Geneva Business School Madrid Campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Geneva Business School!

Școala de afaceri din Geneva aici este o instituție de vârf care oferă o educație elvețiană de calitate. Programele noastre sunt predate 100% în engleză, iar campusurile noastre sunt situate în marile orașe europene, cum ar fi Geneva și Barcelona.

Metodologia noastră inovatoare înseamnă că elevii sunt învățați în săli de clasă mici și concentrate de către membrii facultății aleși cu grijă, toți fiind profesioniști de nivel înalt, dedicați îndrumării acestora în călătoria lor către a deveni lideri de afaceri viitori.

Școala de afaceri din Geneva oferă o varietate de programe de licență, master și doctorat.

Studenții pot alege să se specializeze într-una dintre numeroasele noastre activități majore, precum relații internaționale, management sportiv, marketing digital și finanțe internaționale, printre altele.
Campusurile Școlii de Afaceri din Geneva sunt situate strategic pe două dintre cele mai multiculturale și dinamice orașe din Europa.
Campusurile Școlii de Afaceri din Geneva sunt situate strategic pe două dintre cele mai multiculturale și dinamice orașe din Europa.

Campusul Madridului este situat central în districtul Chamberí, la câteva minute de Palatul Regal și ușor accesibil cu autobuzul și metroul. Facilitățile noastre includ un auditorium de ultimă generație și numeroase centre de studiu, special concepute pentru a oferi o experiență de învățare contemporană cu un mediu excelent pentru studenți.

Locații

Madrid

Address
Calle Duque de Liria, 6
28015 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania