea o imagine de ansamblu atât problemele, cât și soluțiile, și abilitatea și capacitatea de a relaționa cunoștințe diferite care conduc la cele mai eficiente și eficiente soluții pentru probleme complexe. Profesioniștii necesare într-o societate ca cea de azi trebuie să își asume în mod necesar complexitatea modificărilor și, prin urmare, având în vedere numeroasele variabile care fac soluții optime.CG4. capacitatea de auto-învățare, responsabilitatea pentru propria învățare. Angajamentul față de... [-]
Spania Valencia
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad CEU - Cardenal Herrera

competențe generale: Studenții dobândesc un angajament etic față de societate în desfășurarea activităților sale;. elevii dobândesc abilități în utilizarea tehnologiei in ... [+]

Managementul afacerilor

TITLU OFICIAL: Studii în Administrarea Afacerilor

DURATA / ECTS: 4 ani / 240 ECTS

SCAUNE / CAMPUS: 65 / Moncada - Alfara; 15 / Elche

PLACE AT: Spaniolă

REZULTATELE ÎNVĂȚĂRII

competențe generale

CG1. Elevii să dobândească un angajament etic față de societate în desfășurarea activităților lor. CG2. Elevii dobândesc abilități în utilizarea tehnologiei informației și comunicațiilor. CG3. Elevii dobândesc capacitatea de a lucra în mod independent, pentru a se asigura că sunt antreprenori în activitățile lor.

Competențe specifice

Din titlu / asul în gradul de Business Administration de la Universitatea CEU Cardenal Herrera, ar trebui să fie în măsură să demonstreze cunoașterea și înțelegerea organizațiilor, mediul în care își desfășoară activitatea și modul în care acestea sunt gestionate și direcționate relevante. Este important să se sublinieze înțelegerea și răspunsul la schimbare și de prognoza viitoare la fel.... [-]

Spania Valencia
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Suntem obsedati de salt de student în muncă în cele mai bune condiții. Prin urmare, curriculum-ul nostru este conectat la capacitatea de inserție profesională a viitorulu ... [+]

CALIFICĂRI OFICIALE: Studii in marketing

Durata / ECTS: 4 ani / 240 ECTS

SCAUNE / CAMPUS: 65 / Moncada - Alfara; 20 / Elche

PLACE AT: spaniolă

REZULTATELE ÎNVĂȚĂRII

competențe generale

CG 1. Elevii dobândi un angajament etic față de societate în îndeplinirea lor actividades./El realizarea acestui concurs implică dobândirea unor criterii pentru a înțelege și aprecia societatea și cultura actuală prin studierea rădăcinile sale istorice în ordine pentru a permite absolvenților să emită judecăți critice cu privire la diferite aspecte ale realității sociale și de a oferi sugestii de îmbunătățire din perspectiva principiilor constituționale și învățătura socială a Bisericii.2. CG că elevii dobândesc abilități în utilizarea tehnologiei informației și comunicațiilor. Realizarea acestui concurs implică cunoașterea, înțelegerea și gestionarea Tehnologiei Informației și Comunicațiilor să fie necesară pentru dezvoltarea viitorului profesional al studentului.CG 3. Că elevii dobândesc capacitatea de a lucra în mod independent, pentru a se asigura că sunt antreprenori în activitățile lor. Realizarea acestei competențe presupune a fi capabil de a proiecta un plan de lucru și se angajează punctul culminant cu perseverență și flexibilitate -anticipándose și depășirea dificultăților întâmpinate în dezvoltarea lor și integrarea modificărilor dvs. exija- devin mod profesionist și calificat.CG 4. Că elevii au o atitudine cu privire la: Drepturile fundamentale și egalitatea între bărbați și femei; Respectarea și promovarea drepturilor omului; Non-discriminare și accesibilitate universală pentru persoanele cu handicap; Respectarea valorilor unei culturi a păcii și a valorilor democratice.... [-]
Spania Valencia
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad CEU - Cardenal Herrera

aptitudini generale: de conducere și de luare a deciziilor; capacitatea de creativitate și de rezolvare a problemelor; abilități și planificarea organizațională; capacita ... [+]

CALIFICĂRI OFICIALE: Gradul în publicitate și relații cu publicul

Durata / ECTS: 4 ani / 240 ECTS

SCAUNE / CAMPUS: 75 / Moncada - Alfara

PLACE AT: spaniolă

REZULTATELE ÎNVĂȚĂRII

competențe generale

CG1. Conducerea și luarea deciziilor.CG2. Capacitatea de creativitate și rezolvarea problemelor.CG3. Competențe și aptitudini organizatorice de planificare.CG4. Capacitatea de analiză și sinteză.CG5. comunicare orală și scrisă.CG6. Abilitatea de a gestiona informații.CG7. competențe informatice legate de domeniul de studiu.CG8. angajament etic.CG9. Abilitatea de a lucra în echipe interdisciplinare.CG10. Competențe în relațiile interpersonale.CG11. abilități de gândire critică.CG12. Recunoașterea diversității și multi.CG13. Motivația față de calitate.CG14. Abilitatea de a se adapta la situații noi.CG15. Criterii de capacitate de dezvoltare.CG16. Capacitatea de învățare independentă.CG17. Capacitatea de inițiativă și antreprenoriat.... [-]
Spania Valencia
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad CEU - Cardenal Herrera

generale de concurență: dobândi o viziune de ansamblu asupra ființelor umane în dimensiunea sa imanent și transcendent. Realizarea acestui concurs presupune o atitudine d ... [+]

CALIFICĂRI OFICIALE: Facultatea de Jurnalism

Durata / ECTS: 4 ani / 240 ECTS

SCAUNE / CAMPUS: 75 / Moncada - Alfara

PLACE AT: spaniolă

REZULTATELE ÎNVĂȚĂRII

competențe generale

CG1.- dobândi o viziune de ansamblu asupra ființelor umane în dimensiunea sa imanent și transcendent. Realizarea acestui concurs presupune o atitudine de a căuta adevărul de diferite ordine de cunoștințe despre natura umană și a demnității personale comune tuturor bărbaților și femeilor, acordând o atenție deosebită implicațiilor etice și morale.CG2. O abordare riguroasă pentru societate și cultura actuală. Realizarea acestui concurs implică dobândirea unor criterii pentru a înțelege și aprecia societatea și cultura actuală, pe baza analizei riguroase a realitatea prezentă și rădăcinile sale istorice, cu atenție la învățătura socială catolică, permițând apoi să participe la responsabil în viața socială, în scopul de a păcii și a binelui comun.CG3.- se exprima corect în limba spaniolă. Realizarea acestui concurs presupune ca elevul / să știe exprime corect și comprehensibil în limba spaniolă, atât în ​​scris și oral. În plus, absolventii / ae pot alege să studieze limba spaniolă în Valencia sau.CG4.- lucra in mod eficient si eficient în limba engleză sau altă limbă străină. Realizarea acestei competențe presupune a fi în măsură să dezvolte abilitățile de a lucra in mod eficient și eficient, atât în ​​scris și oral, în limba engleză sau în alte competențe ale UE.înțelegerea și analiza propunerilor complexe CG5.-, critic, în contextul în care acestea sunt prezentate. Realizarea acestei competențe presupune a fi în măsură să definească, distinge și se referă atât elementele de bază și... [-]
Spania Valencia
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad CEU - Cardenal Herrera

aptitudini generale: Având în vedere la sunet și puternice despre istoria, societatea și cultura de azi. Realizarea acestei competiții implică criterii care permit să înț ... [+]

Științe Politice / Relații Internaționale

TITLU OFICIAL: Studii în Științe Politice

DURATA / ECTS: 4 ani / 240 ECTS

SCAUNE / CAMPUS: 30 / Moncada - Alfara

PLACE AT: Spaniolă

REZULTATELE ÎNVĂȚĂRII

competențe generale

Având în vedere la sunet și puternice despre istoria, societatea și cultura de astăzi. Realizarea acestei competiții implică criterii care permit să înțeleagă și să aprecieze societatea și cultura actuală, de cumpărare bazate pe analizarea riguroasă a realității prezente și rădăcinile sale istorice, cu atenție principiilor constituționale și doctrina socială a Bisericii, scopul de a permite absolvent de a participa responsabil în viața socială, în scopul de a păcii și a binelui comun. Fiind capabil să -și exprime ei înșiși în mod corect sau dezvoltarea corespunzătoare a comunicării și orale și exprimare în scris. Realizarea acestei competențe presupune învățarea despre resursele oratorie și de scris. comunicare verbală și non-verbale. Fiind capabil să opereze cu ușurință și eficiență în cel puțin o limbă străină. Realizarea acestei competențe presupune a fi în măsură să dezvolte abilitățile necesare pentru a lucra in mod eficient si in mod eficient, atât în ​​scris și oral, în limba engleză și tendențios, într-o altă limbă străină. Capacitatea de a lucra într-un context național și internațional. Fiind capabil de a înțelege și de a sintetiza propuneri complexe, critic, în contextul în care acestea sunt prezentate. Realizarea acestei competențe presupune a fi în măsură să definească, distinge și se referă atât elementele de bază și premisele pe care este construit expunerea oricărui argument, precum și... [-]
Spania Valencia
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

24 horas en la Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera. Campus Alfara del Patriarca
Address
46115 Valencia, Valencian Community, Spania
Website
Număr de telefon
+34 961 36 90 00