DigiPen Institute of Technology Europe - Bilbao

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul de Tehnologie DigiPen este prima universitate din lume care se specializează în educația jocurilor video cu 3 campusuri din Redmond-SUA (campusul nostru principal), Singapore și Bilbao-Europe (deschis în 2010). DigiPen pregătește tinerii pentru industria jocurilor video și alte sectoare (aeronautică, auto, cinema ...) timp de 30 de ani, folosind un model educațional extrem de practic în care elevii produc jocuri video și animații de la zero. Princeton Review tarife constant DigiPen ca una dintre școlile de top în educație joc video și revista Forbes a recunoscut DidiPen ca o școală de referință în America de Nord și DigiPen a fost votat al 2 - lea cel mai bun universitate joc video din Statele Unite ale Americii de Animație Cariera Revedeți . Studenții DigiPen absolvă pregătirea și experiența pe care o cere industria actuală!

În gradul de informatică pe care îl predăm, pornind de la fundamentele Simulării Interactive în timp real folosind jocuri video ca mijloc de a face acest lucru, elevii noștri produc jocuri video, făcând fiecare dintre componentele individuale care vin împreună pentru a face jocurile de la zero. Ei învață să facă motorul de joc, inteligența artificială, motorul grafic, fizica și toate, fără să folosească niciun software pe care nu l-au creat de la zero. În timpul celor 4 ani de licență, elevii fac 5 jocuri video complete (3 jocuri în 2D și 2 jocuri în 3D) care lucrează în echipe formate din programatori și artiști de animație și în condițiile exacte pe care le vor lucra în filmul profesional jocuri de noroc. Calitatea jocurilor produse de studenții DigiPen este de așa natură încât acestea concurează în mod obișnuit în competițiile internaționale de jocuri video. DigiPen a câștigat (56 de premii), mai mult decât orice altă școală de jocuri video, în cel mai important festival de jocuri independente din sectorul San Francisco.

În Bachelorul nostru de Artă și Animație (BFA) , elevii noștri încep să învețe fundamentele fundamentale ale desenului, folosind perspectiva și proporția corectă, învățând despre culoare, compoziție și textură. Ei își dezvoltă propriile personaje și pun în practică tot ceea ce studiază în clasele lor de anatomie. Ei fac filme animate în 2D, în echipe și individual, alb-negru și color. Ei apoi învață cum să facă 3Dmodele ale personajelor și mediilor lor. În cadrul orelor de film, ei învață cum să deplaseze camera, să-și înființeze și să-și lumineze scenele. În cele din urmă, elevii învață cum să își editeze filmele astfel încât să vină în viață! (Am inclus mai jos unele dintre filmele studențești DigiPen Bilbao premiate) Studenții noștri BFA lucrează, de asemenea, în colaborare cu programatorii care produc toate imaginile pentru jocurile video și de a învăța din întâmplare ce înseamnă să lucreze într-o companie de producție de jocuri video.

Absolvenții și oportunitățile noastre profesionale.

În ceea ce privește oportunitățile profesionale oferite de studenți, studenții din cohortele noastre din 2010 și 2011 lucrează la nivel internațional (Ubisoft Germania și Canada), la nivel național (Mercury Steam Game Studios din Madrid) în domeniul optometriei (Davalor Salud Pamplona) line (Innomatic) și și-au creat propria companie (Kaia estudios). " DigiPen a adus în lume două promoții ale studenților care, în general, au nevoie de mai puțin de două luni pentru a-și lua locul în acest sector " ziarul El Correo 22/11/2015

"Unul dintre studenții noștri a demarat un proiect pentru studenții recent absolvenți ai unei mari companii AAA și, în decurs de un an, a fost transferat la cel mai mare studio pilot al companiei. Absolvenții noștri lucrează în multe domenii diferite de la joc la aeronautică, la automobile, film și medicină. În toate cazurile, aceștia sunt angajați cu drepturi depline și nu lucrează ca stagiari ". - Steven Longden, director de admitere, Institutul de Tehnologie DigiPen

Cu o moștenire de 30 de ani puternică - aproape la fel de stabilită ca și industria în sine - Institutul de Tehnologie DigiPen este un cunoscut trailblazer al educației pentru jocuri și dezvoltare de software.

Fiind prima instituție din lume specializată în această formă de învățământ, DigiPen sa aflat în punctul focal pentru progresul cercetării în domeniul mass-media digitale și al tehnologiilor informatice. "Bazandu-ne pe o fundatie de invataturi aplicate in mediul universitar, cunoasterea industriei si colaborari multidisciplinare bazate pe echipa", afirma misiunea institutionala, "ne inspiram studentii sa urmeze invatarea pe tot parcursul vietii precum si explorarea stiintifica si creativa si sa le imputerniceasca sa devina lideri și inițiatori la nivel global ".

Iată trei motive pentru care puteți studia în Bilbao, la primul campus european al lui DigiPen:

1. Cadre didactice de neegalat într-un domeniu unic specializat

Ca o școală care înțelege importanța unei educații informate și orientate spre industrie, diplomele lui DigiPen sunt formate în jurul cerințelor lumii jocurilor. Această profesie complicată necesită un personal bine pregătit, cu cunoștințe și abilități de specialitate. Acesta este motivul pentru care DigiPen Bilbao oferă programe cuprinzătoare în informatică pentru dezvoltarea de software și artă digitală și animație pentru film și jocuri; servind ca o platformă de la care elevii produc fiecare aspect al creației lor digitale.

Învățarea aici este autentică și organică, studenții perfecționând arta lor de la bază. Studenții din domeniul informaticii, de exemplu, construiesc motorul de joc (software-ul utilizat pentru a dezvolta jocul) de la zero, insuflându-le cu capabilități care depășesc cu mult sfera jocurilor și în simulare, inteligență artificială și orice altă aplicație. Și artiștii se află în aceeași barcă, luând o serie de cursuri de desen în animație tradițională 2D, anatomie și film.

Tot ce a învățat în mediul de clasă al DigiPen este aplicat unui proiect practic, studenții realizând în total șapte jocuri de ultimă oră în timpul școlii, în timp ce studenții de artă construiesc și modele de 2D și 3D pentru jocuri și film. Toată experiența dobândită de la baza digitală analogică a DigiPen se extinde apoi pe arena digitală sub forma modeirii 3D, texturării și animației.

Aceasta este o instituție în care este încurajată colaborarea creativă. Ca atare, studenții DigiPen lucrează la proiectele lor în echipe încă din prima zi. Este o imitație directă a vieții profesionale în ceea ce privește jocul sau producția de film din lumea reală, care servește ca o experiență profesională neprețuită, care se plătește mai târziu.

Elevii se bucură, de asemenea, de recompensele facultății profesionale respectate de DigiPen. Acești oameni sunt implicați activ în industrie, mulți beneficiind de premii prestigioase în domeniile lor respective. Înțelegând tendințele și fluctuațiile care vin cu o piață cu acest ritm rapid, profesorii introduc cunoștințe care îndeplinesc cererea globală a industriei.

2. DigiPen se bucură de o reputație de neegalat

Institutul a falsificat trei decenii de experiență în afaceri, pe lângă faptul că a fost primul care a oferit o diplomă de licență în dezvoltarea jocurilor - și asta este cu adevărat important. Studentii DigiPen au castigat 60 de premii in cadrul Festivalului Independent de Jocuri Independente (IGF) - mai mult decat orice alta scoala din lume - fara sa mai mentionam faptul ca reprezinta singura scoala pentru a concura studentii in categoria profesionala.

Impactul și influența lui DigiPen au atras atenția principalilor figuri din industrie. Realizat de reputația sa de neegalat, DigiPen a creat legături semnificative cu organismele de jocuri și de guvern, plus comunitatea locală, pentru a asigura că curriculumul rămâne relevant și actualizat. Acest lucru a contribuit, fără îndoială, la cursurile de plasare absolvente ale institutelor. De la companii de top din sectoare precum industria automobilelor, aeronautică, optometrie și transport maritim, până la titluri triple A, cum ar fi Call of Duty, Liga Legendelor, Halo, Assassin's Creed, FIFA, Forza Motorsport și multe altele - studenții DigiPen au făcut totul.

O locație imbatabilă

Cu un nou campus de dezvoltare care are loc în centrul orașului Bilbao, studenții DigiPen se află în centrul unei scene digitale înfloritoare. Orașul a trecut recent printr-o reînnoire urbană majoră, trecând de la rădăcinile sale industriale, pentru a se concentra pe turism și servicii. Definit de noțiunile de sustenabilitate, cartierul de brand nou al orașului Bilbao va fi bine conectat și va promova industria "verde", fiind la îndemână și plină la limită, cu o multitudine de facilități culturale și sociale pentru a se bucura de toți. Dar, mai presus de toate, trebuie să devină un centru pentru creativitate și inovare.

Evoluția lui Bilbao a fost atât de imensă și inspirată încât a fost aleasă de către Academia de Urbanism ca fiind cel mai bun oraș european pentru 2018, învingând orașe precum Viena în Austria și Ljubljana în Slovenia. "Bilbao este un exemplu excelent al transformării en gros a unui fost oraș industrial - nu doar din punct de vedere fizic, ci social, economic și cultural", spune David Rudley, președintele Academiei. "Îmbătrânirea pe care a realizat-o în ultimii 30 de ani nu este deloc remarcabilă. Toate acestea au fost realizate printr-o conducere îndrăzneață și eficientă, cum ar fi faptul că orașul a trecut fără datorii din 2010 ".

Când intrați în Bilbao ca membru al comunității DigiPen, deveniți, de asemenea, un pionier al dezvoltării de software și al jocurilor.

Locații

Bilbao

Address
Ribera de Zorrozaurre 2, Bilbao 48014, Bizkaia, Spain
48014 Bilbao, țara Bascilor, Spania