Citește Descrierea Oficială

Despre noi

O instituție non-profit, cu istorie și prestigiu.

RCC Escorial-Mª Cristina a fost înființată de regina regină María Cristina de Hasburgo și Lorena, în 1892, condusă de ordinul religios augustinian de la înființarea sa. Este un centru educațional superior asociat Universității Complutense din Madrid.

Predăm programele oficiale de licență de licență în drept și licență în administrarea afacerilor, de masterat în drept și o diplomă privată în chiropractică.

Centrul Universității Regale Escorial - María Cristina este situat într-un cadru extraordinar și în împrejurimi fabuloase. Campusul universitar face parte din complexul arhitectural monumental uimitor al Mănăstirii Regale din El Escorial, fondat de regele Phillip al II-lea în secolul al XVI-lea. Toate acestea oferă o atmosferă deosebit de benefică pentru studierea și relațiile inter / personale.

Clădirile sunt adevărate pietre de arhitectură, cu facilități complet modernizate: Student Residence, Bibliotecă, zonă sportivă, săli de curs echipate cu facilități de proiectare, săli de calcul, etc.

Formarea generală a persoanelor este scopul principal al programului educațional oferit de Centrul Universitar Escorial - María Cristina, prin dezvoltarea potențialului lor cognitiv, fizic, social-cultural care le duce la limitele cunoștințelor lor posibile. Stimulem creativitatea și cercetarea științifică prin educația academică, prin transmiterea cunoștințelor și a culturii.

Managementul Centrului supraveghează excelența în materie de calitate și educațională, într-un dialog permanent și fluent între lectori și studenți, departe de educația oficială birocratică sterilă.

Personalul didactic, format în mare parte de la Universitatea Complutense din Madrid și de mediul de afaceri, este personal și profesionist implicat în activitățile de instruire și educație din domeniile lor.

Sunteți centrul de interes și obiectivul întregii noastre activități academice instituționale. Din acest motiv, fiecare elev are un tutore / lector care îl ghidează și îl însoțește în pregătirea profesională și academică.

"Vino cu mine dacă ai aceleași adevăruri. Examinează-mă dacă ai aceleași îndoieli. Unde recunoști greșeala ta, vino cu mine. Unde recunoști a mea, ia-mă cu tine "(Sf. Augustin).

Din contextul acestui cadru incomparabil de arhitectonie, un simbol al universalității și frăției, cerem studenților noștri să devină bărbați și femei cu valori civice, sensibile și dedicate dezvoltării și respectului demnității umane.

Ne deschidem ușile pentru toată lumea, fără a face nicio distincție între rasă, crez sau poziție, facilitând o formă reciprocă de formare și informare cu alte centre universitare.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spanish (Spain)

Această școală oferă și:

Licenţă

Royal University Center Maria Cristina

Diplomă oficială de la Universitatea Complutense din Madrid. Instruire personalizată menită să pregătească profesionistul juridic cerut de societatea noastră. ... [+]

Diplomă oficială de la Universitatea Complutense din Madrid. Instruire personalizată menită să pregătească profesionistul juridic cerut de societatea noastră.

Rute și cerințe de accesAplicare în centru (din 15 aprilie).Selectivitatea sau aprobarea FP II.Livrarea unui Flyer de admitere de către Centru.Preînregistrarea la UCM.Numărul de locuri oferite: 20Termenele limită de preînregistrareTermenul de depunere a cererilor la Centru începe la 15 aprilie.În luna septembrie, dacă există locuri libere, Centrul va deschide un nou termen limită de depunere a cererilor.Pentru preînregistrarea în UCM, vor fi urmate termenii indicați de UCM.

Perioada și cerințele pentru formalizarea înscrierii: odată ce studentul este admis, aceștia se vor înregistra în primele zile ale lunii octombrie la Secretariatul Centrului.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spanish (Spain)
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Royal University Center Maria Cristina

Colegiul Regal Maria Cristina a fost fondat de regina regină Maria Cristina de Habsburgo și Lorena în 1892, ca instituție de învățământ superior. De la înființare, Colegi ... [+]

Business Administration Degree este un program oficial de studii de 4 ani.

Este potrivit pentru studenții care au obiective de carieră care implică diverse aspecte ale managementului, economiei, contabilității sau finanțelor. Gradul oferă o educație generală îndreptată spre ocuparea forței de muncă în companiile de vârf sau spre eforturi antreprenoriale.

Elevii vor fi expuși aplicațiilor teoretice și practice ale conceptelor de afaceri. Un alt punct de reținut este numărul redus de elevi per clasă, ceea ce facilitează procesul de învățare și comunicare.

stagii

La RCU, veți găsi oportunități de stagiu în apropierea campusului și în apropiere Madrid.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spanish (Spain)
Campus
Citiți mai multe în limba engleză