Citește Descrierea Oficială

Despre noi

O instituție non-profit, cu istorie și prestigiu.

RCC Escorial-Mª Cristina a fost înființată de regina regină María Cristina de Hasburgo și Lorena, în 1892, condusă de ordinul religios augustinian de la înființarea sa. Este un centru educațional superior asociat Universității Complutense din Madrid.

Predăm programele oficiale de licență de licență în drept și licență în administrarea afacerilor, de masterat în drept și o diplomă privată în chiropractică.

Centrul Universității Regale Escorial - María Cristina este situat într-un cadru extraordinar și în împrejurimi fabuloase. Campusul universitar face parte din complexul arhitectural monumental uimitor al Mănăstirii Regale din El Escorial, fondat de regele Phillip al II-lea în secolul al XVI-lea. Toate acestea oferă o atmosferă deosebit de benefică pentru studierea și relațiile inter / personale.

Clădirile sunt adevărate pietre de arhitectură, cu facilități complet modernizate: Student Residence, Bibliotecă, zonă sportivă, săli de curs echipate cu facilități de proiectare, săli de calcul, etc.

Formarea generală a persoanelor este scopul principal al programului educațional oferit de Centrul Universitar Escorial - María Cristina, prin dezvoltarea potențialului lor cognitiv, fizic, social-cultural care le duce la limitele cunoștințelor lor posibile. Stimulem creativitatea și cercetarea științifică prin educația academică, prin transmiterea cunoștințelor și a culturii.

Managementul Centrului supraveghează excelența în materie de calitate și educațională, într-un dialog permanent și fluent între lectori și studenți, departe de educația oficială birocratică sterilă.

Personalul didactic, format în mare parte de la Universitatea Complutense din Madrid și de mediul de afaceri, este personal și profesionist implicat în activitățile de instruire și educație din domeniile lor.

Sunteți centrul de interes și obiectivul întregii noastre activități academice instituționale. Din acest motiv, fiecare elev are un tutore / lector care îl ghidează și îl însoțește în pregătirea profesională și academică.

"Vino cu mine dacă ai aceleași adevăruri. Examinează-mă dacă ai aceleași îndoieli. Unde recunoști greșeala ta, vino cu mine. Unde recunoști a mea, ia-mă cu tine "(Sf. Augustin).

Din contextul acestui cadru incomparabil de arhitectonie, un simbol al universalității și frăției, cerem studenților noștri să devină bărbați și femei cu valori civice, sensibile și dedicate dezvoltării și respectului demnității umane.

Ne deschidem ușile pentru toată lumea, fără a face nicio distincție între rasă, crez sau poziție, facilitând o formă reciprocă de formare și informare cu alte centre universitare.

Programs taught in:
Engleză
Spanish (Spain)

Această școală oferă și:

Licenţă

Royal University Center Maria Cristina

Diplomă de studii la Universitatea Complutense. Studiile de administrație și management de afaceri au fost predate la RCU Escorial-Mª Cristina din 1972. Calificarea permi ... [+]

Diplomă de studii la Universitatea Complutense. Studiile de administrație și management de afaceri au fost predate la RCU Escorial-Mª Cristina din 1972. Calificarea permite studenților să locuiască în locuri de muncă calificate solicitate de companii spaniole și internaționale, precum și de către organele administrației publice.

Rute și cerințe de accesAplicare în centru (din 15 aprilie).Selectivitatea sau aprobarea FP II.Livrarea unui Flyer de admitere de către Centru.Preînregistrarea la UCM.

Numărul de locuri oferite: 20

Termenele limită de preînregistrare

Termenul de depunere a cererilor la Centru începe la 15 aprilie.

În luna septembrie, dacă există locuri libere, Centrul va deschide un nou termen limită de depunere a cererilor.... [-]

Spania Madrid
Royal University Center Maria Cristina

Diplomă oficială de la Universitatea Complutense din Madrid. Instruire personalizată menită să pregătească profesionistul juridic cerut de societatea noastră. ... [+]

Diplomă oficială de la Universitatea Complutense din Madrid. Instruire personalizată menită să pregătească profesionistul juridic cerut de societatea noastră.

Rute și cerințe de accesAplicare în centru (din 15 aprilie).Selectivitatea sau aprobarea FP II.Livrarea unui Flyer de admitere de către Centru.Preînregistrarea la UCM.Numărul de locuri oferite: 20Termenele limită de preînregistrareTermenul de depunere a cererilor la Centru începe la 15 aprilie.În luna septembrie, dacă există locuri libere, Centrul va deschide un nou termen limită de depunere a cererilor.Pentru preînregistrarea în UCM, vor fi urmate termenii indicați de UCM.

Perioada și cerințele pentru formalizarea înscrierii: odată ce studentul este admis, aceștia se vor înregistra în primele zile ale lunii octombrie la Secretariatul Centrului.... [-]

Spania Madrid