Universidad Camilo José Cela

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să studiezi la UCJC?

La Camilo José Cela University Oferim o educație diferită. O educație activă care oferă posibilitatea de a trăi universitatea dvs. trăiesc la cel mai înalt nivel, atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă, pentru a deveni profesionistul pe care aspirați să îl fiți.

Oferta noastră academică se bazează pe trei principii care sunt încorporate în ADN-ul nostru:

interdisciplinaritate

Combinația de cunoștințe, culturi și discipline vă oferă șansa de a împărtăși sali de curs cu studenții de la alte grade, de a dobândi cunoștințe dincolo de propria dvs. specializare și de a vă pregăti pentru a face față provocărilor complexe ale secolului XXI.

INOVAŢIE

Suntem în evidență de alte universități datorită modelului nostru educațional deschis și a abordării mult mai relevante pentru vremurile în care trăim.

O PREZENTARE INTERNAȚIONALĂ

Obiectivul nostru este de a pregăti indivizi autonomi care să-și poată conduce propria carieră profesională pe parcursul vieții într-o manieră independentă și de susținere în contexte globale.

SUNTEM INTERDISCIPLINARI

La UCJC educăm profesioniști capabili să-și facă drumul în medii hibride și să se confrunte cu sarcini complexe de lucru.

Pentru a realiza acest lucru, oferim o metodă de predare multilaterală.

O modalitate simplă de a dezvolta multiple abilități și cunoștințe care vă vor ajuta să vă aflați pe piața muncii.

SPORT

Clubul sportiv UCJC face parte din identitatea noastră.

Un concept unic în cluburile sportive universitare situate la Campusul Madrid-Villafranca, cu școli și instructori specializați.

Profitați la maximum de cele 40.000 de metri pătrați de facilități înconjurate de verdeață și natură.

SUNT INOVATORI

La Grupul Educațional SEK avem un angajament continuu față de inovația educațională și tendințele de vârf.

Suntem conștienți de faptul că educăm profesioniștii din viitor, o responsabilitate care ne împinge să evoluăm în mod continuu în experiențele de învățare ale elevilor.

Acceptăm provocarea de a inova curriculum-ul nostru și de a redefini forma învățământului universitar în ceea ce privește depășirea modelelor tradiționale și sincronizarea acestora cu noua paradigmă educațională, axată pe elev și învățarea lor.

Suntem internaționali

  • 120 de acorduri cu universități din întreaga lume
  • 164 STUDENȚI DE SCHIMB ÎMBUNĂTĂȚIREA SPAȚIILOR DE ÎNVĂȚARE PE CAMPUS
  • 51 DIFERITE NAȚIONALITĂȚI LIVIND ÎMPOTRIVA CAMPUSULUI
  • 9 LANGUZE PRINCIPALE SPECTATE ÎN SALA DE LECTURĂ

Profitați din plin de ocazia de a vă distribui profilul cu unele dintre cele mai bune universități din întreaga lume.

Îmbunătățim mobilitatea dvs. cu programe internaționale de schimb. Experiențe la universități precum Harvard și Stanford. Toți studenții UCJC care au optat pentru mobilitate sunt în prezent în schimburi. Personalul nostru didactic internațional vă susține educația, oferindu-vă o viziune profesională mai globală.

CAMPUL VILLAFRANCA

Campusul Madrid-Villafranca cuprinde peste 100.000 de metri patrati de facilități, înconjurat de natură și la doar 20 de minute de centrul orașului Madrid. Campusul este dotat cu cele mai noi tehnologii și spații de lucru practice din fiecare grad și școală, spații de agrement, săli de întâlnire pentru grupuri de lucru și facilități sportive de primă clasă.

CAMPUL URBAN ALMAGRO

UCJC Graduate School este găzduită într-o clădire istorică din secolul al XX-lea, în inima orașului Madrid, pe Calle Almagro. Înconjurat de o gamă largă de servicii și opțiuni de transport pentru confortul studenților noștri, acesta găzduiește peste 3.500 de metri pătrați de aproximativ 20 de săli de curs și o curte mare acoperită pentru organizarea diferitelor evenimente și activități.

Locații

Madrid

Address
C/ Castillo de Alarcón, 49
Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră