Siam Technology College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Istoria Siam Technology College

Siam Technology College este o instituție de învățământ privat, în cadrul Biroului Comisiei de învățământ superior. Aspirația Technology College Siam este de a gestiona educație, în scopul de a crea absolvenți de ambele universitare și postuniversitare grad cu teorii și secțiune practică, în domenii de soiuri, prin furnizarea de competențe academice și profesionale pentru ca elevii să poată ține pasul cu schimbările rapide de tehnologii. Absolvenți care au absolvit de Siam Technology College au caracteristici de dorit care îndeplinesc piața forței de muncă, deoarece absolvenții folosește abilitățile lor de înțelepciune și profesionale pentru a ajuta țara să dezvolte economice și sociale, mai ales în epoca industrială (Industrializarea).

Siam

Pe măsură ce angajamentul de Siam Tehnologie Colegiul de a aborda în țară industrializate cum ar fi Thailanda, dar există un deficit de personal calificat, cu cunoștințe și abilități pe care gata pentru a propulsa țara noastră în calea pe care Dr. Narong Mongkhonvanit sperat. Dr. Narong Mongkhonvanit este una dintre epitomes care au responsabilități de angajament pentru nevoile sociale pe care le-a prevăzut a angajaților lipsurile cu calități de aptitudini industriale. Deci, cu acest angajament Dr. Narong Mongkhonvanit a decis să deschidă prima instituție profesională privată a Thailandei, în scopul de a cunoștințelor și abilităților de arte industriale furnizate în 1965, cu numele de "Siam Institutul de Tehnologie", care a demonstrat ample viziuni cu determinare și scopul de a merge mai departe. Pentru mai multe decenii "Siam Instituþia Technology a schimbat numele lor la" Colegiul Siam Tehnologie (Siam Tech) ", adăugând Departamentului Comercial curriculum-ului, de la faptul că Siam Technology College (Siam Tech) a stat în prim-planul altor școli profesionale din Thailanda cu o educație de calitate din prima zi până în prezent. Creșterea și angajamentul instituției este astfel evidentă tinerilor și a societății în Thailanda să nu fie lider urmaritorul.

Siam

În 2005, este marca de ani a 40-a instituției și este un nou pas spre drumul spre destinație, care potrivit dr Narong Mongkhonvanit de bun augur. Apoi Siam Tehnologie College (Siam Tech) a stabilit noua campanie numita "Siam Tehnologie Colegiul" pentru a continua Dr. Angajamentul Narong Mongkhonvanit despre reciprocitate nevoi sociale, forțe de muncă create cu o calitate superioară și calificări superioare, prin asigurarea unei combinații de cunoștințe și competențe profesionale teoretice împreună, prin măsurarea performanței practice în condițiile actuale, cu tehnologii moderne, care au dezvoltat rapid, atunci "Siam Tehnologie colegiu "a fost deschis în 2006. Siam Tehnologie Colegiul are zone total de 816.75 de metri pătrați, adiacente la "Colegiul Technology Siam (Siam Tech), prin separarea între cele două instituții în mod proporțional. În primul an de "Siam College Technology", punctul culminant este vorba despre continuarea studiilor pentru absolvenții, care au absolvit "Colegiul Siam Tehnologie (Siam Tech)".

Siam Tehnologie Colegiul a deschis diploma de licență în tehnologie și de afaceri de administrare care suporta toate cursurile la Colegiul Technology Siam (Siam Tech). Apoi, după aceea Siam Technology College sa extins mai multe specializări, care au nevoie atât de afaceri Thai și industrie, cu accent pe continuitatea educației și egalității altor studenți care au absolvit alte instituții.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BA-uri » Vedea Certificate » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Ba TESOL

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă June 2019 Thailanda Bangkok

În TESOL Programul BA, veți câștiga un BA recunoscut la nivel internațional în TESOL + Diplome in limba Achiziție, fonologie, Morfosintaxă și metodologia TESOL. [+]

BA TESOL În TESOL Programul BA, veți câștiga un BA recunoscut la nivel internațional în TESOL + Diplome in limba Achiziție, fonologie, Morfosintaxă și metodologia TESOL Studiu și să trăiască în frumosul și maiestuos, Thailanda Cu o posibilă viză de 1 an daca vă înregistrați pentru un an plin de clase Taxa de inregistrare nerambursabile de 5.000 de baht pe an 5000 taxa de administrare anuala bath la data la care v-ați înregistrat inițial Plăti doar o taxă foarte accesibil Pret: 1000 baht pe credit (120 credite)

Nici un grad? Nu sunteți singuri. Am avut peste 250 de profesori se alăture TESOL Programul BA în ultimii trei ani, din cauza școli așteptându continuu profesorii să aibă mai multe calificări. De lucru, câștiga și chiar obține un grad, de la Siam Technology College, pe deplin acreditat de Ministerul thailandez al Educației. Aplica acum, și o viață mai bună pentru viitor câștigând un BA în TESOL prin Siam Technology College.... [-]