Stamford International University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Stamford are atât programe universitare de licență, cât și programe universitare de licență thailandeză și internațională. Are un campus, precum și un centru de învățare în Bangkok și un alt campus din Hua Hin. Facultatea internațională face din Stamford una dintre cele mai experimentate și variate facultăți din Thailanda, provenind din țări care includ Marea Britanie, SUA, Germania, Franța, China și multe altele.

Cu o concentrare accentuată pe rezultate, Stamford se dedică promovării excelenței academice și înțelegerii culturale. Gradele, programele și programele sunt acreditate pe deplin de către Ministerul Educației și Ministerul Afacerilor Universitare din Thailanda. Stamford este pe lista universităților private acreditate din Thailanda, înregistrată de Ministerul Afacerilor Universitare.

De ce Stamford

 • O mulțime de oportunități de a studia și de a face legătura cu o varietate de culturi.
 • Peste 40% dintre studenți sunt din străinătate, din peste 100 de țări.
 • Majoritatea facultăților provin din străinătate.
 • Program de stagiu de 480 de ore care pregătește pe deplin studenții la locul de muncă.
 • Diplome duale în cooperare cu universități de conducere.
 • Programe de schimb de studenți din întreaga lume cu universități de top.
 • Programul de afaceri și de management este acreditat pe deplin de IACBE.
 • Educație internațională de înaltă calitate și accesibilă.

Caracteristici cheie

 • Perspective diverse
 • Învățarea interactivă - studiați folosind un amestec de învățare online și de clasă în activități interactive, frecvent organizate în cadrul atelierelor.
 • Linkage Industrie - parteneriatele cu companii au condus la dezvoltarea de informații reale de afaceri prin excursii pe teren, proiecte reale de afaceri și vorbitori de seamă din industrie.
 • Lectori internaționali experimentați - să învețe de la o facultate internațională cu experiență și să dobândească o înțelegere a afacerilor internaționale și o perspectivă globală.
 • Opțiuni flexibile de studiu - puteți finaliza un program în 1 sau 1,5 ani datorită opțiunilor full-time și part-time.
 • Studiind în districtul de afaceri din Bangkok - conectat la stațiile BTS și MRT, Centrul de învățare Campus Asoke este situat convenabil în inima cartierului de afaceri din Bangkok.
 • Opțiuni specializate de studiu - Antreprenoriat, Management Internațional de Afaceri, Comunicare de marcă.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea BBA-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA Part Time » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Bachelor of Arts în Creative Media Design

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok

Stamford's Bachelor of Arts în Design Creativ Media (CMD) este proiectat și predat în colaborare cu Media Design School (MDS) - cel mai recunoscut și cel mai premiat furnizor terțiar din Noua Zeelandă pentru calificări în domeniul tehnologiilor digitale și creative. [+]

Prezentare generală

Stamford's Bachelor of Arts în Design Creativ Media (CMD) este proiectat și predat în colaborare cu Media Design School (MDS) - cel mai recunoscut și cel mai premiat furnizor terțiar din Noua Zeelandă pentru calificări în domeniul tehnologiilor digitale și creative.

Studenții CMD dezvoltă expertiză în fotografie, producție video, desen, design de ambalaj, tipografie, design publicitar, design de mișcare, dezvoltare web, design interactiv și design 3D. Absolvenții CMD au cunoștințele și abilitățile necesare pentru publicitate și comunicare într-o varietate de medii, incluzând domenii foarte solicitate precum media digitală.

Programul Dual Award... [-]

Bachelor of Arts în limba engleză - Aplicată comunicare globală

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok Hua Hin + 1 mai mult

Engleză este limba globală a afacerilor. Competențele puternice în limba engleză vor deschide porțile oportunităților nelimitate și vor deschide posibilități de carieră ample în mediile naționale și internaționale. [+]

Prezentare generală

Engleză este limba globală a afacerilor. Competențele puternice în limba engleză vor deschide porțile oportunităților nelimitate și vor deschide posibilități de carieră ample în mediile naționale și internaționale.

Un program de artă modernă și practică Studiază comunicațiile globale aplicate și experimentează diferite aplicații ale limbii engleze în lumea modernă. Sunt explorate aspectele tradiționale ale unui BA în limba engleză - cum ar fi dramă, poezie și literatură - și de asemenea, cum funcționează limba engleză în discipline cu o perspectivă internațională.

Studiu privind competențele secolului 21 într-un program care se concentrează puternic pe dezvoltarea competențelor necesare pentru a reuși în secolul XXI. Învățați să comunicați eficient și cu încredere, să vă exprimați creativ, să analizați critic și să evaluați informațiile și să colaborați cu alții.... [-]


BBA

Licențiat în Administrarea Afacerilor - Antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok

Programul de Antreprenoriat BBA de la Stamford este conceput pentru a crea viitorii antreprenori prin furnizarea de cunoștințe și abilități necesare pentru succesul în lumea afacerilor. Programul urmărește călătoriile antreprenoriale de la inițierea lor și crearea de riscuri la analiză și planificare, la inițierea și gestionarea unei companii. [+]

Prezentare generală

Programul de Antreprenoriat BBA de la Stamford este conceput pentru a crea viitorii antreprenori prin furnizarea de cunoștințe și abilități necesare pentru succesul în lumea afacerilor. Programul urmărește călătoriile antreprenoriale de la inițierea lor și crearea de riscuri la analiză și planificare, la inițierea și gestionarea unei companii.

Pe lângă viitori întreprinzători, acest program este potrivit pentru: cei care vor moșteni o afacere de familie și vor să reușească; cei care doresc să înceapă o afacere; cei care doresc să devină un antreprenor eficient într-o organizație vastă; și cei interesați să devină proprietar al unei afaceri în lumea afacerilor competitive.Programul încorporează incubatorul nostru unic de afaceri care îmbunătățește capacitățile antreprenoriale ale studenților și accelerează creșterea cu succes a afacerilor cu resurse, coaching și îndrumare relevante. Studenții beneficiază mai mult de conexiunile internaționale de întreprinzător încorporate.Programul include seminarii antreprenoriale de idei de afaceri, ateliere de lucru, coaching de afaceri și îndrumare, studii de caz vii cu afaceri reale, pitch-uri de afaceri, întâlniri cu antreprenorii și conferințe privind antreprenoriatul global, social și industrial.... [-]

Licențiat în Administrarea Afacerilor - Finanțe și Bănci

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok

Programul financiar și bancar acoperă trei domenii de finanțare pe scară largă: finanțe corporative, investiții și instituții financiare. Programul oferă studenților aptitudinile practice și cunoștințele necesare pentru a avea succes în analizarea și rezolvarea problemelor întâlnite în cariera financiară. [+]

Programul financiar și bancar acoperă trei domenii de finanțare pe scară largă: finanțe corporative, investiții și instituții financiare. Programul oferă studenților aptitudinile practice și cunoștințele necesare pentru a avea succes în analizarea și rezolvarea problemelor întâlnite în cariera financiară.

Opțiuni pentru dublu grad

Finanțarea și studenții băncilor care doresc să dezvolte o înțelegere profundă a lumii în timp ce își sporesc capacitatea de angajare sunt capabili să obțină un al doilea grad de la Universitatea Northampton sau Universitatea din vestul Angliei, studiind pentru încă nouă luni în Marea Britanie

Programul de afiliere al Institutului CFA... [-]

Licențiat în Administrarea Afacerilor - Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok

Întrucât afacerile se extind la nivel internațional, trebuie să devină mai organizate și mai eficiente. Programul Stamford Logistics and Supply Chain Management oferă studenților posibilitatea de a explora fiecare sector al acestei industrii și de a deveni un specialist în construirea unui management eficient și de a conduce imaginea pozitivă a companiilor care le angajează. [+]

Domeniul internațional al logisticii și al gestionării lanțului de aprovizionare este o industrie dinamică și în cerere. Ai ceea ce este nevoie pentru a reuși?

Întrucât afacerile se extind la nivel internațional, trebuie să devină mai organizate și mai eficiente. Programul Stamford Logistics and Supply Chain Management oferă studenților posibilitatea de a explora fiecare sector al acestei industrii și de a deveni un specialist în construirea unui management eficient și de a conduce imaginea pozitivă a companiilor care le angajează.

Opțiune dublă pentru gradBachelor of Business AdministrationBA (Hons) Logistică Internațională

Studenții din programul de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare care doresc să-și aprofundeze cunoștințele despre lume și, în același timp, să-și sporească șansele de angajare, au opțiunea de a finaliza încă un an de studiu la Universitatea din Northampton din Marea Britanie și să obțină un al doilea grad.... [-]


Licențiat în Administrarea Afacerilor - Management Hotel Internațional

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok Hua Hin + 1 mai mult

Programul internațional de management al hotelului Stamford asigură studenților pregătiți pe deplin pentru o carieră în industria ospitalității printr-o combinație de teorie academică, învățare directă cu facilități moderne și formare la locul de muncă. Facultatea internațională cu experiență deosebită îi ajută pe studenți să învețe pe măsură ce învață seturi de competențe esențiale înainte de a se angaja în stagii de practică la hoteluri internaționale proeminente. [+]

Este o carieră în domeniul ospitalității și turismului în viitorul tău?

Ospitalitatea și turismul sunt una dintre cele mai mari, mai diverse și mai dinamice industrii din lume. Este vast, oferind o varietate largă și un număr mare de locuri de muncă pe tot globul. Perspectivele de carieră din industrie rămân puternice. An de an, ospitalitatea și turismul se numără printre industriile cu cea mai rapidă creștere din lume.

Programul internațional de management al hotelului Stamford asigură studenților pregătiți pe deplin pentru o carieră în industria ospitalității printr-o combinație de teorie academică, învățare directă cu facilități moderne și formare la locul de muncă. Facultatea internațională cu experiență deosebită îi ajută pe studenți să învețe pe măsură ce învață seturi de competențe esențiale înainte de a se angaja în stagii de practică la hoteluri internaționale proeminente.... [-]


Licențiat în Administrarea Afacerilor - Managementul Afacerilor Aerian

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok Hua Hin + 1 mai mult

Interesat de lumea plină de farmec și interesantă a călătoriilor internaționale? Programul de management al afacerilor de la Stamford acoperă totul, de la 0 la 40.000 de picioare. [+]

Prezentare generală

Interesat de lumea plină de farmec și interesantă a călătoriilor internaționale? Programul de management al afacerilor de la Stamford acoperă totul, de la 0 la 40.000 de picioare.

Dinamic

Programul te pregătește pe deplin pentru cele trei domenii principale ale industriei aviatice: managementul solului, servicii și tehnologie.

Interactiv

Veți interacționa cu companiile de aviație și cu experții din industrie, oferind o perspectivă profundă asupra mediului real de afaceri.

Job-gata

Veți face un stagiu cu companiile aeriene majore internaționale și interne, cu experiență practică și instruire la locul de muncă. Veți fi tratați ca personal cu normă întreagă, sub îndrumarea unui profesionist al echipajului. Veți fi gata să lucrați și pregătiți pe deplin pentru toate domeniile industriei aviatice.... [-]


Licențiat în Administrarea Afacerilor - Managementul Afacerilor Internaționale

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok Hua Hin + 1 mai mult

Dezvoltați abilitățile internaționale prin învățarea într-un mediu cu adevărat internațional care leagă studenții din peste 100 de țări. Veți învăța despre diversele culturi de afaceri și despre problemele cele mai recente din domeniul afacerilor internaționale de la facultate, care au reușit să gestioneze afacerile globale în multe țări diferite de pe glob. [+]

Prezentare generală

Truly International: Dezvoltați abilitățile internaționale prin învățarea într-un mediu cu adevărat internațional care leagă studenții din peste 100 de țări. Veți învăța despre diversele culturi de afaceri și despre problemele cele mai recente din domeniul afacerilor internaționale de la facultate, care au reușit să gestioneze afacerile globale în multe țări diferite de pe glob.

Dinamic

Gata de lucru: veți fi pe deplin pregătit pentru o carieră în afaceri prin dezvoltarea rețelei dvs. prin lucrul la proiecte cu companii importante, vorbitori de seama și legături cu antreprenorii de succes aranjați de facultatea noastră experimentată și dinamică.... [-]


Licențiat în Administrarea Afacerilor - Managementul Evenimentelor

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok

Concentrația de gestionare a evenimentului este co-dezvoltată împreună cu Compania de Management al Expoziției IMPACT și cu Colegiul Kendall de la Universitatea National Louis, cu sediul în Chicago, Statele Unite ale Americii. Aceste colaborări maximizează rezultatele studenților studiind tendințele actuale din domeniul MICE (întâlniri, stimulente, conferințe și expoziții). [+]

Prezentare generală

Concentrația de gestionare a evenimentului este co-dezvoltată împreună cu Compania de Management al Expoziției IMPACT și cu Colegiul Kendall de la Universitatea National Louis, cu sediul în Chicago, Statele Unite ale Americii. Aceste colaborări maximizează rezultatele studenților studiind tendințele actuale din domeniul MICE (întâlniri, stimulente, conferințe și expoziții).

Colegiul Kendall de la Universitatea National Louis se numără printre numeroasele programe din Chicago pentru pregătirea studenților pentru o profesie în domeniul artelor culinare și a managementului ospitalității de către hotelurile de vârf din Chicago și restaurantele Michelin Guide (Studiul KTNS, 2017).IMPACT este cel mai mare eveniment din Asia de Sud-Est și locația de top a expozițiilor, conferințelor și concertelor din regiune.... [-]

Licențiat în Administrarea Afacerilor - Managementul Marketingului

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok

Deveniți un marketing foarte de succes în orice afacere! Prin studierea managementului de marketing la Stamford, veți masterat planificarea comunicării integrate de marketing, strategiile de marketing și interpretarea datelor. Veți absolvi locuri de muncă gata în domeniul cererii de marketing. [+]

Deveniți un marketing foarte de succes în orice afacere! Prin studierea managementului de marketing la Stamford, veți masterat planificarea comunicării integrate de marketing, strategiile de marketing și interpretarea datelor. Veți absolvi locuri de muncă gata în domeniul cererii de marketing.

Opțiune dublă pentru gradBBA - MarketingBBA - Marketing

Stamford are o colaborare cu Școala de Afaceri Lubin de la Universitatea Pace din New York. Elevii care aleg studiul opțiunii internaționale Pathway la Stamford pentru primii doi ani și finalizează restul programului la Școala de Afaceri Lubin de la Universitatea Pace. La absolvire, elevii primesc două grade. La Școala de Afaceri Lubin de la Universitatea Pace, studenții pot opta să studieze o BBA cu o concentrare fie în publicitate și comunicare de marketing integrat, fie în managementul global de marketing.... [-]


Licențiat în Administrarea Afacerilor - Relații Internaționale

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok

Programul dezvoltă aptitudinile elevilor în domenii precum cooperarea internațională, înțelegerea economică și conștientizarea politică. [+]

Programul dezvoltă aptitudinile elevilor în domenii precum cooperarea internațională, înțelegerea economică și conștientizarea politică. Alte aspecte importante includ:

Concentrarea studiului de caz asupra regiunii Asia-Pacific și ASEAN.Învățarea aprofundată a metodologiei din spatele conceptelor, cum ar fi analiza, legătura, prescripția / predicția și conceptualizarea.Orientată spre piața muncii, cu accent pe relațiile internaționale aplicate

Opțiune dublă pentru grad

Stamford International University are un parteneriat cu Școala de Afaceri a UE din Geneva, Montreux și Barcelona. Elevii care optează pentru Pathway International vor studia timp de doi ani la Stamford International University și apoi vor avea încă doi ani de studiu la Școala de Afaceri din UE - la unul dintre campusurile menționate anterior în Spania sau Elveția. La absolvire, studenții primesc două grade:... [-]


BSc

Licențiat în Tehnologia Informației

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok

Studenții IT lucrează și studiază cu sprijin solid din partea lectorilor și află ce lucrează într-un mediu multicultural. Elevii vor auzi de la lectori invitați din industrie, cum ar fi Microsoft, IBM, Oracle, Intel și Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor. Absolvenții IT sunt pregătiți pentru locuri de muncă și sunt complet echipați pentru o carieră IT internațională. [+]

Prezentare generală

Studenții IT lucrează și studiază cu sprijin solid din partea lectorilor și află ce lucrează într-un mediu multicultural. Elevii vor auzi de la lectori invitați din industrie, cum ar fi Microsoft, IBM, Oracle, Intel și Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor. Absolvenții IT sunt pregătiți pentru locuri de muncă și sunt complet echipați pentru o carieră IT internațională.

minoriiRețea și securitateInginerie softwareE-CommerceȘtiința datelor

Concentrați-vă pe tehnologiile de ultimă generație Programul IT se concentrează pe Dezvoltarea web, știința datelor, dezvoltarea aplicațiilor mobile, cloud computing, rețelele de calculatoare, securitatea calculatoarelor, comerțul electronic și gestionarea bazelor de date.... [-]


Licenţă

Licențiat în Arte Comunicare în Publicitate și Relații Publice

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok

Masterul de publicitate și relații publice este conceput pentru a oferi o educație completă, rotunjită, care promovează creativitatea, abilitățile în scris și vorbirea publică. Veți învăța principiile și strategiile creative în spatele dezvoltării unor campanii eficiente, fie că este vorba despre un produs nou sau o corporație. După finalizarea programului, veți absolvi cu un portofoliu prezentând abilitățile, experiența și încrederea dumneavoastră profesionale. [+]

Prezentare generală

Masterul de publicitate și relații publice este conceput pentru a oferi o educație completă, rotunjită, care promovează creativitatea, abilitățile în scris și vorbirea publică. Veți învăța principiile și strategiile creative în spatele dezvoltării unor campanii eficiente, fie că este vorba despre un produs nou sau o corporație. După finalizarea programului, veți absolvi cu un portofoliu prezentând abilitățile, experiența și încrederea dumneavoastră profesionale.

Programul nostru dinamic este predat și proiectat de profesioniști cu o experiență considerabilă în industria media - atât în ​​Thailanda, cât și la nivel internațional. Absolvenții noștri au avut și continuă să aibă o carieră incredibil de reușită într-un spectru larg de profesii media.... [-]


Licențiat în Arte de Comunicare - Broadcast și Jurnalism

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok

Studenții din studiile de difuzare și de jurnalism stăpânează arta tiparului și a narațiunilor vizuale și studiază cum să combine artistic cu înțelepciunea unui subiect cu creativitatea, pentru a modela viziunea oamenilor asupra lumii. Curriculum-ul nostru interesant este predat și proiectat de profesioniști cu experiență vastă în domeniu - atât în ​​Thailanda, cât și în țările îndepărtate. [+]

Prezentare generală

Alăturați-vă programului Stamford's Communication Arts și începeți cariera în domeniul incitant și dinamic al comunicării și al mass-mediei. Îmbunătățiți-vă abilitățile cu facilități profesionale, cum ar fi echipamente audio-vizuale standard industriale și suite de editare de ultimă oră.

Studenții din studiile de difuzare și de jurnalism stăpânează arta tiparului și a narațiunilor vizuale și studiază cum să combine artistic cu înțelepciunea unui subiect cu creativitatea, pentru a modela viziunea oamenilor asupra lumii. Curriculum-ul nostru interesant este predat și proiectat de profesioniști cu experiență vastă în domeniu - atât în ​​Thailanda, cât și în țările îndepărtate.... [-]


Licențiat în contabilitate

Campus Cu normă întreagă 42 luni March 2019 Thailanda Bangkok

Programul de burse de contabilitate Stamford echipează studenții cu o cunoaștere solidă a aptitudinilor practice, analitice și de comunicare contabile și solide. Studenții studiază cinci domenii ale contabilității: impozitarea, contabilitatea financiară, auditul, contabilitatea de gestiune și sistemele informatice contabile. Facultatea este dedicată învățământului și are o înaltă calificare. [+]

Prezentare generală

Programul de burse de contabilitate Stamford echipează studenții cu o cunoaștere solidă a aptitudinilor practice, analitice și de comunicare contabile și solide. Studenții studiază cinci domenii ale contabilității: impozitarea, contabilitatea financiară, auditul, contabilitatea de gestiune și sistemele informatice contabile. Facultatea este dedicată învățământului și are o înaltă calificare.

Opțiuni pentru dublu grad

Elevii din programul de licență de contabilitate își pot aprofunda cunoștințele despre lume, stimulând în același timp capacitatea lor de angajare prin opțiuni de diplomă dublă. Ei pot obține o diplomă de licență secundară în, printre altele, Contabilitate Internațională de la Universitatea din Northampton sau în contabilitate... [-]


Videoclipuri

Bring the World Closer : Stamford International University

Stamford MBA in Bangkok, Thailand

Contactează

Stamford International University

Adresă, linia 1 Stamford International University (Bangkok Campus) 16, Motorway Road - Km 2, Prawet
10250 Bangkok, Thailanda
website http://www.stamford.edu/
Telefon +66 2 769 4000