IED Grados España

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Recunoaștere și prestigiu

IED Madrid este un Centrul de Design Superior aparținând IED Group, o rețea internațională născut în Italia, în 1966 și în prezent are 11 birouri între Italia, Spania și Brazilia.

Cu o gamă largă de formare în domeniile de design vestimentar, de produs, de interior, arte vizuale, comunicare și management are trei spații în oraș, fiind cea mai mare Campus de design din Madrid.

în sălile de clasă, în special conceput pentru a găzdui diferite specialitati de proiectare, cursuri de moda, arte vizuale noastre și de comunicare, au bibliotecă, laboratoare multimedia, săli de clasă specifice pentru proiectarea 3D, moda ateliere cu mașini de cusut, tricotat, manechine, plăci modelística si laboratoare pentru modele și prototipuri, precum și două plăci fotografice (130m2) cu iluminare naturală și artificială și trei Cyclorama.

În plus, IED Madrid, cu facilități, cum ar fi un magazin de imprimare de ecran și bijuterii, Lightlab, un laborator de prelucrare analogic în alb-negru, un atelier de tehnici de imprimare tradiționale cu mașină Riso, un Trotec cutter cu laser, o imprimantă 3D, laborator de analize de tesut cu microscoape, cântare, cuptorul de uscare și cabina de evaluare a culorilor, a modelelor de design clasă cu calculator și plotter pentru modele de imprimare, inclusiv mașini de înaltă tehnologie.

Experiența noastră de peste 20 de ani a avut ca rezultat un model academic inovativ și unic, care formează profesioniști de design capabili să se adapteze la o societate în schimbare.

servicii pentru studenți

Descoperiți toate serviciile și departamentele au la dispoziție ca student al IED Madrid.

Prima dvs. de zile de contact cu școala sunt esențiale să cunoască diferitele departamente și activități de sprijin, care vor fi utile pe tot parcursul educației dumneavoastră.

IED Madrid este un laborator cultural care generează pe tot parcursul anului diverse activități culturale care aduc valoare rolul proiectării și relația sa cu cetățenii. Prin festivaluri, conferințe, ateliere, piețe și premii de design, dorim să fii un jucător activ în toate activitățile noastre.

În plus, odată ce ați terminat studiile, vom urmări cariera și noi vă oferim toate consiliere instrumente, oportunități de locuri de muncă, crearea de rețele profesionale și de comunicare pentru diseminarea proiectelor tale.

resurse academice

IED Madrid oferă toate ISD diferite resurse academice comunitare care completează și îmbogăți de învățare.

Prin munca lor, am creat specific fiecărui conținut didactic de specialitate, activăm un atelier de lucru și de laborator de fabricație digitală și prototipuri, vom genera și disemina teoria despre cultura actuală a proiectului, vom urmări mereu tendințe și atent curios ca designeri bune și să dea acces toate serviciile de IED Madrid.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Grad avansat în design de produs, nivel de studii universitare oficiale

Campus 4 anii October 2019 Spania Madrid

Acest curs te învață instrumentele necesare pentru a proiecta obiecte, servicii și modele de afaceri instrumente. [+]

Cate & Nelson, foști studenți Bachelor Degree în Design de Produs de la IED Madrid pe Vimeo.

Senior Titlul în design de produs, la nivel oficial Colegiul de ieri (4 ani - 240 ECTS), modul în care toate necesare pentru a proiecta obiecte de orice tip, servicii și modele de afaceri instrumente.

Proiectantul produsului anticipează cerințele și nevoile pieței și ale societății, dezvoltarea de proiecte cu responsabilitate, care lucrează în cercetare și aplicarea de noi metode, materiale și procese de fabricație. Propune și servicii de proiectare și de noi concepte de produse, cum ar fi aparate, jucării, articole sportive, mobilier, ambalaje, etc.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Flor Alta 8
Madrid, Community of Madrid, 28004 ES
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Avenida Pedro Díez, 3
Madrid, Community of Madrid, 28019 ES
Adresa locaţie
Calle Larra, 14
Madrid, Community of Madrid, 28004 ES