Citește Descrierea Oficială

În cele trei secole de existență, La Salle a avut singurul scop al educației permanente și actualizate la toate nivelurile. Acest angajament a fost menținut în timp continuu în cele cinci continente. Numărul de studenți depășește un milion, distribuite în 1.600.- centre care furnizează servicii de formare mai mult de 70.000 de profesori.

În Spania, care a fost introdus în urmă cu aproximativ 125 de ani, La Salle a dezvoltat studii adaptate la nevoile și cerințele fiecărui moment istoric și a fost capabil de a imprima ștampila dumneavoastră personale de formare de calitate în care dimensiunea globală a persoanei a prevalat asupra pură dobândirea de cunoștințe cantitative.

În Catalonia, La Salle are un total de 30 de centre și 23.000 de studenți și de la Madrid are 17 școli, cu un total de 11.300 elevi.

IALU - Asociația Internațională a Universităților Lasallian este format din 73 de universități. În Statele Unite: La Salle Universitatea din Philadelphia, Colegiul Manhattan din New York, Colegiul din California Saint Mary; La Salle College of Santa Fe, Universitatea Lewi din Chicago, Memphis College of Christian Brother. În Filipine; De La Salle Universitatea din Manila, Universitatea din La Salle din Bacolod City. În Israel: Universitatea Bethleem. În America Latină: La Salle Universitatea din Bogota, Superior Education Center-Canoe Brazilia, Mexic Institute of tertiare si Obregon, Institutul Central de Guatemala; IUTEMAR La Salle din Caracas, IUTEAGRO de Cojedes; IUTEIN de Guayana. Universități din Europa sublinia importanța IInstitut Supérieur Agricole a Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM Lyon, Saint Lu Scoala de Arhitectura din Belgia, printre altele; la care se adaugă centrele din Africa și Asia.

De-a lungul istoriei și în întreaga lume, La Salle a fost angajat la oameni pe tot parcursul vieții lor profesionale, de asemenea; cu organizațiile în dezvoltarea lor tehnologică. Acest angajament este articulat într-un set de formare, informare, intermediere, de transfer și de comunicare, care face La Salle o reuniune a tehnologiei și lumea afacerilor.

În Spania, cu campusuri în Barcelona și Madrid, La Salle oferă, în plus față de cursuri predate la universitate, următoarele programe:

  • programul de doctorat
  • programul de masterat
  • Programul de Etape Internaționale
  • Programul de Dezvoltare Profesionala (PDP)
  • cursuri de specializare
  • Formarea corporativă

O programul de masterat se adresează nevoilor companiei și a profesioniștilor săi, cu o viziune practică și un obiectiv de aplicare rapidă a cunoștințelor primite. Această expansiune a cunoștințelor despre domeniul de specializare profesională sau în alte domenii, care contribuie la dezvoltarea personală și îmbunătățirea adaptabilității profesioniștilor la schimbările continue la locul de muncă și mediul tehnologic.

O programul de masterat Acesta se adresează profesioniștilor cu studii superioare și experiență profesională care doresc să își îmbunătățească abilitățile profesionale (în diferite sectoare și zone acoperite de maeștrii care alcătuiesc programul) și care au nevoie pentru a înțelege complexitatea afacerilor și modul în care să se adapteze la noile provocări; perfecționa abilitățile lor profesionale; să dezvolte și să consolideze abilitățile de analiză, sinteză, comunicare, integrare și colaborarea în echipă.

Programe predate în:
Engleză
Spaniolă
Catalan

Această școală oferă și:

Licenţă

laSalle Barcelona

Curs de formare complementară pentru absolvenții de studii în Ingineria calculatoarelor Managementul sistemelor si pentru obtinerea de Master în Ingineria calculatoarelor ... [+]

O Curs de formare complementară pentru absolvenții de studii în informatică, Ingineria Sistemelor de tehnică sau de management pentru obtinerea de masterat în Inginerie calculatoarelor la ingineri de calculator sau sisteme de management tehnic se adreseaza peste ani de experienta 2 (data obținerii diplomei universitare) pentru a facilita accesul acestora la noul Graduado / o în ingineria computerelor.

Continutul cursului au fost definite pe baza memoriei noului masterat în Inginerie Building aprobat oficial de către ANECA, Consiliul Universitar și Direcția Generală a Universităților.

AUDIENCE

"Pentru a avea acces la curs este necesar să dețină titlul de Inginerie Tehnic sau Management, cu un minim de 2 ani înainte de data înregistrării acesteia.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Acest lucru inginerie afectează toate aspectele legate de gestionarea și configurarea sistemelor informatice precum și dezvoltarea de aplicații și interconectarea diferit ... [+]

Acest lucru inginerie afectează toate aspectele legate de gestionarea și configurarea sistemelor informatice precum și dezvoltarea de aplicații și interconectarea diferitelor platforme, consolidând conținutul privind administrarea și arhitectura sistemelor informatice și a informațiilor.

AUDIENCE

Aveți posibilitatea să accesați acest Grad:

Din liceu, a trecut odată examenele de admitere la Universitate (PAU). Cicluri de la nivel de formare superior (CFGS). În cazul în care urmează o diplomă universitară, care nu a terminat și doriți să-l continue în La Salle (transfer de fișiere). Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin acreditarea UNED sau prin UNED dacă sunteți SEIS. Dacă aveți deja o diplomă universitară. Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin UNED, prin intermediul acreditării UNED dacă sunteți SEIS sau prin omologare diplomei universitare în Spania. Dacă ați făcut examenul de admitere la colegiu timp de peste 25 de ani și timp de peste 45 de ani. În cazul în care sunteți un student al Uniunii Europene sau orice țară cu care au subscris acorduri internaționale aplicabile în acest caz; trebuie să îndeplinească cerințele academice din sistemul educațional din țara în care se studiază pentru a intra în universitate și procesul de aprobare de testare Accesul la Universitate (PAU) la UNED... [-]
Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Acesta oferă instrumentele de care au asigurat designul electronic prestigiul a ajuns astăzi, în curs de dezvoltare de cunoștințe de analogice și digitale electronice, mi ... [+]

La Salle Campus Barcelona vă oferă 5 grade duble în domeniul TIC Inginerie. grade duble permit studenților să termine facultatea în 5 ani universitari, cu două grade oficiale.

Design-ul acestor grad dublu permite studenților să studieze două grade, care sunt complementare și, prin urmare, să ofere studenților cu o abordare cuprinzătoare și interdisciplinară, care deschide multe oportunități de carieră: caracteristicile fiecărui cursados ​​grade și profile speciale cu o cunoaștere mixtă a celor două domenii.

AUDIENCE

Aveți posibilitatea să accesați acest Grad:

Din liceu, a trecut odată examenele de admitere la Universitate (PAU). Cicluri de la nivel de formare superior (CFGS). În cazul în care urmează o diplomă universitară, care nu a terminat și doriți să-l continue în La Salle (transfer de fișiere). Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin acreditarea UNED sau prin UNED dacă sunteți SEIS. Dacă aveți deja o diplomă universitară. Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin UNED, prin intermediul acreditării UNED dacă sunteți SEIS sau prin omologare diplomei universitare în Spania. Dacă ați făcut examenul de admitere la colegiu timp de peste 25 de ani și timp de peste 45 de ani. În cazul în care sunteți un student al Uniunii Europene sau orice țară cu... [-]
Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
5 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Prestigiul și tradiția. La Salle a fost Telecomunicații Școala prima creată în Catalonia și 1 pentru a începe o imagine pentru Inginerie și sunet, în urmă cu mai mult de ... [+]

La Salle Campus Barcelona vă oferă 5 grade duble în domeniul ingineriei TIC. grade duble permit studenților să termine facultatea în 5 ani universitari, cu două cursuri universitare oficiale.

Design-ul acestor grad dublu permite studenților să studieze două grade, care sunt complementare și, prin urmare, să ofere studenților cu o abordare globală și interdisciplinară, care se va deschide mai multe oportunități de carieră: caracteristicile fiecăreia dintre cursurile urmate, clasele și speciale profile care au cunoștințe mixte a celor două domenii.

Tehnica de calcul și sunt prezente în toate activitățile de afaceri și în toate sectoarele. Acest lucru inginerie afectează toate aspectele legate de gestionarea și configurarea sistemelor informatice precum și dezvoltarea de aplicații și interconectarea diferitelor platforme, consolidând conținutul privind administrarea și arhitectura sistemelor informatice și a informațiilor. In plus, acest grad dublă absolvenți de formare în inginerie multimedia sunt tehnologii excelente, integratori capabili să decidă că modalități trebuie să adopte tehnologia pentru a fi cu adevărat eficient în rolul său de mediator în procesul de comunicare și de creație.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
5 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Design-ul acestor grad dublu permite studenților să studieze două grade, care sunt complementare și, prin urmare, să ofere studenților cu o abordare cuprinzătoare și inte ... [+]

La Salle Campus Barcelona vă oferă 5 grade duble în domeniul TIC Inginerie. grade duble permit studenților să termine facultatea în 5 ani universitari, cu două grade oficiale.

Design-ul acestor grad dublu permite studenților să studieze două grade, care sunt complementare și, prin urmare, să ofere studenților cu o abordare cuprinzătoare și interdisciplinară, care deschide multe oportunități de carieră: caracteristicile fiecărui cursados ​​grade și profile speciale cu o cunoaștere mixtă a celor două domenii.

AUDIENCE

Aveți posibilitatea să accesați acest Grad:

Din liceu, a trecut odată examenele de admitere la Universitate (PAU). Cicluri de la nivel de formare superior (CFGS). În cazul în care urmează o diplomă universitară, care nu a terminat și doriți să-l continue în La Salle (transfer de fișiere). Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin acreditarea UNED sau prin UNED dacă sunteți SEIS. Dacă aveți deja o diplomă universitară. Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin UNED, prin intermediul acreditării UNED dacă sunteți SEIS sau prin omologare diplomei universitare în Spania. Dacă ați făcut examenul de admitere la colegiu timp de peste 25 de ani și timp de peste 45 de ani. În cazul în care sunteți un student al Uniunii Europene sau orice țară cu... [-]
Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
5 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

La Salle Campus Barcelona oferă un grad dublu din domeniul TCI Inginerie și domeniul Management. Această calificare grad dublă permite studenților să termine facultatea, ... [+]

La Salle Campus Barcelona oferă un grad dublu din domeniul TCI Inginerie și domeniul Management. Această calificare grad dublă permite studenților să termine facultatea, în 5 ani și jumătate academice, cu două grade oficiale.

Design-ul acestui grad dublu permite studenților să studieze două grade, care sunt completate și, prin urmare, să ofere studenților cu o abordare globală și interdisciplinarioque le deschide multe oportunități de carieră: caracteristicile fiecăreia dintre cursurile urmate, clasele și profile speciale sau în amestec cu cunoștințe din cele două zone.

grade duble cer elevilor la un nivel superior care efectuează un student în 4 ani (240 credite ECTS) cursuri și grad mai mare de un singur efort. Prin urmare, ei merg la elevii cu performanțe academice ridicate de la școală tehnico-științifică de mare că, în timpul procesului de admitere, ei trebuie să dovedească înregistrarea lor academice a ultimelor cursuri.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
11 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Dezvoltarea carierei profesionale în domeniul serviciilor de planificare, proiectare, fabricare, instalare, exploatare și întreținere sau echipamente de telecomunicații e ... [+]

La Salle Campus Barcelona vă oferă 5 grade duble în domeniul TIC Inginerie. grade duble permit studenților să termine facultatea în 5 ani universitari, cu două grade oficiale.

Design-ul acestor grad dublu permite studenților să studieze două grade, care sunt complementare și, prin urmare, să ofere studenților cu o abordare cuprinzătoare și interdisciplinară, care deschide multe oportunități de carieră: caracteristicile fiecărui cursados ​​grade și profile speciale cu o cunoaștere mixtă a celor două domenii.

AUDIENCE

Aveți posibilitatea să accesați acest Grad:

Din liceu, a trecut odată examenele de admitere la Universitate (PAU). Cicluri de la nivel de formare superior (CFGS). În cazul în care urmează o diplomă universitară, care nu a terminat și doriți să-l continue în La Salle (transfer de fișiere). Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin acreditarea UNED sau prin UNED dacă sunteți SEIS. Dacă aveți deja o diplomă universitară. Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin UNED, prin intermediul acreditării UNED dacă sunteți SEIS sau prin omologare diplomei universitare în Spania. Dacă ați făcut examenul de admitere la colegiu timp de peste 25 de ani și timp de peste 45 de ani. În cazul în care sunteți un student al Uniunii Europene sau orice țară cu... [-]
Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
5 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Accesând "Cursul de formare suplimentară pentru absolvenți în arhitectură tehnică pentru obținerea de studii în Building Engineering" asigură niveluri de rigoare și forma ... [+]

O "Curs de formare complementar pentru absolvenți în arhitectură tehnică pentru obținerea de studii în inginerie Clădire"Garantează niveluri de rigoare și formare de calitate care necesită La Salle - Ramon Llull University si au ca scop arhitecți tehnice cu un minim de 2 ani între obținerea atât de grade, pentru a facilita accesul acestora la gradul nou absolvent în inginerie clădire.

Continutul cursului au fost definite pe baza raportului noului grad de Inginerie de constructii aprobat oficial de către ANECA, Consiliul Universitar și Direcția Generală a Universităților.

Adresat

Arhitecti tehnice cu un minim de 2 ani între obținerea ambelor titluri, pentru că, pentru a facilita accesul la certificat nou în Building Engineering.... [-]

Spania Barcelona
Mai 2019
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Inginerii de tren cu capacitatea de a înțelege diferitele zone de afaceri, realitățile pieței și de a înțelege toate părțile care interacționează în procesul de a rezolva ... [+]

La Salle Campus Barcelona vă oferă 5 grade duble în domeniul TIC Inginerie. grade duble permit studenților să termine facultatea în 5 ani universitari, cu două grade oficiale.

Design-ul acestor grad dublu permite studenților să studieze două grade, care sunt complementare și, prin urmare, să ofere studenților cu o abordare cuprinzătoare și interdisciplinară, care deschide multe oportunități de carieră: caracteristicile fiecărui cursados ​​grade și profile speciale cu o cunoaștere mixtă a celor două domenii.

AUDIENCE

Aveți posibilitatea să accesați acest Grad:

Din liceu, a trecut odată examenele de admitere la Universitate (PAU). Cicluri de la nivel de formare superior (CFGS). În cazul în care urmează o diplomă universitară, care nu a terminat și doriți să-l continue în La Salle (transfer de fișiere). Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin acreditarea UNED sau prin UNED dacă sunteți SEIS. Dacă aveți deja o diplomă universitară. Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin UNED, prin intermediul acreditării UNED dacă sunteți SEIS sau prin omologare diplomei universitare în Spania. Dacă ați făcut examenul de admitere la colegiu timp de peste 25 de ani și timp de peste 45 de ani. În cazul în care sunteți un student al Uniunii Europene sau orice țară cu... [-]
Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
5 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Calificarea oferă o gamă largă de oportunități de carieră, în special în laboratoarele de cercetare și dezvoltare ale întreprinderilor sau în crearea de noi produse și se ... [+]

Calificarea oferă o gamă largă de oportunități de carieră, în special în laboratoarele de cercetare și dezvoltare ale întreprinderilor sau în crearea de noi produse și servicii în echipamentele electronice.

Avem experienta de a fi prima școală pentru a preda sisteme electronice de specialitate în Catalonia și facultate cu predare vastă și experiență profesională, care va oferi un sprijin personalizat în timpul cursei.

AUDIENCE

Aveți posibilitatea să accesați acest Grad:

Din liceu, a trecut odată examenele de admitere la Universitate (PAU). Cicluri de la nivel de formare superior (CFGS). În cazul în care urmează o diplomă universitară, care nu a terminat și doriți să-l continue în La Salle (transfer de fișiere). Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin acreditarea UNED sau prin UNED dacă sunteți SEIS. Dacă aveți deja o diplomă universitară. Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin UNED, prin intermediul acreditării UNED dacă sunteți SEIS sau prin omologare diplomei universitare în Spania. Dacă ați făcut examenul de admitere la colegiu timp de peste 25 de ani și timp de peste 45 de ani. În cazul în care sunteți un student al Uniunii Europene sau orice țară cu care au subscris acorduri internaționale aplicabile în acest caz; trebuie... [-]
Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

La Salle oferă primul și singurul oficial masterat în Tehnologie și Management în Spania, cu experiență în prima universitate de telecomunicații din Catalonia și livrarea ... [+]

La Salle oferă primul și singurul oficial masterat în Tehnologie și Management în Spania, cu experiență în prima universitate de telecomunicații din Catalonia și livrarea de MBA: Master în Business Administration pentru mai mult de 25 de ani. Acest nou grad este predat în prestigioase universitati americane, cum ar fi Universitatea Stanford Technology, MIT sau Berkeley.

AUDIENCE

Aveți posibilitatea să accesați acest Grad:

Din liceu, a trecut odată examenele de admitere la Universitate (PAU). Cicluri de la nivel de formare superior (CFGS). În cazul în care urmează o diplomă universitară, care nu a terminat și doriți să-l continue în La Salle (transfer de fișiere). Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin acreditarea UNED sau prin UNED dacă sunteți SEIS. Dacă aveți deja o diplomă universitară. Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin UNED, prin intermediul acreditării UNED dacă sunteți SEIS sau prin omologare diplomei universitare în Spania. Dacă ați făcut examenul de admitere la colegiu timp de peste 25 de ani și timp de peste 45 de ani. În cazul în care sunteți un student al Uniunii Europene sau orice țară cu care au subscris acorduri internaționale aplicabile în acest caz; trebuie să îndeplinească cerințele academice din sistemul educațional... [-]
Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Bachelor of Technology Companiile este un program care oferă studenților cu o bază solidă de cunoștințe și abilități relevante pentru lumea afacerilor de astăzi, la nivel ... [+]

In secolul XXI impun cerințe pentru a înțelege caracteristicile lumii de azi și să aprecieze sarcinile și responsabilitățile implicite într-o lume dinamică și multiculturală.

Metodologia noastră se aplică teoria de a practica și oferă studenților posibilitatea de a învăța noi tehnologii.

De asemenea, sensibilizează inerente într-o schimbare considerente etice lumea afacerilor. Aceste considerente sunt esențiale pentru succesul în mediul de afaceri și relații sociale.

Gradul poate fi predat în întregime în limba engleză sau în castiliană și bilingualitatea engleză.

Adresat

Aveți posibilitatea să accesați acest Grad:

Din liceu, a trecut odată examenele de admitere la Universitate (PAU). Cicluri de la nivel de formare superior (CFGS). În cazul în care urmează o diplomă universitară, care nu a terminat și doriți să-l continue în La Salle (transfer de fișiere). Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin acreditarea UNED sau prin UNED dacă sunteți SEIS. Dacă aveți deja o diplomă universitară. Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin UNED, prin intermediul acreditării UNED dacă sunteți SEIS sau prin omologare diplomei universitare în Spania. Dacă ați făcut examenul de admitere la colegiu timp de peste 25 de ani și timp de peste 45 de ani. În cazul în care sunteți un student al Uniunii... [-]
Spania Barcelona
laSalle Barcelona

În măsura în animație La Salle Campus Barcelona vă pregătește să fie un artist de animație pentru toate oportunitățile profesionale legate de animație și de divertisment ... [+]

De ce să alegeți acest grad?

completă de învățare atât fundamentele și tehnicile de animație computerizată. Vei invata cele mai recente animație tehnologie 3D de calculator, să nu mai vorbim de anatomia, principiile de mișcare și acțiune. Studii în Animație La Salle Campus Barcelona pune un accent deosebit pe fundamentele de artă, design și mișcare, care stau la baza tuturor animație, indiferent de tehnica.

Facultatea de activ. Instruirea este asigurată de către profesioniștii din sectorul divertismentului, atât la nivel național și internațional, cu abilități de predare, folosind tehnici și instrumente care sunt necesare în oportunitățile de mediu și de carieră.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Gradul în Inginerie Electronică Telecomunicații este încadrată în mediul TIC și se bucură de propria sa bază tehnologică și definit în mod clar și profesional competențe ... [+]

"Echipamentele electronice joacă un rol-cheie în dezvoltarea și progresul tehnologic al societății. Tehnologia este principalul suport pentru domeniul comunicațiilor, de control și de prelucrare a datelor.

Gradul în Inginerie Electronică Telecomunicații este încadrată în mediul TIC și se bucură de propria sa bază tehnologică și definit în mod clar și profesional competențe în cerere mare.

Prin studierea mențiunii în robotică, va studia lumea de robotica aplicate mai multor sectoare, printre care și robotica sociale, educaționale, terapeutice și de asistare, crearea de tehnologii care vor transforma meserii și îmbunătăți viața de zi cu zi, creând în viață tangibilelor artificial, un sector cu o creștere puternică și mare viitor ".... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

gradul nostru de afaceri patru ani răspunde cerințelor de ultimă generație ale mediului internațional de afaceri în continuă schimbare. ... [+]

gradul nostru de afaceri patru ani răspunde cerințelor de ultimă generație ale mediului internațional de afaceri în continuă schimbare.

Noi studiu de management, finanțe, marketing, operațiuni, rolul afacerilor în societate și implicațiile sale etice, și să se concentreze asupra tehnologiei și inovației ca forțe motrice pentru o schimbare în cadrul organizațiilor.

Printr-un mix dinamic de teorie și practică continuă, studenții noștri câștiga experiență reală de afaceri de viață, care îi va pregăti să fie manageri internaționali și antreprenorilor din viitor.

Gradul poate fi studiat în întregime în limba engleză sau ca parte a unui grup bilingv spaniolă-engleză.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Studii în Inginerie Clădirea de La Salle este primul grad de această specialitate, care a fost aprobat în Catalonia, în conformitate cu noul cadru european pentru învățăm ... [+]

O Studii în Inginerie Clădire de La Salle Este primul grad de această specialitate, care a fost aprobat în Catalonia, în conformitate cu noul cadru european pentru învățământul superior, și unul dintre primele din Spania. Înainte de 2014, acest grad va înlocui cariera de arhitectură tehnică în toate universitățile.

Caracterul adecvat al programelor de formare la nevoile reale ale pieței, deschiderea gama de opțiuni de locuri de muncă pentru construirea de ingineri toți actorii procesului de construcție.

Un accent deosebit se face pe toate subiectele, tehnologia ca un instrument, rigoarea, profesionalismul, etica si onestitate, care sunt esențiale dacă dorim să îmbunătățim un sector care necesită un nou mod de a face să depună eforturi pentru excelență.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
5 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Gradul de inginerie multimedia, specializat în joc permite studenților să dezvolte aplicații pentru orice platformă: web, dispozitive mobile, televizoare, rețele sociale, ... [+]

Gradul de inginerie multimedia, specializat în joc permite studenților să dezvolte aplicații pentru orice platformă: web, dispozitive mobile, televizoare, rețele sociale, console de jocuri video, etc. Iar pentru diferite sectoare, cum ar fi jocurile video, 2D și interacțiunea animație 3D, cinema și producție audiovizuală.

Gradul are propria sa bază tehnologică, care le permite elevilor să dezvolte o abilități bine definite; toate în serviciul conceptualizarea și dezvoltarea mediilor virtuale de interacțiune fără nici o limitare cu privire la mediul de comunicare sau domeniul de aplicare particular.

Grație caracteristicii transversale multimedia și a poziției sale strategice, absolvenți / ca în inginerie multimedia, care se specializează în jocuri video au o gamă largă de oportunități de carieră și să aplice cunoștințele lor în orice tip de industrie care necesită conținut digital interactiv: jocuri video, medicale , sportive, culturale, educaționale, de marketing, de prevenire a riscurilor, recuperarea istorice, artistice, de divertisment sau de memorie strategica de consultanta, printre multe altele.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

În finalitzar Estudis ELS l'alumne REBRA títol de Graduat sau absolvent Enginyeria INFORMATICA per la Universitat Ramon Llull. ... [+]

Vizează:

Ghivece accedir o Grau este:

Des de Batxillerat polițist le superades Demonstrează d'Accès la Universitatea (PAU). Des cicles Formatius Superior Grau (CFGS). Dacă sunteți un titulació colegiu nu au finalitzat i cursant vols continua până la La Salle (trasllat d'expedient). En d'haver cursat CAS Estudis universitaris l'estranger, trebuie să fie în măsură să valideze o 30 Credits sau minim prin accedir aprobarea acordată de Batxillerat i pau prin sau prin ACREDITARE UNED UNED dacă ets SEIS. În cazul în care un colegiu ja zeci titulació. En d'haver cursat CAS Estudis universitaris l'estranger, trebuie să fie în măsură să valideze o 30 Credits sau minim prin accedir aprobarea acordată de Batxillerat i pau prin intermediul Open University, UNED prin ACREDITARE dacă ets SEIS sau bé, universitari a acordat omologarea prin intermediul títol la Espanya. Dacă ați fet Prova d'Accès à la Universitat per o lună sau Grans per 25 anys Mes Grans 45 anys. În cazul în care ets alumne a Uniunii Europene sau a unor Països dels d'sau amb ELS care s'hagin subscrit Acords internacionals aplicabile aquest respect, trebuie să complir ELS requisits exigits în cadre universitare sistemul educatiu al țării, care sunt școlari, pe accedir Universitat i procesul de aprobare a Prova d'Accès à la Universitat (PAU) la UNED. Aquells alumnes că accedeixin al AMB Estudis parcials grau (sau finalitzats) cursats de l'ESTAT forumuri Espanyol, var Portin Atestate Seva Universitat d'origine, astfel cum oficial titulació Seva és Seu în țară. Dacă ați compleixes unele aquests d'requisits, vase începe... [-]
Spania Barcelona
laSalle Barcelona

La La Salle avem experiența de a fi prima Scoala de Telecomunicații create în Catalonia și studii de telecomunicații se bucură, de asemenea, o recunoaștere socială și de ... [+]

Lumea de telecomunicații este una dintre cele mai atractive sectoare economice ale țării noastre pentru potențialul său de creștere și rolul său strategic în dezvoltarea economică. Inginer in Telecomunicatii Sisteme dezvoltă cariera profesională în servicii de planificare, proiectare, fabricare, instalare, exploatare și întreținere sau echipamente de telecomunicații electronice, asigurând generarea, transmiterea și recepția semnalelor. Noile servicii de telefonie mobilă sau fixă, rețele de comunicații de calculatoare, echipamente electronice și sisteme, de radiodifuziune, Internet, sau dezvoltarea unor noi sisteme de poziționare globală sunt unele dintre cele mai mari oportunitati de angajare ale acestor studii.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

La Salle a fost prima universitate din Spania pentru a oferi studii universitare în inginerie Multimedia (1996) și pentru a oferi primul si singurul oficial masterat în I ... [+]

La Salle a fost prima universitate din Spania pentru a oferi studii universitare în inginerie Multimedia (1996) și pentru a oferi primul si singurul oficial masterat în Inginerie multimedia întregul stat (2008). Avem mai mult de 12 ani de formare și de propagare a absolvenților noștri / das în întreaga Europă.

AUDIENCE

Aveți posibilitatea să accesați acest Grad:

Din liceu, a trecut odată examenele de admitere la Universitate (PAU). Cicluri de la nivel de formare superior (CFGS). În cazul în care urmează o diplomă universitară, care nu a terminat și doriți să-l continue în La Salle (transfer de fișiere). Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin acreditarea UNED sau prin UNED dacă sunteți SEIS. Dacă aveți deja o diplomă universitară. Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin UNED, prin intermediul acreditării UNED dacă sunteți SEIS sau prin omologare diplomei universitare în Spania. Dacă ați făcut examenul de admitere la colegiu timp de peste 25 de ani și timp de peste 45 de ani. În cazul în care sunteți un student al Uniunii Europene sau orice țară cu care au subscris acorduri internaționale aplicabile în acest caz; trebuie să îndeplinească cerințele academice din sistemul educațional din țara în care se... [-]
Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Gradul în telematic Engineering este legătura dintre sistemele informatice și de telecomunicații. Prin urmare, forma viitorului absolvent în cunoștințele de bază ale aces ... [+]

Gradul în telematic Engineering este legătura dintre sistemele informatice și de telecomunicații. Prin urmare, forma viitorului absolvent în cunoștințele de bază ale acestor două domenii, dar întotdeauna cu expertiza necesară pentru tehnologiile detaliate în ceea ce privește rețelele de date.

Multe sectoare care aplică acești profesioniști, din companiile de telecomunicații la sectoare, cum ar fi Formula 1, lumea audiovizualului, emisiuni sportive, administrație publică, medicină sau servicii bancare, printre altele, deoarece este profiluri profesionale esențiale și versatil.

AUDIENCE

Aveți posibilitatea să accesați acest Grad:

Din liceu, a trecut odată examenele de admitere la Universitate (PAU). Cicluri de la nivel de formare superior (CFGS). În cazul în care urmează o diplomă universitară, care nu a terminat și doriți să-l continue în La Salle (transfer de fișiere). Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin acreditarea UNED sau prin UNED dacă sunteți SEIS. Dacă aveți deja o diplomă universitară. Ar fi trebuit sa urmeze o universitate în străinătate, trebuie să fie în măsură să valideze un minim de 30 de credite sau de acces prin aprobarea de școală și PAU prin UNED, prin intermediul acreditării UNED dacă sunteți SEIS sau prin omologare diplomei universitare în Spania. Dacă ați făcut examenul de admitere la colegiu timp de peste 25 de ani și timp de peste 45 de ani. În cazul în care sunteți un student al Uniunii Europene sau... [-]
Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

Gradul în audiovizual Ingineria Sistemelor oferă o bază solidă de cunoștințe care vor permite participa și desfășurarea de proiecte legate de tehnologia informației și co ... [+]

O Studii în audiovizual Ingineria Sistemelor Acesta oferă o bază solidă de cunoștințe care vor permite participa și desfășurarea de proiecte legate de tehnologia informației și comunicațiilor (TIC). Studiile combina cunoștințele științifice și tehnice, astfel încât elevul este capabil să inoveze și să dezvolte noi soluții tehnologice, abilități de învățare de management, comunicare, leadership, munca în echipă și inovație și spirit întreprinzător. Unii subiecți sunt predate în limba engleză pentru ca elevii să ajungă la un nivel bun.

Referindu-se la cunoștințele științifice și tehnice, ar trebui să se diferențieze comune conținuturile încrucișate cu alte specialități (matematică, electronică, calculatoare și de prelucrare a semnalului), cu care acestea sunt ele însele gradul. Acestea din urmă includ acustica în diferitele sale aspecte (carcase, vibrații, audio și de vorbire), televiziune digitală (de la înregistrarea la transmiterea, prin intermediul display-ului) și de conținut audiovizual și multimedia, în general.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
laSalle Barcelona

De la Școala de Arhitectură relația personală dintre profesor și student este promovat și ia student la realitatea profesională, făcând proiecte se dezvolta la faza de im ... [+]

De ce să alegeți acest grad?

Pentru recunoașterea profesională și socială a caracteristicilor distinctive ale unui arhitect de La Salle, bazat pe învățătura specifică și diferențiată a școlii noastre. Printr-o facultate de profesionisti profesoresformados de cel mai activ prestigios din Catalonia, care combină activitatea profesională cu clase în colegiu. Dr. Robert Terradas, director de arhitectură La Salle, este un arhitect de clădiri reper din întreaga lume, și conduce o echipă de profesori de renume internațional cu lucrări pe 5 continente.

Structura de predare de bază non-departamentale Arhitectura La Salle, numai în stat, permite de a studia atelierul de dezvoltare a proiectului eco-subiect. În acest curs am realizat proiecte executive cu profesori din toate domeniile.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
5 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull