Antalya Bilim University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce ABU?

Există multe motive pentru a alege ABU ca prim pas pentru a vă contura viitorul și o viață nouă:

 • Cursurile sunt predate de profesori de înaltă calificare și doctorate din universitățile de top din lume
 • ABU oferă o experiență cu adevărat internațională. Studenții din 75 de țări diferite sunt înscriși în universitate, în timp ce membrii facultății reprezintă 19 țări diferite.
 • Campusul ABU este acasă pentru tineri din toată lumea; ABU este o universitate diversă, multiculturală.
 • Campusul ABU oferă o mare varietate de oportunități sociale și academice, disponibile tuturor studenților pe parcursul educației lor.
 • Printr-o gamă largă de burse, ABU oferă oportunități de educație egală tuturor.
 • Studenții absolvent de la ABU sunt cetățeni mondiali cu o viziune internațională clară.

O universitate cu obiective mari

ABU este o universitate de cercetare care oferă master interdisciplinar și doctorat. programe pentru o gamă largă de subiecte.

Personalul nostru academic include membri ai facultății care și-au atins doctoratul de la universități de vârf din străinătate și care au efectuat cercetări academice deosebite. Astfel, ABU este capabil să ofere studenți de calitate pentru studenți, permițându-le să găsească cu ușurință oportunități de angajare în întreaga lume.

ABU a adoptat un program de educație pe tot parcursul vieții. ABU, principalul centru de inovație și educație din Regiunea Mediterană răspunde nevoilor educaționale ale persoanelor și ale lumii de afaceri din regiune prin intermediul Centrului nostru de educație continuă.

Viitorul este în mâinile tale

ABU oferă o lume de oportunități, deschizând ușile către un viitor mare.

 • Aflați informații la zi despre abilități într-un cadru natural frumos
 • Aflați cot la cot cu studenți și lectori din întreaga lume
 • Dispuneți de competențele pentru a fi CEO al companiilor internaționale de frunte
 • Fii familiarizat cu alte limbi și culturi
 • Primește percepția și abilitățile pentru a crea inovații de ultimă generație
 • Aveți o rețea globală largă care vă va ajuta să intrați pe piețele internaționale

Standarde înalte la ABU

Membrii Facultății de înaltă calificare

Membrii facultății de la ABU au primit studii de doctorat de la universități de top din întreaga lume, inclusiv MIT, Cornell, Duke, Purdue, University of Maryland, University of Wisconsin, University of Toronto, USC, Universitatea Birmingham, Florida Atlantic University, Florida State University, Universitatea din Arizona, Universitatea Johannes Gutenberg și Universitatea Michigan. *

* O listă completă a membrilor facultății este disponibilă pe site-ul ABU

ABU oferă o gamă largă de suport pentru studenți

Grad dublu major

La Antalya Bilim University cu aprobarea consiliului de administrație relevant, studenții cu un GPA de 2,8 sau mai mare și care se situează în top 20% din departamentul lor se pot înscrie în două programe de licență diferite simultan, absolvind diplome din ambele programe. Elevii majori dublu trebuie să urmeze toate cursurile obligatorii din cel de-al doilea program major. Studenții se pot înscrie la un program dublu major în al treilea, al patrulea sau al cincilea semestru.

Grad minor

La Antalya Bilim University studenții cu un GPA de 2,60 se pot înscrie la un program minor dacă îndeplinesc criteriile minime de curs și de credit stabilite de consiliul de administrație al colegiului relevant. Studenții care au finalizat cu succes toate cursurile de credit pot solicita o diplomă minoră la începutul semestrului al treilea, al patrulea, al cincilea sau al șaselea al majorei lor.

Oficiul Studenților Internaționali

Când veniți la Antalya Bilim University , nu veți fi pe cont propriu, deoarece universitatea noastră are un „Birou pentru studenți internaționali” pentru a răspunde tuturor preocupărilor posibile ale studenților noștri internaționali.

Biroul nostru oferă evenimente sociale și culturale care sunt nou pentru Antalya. Ca student internațional, veți avea ocazia să explorați diferite culturi, să descoperiți noi experiențe și să vă faceți prieteni pe tot parcursul evenimentelor organizate de biroul nostru internațional de studenți.

Universitatea noastră își propune să facă trecerea la Antalya Bilim University și viața din Antalya cât mai lină posibil

Locații

Antalya

Address
Çıplaklı, Çıplaklı Mh. Akdeniz Blv. Pk:07190 Döşemealtı/antalya, 07190 Döşemealtı/Antalya,
Antalya, Antalya, Turcia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră