Citește Descrierea Oficială

Cunoștințe și experiență de 47 de ani

MEF University , care a admis primii studenți în anul universitar 2014-2015, își propune să devină o universitate care păstrează spiritul antreprenorial, gândirea inovatoare și creativitatea în prim-plan și are capacitatea de a crea valoare adăugată globală și locală cu modelul său educațional distinct.

Viziune și misiune

Viziune

Educarea liderilor inovatoare și antreprenoriale la nivel mondial pentru a modela viitorul.

Misiune

Absolvenți de studenți cu gândire înainte, care posedă capacitatea de a concura la nivel național și internațional și de a-și asocia identitatea națională cu valorile globale; care se perfecționează în mod continuu, conduc tehnologia, acționează respectuos față de mediu, respectă valorile sociale și etice; care posedă capacitatea de a combina și de a-și aplica calitățile de creativitate, spirit antreprenorial și conducere cu competențele lor de cercetare, pentru a rupe noi motive în arena națională și internațională,

Aduceți împreună și sprijiniți cercetătorii orientați spre cercetare, care vor aduce contribuții la nivel global la domeniile lor profesionale, știință și tehnologie,

Stabilirea și susținerea infrastructurii necesare și crearea unui mediu de inspirație pentru facultate, studenți și personal pentru a atinge aceste obiective.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Fundația din spatele nostru

În calitate de lideri ai educației de calitate din Turcia cu școlile naționale și internaționale, obiectivul fundamental al instituțiilor educaționale MEF a fost acela de a-și consolida misiunea de durată în domeniul educației cu o universitate.

Instituțiile educaționale MEF au creat o diferență în educație cu acumularea de cunoștințe și experiență de 43 de ani, iar MEF University fost înființată de Fundația pentru Educație și Cercetare Științifică İbrahim Arıkan, cu scopul de a continua acest succes la nivelul învățământului superior.

MEF University , care a admis primii studenți în anul universitar 2014-2015, își propune să devină o universitate care păstrează spiritul antreprenorial, gândirea inovatoare și creativitatea în prim-plan și are capacitatea de a crea valoare adăugată globală și locală cu modelul său educațional distinct.

MEF University a absolvit toate pregătirile necesare pentru a deveni o universitate care să poată răspunde cerințelor secolului actual, să aibă diploma recunoscută la nivel mondial și să dețină o poziție de înaltă recunoaștere cu organizarea academică și administrativă internațională, abordarea managementului dinamic și accesibil și abordarea sa inovativă și ecologică în crearea infrastructurii fizice.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Viata de campus

Campusul MEF University este situat în Maslak, centrul financiar și comercial al orașului Istanbul. Campusul este situat convenabil la câțiva pași de stația de metrou ITU Maslak. Campusul în care elevii își pot îndeplini toate nevoile zilnice oferă multe oportunități pentru viața elevilor îmbogățit și o platformă accesibilă pentru cultură și artă situată chiar lângă campus va permite studenților să experimenteze o calitate a vieții care să depășească credințele. Studenții noștri vor putea să țină pasul cu evenimentele culturale și artistice grație complexului de lângă campus și vor avea, de asemenea, posibilitatea de a cunoaște viața de afaceri locală datorită locației importante și centrale a lui Maslak. Cu sălile moderne de clasă și zonele pentru viața socială, Campusul MEKL al MEF University Maslak vă așteaptă.

Învățare invizibilă

Tehnologia informației avansată rapid cuprinde și schimbă toate aspectele vieții noastre, de la modul în care interacționăm, cu felul în care citim cărțile, felul în care comandăm mâncarea, cum venim împreună pentru o întâlnire de afaceri. De ce nu ar trebui să ne schimbăm și modul nostru de învățare?

Ce este Învățarea Flipped?

Eric Mazur, profesor de fizică la Universitatea Harvard, definește procesul de învățare ca pe un proces în două etape. Primul pas este transferul de cunoștințe (transmiterea cunoștințelor de la sursa cunoașterii către student prin intermediul profesorului lor și resurse diferite), iar a doua este internalizarea cunoașterii de către student.

În sistemul de învățământ tradițional, membrilor facultății li se dă sarcina ușoară de a transfera cunoștințele studenților în clasă, în timp ce elevii se confruntă cu sarcina dificilă de a-și îndeplini sarcinile și de a-și internaliza singuri cunoștințele. În cadrul modelului de învățare flipped, transferul de cunoștințe către studenți are loc înainte de clasă, prin intermediul videoclipurilor de curs pregătite de membrii facultății și a materialelor de suport, cum ar fi articole, fișiere Excel, pdf, vizual, imagini și PowerPoint. Aceasta înseamnă că instrucțiunile directe se mută din spațiul de învățare al grupului în spațiul individual de învățare. Spatiul de grup rezultat este transformat intr-un mediu de invatare Flipped, care este dinamic si interactiv in care profesorul ghideaza studentii pe masura ce aplica concepte si se angajeaza creativ in materie. Acest lucru permite elevilor să-și internalizeze și să-și dezvolte cunoștințele - esența reală a faptului de a fi un cursant - în sala de clasă, în colaborare cu profesorul și colegii de clasă.

De ce este nevoie de sistemul de învățare răvășit?

Oamenii născuți după introducerea tehnologiei internet, care este acum peste tot în viața noastră de zi cu zi, sunt mult mai rapizi decât generațiile anterioare în atingerea lumii digitale și a ceea ce cuprinde. Unul dintre cele mai bune exemple este povestea din data de 25 septembrie 2006 a unui tânăr de 3 ani care se găsea online pe computerul de acasă și reușind să cumpere o mașină pe măsură ce mama uitase să iasă din contul său de internet (BBC News ). Generațiile Y și Z au crescut în mod independent, interconectate cu tehnologia, comunicând cu ușurință cu colegii lor din întreaga lume și ținându-se de noile instrumente tehnologice care apar și dispar rapid. Trebuie acceptat faptul că a devenit imposibilă educarea noilor generații ale viitorului cu un sistem universitar tradițional de 900 de ani. Din acest motiv, MEF University a implementat o nouă metodă de predare numită "Învățare flipped". În lumea în care întreaga viață este dominată de tehnologia digitală, învățarea Flipped este o metodă globală care se îndreaptă spre educarea actualilor studenți din Generația Y și a studenților universitari ai viitorului în Generația Z și mai târziu.

Metoda de învățare flipped este bine aliniată cu taxonomia Bloom, deoarece elevii îndeplinesc sarcini cognitive la nivel inferior, cum ar fi dobândirea, memorarea și înțelegerea informațiilor înainte de orele de curs și concentrarea asupra sarcinilor cognitive de nivel superior - aplicarea, analizarea, evaluarea și crearea - în timpul cursului într-un mediu de învățare reciprocă facilitată de profesorii lor.

Cum Învățarea are loc în învățarea Flipped?

În Învățarea Flipped, învățarea are loc în următoarele moduri:

 • Elevii urmăresc videoclipuri de curs, citesc textele și materialele de studiu la dispoziția lor înainte de curs, ia note, pregătesc întrebări despre probleme pe care nu le înțelegeau sau nu le înțelegeau bine.
 • Elevii își trimit întrebările pe teme de clasă la profesor digital înainte de curs.
 • Elevii sunt grupați conform naturii întrebărilor din prima clasă. Elevii încearcă să caute răspunsuri la întrebările lor prin munca în grup și învățarea de la egal la egal. Profesorul monitorizează grupurile și facilitează rezolvarea problemelor.
 • În cea de-a doua oră a clasei, profesorul facilitează învățarea astfel încât să îi încurajeze pe elevi să răspundă la întrebările rămase fără răspuns.
 • Profesorul adresează întrebări pentru a verifica înțelegerea conceptelor de către studenți sau pentru ca studenții să lucreze în echipe pe probleme care privesc aspectele mai practice sau aplicate ale subiectului.
 • Acest model le permite elevilor să treacă de la "oameni cărora li se creează cunoștințe de către profesorii lor" în "oameni care descoperă cunoștințele și iau cunoștințele dobândite cu un pas mai departe".

De ce este mai bine invatarea invizibila pentru studenti?

 • Elevii învață, revizuiesc și revizuiesc materialul cursului în propriul ritm.
 • Fiecare elev are un stil de învățare diferit. În metoda tradițională, profesorul nu poate răspunde sau nu se referă la toate aceste stiluri. Flipped Learning permite studenților să vizioneze cursul pe video la viteza dorită, să le oprească, să le deruleze și să le redea, dacă este necesar.
 • Deoarece lecțiile sunt structurate într-un mod interactiv, reciproc și aplicat, este mai ușor pentru elevi să înțeleagă subiectele.
 • Elevii nu rămân pasivi în clasă, deoarece aceștia sunt cu adevărat responsabili de propria învățare prin munca în echipă; toți elevii participă în mod natural la activități.
 • Elevii co-generează noi cunoștințe prin colaborare și discuții.
 • Elevii care au dor de o clasă din motive medicale sau din cauza activităților sportive și a cluburilor studențești nu sunt lăsate în urmă.
 • Elevii au încă un minim de 2 ore / săptămână ore de lucru cu instructorul lor, o oră din care va fi online. Comunicarea cu membrul facultății este menținută.
 • Materialele de curs sunt întotdeauna disponibile pe platformă. Elevii pot revizui conținutul anterior și le pot revizui ori de câte ori este necesar.
 • Există mai multă interacțiune și contact personal între student și membru al facultății.
 • Elevii au mai multă responsabilitate pentru propria învățare; toți elevii sunt activi în sala de clasă.
 • Toți elevii primesc o instruire individuală individuală.
 • Sarcini cognitive la nivel inferior, cum ar fi amintirea și înțelegerea, se desfășoară înainte de orele de curs, iar studenții se concentrează asupra sarcinilor cognitive de nivel superior - aplicarea, analizarea, evaluarea și crearea - în orele de curs prin învățarea de la egal la egal, facilitată de profesorul lor .

De ce este învățarea inversă atât de reușită?

 • Aceasta sporește angajamentul elevilor.
 • Permite studenților să devină mai axat pe cursanți.
 • Încurajează gândirea critică.
 • Îmbunătățește abilitățile și colaborarea în echipă.
 • Oferă îndrumări mai personalizate pentru studenți.
 • Ea face ca discuțiile din sala de clasă să fie mai eficiente.
 • Îi încurajează pe elevi să se auto-reflecteze.
 • Acesta oferă un instructor și feedback peer.
 • Acesta îi ține pe studenți responsabili pentru propria învățare.
 • Încurajează învățarea prin tehnologii moderne relevante pentru elevii generației Y și Z.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BA

MEF University

Datorită flexibilității în alegerea cursului și a varietății de curs, studenții noștri nu vor putea numai să își îmbogățească programul de curs prin luarea de cursuri în ... [+]

Economie

Bine ați venit la Departamentul de Economie

După ce l-am admis pe primii săi studenți în anul academic 2014-2015, departamentul nostru are ca scop să ia una din primele poziții în domeniul cercetării și al predării în țară.

Facultatea noastră este formată din oameni de știință dinamici și calificați, fiecare dintre ei având grade de la instituțiile internaționale. Folosind cele mai recente metode și tehnologii, ne propunem să pregătim studenții noștri să devină lideri pe scena națională și internațională, oferindu-le pregătirea și calificările necesare

Datorită flexibilității în alegerea cursului și a varietății de curs, studenții noștri nu vor putea numai să își îmbogățească programul de curs prin luarea de cursuri în alte domenii decât cele economice, ci și să-și poată finaliza învățământul de licență de 4 ani 240 ECTS în trei ani . În plus, departamentul nostru oferă 3 programe de 2 grade cu universități de conducere care au ca rezultat o diplomă de licență de la MEF și un masterat în economie sau finanțe de la un partener global.... [-]

Turcia Maslak
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MEF University

Scopul programului de administrare a afacerilor de la MEF University este de a absolvi manageri și antreprenori cu calități și competențe necesare pentru a realiza o creș ... [+]

Administrarea afacerilor

Scopul programului de administrare a afacerilor de la MEF University este de a absolvi manageri și antreprenori cu calități și competențe necesare pentru a realiza o creștere economică durabilă în Turcia și în afara acesteia în secolul XXI.

Studiile de afaceri pot fi considerate ca un spațiu tridimensional: zona funcțională, sectorul și vârsta corporativă.

Domeniile funcționale fundamentale ale afacerilor sunt finanțe, marketing, operațiuni (producție și distribuție) și management. Un absolvent de afaceri ar trebui să fie conștient de principiile de bază ale tuturor domeniilor funcționale și ar trebui să obțină o specializare în cel puțin unul dintre domeniile funcționale.Producția, telecomunicațiile, serviciile financiare, turismul, sănătatea, comerțul cu amănuntul, logistica, energia și construcțiile pot fi considerate ca fiind cele mai proeminente sectoare din economia turcă. Un absolvent de afaceri ar trebui să fie conștient de oportunitățile și amenințările din toate aceste sectoare și ar trebui să obțină o specializare în domeniul său de interes.Durata de viață a unei companii poate fi împărțită în patru etape: stabilire, creștere rapidă, maturitate durabilă și / sau fuziune-achiziție, declin sau închidere. Problemele și obstacolele fiecărei etape sunt diferite. Un absolvent de afaceri ar trebui să cunoască caracteristicile de bază ale fiecăreia dintre cele patru etape și ar trebui să se specializeze în implementarea practică a cel puțin unei etape.... [-]
Turcia Maslak
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MEF University

Elevii vor studia gama largă a disciplinei, axându-se pe aspectele teoretice și cele aplicate ale psihologiei, cu un accent puternic pe dezvoltarea unei metodologii de ce ... [+]

Psihologie

Departamentul de Psihologie își propune să ofere o educație și o pregătire excelentă în domeniul științelor psihologice, cu standard internațional, cu scopul de a fi una dintre cele mai importante departamente de psihologie din Turcia. Elevii vor studia gama largă a disciplinei, axându-se pe aspectele teoretice și cele aplicate ale psihologiei, cu un accent puternic pe dezvoltarea unei metodologii de cercetare viguroase, a gândirii critice științifice și a aptitudinilor de studiu aplicabile. Această învățare va fi facilitată de către facultatea noastră de cercetători talentați, activi, internaționali.

Departamentul de Psihologie cuprinde pe deplin abordarea clasei educate, pe care o folosim pentru a demonstra fenomene psihologice, precum și tehnici experimentale și analitice de date. Elevii vor proiecta în mod regulat și își vor desfășura propriile experimente și proiecte. În plus, elevii vor fi încurajați să-și dezvolte abilitățile prin contribuția activă la proiectele de cercetare ale facultăților: credem cu tărie că știința psihologică este cel mai bine învățată de la oamenii de știință psihologici activi, iar studenții interesați vor putea lucra alături de noi ca asistenți voluntari facilități de cercetare.... [-]

Turcia Maslak
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

MEF University

Programul nostru subliniază responsabilitatea arhitecților pentru impactul lor asupra mediului. Absolvenții noștri vor contribui la o nouă înțelegere a designului pe baza ... [+]

Arhitectură

Arhitectura este o unealtă puternică pe care o folosim pentru a transforma mediul în care trăim, pentru a deveni un loc mai bun. Mai mult ca niciodată ca arhitecți, dar și ca cetățeni ai acestei lumi, ne propunem să proiectăm artefacte, clădiri și orașe care nu numai că reflectă visele, creativitatea, ambițiile noastre ca indivizi și ca societăți, ci și respectul față de lumea noastră și de locuitorii săi . Programul nostru subliniază responsabilitatea arhitecților pentru impactul lor asupra mediului. Absolvenții noștri vor contribui la o nouă înțelegere a designului pe baza unei abordări etice responsabile față de mediu și, astfel, vor fi implicați activ în crearea unei lumi mai bune. Vă imaginăm un viitor în care absolvenții noștri duc drumul spre dezvoltarea unor modalități mai ecologice de proiectare, nu numai în Turcia, ci și în întreaga lume.... [-]

Turcia Maslak
Septembrie 2019
Engleză
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MEF University

Programul de Inginerie Calculatoare de la MEF University este conceput pentru a combina un nucleu solid de cursuri de inginerie informatică cu matematică, științe natural ... [+]

Inginerie calculator

Programul de Inginerie Calculatoare de la MEF University este conceput pentru a combina un nucleu solid de cursuri de inginerie informatică cu matematică, științe naturale și cursuri de inginerie. Miezul de inginerie informatică este conceput pentru a accentua atât cursurile hardware cât și programele software. Cursurile obligatorii, cum ar fi proiectarea sistemelor digitale, microprocesoarele și arhitectura calculatoarelor, sunt cuplate cu laboratoare pentru a oferi studenților experiențe practice pe sisteme informatice. Programul își propune să ofere studenților o listă cuprinzătoare de cursuri software, cum ar fi programarea pe calculator, programarea orientată pe obiecte, structurile și algoritmii de date, sistemele de gestionare a bazelor de date, limbile de programare și ingineria software. Aceste cursuri sunt, de asemenea, cuplate cu laboratoare software pentru a oferi studenților experiență hands-on privind analiza, proiectarea, dezvoltarea și testarea sistemelor software.... [-]

Turcia Maslak
Septembrie 2019
Engleză
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MEF University

Obiectivul programului Bachelor of Science în Inginerie Civilă de la MEF University este de a educa absolvenții pentru a-și urma cu succes obiectivele de carieră profesio ... [+]

Inginerie civilă

Programul de Inginerie Civilă de la MEF University este conceput pentru a oferi educație de bază de licență, cu accent pe o bază solidă în matematică, științe și abilități de inginerie necesare pentru a analiza și proiectarea structurilor de inginerie civilă. Scopul este de a inspira studenții și de a le pregăti pentru carierele de inginerie civilă de succes și pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Programul este dezvoltat pentru a sublinia fundamentele principiilor de inginerie civilă și tehnici de proiectare, precum și umaniste și științe sociale, precum și de management. Programul permite elevilor să ia cursuri elective pentru a se concentra asupra domeniilor de concentrare cum ar fi inginerie structurală, inginerie geotehnică sau managementul construcțiilor. Programul subliniază importanța eticii personale și profesionale, a conducerii de afaceri și de management. Practica de vară sau stagiul de practică în timpul celui de-al doilea și al doilea an va oferi studenților șansa de a le familiariza cu aplicațiile de inginerie civilă.... [-]

Turcia Maslak
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MEF University

Obiectivul Bachelor of Science în Programul de Inginerie Electro-Electronică de la MEF University este de a-și educa absolvenții să devină printre cei mai căutați inginer ... [+]

Inginerie electrică și electronică

Obiectivul Bachelor of Science în Programul de Inginerie Electro-Electronică de la MEF University este de a-și educa absolvenții să devină printre cei mai căutați ingineri în domeniul electrotehnicii și electronicii de pe piața mondială, cei mai buni studenți absolvenți sau antreprenori înfloritori. Acest lucru se va realiza prin pregătirea acestora cu o bază solidă în științele de bază și calcul, împreună cu o cunoaștere largă a disciplinei de inginerie electrică și electronică pentru a identifica și rezolva probleme de inginerie noi, inclusiv planificarea, proiectarea și implementarea proceselor care duc la demonstrarea produselor. Absolvenții vor fi specializați într-o zonă selectată sau vor acoperi o selecție mai largă de subiecte care se extind la domenii interdisciplinare cu experiență practică, abilități excelente de comunicare și o înțelegere dură a afacerilor.... [-]

Turcia Maslak
Septembrie 2019
Engleză
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MEF University

Obiectivul cursului B.Sc. în programul de Inginerie Industrială de la MEF University este să producă absolvenți echipați cu cunoștințe și abilități de inginerie industria ... [+]

Inginerie Industriala

MEF University Inginerie Industrială B.Sc. Programul este conceput pentru a acoperi ultimele subiecte din Ingineria Industrială. Elevii noștri își propun să fie echipați cu cunoștințe și experiență superioare din punct de vedere tehnic. Deoarece programul își propune să producă absolvenți competitivi la nivel mondial nu numai pentru cererea din sectoarele de producție și servicii, ci și pentru inițierea și dezvoltarea de noi afaceri, studenții vor fi bine informați despre sectoarele conexe și despre crearea de noi afaceri; pentru acest scop, programul conține atât cursuri obligatorii, cât și elective, nu numai în domeniul luării deciziilor, antreprenoriatului și aplicațiilor industriale, dar și în afaceri. În programul nostru, subiecte noi asociate sectorului de servicii sunt date mai mult decât subiectele clasice legate de sectorul de producție. În acest context, studenții beneficiază de o profunzime în domeniile Manufacturing and Service Management, Finanțe, Managementul Lanțului de Aprovizionare și Sisteme De Sustinere a Deciziilor, începând de la cel de-al doilea an de licență, prin diferite cursuri elective. În paralel cu tendința generală de creștere a popularității, cursurile elective sunt oferite în domenii precum Lean Manufacturing and Service Systems, Modele de optimizare în finanțe, Modelarea lanțului de aprovizionare și Data Mining.... [-]

Turcia Maslak
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MEF University

Inginerie mecanică B.Sc. Programul de la MEF University sintetizează matematică, științe, științe inginerești și design ingineresc și oferă electives în mai multe domenii ... [+]

Inginerie Mecanică

Inginerie mecanică B.Sc. Programul de la MEF University sintetizează matematică, științe, științe inginerești și design ingineresc și oferă electives în mai multe domenii generale, incluzând științele termice, designul micro / nanomedic și fabricarea, robotica și automatizarea, sisteme de energie regenerabilă. Cursurile în științe umaniste și sociale și managementul pregătesc elevii pentru roluri variate ca lideri responsabili și grijulii.

Prin cursuri diferite, studenții încep practica de proiectare în anul al doilea și le integrează în cadrul programelor lor, care culminează într-un proiect de proiectare de proiectare capstone în anii de vârf. Pentru a permite studenților să integreze teoria cu practica și să le introducă în mediul de lucru, practicile de vară au o mare importanță și sunt pregătite în strânsă cooperare cu companiile gazdă din industria conexă.... [-]

Turcia Maslak
Septembrie 2019
Engleză
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

MEF University

Oferim un curriculum contemporan și cuprinzător de Științe Politice și Relații Internaționale, în vederea dotării elevilor cu cunoștințe bogate și abilități avansate, car ... [+]

Științe Politice și Relații Internaționale

Oferim un curriculum contemporan și cuprinzător de Științe Politice și Relații Internaționale, în vederea dotării elevilor cu cunoștințe bogate și abilități avansate, care le vor oferi posibilitatea de a analiza evoluțiile care au loc în întreaga lume în domeniile politic, de securitate, diplomație , drept și economie.

În primul și al doilea an de învățământ, studenții noștri vor primi cursuri introductive care vor constitui fundamentele științelor sociale, cum ar fi știința politică, sociologia, istoria civilizațiilor, istoria gândirii politice, conceptele fundamentale ale dreptului, economia politică internațională , și metodele de cercetare. În plus, vor fi oferite cursuri care vor spori capacitatea studenților noștri de a folosi calculatoare și de a promova produsele tehnologice.... [-]

Turcia Maslak
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Ayazağa Cad. No.4
34396 Maslak, Istanbul, Turcia