Citește Descrierea Oficială

Suntem specializați în formarea de lideri, manageri și tehnicieni în industria ospitalității și turismului, cu o pasiune pentru serviciu și o universitate internațională viziune multiculturală.

Misiunea noastră este de a contribui la dezvoltarea socială, economică și culturală a industriei durabile, prin formarea de manageri, profesioniști și tehnicieni. Ne-am angajat la inovare și vom promova legătura dintre companiile din sectorul și Ostelea pentru a alimenta piața de soluții noi.

Participantii nostri sunt centrul activitatii noastre, pentru a le, vom trece o cunoaștere aplicabilă și practice.

campusul nostru principal este în Barcelona, ​​singurul oraș din lume cu nouă clădiri de patrimoniu mondial. În plus, avem doi parteneri de referință EAE Business School și la Universitatea din Lleida.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Licenţă

OSTELEA - Escuela de Turismo

În actualul peisaj turistic internațional, preocuparea pentru durabilitate, creșterea concurenței între destinații și cererea de calitate la un preț rezonabil sunt provoc ... [+]

În actualul peisaj turistic internațional, preocuparea pentru durabilitate, creșterea concurenței între destinații și cererea de calitate la un preț rezonabil sunt provocări confruntate într-un mediu care se schimbă în sine, în transformare continuă și, în unele cazuri, instabil.

Având în vedere această paradigmă, Școala Ostelea de Turism și Ospitalitate oferă un nou grad în Turism și timp liber - Acesta este un grad oficial care este dezvoltat în jurul abordării internaționale, în cazul în care călătoria nu este înțeleasă doar ca simplul fapt de călătorie sau de intermediere și marketingul turistic, ci, dimpotrivă, corespunde tuturor activităților și actorilor implicați în sectorul turismului care se manifestă prin călătorii. De asemenea, diploma în turism și petrecere a timpului liber înțeleg timpul liber ca fiind consumul de turism care se reflectă într-un mod transversal în toate elementele sistemului turistic.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Engleză,Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Conoce EAE Business School: Curso Académico 2013 2014

Ostelea
Address
C/ Aragó, 28
08015 Barcelona, Catalonia, Spania
Address
C/ Príncipe de Vergara, 108 28002 - Madrid
Madrid, Community of Madrid, Spania