Mevlana University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Organizatia noastra fondator, Gevher Sultan Educației, Cercetării, Cultura si Fundatia de Sanatate (GESAV), a fost creată în anul 2007, precum și stabilirea de la Universitatea Mevlana a fost început de atunci, luând primul pas în viața de învățământ din țara noastră în iulie 2009. Universitatea noastra are si numele de trimisul proeminent al valorilor umanitare universale, Hazrat Mevlana Jalaluddin Rumi, având ca este obiectivul final de a fi unul dintre cei mai importanti universitățile din punct de vedere al calității în educație, cultură, artă, precum și inter- dialog civilizație, activități pace și toleranță, combinate cu cercetarea științifică și de publicare.

Regulamentul intern 114 a numărului drept 5193, publicată în Monitorul Oficial din data de 07.07.2009, stabilește organizarea universității noastre, stabilit prin Gevher Sultan Educației, Cercetării, Cultura si Fundatia de Sanatate. Există șase facultăți, un colegiu, o școală profesională, trei institute și două centre.

Unitățile academice din organigrama - Facultatea de Inginerie - Colegiul de stiinte medicale de îngrijire - Facultatea de Educatie - Școala profesională - Facultatea de Drept - Institutul de Științe - Facultatea de Management - Institutul de Științe Sociale - Facultatea de Medicină - Institutul de stiinte medicale

Locații

Turcia Online

Address
Turcia Online, Turcia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: