IQS – Universitat Ramon Llull

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce IQS la IQS

IQS este un centru universitar al Societății lui Isus, membru fondator al Universității Ramon Llull, cu mai mult de o sută de ani de experiență și o lungă istorie. Acreditările naționale și internaționale garantează activitatea noastră continuă și ne consolidează prestigiul.

 1. Educație completă
  Vocația noastră și angajamentul nostru sunt de a educa oamenii în mod etic și cuprinzător în termeni personali, academici și profesionali. Ca urmare, la IQS , dobândirea de competențe profesionale este combinată cu dezvoltarea dimensiunii umane a elevului.
 2. Dimensiunea practică a programelor
  Programele sunt concepute pentru a oferi o educație practică, interdisciplinară. Facultatea IQS are o experiență profesională recunoscută în industrie și întreprindere, care le permite să ofere orientări extrem de practice și actualizate cu privire la piața muncii.
 3. Legături cu întreprinderea
  Toți studenții se angajează în stagii de practică obligatorie în cadrul unor companii private, iar proiectele finale sunt destinate dezvoltării unor lucrări practice de aplicare, cum ar fi un plan de afaceri.
 4. Serviciul de schimb de experiență și cariere profesionale
  Elevii au acces la schimbul de locuri de muncă IQS și la Serviciul de orientare profesională a carierei, unde li se oferă îndrumare și ajutor profesional, în special cu prima plasare a forței de muncă.
 5. Vocația internațională
  Schimburile studenților IQS cu universități străine reprezintă o completare ideală a studiilor de program, oferind o experiență care îmbogățește studenții atât academic cât și personal.
 6. Programul de limba engleza completa si invatarea limbilor
  IQS oferă posibilitatea de a lua unele programe postuniversitare și programul de licență în Administrarea Afacerilor și Management în întregime în limba engleză sau treptat, în spaniolă și engleză, precum și posibilitatea de a învăța limba germană.
 7. Îngrijire personalizată și grupuri mici
  Elevii au instructori personali pentru ai îndruma în probleme academice, profesionale și personale. Clasele sunt formate din grupuri mici în toate programele IQS licență și postuniversitare.
 8. Granturile IQS
  IQS are un program extins de burse și granturi, care includ burse de excelență și granturi de asistență familială.
 9. Specializare profesională cu programele IQS Graduate
  Gama de programe postuniversitare de la IQS oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta profesia într-un domeniu specific de studii cu instruire completă.
 10. Cercetarea și gândirea critică
  Cercetarea este o activitate esențială pentru asigurarea unei educații de calitate, dezvoltarea gândirii critice și contribuția la avansarea cunoștințelor. Din acest motiv, IQS încurajează cercetarea în facultățile sale universitare, postuniversitare și doctorale. programe.


IQS are două școli: Școala IQS de Inginerie, unde sunt predate studiile științifice și tehnice și Școala de Management IQS , unde sunt predate studiile de economie și de afaceri.


Schimburile internaționale

IQS se angajează pe deplin la ideea internaționalizării științei și consideră că legăturile internaționale mai puternice conduc la studii și cercetări de calitate superioară.

Schimburile de studenți cu universitățile străine reprezintă o modalitate ideală de a completa studiile IQS cu o experiență care îi va îmbogăți pe elevi atât din punct de vedere academic, cât și personal. Schimburile se fac cu universități străine renumite, cu care IQS a încheiat acorduri de schimb. Mai exact, IQS are acorduri de schimb cu 96 de universități: 44 în Europa, 31 în America de Nord, 12 în America de Sud, 3 în America Centrală, 5 în Asia și 1 în Africa.

Prin intermediul Biroului Relații Internaționale, IQS sprijină și îndrumă acei studenți care doresc să studieze o parte din programele lor în străinătate. Biroul Relații Internaționale oferă asistență și tuturor studenților internaționali care doresc să vină la IQS .

Datorită acestor schimburi internaționale, studenții sau cercetătorii IQS se vor bucura de următoarele avantaje:

 • Îmbunătățiți un limbaj: nu există o modalitate mai bună de a învăța o limbă decât de a trăi într-o țară în care se vorbește. Aceasta îmbunătățește posibilitățile lor profesionale, deoarece companiile internaționale caută candidați care pot vorbi fluent oa doua limbă.
 • Noi relații: vor avea ocazia să se familiarizeze cu oameni care au viziuni și culturi diferite de ale lor, care le pot ajuta chiar și în viața profesională.
 • Dezvoltarea abilităților: o experiență de a trăi în străinătate pentru o anumită perioadă de timp îi ajută pe oameni să devină mai responsabili și angajați față de ceilalți prin înțelegerea diferențelor culturale.
 • Ocuparea forței de muncă: rețeaua de contacte a studenților va crește semnificativ pe plan internațional, studiind în străinătate, ceea ce va deschide calea către alte companii sau alte posibilități.


O vocație pentru predare și cercetare

Scopul principal al Școlii de Inginerie IQS este instruirea și cercetarea în știință și tehnologie. Programele sunt concepute pentru a oferi o pregătire practică și interdisciplinară, acordând o atenție deosebită atât științei de bază, cât și muncii experimentale.

Cercetarea este o activitate esențială pentru furnizarea de educație de înaltă calitate, dezvoltarea gândirii critice și contribuția la progresul cunoașterii. De aceea, IQS stimulează și promovează cercetarea începând cu programele universitare și postuniversitare și terminând în doctorat. Școala IQS

Instalațiile de inginerie includ laboratoare, ateliere, instalații pilot și semi-industriale. În atelierele și laboratoarele didactice, fiecărui elev i se atribuie o stație pentru utilizarea lor individuală.


Caracterul antreprenorial

Școala IQS de Management este recunoscută pe plan internațional pentru formarea absolvenților lor în Administrarea Afacerilor și Management.

Misiunea sa este formarea cuprinzătoare a persoanelor cu atitudini, cunoștințe și abilități care le vor permite să creeze, să conducă și să administreze organizații competitive, care se vor evidenția în sfera industrială și tehnologică și care se vor dedica excelenței și justiției.

Experiența profesională a Facultății de Școală de Management IQS este renumită, precum și profilul său de cercetare, care este foarte solicitant de producție continuă de contribuții, cum ar fi publicarea de articole de referință, participarea la congrese, capitole pentru cărți și simpozioane, printre altele .

Locații

Barcelona

Address
IQS Via Augusta, 390,
08017 Barcelona, Catalonia, Spania

Acreditări

AACSB Accredited