Citește Descrierea Oficială

prima instituție de învățământ superior din Thailanda a intrat oficial în ființă martie 1917. Terenul și de pregătire, cu toate acestea, a avut loc mai mult de un secol în urmă. Schimbările economice, sociale și politice la nivel mondial în secolul al XIX-lea au contribuit la decizia Siam de a se adapta pentru a evita să fie colonizată de puterile occidentale ( "Siam" a devenit "Tailanda" în anul 1939). Astfel, regele Chulalongkorn (Rama V) a introdus o politică regală pentru a consolida și de a îmbunătăți guvernul astfel încât țara ar putea rezista cu succes acest val de colonialism. Una dintre cele mai importante părți ale acestei politici a fost de a îmbunătăți sistemul de învățământ siamez pentru a produce personal capabil să lucreze atât în ​​sectorul public și cel privat. Ca rezultat, o școală a fost înființată în anul 1871, la Royal Pages Cazarma în compusul Grand Palace. Mai târziu, în 1882, regele Chulalongkorn a dezvoltat această școală și a dat numele de "Suankularb". În același an, regele a stabilit, de asemenea, alte școli, Cadet Școala Armatei, Școala cartografică, Școala de Princes și Școala de Studii Dhamma.

"... Toți subiecții noștri, de la copiii noștri regale până la cele mai mici de rând, va avea aceeași oportunitate de a studia - fie ei Royals, nobili sau ... commoners"

Acest citat a arătat că regele nu a uitat de cetățeni comuni. El a avut o politică de a înființa școli în tot regatul, împreună cu instituțiile de învățământ superior. El a insistat asupra faptului că "... Educație în această țară este prima prioritate, pe care sunt hotărât să se dezvolte ..." În 1899, prințul Damrong Rajanupab, un frate mai mic al regelui Chulalongkorn, care a fost ministru de Interne la momentul respectiv, a prezentat o propunere găsită Serviciul Școala de Publice cu phraya Wisutsuriyasak (MR Pia Malakul - care mai târziu a preluat titlul de Chao Phraya Phrasadej Surendradhibodi) ca principal. Cu toate acestea, din moment ce elevii școlii a trebuit să lucreze ca stagiari pagini regale în al treilea an de studiu înainte de absolvire, numele școlii a fost schimbat la Școala Regală Pagini din 1902. Valoarea Pagini Royal School a progresat în mod constant și a produs un număr tot mai mare de absolvenți pentru guvern în fiecare an. Cu toate acestea, regele Vajiravudh (Rama al VI-lea), a văzut că intenția inițială a tatălui său, regele Chulalongkorn, a fost de a stabili o instituție de învățământ superior. În timp ce, la început, cursul de studiu axat pe guvern, în timp, curriculum-ul extins pentru a include mai multe discipline pentru a satisface nevoile în expansiune ale regatului. Astfel de discipline au inclus drept, relații internaționale, comerț, agricultură, inginerie, medicină și formarea cadrelor didactice. Astfel, regele Vajiravudh a ordonat ca paginile Royal School devin o instituție de învățământ superior și a dat numele de "Colegiul Funcției Publice al regelui Chulalongkorn", la 1 ianuarie anul 1911.

Colegiul Funcției Publice folosit apoi veniturile donate de membrii familiei regale, oficiali guvernamentali și cetățeni obișnuiți să ridice o statuie a regelui Chulalongkorn cel Mare. După ce statuia a fost finalizată, aproximativ opt sute de mii de baht a rămas în Ministerul Regal al Trezoreriei. Cu interes suma a crescut de a fi 982,672 baht. Regele Vajiravudh apoi a dat această sumă să fie folosită ca capitalul inițial al colegiului. Mai mult, el a donat cu generozitate palatul fratelui său, regretatul Prințul Vajirunhis, ca site-ul colegiului și a dat un teren mare de teren, aproximativ 523 de acri, adiacente la palatul din districtul Patumwan, pentru o viitoare extindere. Mai târziu, clădirea administrativă a fost construită ca prima clădire a colegiului.

După colegiu Funcției Publice a fost în funcțiune de ceva timp, regele Vajiravudh a considerat că a atins un nivel de pregătire și așa mai departe, la 26 martie, 1917 a declarat că ar trebui să devină Universitatea Chulalongkorn, un memorial tatălui său. Universitatea nou infiintata a fost sub supravegherea Departamentului de Afaceri Universitar, Ministerul Educației. Phraya Anukijwithoon a fost primul principal (titlul a fost schimbat la rector în 1935). A existat un Consiliu Universitar, care a fost responsabil pentru elaborarea politicilor, planificarea și consilierea cu privire la afacerile universității. Prinț Damrong Rajanupab a fost președintele Consiliului, și directorul universității a fost secretar.

Cand a fost fondat la început, universitatea a avut 380 de elevi luând clase în patru facultăți situate pe 2 campusuri. Facultatea de Medicina a fost localizat la Spitalul Siriraj, în timp ce facultățile de Administrație Publică și Inginerie au fost adăpostite în clădirea Administrației și Facultatea de Arte și Științe din palatul Prince Vajirunhis "în districtul Patumwan. Facultatea de Drept a fost sub responsabilitatea Ministerului Justiției, până la universitate a fost gata să preia și Școala de pregătire a profesorilor a fost predat Ministerului Educației.

În 1923, universitatea a acceptat absolvenți de liceu pentru a studia în cadrul Facultății de Medicină, care a primit sprijin din partea Fundatiei Rockefeller pentru a organiza programul de o diplomă de licență. Cinci ani mai târziu, primul grup de 18 absolvenți au terminat studiile, și au primit primele grade care urmează să fie atribuite în regat. În 1929, Facultatea de Administrație Publică a devenit Facultatea de Drept și Științe Politice. În 1933, după instituirea monarhiei constituționale în 1932, guvernul a transferat această facultate la Universitatea Thammasat, care a fost înființat în 1934. Rezultatul a fost că Universitatea Chulalongkorn a avut doar trei facultăți în acea perioadă.

Dezvoltarea Universității Chulalongkorn a continuat. Intre 1934 1958, universitatea a subliniat perfecționarea învățământului preuniversitar; Astfel, au fost stabilite mai multe facultăți. In anul 1961, universitatea a stabilit Graduate School, urmat de centrele de cercetare și institute.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Chulalongkorn University

O Transcrieri academice) ... [+]

O

Transcrieri academice) [-]
Thailanda Bangkok
Iunie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chulalongkorn University

În continuă tradiția noastră de cercetare și de expansiune academică, Facultatea oferă acum un program de licență de patru ani în Communication Management. Ca un program ... [+]

În continuă tradiția noastră de cercetare și de expansiune academică, Facultatea oferă acum un program de licență de patru ani în Communication Management. Ca un program internațional, folosim engleza ca un mediu de instruire, iar noi combina diferite componente ale artelor de comunicare cu managementul, în scopul de a produce absolvenți bine rotunjite, cu înaltă calificare. a introdus pentru prima dată în toamna anului 2004, programul Communication Management este proiectat pentru a oferi instrumente intelectuale și profesionale necesare pentru dezvoltarea unui standard ridicat de absolvenți care sunt echipate cu o înțelegere aprofundată a ambelor comunicări naționale și internaționale și sunt capabile să gestioneze soiuri de sarcini de comunicare. Toate cursurile sunt predate de cadre didactice cu experiență și profesioniști respectați din diverse domenii de comunicare, atât în ​​Thailanda și în străinătate, în scopul de a asigura cel mai înalt standard de curriculum-ului.... [-]

Thailanda Bangkok
Iunie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chulalongkorn University

Pentru Design [CommDe] este un nou program oferit de Departamentul de Design Industrial, Facultatea de Arhitectură, Universitatea Chulalongkorn. ... [+]

Pentru Design [CommDe] este un nou program oferit de Departamentul de Design Industrial, Facultatea de Arhitectură, Universitatea Chulalongkorn. CommDe este un program internațional axat pe domeniile de comunicare nenumarate, de la proiectare la publicarea care trece prin noua comunicare media, design grafic, ilustrare și imagini în mișcare. Este un program de patru ani și studenții vor fi acordate Bachelor of Arts în Comunicare de proiectare, atunci când absolvent.

Cerințele de admitere 2017 Formular de candidatură va fi disponibilă în curând Fiecare solicitant trebuie să depună un formular de cerere, în care sunt incluse o declarație personală și o scrisoare de recomandare. ... [-]
Thailanda Bangkok
Iunie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chulalongkorn University

Cu viziunea de a fi "recunoscute pe plan internațional pentru învățământul universitar restante în economie", obiectivul său principal este de a produce studenti remarcab ... [+]

Infiintata in anul 2002, programul EBA este cel mai important din Thailanda și cel mai program de ultimă oră în domeniul economiei. Cu viziunea de a fi "recunoscute pe plan internațional pentru învățământul universitar restante în economie", obiectivul său principal este de a produce studenti remarcabile, bine echipate cu expertiza academică în economie, și, de asemenea, cu cunoștințe și experiențe la nivel mondial, pe care mai strălucitoare carierele lor viitoare pot fi construit. Să-și îndeplinească viziunea sa, programul EBA urmărește următoarea misiune:

Pentru a dota studenții cu cunoștințe bine rotunjite și în profunzime, care respectă standardele internaționale de excelență; Pentru a sublinia dezvoltarea competențelor de bază pentru învățarea de-a lungul vieții, cum ar fi abilități și atitudini personale, și consideră că este o parte integrantă a educației universitare de înaltă calitate în economie; Pentru a spori înțelegerea elevilor de etică, de conștientizare socială și responsabilitatea socială, și de a dezvolta generațiile viitoare de cetățeni și lideri ai țării și din lume angajate și responsabile. Programul EBA up-to-data curriculum-ului se axează pe economie din sectorul privat, un domeniu care să satisfacă interesele generale ale studenților și obiectivele de carieră. acorduri de schimb multilaterale și bilaterale cu mai multe instituții de conducere în Uniunea Europeană și în Asia au oferit oportunități mari pentru studenții EBA pentru a studia în străinătate pentru una sau două semestre. Programul ABE a urmărit cu succes misiunea și viziunea și a fost atribuit AUN-QA (Universitatea ASEAN Rețeaua de Asigurare a Calității) de certificare pe 24 iulie 2015... [-]
Thailanda Bangkok
Iunie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BBA

Chulalongkorn University

Managementul Afaceri Internaționale afaceri internaționale contabilitate unul O . . . Rezultatul oficial poate fi obținut din CU-ATC la Chamch ... [+]

Managementul Afaceri Internaționale

afaceri internaționale

contabilitate

unul

O

. . . Rezultatul oficial poate fi obținut din CU-ATC la Chamchuri 8, etaj 3.

Notă:

[-]
Thailanda Bangkok
Iunie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chulalongkorn University

Managementul Afaceri Internaționale afaceri internaționale contabilitate Admitere O ... [+]

Managementul Afaceri Internaționale

afaceri internaționale

contabilitate

Admitere

O

[-]
Thailanda Bangkok
Iunie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Chulalongkorn University

Excelent și inovatoare programul de chimie aplicată este oferit în managementul industrial și știința materialelor. Programul pune accentul pe educația integrată chimie ... [+]

Excelent și inovatoare programul de chimie aplicată este oferit în managementul industrial și știința materialelor. Programul pune accentul pe educația integrată chimie prin aplicarea conceptelor de chimie teoretice la aplicații practice, cât și la provocările reprezentate de nevoile de afaceri locale și internaționale. În mediul de mare de învățare, elevii lucrează ca o echipă să abordeze problemele din lumea reală cu aplicații în chimie și vin să înțeleagă cum să mențină un echilibru între tehnologie, societate, și nevoile umane.

Chimie Industrială și Management: proiectat pentru viitorii manageri tehnice ale industriei chimice și conexe de afaceri. Programul echilibrează cunoștințele științifice cu aspectele practice ale finanțelor, management și contabilitate în conformitate cu perspectivele sistemelor internaționale de calitate.... [-]

Thailanda Bangkok
Iunie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chulalongkorn University

INDA, Programul International in Design si Arhitectura, este un program de limba engleza predate în cadrul Facultății de Arhitectură de la Universitatea Chulalongkorn din ... [+]

INDA, Programul International in Design si Arhitectura, este un program de limba engleza predate în cadrul Facultății de Arhitectură de la Universitatea Chulalongkorn din Bangkok, Thailanda. Chulalongkorn este cea mai veche universitate din Thailanda, fondat în 1917 de către regele Rama al VI-lea în onoarea tatălui său, regele Chulalongkorn. Facultatea de Arhitectura a fost stabilită pentru prima dată în 1939, și are o istorie lungă și de succes educarea profesioniștilor pentru practica în Thailanda. Programul internațional - INDA - a fost infiintata in anul 2006, cu scopul de a întâlni o cerere tot mai mare de instruire în limba engleză, care ar pregăti mai bine studenții pentru studii postuniversitare în străinătate.... [-]

Thailanda Bangkok
Iunie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Chulalongkorn University

ICE este o integrare interesantă și promițătoare de Computer Engineering, Inginerie Electrică și Inginerie Industrială, a căror combinație este însăși nucleul Școlii de I ... [+]

ICE este o integrare interesantă și promițătoare de Computer Engineering, Inginerie Electrică și Inginerie Industrială, a căror combinație este însăși nucleul Școlii de Inginerie Chulalongkorn lui. Programul oferă studenților o șansă de a deveni programatori hardcore care deservesc comunitatea internațională, cu arhitectura IT pentru întreprinderi, software-ul de pe dispozitive mobile, de comunicații prin satelit, joc de programare, rețele de calculatoare și inginerie software pentru organizații mari, pentru a numi doar câteva. Disciplina va fi întărită cu aprecierea Management Science, care ar trebui să pună competența la nivel internațional. ICE este viitorul tău.... [-]

Thailanda Bangkok
Iunie 2020
Engleză
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chulalongkorn University

Globalizarea implică concurența în arena internațională în toate aspectele legate de afaceri. Fabricație și industriile de servicii sunt deosebit de afectate de unitatea ... [+]

Globalizarea implică concurența în arena internațională în toate aspectele legate de afaceri. Fabricație și industriile de servicii sunt deosebit de afectate de unitatea de a găsi cele mai ieftine furnizori și lucrători cei mai informați. Doar companiile sau națiuni care profita din plin de tehnologie avansată sunt bine echipate pentru a răspunde nevoilor consumatorilor 21-lea. Nanotehnologia este una dintre astfel de avansuri care pot, și vor, impact asupra tuturor sectoarelor de producție: de la industria grea la mici, de la automobile și petrochimice pentru textile și de îmbrăcăminte. Cei din industriile de servicii trebuie, prin urmare, să țină pasul cu progresele în domeniul nanotehnologiei în cazul în care acestea sunt de a oferi clienților cu cele mai soluții de ultimă generație și eficiente, cum ar fi soluțiile nanochip către furnizorii de servicii biomedicale sau de telecomunicații. ... [-]

Thailanda Bangkok
Iunie 2020
Engleză
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chulalongkorn University

Industria auto este într-adevăr o afacere la nivel mondial constând din funcții multidisciplinare internaționale în high-tech de inginerie, producție, proiectare, cerceta ... [+]

Industria auto este într-adevăr o afacere la nivel mondial constând din funcții multidisciplinare internaționale în high-tech de inginerie, producție, proiectare, cercetare și dezvoltare, logistică, management și marketing și acoperă toate zonele din cele șapte continente, cum ar fi Statele Unite ale Americii, Europa, Africa , Australia, și în special în Asia, în cazul în care, în acest deceniu toată concentrația de automobile au reprezentat 60% din globale Automotive Industries.

Ca un hub producător cheie din ASEAN, Thailanda este poziționat ca un loc exportator strategic pentru aprovizionarea pe piața internațională de automobile. Thailanda are o istorie lunga de furnizori de componente și componente bine stabilite cu o mare de infrastructură și un mediu de afaceri care să permită sprijinită de stabilitatea politică. Guvernul thailandez este angajarea unor politici care să permită Thailandei să fie "Detroit din Asia", un nod auto al regiunii, prin încurajarea investițiilor și de fabricație, precum și alte activități, cum ar fi cercetarea și dezvoltarea. Mai multe tipuri de planuri strategice sunt emise pentru a satisface această necesitate.... [-]

Thailanda Bangkok
Iunie 2020
Engleză
La zi
9 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chulalongkorn University

Programul Internațional Comun Psihologie (JIPP), oferit de Universitatea Chulalongkorn, în colaborare cu Universitatea din Queensland (Australia), este un program inovato ... [+]

Studiu la ambele Chula si UQ

Programul Internațional Comun Psihologie (JIPP), oferit de Universitatea Chulalongkorn, în colaborare cu Universitatea din Queensland (Australia), este un program inovator de patru ani, peste care studenții trebuie să câștige un minim de 125 de credite de cursuri. JIPP oferă o cale pentru studenții pentru a obține o mulțime de experiență a studia la ambele instituții prestigioase. Elevii vor cheltui primii doi ani (4 semestre) la Universitatea Chulalongkorn, iar lor următoarele trei semestre luând cursuri la Scoala de Psihologie de la Universitatea din Queensland. semestru lor finală va fi petrecut la Universitatea Chulalongkorn.

Anul 1 & 2 la Chula ... [-]
Thailanda Bangkok
Iunie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză