Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul Cipriani de Muncă și Studii Cooperative ( CCLCS ) își propune să ofere servicii excelente și remarcabile părților interesate interne și externe. Ne propunem să îndeplinim și să depășim cerințele părților interesate prin eforturi de îmbunătățire continuă. Fiecare persoană are calitatea de proprietar al calității în cadrul colegiului și este axată pe satisfacția părților interesate.

Obiectivele Colegiului Muncii Cipriani și al studiilor cooperatiste sunt următoarele: Sporirea eficacității instituției în predare și învățare; Încurajarea cercetării și diseminarea rezultatelor cercetării; Creșteți calitatea experiențelor elevilor; Angajați-vă cu mișcările munciste și cooperatiste, bazate pe oameni și profesioniști.

Studenții noștri se așteaptă ca abilitățile și cunoștințele lor să fie îmbunătățite pentru a ține pasul cu provocările actuale pe care trebuie să le facă față lucrătorilor. Colegiul se dezvoltă încă și speră să-și asume conducerea regională în domeniile specializării sale.

Locații

Valsayn South

Address
Churchill Roosevelt Highway
Valsayn South, Tunapuna/Piarco Regional Corporation, Trinidad-Tobago

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: