Hebron University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

 • Asigurarea vital pentru mediu universitar calificată a poporului palestinian care doresc să beneficieze de programele academice de la Universitatea Hebron, serviciile și culturale, sociale, artistice, astfel încât să nu lipsească nici una dintre ele, din motive de forță majoră.

 • Dezvoltarea personală palestinian capabil de gândire scop obiective, și de a răspunde Calendar sens propriu de mintea mea, și cu societatea umană - dezvoltare personală palestinian capabil de gândire scop obiective, și de a răspunde Calendar sens propriu de mintea mea, și cu societatea umană.
 • Renașterea cooperare arabe și a patrimoniului islamic, și mai aproape cu iubitoare de pace de oameni link-uri, prin intermediul membrilor familiei directe ale Universității Hebron.
 • Continuarea dezvoltării Universitatea Hebron pentru a menține actualitatea și să răspundă nevoilor societății și provocările viitorului.

  Vezi Universitatea Hebron

Viziunea Hebron Universitatea este de a fi printre cele mai importante universități la nivel national. Universitatea Hebron se caracterizează prin angajamentul său de a o educație de calitate cuprinzătoare, de mediu și de sănătate în plus față de furnizarea de servicii publice.

Obiectivele Universității Hebron

Universitatea de lucru pe învățare și predare, precum și dezvoltarea programelor de studii și publicarea în cadrul obiectivelor și politicilor Ministerului Educației și Învățământului Superior generale, și este de lucru drumul său spre serviciul de resurse, dezvoltarea și renașterea țării intelectual, științific și economic, social și cultural. De asemenea, este de lucru pentru a realiza o viață mai bună. Pentru a atinge aceste obiective universitatea este de lucru pe următoarele: - diseminarea cunoștințelor prin oferirea de oportunități de educație și specializare superior în diferite domenii ale științelor-inclusiv naturale Arte pure și umaniste aplicate,, și să ofere țării cu specialisti, tehnicieni și experți în diferite ramuri ale științei.

 • Dezvoltarea cunoștințe pentru a desfășura activități de cercetare științifică și de promovare, organizarea și sprijini autoritățile competente pentru a rezolva problemele de problemele societății și de dezvoltare în ea.
 • Atenție la personalitatea elevului și de orientare pozitivă pentru serviciul public.
 • Interesul în domeniul orientării aplicate în diferite aspecte ale folosul comunității, în scopul de a rezolva problemele existente și pentru a evita așteaptă de la ei.
 • Patrimoniu arabă și islamică civilizație și difuzarea de îngrijire și atenție la valorile morale.
 • Legături mai strânse și relațiile cu universitățile și organizațiile arabe, islamice și internaționale ale diferitelor instituții științifice și culturale regionale și internaționale.
 • Inovațiile tehnice și adaptate pentru a servi comunitatea în colaborare cu universități și alte instituții de învățământ superior și de cercetare științifică și de formare în diverse domenii.
 • Atenție la problemele de dezvoltare umane și banii intelectuală și cognitive și a valorilor religioase.

Locații

Hebron

Address
Hebron University
P.O Box 40,
West Bank, Palestine.

Hebron, Teritoriile Palestiniene

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: