Ozyegin University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Ca universitate de cercetare, Universitatea Özyeğin întotdeauna deschide noi orizonturi și prezintă noi oportunități pentru studenți, pentru a le permite să-și descopere adevăratele competențe. Într-o încercare de a avea absolvenții să iasă în evidență și să fie cu un pas înaintea altora, Özyeğin oferă un model educațional inovator care aduce valoare elevilor săi. Misiunea principală a Universității Özyeğin este de a-și pregăti studenții pentru a fi absolvenți de resurse în lumea afacerilor, asigurându-se că aceștia cunosc mai multe limbi străine, dobândesc noi competențe prin activități sociale, se dezvoltă continuu și își extind viziunea globală înainte de absolvire prin stagiu internațional sau programe de schimb și să fie întotdeauna în slujba societății.

Istoria fundației

Fundația Hüsnü M. Özyeğin și-a început eforturile de înființare a Universității Özyeğin în toamna anului 2005. Fundația pentru Universitatea Özyeğin a implicat cercetări cuprinzătoare realizate cu mai mult de 500 de subiecți, inclusiv oameni de afaceri, membri ai facultăților, studenți universitari și liceeni, studiu pe tema "Dezvoltarea sectoarelor și profesiilor în Turcia și în lume". Pe baza rezultatelor acestor studii, ARAMA Consulting a început procesul de proiectare. Valorile și viziunile fundamentale ale Universității au fost discutate și identificate în colaborare cu toate părțile interesate. Universitatea Özyeğin și-a format viziunea printr-o serie de ateliere. Mai mult de 300 de participanți au participat la aceste ateliere, inclusiv oameni de afaceri, membri ai facultăților, studenți și absolvenți noi.

În conformitate cu viziunea sa colectivă, Universitatea Özyeğin a fost înființată oficial la 18 mai 2007 pentru a servi ca o universitate unică care să contribuie la dezvoltarea socială prin intermediul sistemului său educațional modern, a unei structuri inovatoare integrate cu viața, abordării academice interconectate cu sectoarele programe academice adaptate în consecință.

Universitatea Özyeğin a întâmpinat primii studenți la Campusul Altunizade în septembrie 2008 și a deschis porțile Campusului Çekmeköy în septembrie 2011.

Çekmeköy Campus

Universitatea Özyeğin Campus Çekmeköy este un campus universitar liniștit, liniștit și liniștit. Creat de o firmă lider de arhitectură, care a proiectat, de asemenea, clădirile Universității din Cambridge și a Universității Princeton, Campusul OzU Çekmeköy este primul campus din Turcia, certificat de LEED. Situat pe 280.000 de metri pătrați de teren, campusul oferă toate facilitățile și facilitățile necesare dezvoltării academice a studenților și expunerea lor la evenimente sociale, sportive și culturale, prin camerele de studiu liniștite și confortabile, salile de clasă moderne și laboratoare, Centrul Athletic de 15.000 de metri pătrați, o bibliotecă de 2.600 de metri pătrați, și cele două săli ale sale cu o capacitate de 350 și respectiv 372 de persoane.

Viziune

Suntem o universitate de cercetare accesibilă și antreprenorială. În toate programele noastre, aspirăm să fim recunoscuți la nivel național și internațional drept unul dintre primele zece țări din Turcia, Europa de Est și Orientul Mijlociu și unul dintre cele mai bune 200 de țări din lume. Absolvenții noștri vor fi cunoscuți pentru că fac o diferență imediată pentru angajatorii lor.

Misiune

Misiunea Universității Özyeğin este de a crea, împărtăși și aplica cunoștințe în serviciul societății. Agenda noastră de cercetare aplicată creează cunoștințe utile. Împărtășim cunoștințele noastre prin programele noastre educaționale care transformă viețile studenților noștri. Aplicarea acestor cunoștințe generează beneficii economice societății prin intermediul companiilor de start-up și spin-out și prin îmbunătățirea eficienței și productivității companiilor existente.

Valori de bază

Valorile principale ale Universității Özyeğin sunt libertatea, flexibilitatea, multidimensionalitatea și accesibilitatea.

  • Universitatea va fi un avocat al libertății academice și autonomiei instituționale.
  • Universitatea va oferi o flexibilitate extinsă elevilor, membrilor personalului și instituțiilor cu care acesta colaborează. Cu caracteristici precum structuri flexibile, programe dinamice și libertate în alegerea cursurilor, universitatea va oferi studenților și cercetătorilor posibilitatea de a se adapta la viața de afaceri rapidă în schimbare, precum și oportunități de educație și cercetare care pot fi personalizate în conformitate cu cerințele individuale diferențe.
  • Universitatea va adopta o abordare multidimensională care va oferi diferite posibilități și caracteristici și va dezvolta un mediu care să includă diferite culturi și puncte de vedere. Universitatea va evolua într-un mediu de diversitate oferind diferite oportunități pentru schimbul intercultural și sprijinind creativitatea, învățarea și descoperirea. În acest context, se va acorda o importanță deosebită programelor de schimb internațional pentru studenți și profesori și cooperării academice internaționale.
  • Cu un model eficient de funcționare și sprijin financiar, universitatea va fi accesibilă financiar studenților din diverse segmente din Turcia și din regiune. Datorită unui sistem eficient de burse, universitatea va oferi oportunități pentru studenții străluciți și de succes ai căror resurse sunt limitate; în plus, în cadrul unui sistem inovator de credite, acesta va crea oportunități pentru studenții care sunt dispuși să își asume responsabilitatea financiară pentru studiile lor.

Declarația non-discriminare

Universitatea Özyeğin angajează personalul academic și administrativ și admite studenților indiferent de sex, rasă, culoare, origine națională sau etnică, crez, religie, vârstă, handicap, orientare sexuală sau identitate de gen și nu face discriminări pe criterii de sex, rasă, culoare, naționalitate sau origine etnică, crez, religie, vârstă, dizabilitate, orientare sexuală sau identitate de gen în administrarea politicilor sale educaționale și de ocupare a forței de muncă, acordarea burselor sale sau orice programe sponsorizate de universități.

Locații

Orman Sokak

Address
Çekmeköy Campus Nişantepe District,
Orman Street, 34794 Çekmeköy

34794 Orman Sokak, Istambul, Turcia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră