IE University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

redefinirea unicitate

O experiență de transformare, care va spori valoarea ta unică și vă permite să joace un rol important în modelarea lume.

IE University este pentru studenții care se apropie de învățare ca un mod de viață, și care sunt deschise către lume și rolul de transformare a învățământului superior. Noi oferim o comunitate de susținere în cazul în care studenți și facultate interacționează împreună în procesul de învățare.

Mediul de învățare unică la IE University este construit pe reunirea unei comunități personalizate, asupra elevilor, într-un mediu deschis, care cuprinde o mare diversitate de indivizi, idei și abordări. In fiecare an peste 100 de naționalități sunt reprezentate în campusurile sale în Segovia și Madrid, cu peste 65% dintre elevii săi provin din afara Spaniei.

IE University este recunoscută pentru calitatea sa de predare și învățare care se numara printre universitățile de top din lume. În plus, programele sale de licență sunt recunoscute de către asociațiile cele mai prestigioase în domeniile lor respective.

Cu o abordare umanistă, spirit antreprenorial, viziune inovatoare, și să se concentreze pe rigoarea academică, IE University este angajat în educarea profesioniști și experți care vor face o diferenta in societate. Abordarea noastră practică pe bază de învățare pentru a începe în clasă și continuă în diferite părți ale lumii pentru a pregăti pe deplin studenti de la Universitatea IE pentru a deveni profesioniști internaționale.

Dacă doriți o educație de inspirație și provocatoare, care va forma cine sunteți și cine va deveni, IE University va lărgi orizontul dvs., conectați la lume, și ghida pe calea unic necesar pentru a atinge obiectivele.

Zece motive pentru a studia la Universitatea IE Un mediu unic de învățare

IE University oferă un mediu de învățare unic care este redefinirea învățământul superior pentru profesioniști astăzi. Noi va pregăti pentru a avea succes, permițându-vă să dezvolte propriul punct de vedere și de a descoperi potentialul deplin. IE University este recunoscută pentru calitatea sa de predare și învățare care se numara printre universitățile de top din lume.

O abordare centrată pe student

IE University are o abordare personalizată și centrată pe student la educație în cazul în care profesori și elevii sunt implicați în mod activ în experiența de învățare. Te va alătura o comunitate de susținere care valorile unicitatea și vă va ghida în timp ce forma propria cale.

O experiență internațională fără egal

Diversitatea noastră bogată oferă un mediu care vă oferă perspectivele internaționale necesare pentru a avea succes într-o lume globală. Cu peste 65% din studenții noștri vin din străinătate, reprezentând peste 100 de tari, va studia cu o comunitate cu adevărat diversă. Studiile de schimb cu partenerii noștri de prestigiu din întreaga lume și oportunități de stagii din întreaga lume oferă o experiență internațională de neegalat.

O facultate diversă, accesibil pentru tine

Facultatea de diverse Universitatea IE este format din două cadre universitare excelente și profesioniști cu experiență, cu experiență internațională și legături strânse cu lumea afacerilor. Mai mult, profesorii noștri sunt accesibile pentru tine. Va trebui interactiunea zilnica cu profesorii tăi, care vă susțin cu feedback-ul regulat și vă conectează la lumea profesională.

Scoate neconventionale din tine

Noi oferim un mediu în care poate fi deschis la noi moduri de gândire, de presă creativitatea, și de risc în neexplorat.

Alege propria cale spre succes

Programele noastre inovatoare de gradul sunt recunoscute de către asociațiile cele mai prestigioase în domeniile lor respective, și să integreze o varietate de abordări de predare și opțiuni care vă permit să modeleze propria instruire în conformitate cu aspirațiile tale profesionale.

Pune învățare în practică

Noi combina teoria cu practica din momentul în care începe studiile. Vei lua ceea ce învață în clasă și se aplică la cazurile reale și atunci când gestionează propriile proiecte. În fiecare an studenții pot alege o gamă de opțiuni de stagiu, care lucrează în campus, în Spania și în întreaga lume, și de a dobândi un set impresionant de aptitudini și experiențe profesionale pe care le face foarte căutat atunci când absolvent.

Learning pentru mâine

IE University a fost clasat printre primele zece universități din întreaga lume pentru inovație în tehnologii și predare. Ne dă o educație practică și relevantă pe care le pregătește pentru a răspunde provocărilor profesionale pe care se va confrunta în viitorul tău.

Trăiește-ți viața de student la maxim

Te va alătura o comunitate vibrantă și diversă student care trăiesc viața lor universitare din plin. Bucura de viață în Spania, deplasare, și participarea la toate oportunitățile extrașcolare le va avea la IE University.

cale de a-ti viitorul

Ne ajuta absolvenții noștri lanseze cariera lor în industrii și în întreaga lume. Angajatorii de companii de top din intreaga lume considera IE University printre universitățile de top în cazul în care doresc să recruteze din. Ce e mai mult, va aparține la o comunitate de peste 45.000 de absolventi IE la nivel mondial, face prieteni pe viata, și se bucură de o rețea de absolventi activ pe care le puteți depinde întotdeauna de-a lungul călătoriei dumneavoastră profesională.

Locații

Madrid

IE University

Address
Calle María de Molina 31
28006 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania
Număr de telefon
34 921 412 410

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

AACSB Accredited