University of Alcalá

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Alcala (UAH) este o universitate publică cu un angajament pentru excelența în predare și cercetare, pe care o oferă prin adaptarea ofertei sale de formare la schimbările sociale și cerințele sociale și prin atragerea și păstrarea talentului. Numărul său este printre prioritățile sale, promovarea angajabilității studenților; punerea în aplicare a politicilor responsabile din punct de vedere social care să-i consolideze reputația de instituție deschisă, integratoare și angajată; și dezvoltarea unui management eficient, responsabil și transparent, bazat pe responsabilitatea sa față de instituția în sine și față de societate.

Situată în orașul istoric Alcalá de Henares, la 30 de kilometri de Madrid, Universitatea are 28.000 de studenți, 2.000 de cadre didactice și 800 de servicii și personal de administrare. Cele trei campusuri ale sale - istoric, știință și tehnologie și campusurile din Guadalajara - joacă acasă 40 de programe de licență, 78 de programe postuniversitare oficiale și o ofertă largă de cursuri de formare pe tot parcursul vieții în toate domeniile cunoașterii.

Inclus în principalele clasamente naționale și internaționale, UAH este printre cele mai bune universități din lume atât în termeni globali, cât și pentru indicatori precum predare, angajabilitate, internaționalizare, producție de cercetare, echipamente și infrastructuri, durabilitate și angajament social.

În același timp istoric și avangardist, UAH este una dintre cele mai venerabile universități din Europa și își poate urmări originea încă din anul 1293 și Studia generală medievală. În 1499, Cardinalul Cisneros a înființat Colegiul St Hildephonse în vederea creării unui oraș universitar prototip care să funcționeze ca model pentru alții în Ibero-America. Printre cei mai ilustrați studenți se numără figuri precum Lope de Vega, Calderón de la Barca, Francisco de Quevedo, Tirso de Molina, Fray Luis de León, Ignacio de Loyola sau Gaspar Melchor de Jovellanos, precum și María Isidra de Guzmán - prima femeie din Spania pentru obținerea unui titlu de doctorat.

Modelul său universitar unic și conservarea patrimoniului său arhitectural și artistic bogat au condus la declararea sa ca Patrimoniului Mondial de către UNESCO în 1998.

University of Alcalá este, de asemenea, un reper mondial pentru predarea limbii și culturii spaniole, angajamentul său social și apărarea drepturilor omului. Nu degeaba, istoricul său Paraninfo sau sala de adunări este scena pentru ceremoniile de premiere a staturii Premiului Cervantes pentru literatură în spaniolă, Premiul pentru drepturile omului al Regelui Spaniei sau premiul „Camino Real”.

Misiune

Pregătirea completă a studenților și dezvoltarea personală și profesională a acestora prin predare de înaltă calitate, crearea și transmiterea cunoștințelor și diseminarea științei și culturii.

Viziune

Să fii o universitate de frunte în context internațional, angajată cu societatea, incluzivă și deschisă lumii, contribuind la avansarea cunoștințelor și la formarea cetățenilor prin intermediul unei predări de calitate, excelență în cercetare și promovarea unor responsabilități etice și sociale atitudini.

Știați?

  • Printre cele mai bune universități din lume în clasamentul universităților QS și în clasamentul universităților din lume.
  • Trei dintre cursurile de licență predate la University of Alcalá (Fizioterapie, Studii Engleze și Studii Hispanice) sunt printre cele mai bune din Spania, conform clasamentului produs în fiecare an de ziarul „El Mundo” în suplimentul său „50 de grade”.
  • 8 de grade de masterat predate la UAH sunt printre cele mai bune din Spania , în conformitate cu suplimentul de 250 de grade Masterat produs în fiecare an de ziarul El Mundo.
  • Studiile englezești se numără printre cele mai bune 200 de subiecte din lume, iar limbile moderne se numără printre cele mai bune 250, potrivit prestigioasei QS World Rankings by Subject.
  • UAH este prima clasată universitate publică spaniolă în predarea de excelență, în conformitate cu CYD Ranking (Cunoștințe și Dezvoltare Fundația).
  • Printre cele mai bune universități din lume pentru politicile de sustenabilitate a mediului în clasamentul UI Greenmetric World University.

Locații

Alcala de Henares

Address
Pza. San Diego, s/n
28801 - Alcalá de Henares

Alcala de Henares, Comunitatea Madrid, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: