CIS Endicott International

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CIS - Colegiul pentru Studii Internaționale a fost înființat în 1981, o universitate americană, situat în inima orașului Madrid, într-una dintre cele mai frumoase părți ale orașului. Clădirea noastră este ușor accesibilă și într-o zonă extrem de sigură. Suntem mândri de a oferi studenților europeni o educație superioară americană mai aproape de casă, la fel de mult ca și noi, oferind americanilor tocmai ceea ce sunt obișnuiți, doar aici, în Spania.

CIS-Endicott este o comunitate de învățare foarte puțin strânsă, adesea descrisă ca fiind "ca o familie mare". Administratorii și profesorii fac tot posibilul pentru a se asigura că studenții noștri sunt confortabili în timp ce îi îndrumăm prin ceea ce va fi în cele din urmă unul dintre evenimentele cele mai importante ale vieții lor într-un cadru extrem de internațional - în multe cazuri într-o țară străină. Fiecare membru al personalului nostru și facultatea CIS-Endicott au trăit și au studiat în străinătate, așa că înțelegem nevoile studenților noștri spanioli care fac din Madrid casa lor temporară, precum și nevoile studenților noștri spanioli, care vor termina în final Diplomă de licență în altă parte.

Avantajele sistemului american

Sistemul american de învățământ superior a fost implementat în întreaga lume la unele dintre cele mai bune și cele mai de succes instituții de pe planetă.

Principalele avantaje ale "sistemului american" sunt următoarele:

 • Risc mai mic de eșec academic. Din moment ce tinerii rareori cunosc cu certitudine 100% ceea ce doresc să facă acum zece ani, studenților nu li se cere să fie încuiate într-un domeniu de studiu, în unele cazuri, încă din anul al doilea de liceu. De fapt, studenții nu sunt obligați să aleagă definitiv la începutul facultății. Elevii sunt încurajați să aleagă un accent sau un mare, dar cu siguranță nu vor fi penalizați dacă își vor schimba mintea în primii doi ani de studii, care implică în general cerințe de învățământ general care sunt aproape universale pentru toate programele de studii. Până la trei ani, studenții sunt obligați să ia o decizie, dar, din nou, elevii din anul trei sunt, de obicei, într-o poziție mai bună de a face o astfel de determinare.
 • Este foarte ușor să schimbați programele de grade, deoarece cursurile generale care sunt necesare în toate specializările oferite la CIS-Endicott rămân consecvente dacă un student studiază afaceri sau jurnalism. De asemenea, în cazul în care un student se va schimba de la afaceri la jurnalism, cursurile de afaceri vor satisface elementele libere incluse în cursurile generale. Acesta este cu adevărat cel mai flexibil sistem din lume și credem că tinerii studenți au nevoie de timp și de libertate pentru a descoperi cine sunt, în loc să fie blocați din punct de vedere academic într-un lucru pe care ei l-ar regreta într-o zi și să-l poată respinge.
 • Sistemul de credit este consecvent între colegiile și universitățile americane din întreaga lume, deci transferul este, de asemenea, relativ simplu.
 • Elevii organizează și își proiectează propriul program de cursuri sub supravegherea și îndrumarea decanilor cu experiență.
 • Se bazează mai mult pe aplicarea practică a conceptelor decât pe teorie. Credem profund că elevii învață mai bine, făcând de fapt ceea ce studiază decât ceea ce fac prin simpla încercare de memorare a datelor. Datele sunt importante, dar trebuie să existe o modalitate mai puțin abstractă de a gândi despre aceasta, pentru a vă asigura că informațiile sunt cu adevărat învățate.
 • Există sarcini săptămânale, astfel încât studiile se fac zilnic, spre deosebire de bâzâitul la sfârșitul semestrului pentru examene. Dezvoltarea abilităților de studiu în așa fel, tinde să devină un bun pe tot parcursul vieții.
 • Evaluarea continuă favorizează consecvența și îi încurajează pe elevi să facă tot ce pot, chiar dacă aceștia se comportă mai rău decât se aștepta la un examen sau proiect deoarece au o multitudine de oportunități de a-și demonstra cunoștințele și abilitățile.
 • Elevii sunt motivați de multe obiective pe termen scurt, precum și de faptul că sunt în mare măsură responsabili pentru propriul program de studiu și volumul de muncă.112954_Optimized-_47B9808.jpg

Partener academic: Endicott College

Din 1995, CIS - Colegiul pentru Studii Internaționale a lucrat îndeaproape cu partenerul nostru academic, Endicott College , un parteneriat care permite studenților înscriși în CSI să primească credite Endicott College. În fiecare an, 40% dintre studenții noștri absolvenți se transferă la campusul Colegiului Endicott din frumosul Beverly, Massachusetts, pentru a finaliza ultimii doi ani de licență.

La terminarea primilor doi ani la CIS-Endicott Madrid , elevilor le este oferită posibilitatea de a aplica pentru un transfer la orice universitate americană din lume pentru a-și termina studiile, să rămână la noi pentru programe selectate sau să se transfere direct la Endicott College din Massachusetts , așa cum mulți dintre studenții noștri fac în mod logic.

Fapte interesante despre Endicott:

 • Fondată în 1939.
 • Situat la aproximativ 30 de minute de Boston, Massachusetts.
 • Mai mult de 2400 de studenți participă în fiecare an.
 • Campusul mare american, cu propriile sale plaje, cafenele, săli de sport, săli de studiu, săli de mese, reședințe de studenți, terenuri de sport, magazine și tot ceea ce un student ar putea avea vreodată nevoie în campus. Este comparabilă cu a trăi într-un mic oraș.
 • Atmosfera universității americane.
 • Campus foarte sigur pentru studenții străini și naționali.

Una dintre cele 25 de universități regionale de top (o creștere de la # 34 în 2018)

O majoritate covârșitoare (95%) a studenților din CSI care au absolvit în cele din urmă la Endicott College din Massachusetts ne spun că experiența a fost îmbogățită atât din punct de vedere academic, cât și personal și că le recomandă în mod deosebit Colegiul Endicott.

Acreditare

În 1995, Colegiul pentru Studii Internaționale și Colegiul Endicott au încheiat un acord de afiliere prin care studenții CSI care sunt înscriși în programele academice Endicott College primesc Endicott College Credit, care poate fi transferat oricăror colegii sau universități americane.

Colegiul Endicott (Massachusetts, SUA) este acreditat de Asociația Școlilor și Colegiilor din New England (NEASC).

CIS este autorizat de Comunitatea Madrid ca o universitate străină în Spania (BOCM 06 aprilie 1998).

Locații

Comunitatea Madrid

Address
Calle de Velázquez,140
28006 Comunitatea Madrid, Spania

Beverly

Address
Hale Street 376
01915 Beverly, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră