University of Alcalá

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Alcala (UAH) este o universitate publică cu un angajament pentru excelența în predare și cercetare, pe care o oferă prin adaptarea ofertei sale de formare la schimbările sociale și cerințele sociale și prin atragerea și păstrarea talentului. Numărul său este printre prioritățile promovării angajabilității studenților; punerea în aplicare a politicilor responsabile din punct de vedere social, care îi consolidează reputația de instituție deschisă, integratoare și angajată; și dezvoltarea unui management eficient, responsabil și transparent, bazat pe responsabilitatea acesteia față de instituția în sine și față de societate.

Situat în orașul istoric Alcalá de Henares, la 30 de kilometri de Madrid, Universitatea are 28.000 de studenți, 2.000 de cadre didactice și 800 de angajați ai serviciilor și administrației. Cele trei campusuri - Campusurile de Istorie, Știință și Tehnologie și Campia Guadalajara - acompaniază 40 de programe universitare de licență, 78 de programe postuniversitare oficiale și o ofertă largă de cursuri de formare pe tot parcursul vieții în toate domeniile cunoașterii.

În clasamentul principal național și internațional, UAH se numără printre cele mai bune universități din lume, atât în termeni globali, cât și pentru indicatori precum predarea, capacitatea de angajare, internaționalizarea, producția de cercetare, echipamentele și infrastructurile, durabilitatea și angajamentul social.

În același timp istoric și avangardist, UAH este una dintre cele mai venerabile universități din Europa și își poate urmări originea încă din anul 1293 și Studia generală medievală. În 1499, Cardinalul Cisneros a înființat Colegiul St Hildephonse în vederea creării unui oraș universitar prototip care să funcționeze ca model pentru alții în Ibero-America. Printre cei mai ilustrați studenți se numără figuri precum Lope de Vega, Calderón de la Barca, Francisco de Quevedo, Tirso de Molina, Fray Luis de León, Ignacio de Loyola sau Gaspar Melchor de Jovellanos, precum și María Isidra de Guzmán - prima femeie din Spania pentru obținerea unui titlu de doctorat.

Modelul său universitar unic și conservarea patrimoniului său arhitectural și artistic bogat au condus la declararea sa ca Patrimoniului Mondial de către UNESCO în 1998.

University of Alcalá este, de asemenea, un punct de referință mondial pentru predarea limbii și culturii spaniole, angajamentul său social și apărarea drepturilor omului. Nu pentru nimic, paranorma sau sala de întrunire istorică, etapa pentru ceremoniile de atribuire a staturii premiului Cervantes pentru literatură în spaniolă, premiul Regele Spaniei pentru drepturile omului sau premiul "Camino Real".

Misiune

Formarea cuprinzătoare a studenților și dezvoltarea lor personală și profesională prin învățământul de înaltă calitate, crearea și transmiterea cunoștințelor și diseminarea științei și culturii.

Viziune

A fi o universitate de conducere în context internațional, dedicată societății, incluzivă și deschisă lumii, contribuind la avansarea cunoașterii și pregătirea cetățenilor prin învățământ de calitate, excelență în cercetare și promovarea atitudinilor etice și responsabile din punct de vedere social .

Știați...?

  • Printre cele mai bune universități din lume în clasamentul universităților QS și în clasamentul universităților din lume.
  • Trei dintre cursurile de licență predate la University of Alcalá (Fizioterapie, Studii Engleze și Studii Hispanice) sunt printre cele mai bune din Spania, potrivit clasamentului produs în fiecare an de ziarul „El Mundo” în suplimentul său „50 grados”.
  • 8 de grade de masterat predate la UAH sunt printre cele mai bune din Spania , în conformitate cu suplimentul de 250 de grade Masterat produs în fiecare an de ziarul El Mundo.
  • Studiile englezești se numără printre cele mai bune 200 de subiecte din lume, iar limbile moderne se numără printre cele mai bune 250, potrivit prestigioasei QS World Rankings by Subject.
  • UAH este prima clasată universitate publică spaniolă în predarea de excelență, în conformitate cu CYD Ranking (Cunoștințe și Dezvoltare Fundația).
  • Printre cele mai bune universități din lume pentru politicile de sustenabilitate a mediului în clasamentul UI Greenmetric World University.

Locații

Alcala de Henares

Address
Pza. San Diego, s/n
28801 - Alcalá de Henares

Alcala de Henares, Comunitatea Madrid, Spania

Programe

Această școală oferă și: