Citește Descrierea Oficială

Universitatea Tokai din moment AD 1955 fondator, este situat la Taichung Xitun District Munții, Tatu amestec cultural, studiu, un campus deschis la minte, și are frumos. Școala are acum nouă colegii, treizeci și patru de Departamentul de la 35 de clase de master (inclusiv un institut independent de cercetare, paisprezece Programul de Master), 14 de doctorat. Arte prestate, Stiinta, inginerie, management, Facultatea de Științe Sociale, Colegiul de Agricultură, creative de proiectare și Colegiul de Arta Facultatea de Drept și Școala Internaționale și alte nouă colegii, există aproximativ șapte mii de studenți ㄧ decât cadrele didactice cu normă întreagă 500 de persoane (profesori, profesor asistent de 88% sau mai mult), suprafața de teren școală de 1,333,096 de metri patrati, profesorii medii și elevii pot partaja spațiu de viață și de învățare în școlile din premier al țării. Universitatea Tokai, nu numai în evaluarea și investigarea absolvenților în favorite corporative de top, Ministerul Educației continuă să furnizeze școli-atribuire privat în proiectele de dezvoltare de revizuire școală generală de atribuire Universitatea optima, ani mai continuă Ministerul Educației " planul de predare excelenta "subvenție, care arată școala de excelență și exercitarea de predare generale de dezvoltare școlară este eligibilă pentru recunoaștere.

Universitatea Tokai pentru prima țară și singura din grădinițe, primar, secundar, Institutul Universitar pentru a finaliza atât de Academia de învățământ de doctorat, de asemenea, fondator al primului "educație generală" sistem ", educația muncii", ea a devenit acum universitate să învețe de la obiecte; minerit deschis-cadru de bibliotecă de afișare a deschis, de asemenea, un precedent național.

Scena școală Donghai cunoscută departe și larg, inclusiv de către arhitectul IM Pei, domnul Chen Kuan calea de a proiecta aceasta implică Biserica (Luce Capela), Arte mărginită de copaci bulevard, sali de clasa curte antic elegant, East Lake Jing Yi clădire, vaste ferme liniștite ... etc, pentru a oferi un mediu bun pentru predare și cercetare.

Președinților. Pe lângă continuarea înființării Marea Chinei de Est a spiritului creștin, și pune în aplicare "de educație holistică" caracteristici ale școlii, dar, de asemenea, să promoveze în mod activ dezvoltarea învățământului, academice și servicii în trei domenii, aprofundarea filosofiei educaționale, care este de a cultiva un mod suficient să răspundă la provocările viitoare ale învățării pe tot parcursul vieții persoană. Toți oamenii din Marea Chinei de Est nu numai că are expertiza necesară pentru a avea o gândire independentă, rezolvarea problemelor și capacitatea de comunicare și coordonare, încrederea în sine și să devină alfabetizare culturală responsabilă și bogată, "asupra produselor absolvenților și funcționarea corectă a asistenței sociale. Ca rezultat, în Graduate Evaluare Universitatea Tokai Studiul și favorite companie printre cele mai bune, iar Ministerul Educației continuă să furnizeze școli-atribuire privat în dezvoltarea generală a proiectului școlar de revizuire a școlii optime.

predare Universitatea Tokai și orientate spre servicii, eficiența predării limbii engleze în clasele mici sectoare eligibile de laudă, promovarea educației de conducere din Taiwan, centre de cercetare interdisciplinare au înființat: Continental social-cum-Manager, Life Science Center, si centru de nanotehnologie, cum tropicale ecosisteme biodiversitate centru, tehnologie software și centrul de Inginerie ... și în mod activ cu practica internațională. școlar viitor va continua să susțină "spiritul de pionierat", educație, inovație și progres, "adevărul, cred, de a exercita", motto-ul ca un standard, a contribuției Taiwanului la efortul învățământului superior.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Tunghai University

Obiective: Educație pentru Dezvoltarea capacității de a face față diversității culturale în întreprinderi globale și industrie. Pentru a susține dezvoltarea caracterului ... [+]

obiective de educație Pentru a dezvolta capacitatea de a face față diversității culturale în întreprinderi globale și industrie. Pentru a susține dezvoltarea caracterului în cadrul artelor liberale, știință și educație inginerie. Pentru a spori de auto-exprimare, de comunicare, și încrederea în mediul diversificat Pentru a spori competitivitatea la nivel mondial pentru continuarea studiilor academice și de dezvoltare profesională. Tren elevii în înțelegerea factorilor care le influențează durabilitatea instituțiilor umane, organizații, culturi și tehnologii în diverse medii sociale, naturale și construite. Competențe de bază proiect de afaceri sau de analiză a durabilității proiectului. Blingual și comunicare inter-culturale. lucru in echipa. Charisma și de conducere. Caracteristici speciale ale Programului Liderii cu o cultivă viziune globală asupra mediului. Pune accentul pe o focalizare în limba engleză centrată pe politică, abilități de comunicare științifică și de inginerie. Se axează pe problemele pe care trec dincolo de granițele statale și naționale, dar au, de asemenea, relevanță locală. Dezvoltă, abilități de inginerie și de politici științifice care încearcă să transforme resursele în acțiuni de mediu eficiente. Oferă vară industriale oportunități de internship / la fața locului, atât la nivel local, cât și în străinătate și invită practicanții profesiei să ofere consiliere în carieră. Modele exclusiv engleză pe bază de activități de seară și cluburi. Stabilește medii cuprinzătoare de învățare în limba engleză și hands-on de consiliere. Numește un full-time american Asistent pentru a ajuta studenții cu cursurile necesare. Oferă un unic all-Engleză curriculum-ul predat de învățământ general. Colaborează cu școlile partenere din Europa și America pentru... [-]
Taiwan Nantun District
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tunghai University

Departamentul de caracteristici: standardele internaționale ale curriculum-ului se concentreze pentru a hrăni lideri perspectivei internaționale; accent pe abilitățile de ... [+]

Studii în experiența internațională de management Programul internațional de Leadership Honors

Unic International Education College General cursuri necesare ----- "Honors Program de Leadership International" (GL: Global Leadership Program onoruri)

Conducerea internațională Honors Program pentru a spori sensibilizarea la nivel internațional și viziune globală a studenților și a standardelor internaționale. Academically, a "cognitive" și "viziune" pe tot parcursul studiului, explorare și familiare pentru a construi. Prin urmare, curriculum-ul de învățământ general pentru a preda elevilor profesorilor joacă un rol important. Engleză Predarea GL onoruri cursuri includ:... [-]

Taiwan Nantun District
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză