ESART Campus Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre ESART

ESART Campus Barcelona este un Centru de studii superioare internaționale care predă diplomele BA (Hons) în interpretare, teatru muzical, dans, muzică: creație și producție, management artistic și producție, toate acreditate de Bath Spa University (Regatul Unit). Atât la nivel spaniol, cât și la nivel internațional, toate diplomele au o recunoaștere oficială garantată de Tratatul de la Bologna, în cadrul Spațiului European al Învățământului Superior.

ESART Campus Barcelona este integrat în Grup Montcau. Acest grup, fondat în 1965, este alcătuit din mai multe centre educaționale.

Grup Montcau a colaborat cu instituții de prestigiu din Regatul Unit de mai mult de un deceniu. ESART își începe activitatea în 2013, sediul nostru din Sant Cugat del Vallès este cunoscut sub denumirea de ESART Centre de Studii, iar în 2015 ESART Campus Barcelona își începe activitatea la Barcelona.

Oferim studii universitare acreditate de Pearson International și Bath Spa University din Regatul Unit:

  • BA (Hons) în Actorie (Interpretare și Teatru Muzical)
  • BA (Hons) în Dans (Dans)
  • BA (Hons) în Muzică Comercială (Muzică: Creație și Producție)
  • BA (Hons) în Management (management artistic și producție)

Filosofia pedagogică a ESART se concentrează pe:

  • Locul central al elevului și învățarea sa personală.
  • Un echilibru între teorie și practică care subliniază importanța practicii în învățare.
  • Acoperirea tutorialului elevului în procesul său de învățare.
  • Dezvoltarea autonomiei personale și a responsabilității de sine în procesele de învățare.
  • Sprijinul unei echipe formate din profesori și experți internaționali din domeniile academice și profesionale ale fiecărui grad.

Gradurile noastre

Datorită acordurilor de acreditare și acordurilor semnate cu Pearson (Marea Britanie) și Bath Spa University (UK), programele ESART au condus la acordarea unei serii de diplome universitare britanice.

După cum se întâmplă în Regatul Unit, studiile universitare (BA Hons) sunt de trei ani și constau în 180 de credite ECTS. Programele ESART acoperă primii doi ani (120 ECTS / 240 credite britanice) printr-o diplomă Pearson cunoscută sub numele de Diplomă Națională superioară BTEC (HND).

Printr-un proces de omologare, Bath Spa University validează diploma BTEC HND ca fiind echivalentă cu primii doi ani, iar studenții ESART participă la ultimul an al programului în Barcelona, urmând aceleași subiecte și conținuturi marcate de programele Bath Spa University. .

Rezumat: Diplomele de licență - HND și BA (Hons) - predate de ESART și acordate de Pearson și Bath Spa University sunt oficiale și recunoscute pe plan internațional în conformitate cu normele stabilite atât de Cadrul European al Calității (EQF) Tratatul de la Bologna și Spațiul european al învățământului superior.

Pearson:

Eticheta Pearson este susținută de 150 de ani de experiență și oferă în prezent peste 200 de grade în 20 de domenii diferite de studiu. Acesta este cel mai mare furnizor de servicii educaționale din lume care oferă cursuri recunoscute pe plan internațional, precum și servicii de acreditare și evaluare a calității în școli și instituții de învățământ superior din 75 de țări din întreaga lume. La nivel internațional, peste 1 milion de studenți studiază acreditați de Pearson.

Baie Spa University:

Bath Spa University, fondată în 1852, este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din Regatul Unit. În clasament (2015) a fost printre primele 5 universități pentru inovare și printre primele 10 de calitate pentru predarea lor. Spa Bath oferă studenților săi 7000 de studenți în mai mult de 230 de discipline.

Locații

Barcelona

Address
Carrer Còrsega, 409
08037 Barcelona, Catalonia, Spania