Didyasarin International College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Invest inteligent pentru Great-ti Viitorul Didyasarin Colegiul International (dric) este primul colegiu internațional privat în sudul Thailandei. Colegiul este situat în Hat Yai City, zona urbanizată și comercial semnificativ, în care granița cu Malaezia este de 45 de kilometri, iar Aeroportul International este de orașul 15 km. Costul de trai aici este rezonabil și tentant (aproximativ 225 USD pe lună), semnificativ mai mică decât ceea ce a Bangkok și Chiang Mai, desigur. Localnici binevoitori și prietenoși sunt primitoare oameni străini să se alăture acestui societate multiculturală!

Didyasarin Colegiul International (dric) este hotărât să contribuie și să răspundă la nevoile societății prin producerea de absolvenți de calitate și de cercetare ridicat. Misiunea noastra este de asemenea de a extinde serviciile academice comunităților, pentru a păstra de arte thailandeze și cultură sub administrarea eficientă și management participativ, împreună cu aplicațiile de inovații și tehnologii moderne. Dric a urmărit să fie nu numai o instituție care oferă învățământ superior pentru comunitate, dar subliniază, de asemenea, pe elevi să utilizeze cu grijă gândurile, cunoștințe, și capacitatea într-o lumină drept. Dric străduiește de a produce absolvenți profesionale pentru binele societății cu cea mai mare educației și cercetării, precum și servicii pentru comunitățile cu aplicatii de inovații și tehnologii moderne. În prezent, dric acordă 200 de burse pentru studenții eligibile pentru a sărbători 20-a aniversare. Dric este un colegiu de alegere a studenților să se înscrie în și de a dobândi o educație adecvată pentru a deveni un individ cunostinte si experienta. Absolvenți dric ar contribui la crearea și dezvoltarea societății. Sunteți bineveniți să vină și să se alăture cu noi!

Experiența de învățare interesant! Dric oferă tuturor elevilor cu "programe de mobilitate pentru studenți", în care elevii au posibilitatea de a studia într-o altă țară timp de până la un an! Acesta este timpul pentru studenți de a explora o altă cultură și experiențele de învățare! De asemenea, "Education Program de cooperare", pentru toți elev de a experimenta viața practică de lucru înainte de absolvire. Programul, cunoscut ca un "co-op", prevede credite academice pentru o experiență de locuri de muncă structurate. Programul ajută la îmbunătățirea abilităților profesionale și experiență elevilor în adaptarea în mod corespunzător teorii în practică. Acesta este de a lua pe noi importanță în a ajuta tinerii să facă inițiative de învățare experiențială!

"Dric are drept scop de a produce absolvenți de standarde internaționale ca cetățeni lumii, care sunt echipate cu caracter moral și etic puternic, și capabilități excepționale, și care sunt capabili să răspundă la schimbările rapide și nevoile în regional socio-economic. Absolvenți dric sunt cei care știu cum să gândească, să susțină valorile morale, și să aibă succes. "

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BBA-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

BBA

Licență de administrare a afacerilor în managementul afacerilor internaționale

Campus Cu normă întreagă 4 anii June 2019 Thailanda Hat Yai

Dacă sunteți cu adevărat interesați de studiu international și sunteți gata pentru a face față provocărilor de pe piețele mondiale, programul de management International Business de Didyasarin International College (dric) este alegerea potrivita pentru tine. Acest program vă oferă informații despre cum să combine cu succes cunoștințe, abilități și atitudini într-un cadru internațional și intercultural cu scopul de a îndeplinirii sarcinilor de afaceri legate într-un mod profesionist. [+]

Dacă sunteți cu adevărat interesați de studiu international și sunteți gata pentru a face față provocărilor de pe piețele mondiale, programul de management International Business de Didyasarin International College (dric) este alegerea potrivita pentru tine. Acest program vă oferă informații despre cum să combine cu succes cunoștințe, abilități și atitudini într-un cadru internațional și intercultural cu scopul de a îndeplinirii sarcinilor de afaceri legate într-un mod profesionist.

Natura din ce în ce la nivel mondial de schimb și a industriei solicită rivalitate la nivel mondial mai mult de remarcat pentru organizațiile mari, de mijloc de dimensiuni și mici. O organizație trebuie să aibă proactiv ulterior capacitatea de a aduna si descompun sectorul de afaceri în afara păstrarea special de învățare în vedere scopul final de a lua alegerile corecte despre expansiune. Ar trebui să fie, de asemenea, conștient de oportunități Fondului Global și progresele politice plan intern și internațional. În organizațiile orientate la nivel global, de luare a deciziilor depinde de organizație de afaceri și de control, în plus pe o atenție la diferențele culturale și contraste sociale, precum și capacitatea unei companii de a se adapta. ... [-]


Licenţă

Licență de educație în limba engleză

Campus Cu normă întreagă 5 anii June 2019 Thailanda Hat Yai

Acest program se concentrează pe producerea profesori de limba engleză de calitate. Programul este conceput pentru a se conforma cu Oficiul de Învățământului Superior Comisiei (OHEC) și Consiliul Profesorii Thailanda. Elevii să ia cursuri timp de patru ani, cu instructori calificați și cu experiență și de predare practica într-un liceu timp de un an pentru a câștiga experiență practică. Limba engleză este un mediu de instruire a curriculum-ului. Elevii vor studia într-o atmosferă conductor de învățare și pregătirea ei înșiși să fie învățători de calitate în limba engleză și cetățeni globali. [+]

Acest program se concentrează pe producerea profesori de limba engleză de calitate. Programul este conceput pentru a se conforma cu Oficiul de Învățământului Superior Comisiei (OHEC) și Consiliul Profesorii Thailanda. Elevii să ia cursuri timp de patru ani, cu instructori calificați și cu experiență și de predare practica într-un liceu timp de un an pentru a câștiga experiență practică. Limba engleză este un mediu de instruire a curriculum-ului. Elevii vor studia într-o atmosferă conductor de învățare și pregătirea ei înșiși să fie învățători de calitate în limba engleză și cetățeni globali.

Limba engleză este un subiect foarte important în Thailanda și fiecare națiune la nivel mondial. Studenții care se înscriu în acest program vor avea posibilitatea să își dezvolte cunoștințele limba engleză și mai multe metode de predare a limbii engleze ca a doua limbă. Programul este extrem de practic, deoarece este nevoie de studenți, de-a lungul lor de cinci ani de studiu, de a folosi limba engleză pentru o varietate de obiective academice și profesionale. Acest program este destinat să pregătească școală calificat de mijloc, de liceu, sau profesori de liceu de limba engleza cu cunoștințe aprofundate de limba engleză. Absolvenții vor avea un nivel ridicat de competență în limba engleză de către îndeplinirea cerinței de ieșire limbă astfel cum este prevăzut de către institut, precum și abilitățile de învățare continuă și sunt în măsură să aprecieze valorile morale și sociale și culturale. Ei vor avea, de asemenea, o mare capacitatea de a ajuta studenții în gimnaziu, liceu, școală... [-]


Videoclipuri

Didyasarin International College