Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Ca universitate de cercetare, Universitatea Özyeğin întotdeauna deschide noi orizonturi și prezintă noi oportunități pentru studenți, pentru a le permite să-și descopere adevăratele competențe. Într-o încercare de a avea absolvenții să iasă în evidență și să fie cu un pas înaintea altora, Özyeğin oferă un model educațional inovator care aduce valoare elevilor săi. Misiunea principală a Universității Özyeğin este de a-și pregăti studenții pentru a fi absolvenți de resurse în lumea afacerilor, asigurându-se că aceștia cunosc mai multe limbi străine, dobândesc noi competențe prin activități sociale, se dezvoltă continuu și își extind viziunea globală înainte de absolvire prin stagiu internațional sau programe de schimb și să fie întotdeauna în slujba societății.

Istoria fundației

Fundația Hüsnü M. Özyeğin și-a început eforturile de înființare a Universității Özyeğin în toamna anului 2005. Fundația pentru Universitatea Özyeğin a implicat cercetări cuprinzătoare realizate cu mai mult de 500 de subiecți, inclusiv oameni de afaceri, membri ai facultăților, studenți universitari și liceeni, studiu pe tema "Dezvoltarea sectoarelor și profesiilor în Turcia și în lume". Pe baza rezultatelor acestor studii, ARAMA Consulting a început procesul de proiectare. Valorile și viziunile fundamentale ale Universității au fost discutate și identificate în colaborare cu toate părțile interesate. Universitatea Özyeğin și-a format viziunea printr-o serie de ateliere. Mai mult de 300 de participanți au participat la aceste ateliere, inclusiv oameni de afaceri, membri ai facultăților, studenți și absolvenți noi.

În conformitate cu viziunea sa colectivă, Universitatea Özyeğin a fost înființată oficial la 18 mai 2007 pentru a servi ca o universitate unică care să contribuie la dezvoltarea socială prin intermediul sistemului său educațional modern, a unei structuri inovatoare integrate cu viața, abordării academice interconectate cu sectoarele programe academice adaptate în consecință.

Universitatea Özyeğin a întâmpinat primii studenți la Campusul Altunizade în septembrie 2008 și a deschis porțile Campusului Çekmeköy în septembrie 2011.

Çekmeköy Campus

Universitatea Özyeğin Campus Çekmeköy este un campus universitar liniștit, liniștit și liniștit. Creat de o firmă lider de arhitectură, care a proiectat, de asemenea, clădirile Universității din Cambridge și a Universității Princeton, Campusul OzU Çekmeköy este primul campus din Turcia, certificat de LEED. Situat pe 280.000 de metri pătrați de teren, campusul oferă toate facilitățile și facilitățile necesare dezvoltării academice a studenților și expunerea lor la evenimente sociale, sportive și culturale, prin camerele de studiu liniștite și confortabile, salile de clasă moderne și laboratoare, Centrul Athletic de 15.000 de metri pătrați, o bibliotecă de 2.600 de metri pătrați, și cele două săli ale sale cu o capacitate de 350 și respectiv 372 de persoane.

Viziune

Suntem o universitate de cercetare accesibilă și antreprenorială. În toate programele noastre, aspirăm să fim recunoscuți la nivel național și internațional drept unul dintre primele zece țări din Turcia, Europa de Est și Orientul Mijlociu și unul dintre cele mai bune 200 de țări din lume. Absolvenții noștri vor fi cunoscuți pentru că fac o diferență imediată pentru angajatorii lor.

Misiune

Misiunea Universității Özyeğin este de a crea, împărtăși și aplica cunoștințe în serviciul societății. Agenda noastră de cercetare aplicată creează cunoștințe utile. Împărtășim cunoștințele noastre prin programele noastre educaționale care transformă viețile studenților noștri. Aplicarea acestor cunoștințe generează beneficii economice societății prin intermediul companiilor de start-up și spin-out și prin îmbunătățirea eficienței și productivității companiilor existente.

Valori de bază

Valorile principale ale Universității Özyeğin sunt libertatea, flexibilitatea, multidimensionalitatea și accesibilitatea.

  • Universitatea va fi un avocat al libertății academice și autonomiei instituționale.
  • Universitatea va oferi o flexibilitate extinsă elevilor, membrilor personalului și instituțiilor cu care acesta colaborează. Cu caracteristici precum structuri flexibile, programe dinamice și libertate în alegerea cursurilor, universitatea va oferi studenților și cercetătorilor posibilitatea de a se adapta la viața de afaceri rapidă în schimbare, precum și oportunități de educație și cercetare care pot fi personalizate în conformitate cu cerințele individuale diferențe.
  • Universitatea va adopta o abordare multidimensională care va oferi diferite posibilități și caracteristici și va dezvolta un mediu care să includă diferite culturi și puncte de vedere. Universitatea va evolua într-un mediu de diversitate oferind diferite oportunități pentru schimbul intercultural și sprijinind creativitatea, învățarea și descoperirea. În acest context, se va acorda o importanță deosebită programelor de schimb internațional pentru studenți și profesori și cooperării academice internaționale.
  • Cu un model eficient de funcționare și sprijin financiar, universitatea va fi accesibilă financiar studenților din diverse segmente din Turcia și din regiune. Datorită unui sistem eficient de burse, universitatea va oferi oportunități pentru studenții străluciți și de succes ai căror resurse sunt limitate; în plus, în cadrul unui sistem inovator de credite, acesta va crea oportunități pentru studenții care sunt dispuși să își asume responsabilitatea financiară pentru studiile lor.

Declarația non-discriminare

Universitatea Özyeğin angajează personalul academic și administrativ și admite studenților indiferent de sex, rasă, culoare, origine națională sau etnică, crez, religie, vârstă, handicap, orientare sexuală sau identitate de gen și nu face discriminări pe criterii de sex, rasă, culoare, naționalitate sau origine etnică, crez, religie, vârstă, dizabilitate, orientare sexuală sau identitate de gen în administrarea politicilor sale educaționale și de ocupare a forței de muncă, acordarea burselor sale sau orice programe sponsorizate de universități.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Ozyegin University

Lumea competitivă care se schimbă rapid necesită persoane care sunt capabile să genereze, să utilizeze și să gestioneze cunoștințe creative. Obiectivul principal al progr ... [+]

Prezentare generală

FOCUSĂ PE VIAȚA DE AFACERI AȘTEPTURILOR ȘI A TOMORIEI

Lumea competitivă care se schimbă rapid necesită persoane care sunt capabile să genereze, să utilizeze și să gestioneze cunoștințe creative. Obiectivul principal al programului de Administrare a Afacerilor este de a oferi studenților o viziune de management care să combine cerințele de astăzi și valorile din ce în ce mai mari ale viitorului și să le educe pe candidații executivi care sunt capabili să își asume roluri principale în lumea afacerilor, forța motrice a economiei.

În primul și al doilea an, elevii participă la cursuri predominant alcătuite din cursuri de fundație și cursuri de programe necesare. Începând cu cel de-al doilea an, studenții fac o serie de cursuri sectoriale de soluții, unde se familiarizează inițial cu diverse sectoare de activitate, cum ar fi serviciile financiare, asistența medicală sau fabricarea de bunuri de consum și industriale. În timpul celui de-al treilea și al patrulea an, studenții primesc cursuri elective.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Într-o epocă de integrare a piețelor mondiale, există o concurență sporită însoțită de oportunități enorme. Pe măsură ce industria serviciilor financiare continuă să evol ... [+]

Prezentare generală

Un sector financiar care funcționează bine nu este doar un rezultat al dezvoltării economice, ci și unul dintre principalele motoare ale creșterii durabile.

Într-o epocă de integrare a piețelor mondiale, există o concurență sporită însoțită de oportunități enorme. Pe măsură ce industria serviciilor financiare continuă să evolueze, crește și nevoia de resurse umane calificate. Pentru a ne asigura că absolvenții noștri reușesc într-o piață extrem de competitivă, care merită expertiză și încredere, suntem hotărâți să-și aprofundeze cunoștințele, abilitățile și abilitățile.

Programul de Finanțe Internaționale cu renume, curriculum puternic și legături cu sectorul serviciilor financiare are ca scop absolvirea profesioniștilor care sunt conștienți de problemele economice și sociale provocatoare de astăzi. Misiunea noastră este de a-și echipa elevii cu instrumentele și abilitățile necesare pentru carierele lor viitoare și de a le oferi fundația de care au nevoie pentru a deveni directori competenți care își vor asuma roluri de conducere în viața profesională și de zi cu zi... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Misiunea Programului de Psihologie al Özyeğin University este de a contribui la soluționarea problemelor sociale prin transferul cunoștințelor psihologice produse de memb ... [+]

Prezentare generală

Misiunea Programului de Psihologie al Özyeğin University este de a contribui la soluționarea problemelor sociale prin transferul cunoștințelor psihologice produse de membrii dinamici și competenți ai facultății la fiecare aspect al vieții și producerea de noi psihologi pentru a lucra în domeniile teoretice și practice ale psihologiei. Scopul nostru este de a oferi educație universală prin luarea în considerare a noilor evoluții din domeniul psihologiei, precum și a nevoilor țării; și să susțină un mediu de învățare și practică pentru ca studenții noștri să-și pună cunoștințele și abilitățile profesionale în practică și să-și dezvolte în continuare dezvoltarea academică și personală.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Bine ați venit la Departamentul Relații Internaționale de la Özyeğin University . Relațiile internaționale reprezintă un subdomeniu al științelor sociale care utilizează ... [+]

Prezentare generală

Bine ați venit la Departamentul Relații Internaționale de la Özyeğin University . Relațiile internaționale reprezintă un subdomeniu al științelor sociale care utilizează diverse metode interdisciplinare, trase din istorie, economie și sociologie, pentru a studia relațiile dintre actorii internaționali precum statele, organizațiile internaționale, corporațiile multinaționale și organizațiile neguvernamentale. În afară de aspectele teoretice și empirice ale acestor relații, relațiile internaționale studiază, de asemenea, rolurile lor geografice și regionale. Interacțiunea care rezultă din aceste relații are ca rezultat fenomene deosebite, precum securitatea internațională și regională, migrația, schimbarea conceptelor în dreptul internațional, crimele de război, reconstrucția post-conflict și construcția statului.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Programul de Management al Sistemelor Informaționale de Management are scopul de a cultiva absolvenți de vârf care sunt capabili să satisfacă nevoile întreprinderilor pen ... [+]

Prezentare generală

Programul de Management al Sistemelor Informaționale de Management are scopul de a cultiva absolvenți de vârf care sunt capabili să satisfacă nevoile întreprinderilor pentru crearea, stocarea, accesarea și schimbul de informații; care dispun de competențe și competențe foarte avansate pentru a planifica, proiecta, pune în aplicare și gestiona metodele, procesele și sistemele necesare pentru a satisface aceste nevoi de informare fie pentru întreprinderi corporative, fie pentru propriile lor întreprinderi; și care sunt capabili să identifice, să îndeplinească și să gestioneze astfel de nevoi prin efectuarea unor analize tehnice, economice și strategice.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Programul de Antreprenoriat are ca scop pregătirea antreprenorilor "independenți", "corporativi" și "sociali", care vor fi motoarele dezvoltării cu inovațiile pe care le ... [+]

Prezentare generală

Programul de Antreprenoriat are ca scop pregătirea antreprenorilor "independenți", "corporativi" și "sociali", care vor fi motoarele dezvoltării cu inovațiile pe care le realizează, precum și volumul oportunităților de afaceri și de angajare create.

Programul se străduiește să doteze studenților cu educația și capacitățile necesare pentru a găsi și evalua potențiale oportunități de afaceri și pentru a le transforma în produse și servicii economice durabile și durabile, creând astfel noi oportunități de afaceri și de angajare. În scopul creșterii gradului de conștientizare a studenților în domeniul antreprenoriatului, programul nu numai că va prezenta studenților oportunități și facilități ample de a dobândi și / sau dezvolta abilități antreprenoriale, ci și de a le învăța comportamentul, atitudinea și capacitățile antreprenoriale.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Studiul economiei explică modul în care oamenii fac alegeri și ne ajută să înțelegem problemele legate de societate, de afaceri și globale. Economia este un factor deoseb ... [+]

Prezentare generală

Studiul economiei explică modul în care oamenii fac alegeri și ne ajută să înțelegem problemele legate de societate, de afaceri și globale. Economia este un factor deosebit de util în piața de locuri de muncă globală din ce în ce mai în continuă. Un grad de economie oferă abilități de rezolvare a problemelor și de analiză, care se aplică în multe profesii și cariere.

Scopul programului este de a înțelege deciziile întreprinderilor și consumatorilor, precum și implicațiile și cauzele problemelor economice. Facultatea de Economie de la Özyeğin University se angajează să furnizeze programe de licență și de licență de primă clasă și să producă cercetări economice de înaltă calitate.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Özyeğin University a lansat programul internațional de afaceri și comerț, cu un obiectiv ambițios de educare a experților de mâine la nivel mondial, care să răspundă ceri ... [+]

Prezentare generală

Özyeğin University a lansat programul internațional de afaceri și comerț, cu un obiectiv ambițios de educare a experților de mâine la nivel mondial, care să răspundă cerințelor și provocărilor lumii afacerilor internaționale. Principalul obiectiv al programului este de a oferi studenților competențele și instrumentele necesare pentru a deveni competitivi într-o lume extrem de globalizată. Programul cere studenților să aleagă o regiune de expertiză, în care studenții să se familiarizeze cu structura socială a regiunii, cu limba ei și, mai important, cu practicile sale de afaceri. Pentru a avea o experiență practică, departamentul încurajează studenții să aibă stagii sau să-și continue studiile în companii prestigioase, universități sau instituții din regiunile lor de specialitate selectate.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Ozyegin University

Programul de Arhitectură Internațională și Design de Mediu oferit de Facultatea de Arhitectură și Design din cadrul Universității Ozyegin aspiră să-și pregătească absolve ... [+]

Prezentare generală

Programul de Arhitectură Internațională și Design de Mediu oferit de Facultatea de Arhitectură și Design din cadrul Universității Ozyegin aspiră să-și pregătească absolvenții ca arhitecți interiori care pun un accent deosebit pe durabilitatea ecologică, socială și economică, aplicând conceptele de durabilitate nu numai în designul spațial, materiale, dar în toate procesele lor de proiectare și producție.

Scopul programului este de a promova cunoștințele și abilitățile de proiectare prin cercetarea riguroasă a contextelor de mediu, sociale și tehnologice prin explorări teoretice și aplicate și prin formularea unor perspective experimentale, critice și creative pentru crearea unor spații de viață mai bune.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Fiind fondată în cadrul Facultății de Arhitectură și Design pentru prima dată în Turcia, Departamentul de Design al Comunicării oferă un program de licență de patru ani c ... [+]

Prezentare generală

Fiind fondată în cadrul Facultății de Arhitectură și Design pentru prima dată în Turcia, Departamentul de Design al Comunicării oferă un program de licență de patru ani care are ca scop înțelegerea principiilor, teoriilor și practicii designului de comunicare cu scopul de a transmite idei și informații care constau în imagine, text și sunet în cea mai eficientă formă. Domeniile cuprinzătoare, cum ar fi arhitectura informației, design interactiv interactiv, aplicații multi-media, noua generație de tehnologii de comunicare și sisteme interactive de expunere, acest program este în sprijinul reciproc cu alte departamente din facultate. Elevii noștri, pe lângă faptul că dobândesc un fundal solid în principiile de design al comunicării, pot fi echipați cu cunoștințe interdisciplinare care încorporează un domeniu larg sau prin dobândirea de cunoștințe aprofundate prin programul nostru modular, pot fi absolvenți ca experți într-un domeniu cu caracter personal.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Proiectul industrial Design își propune să rezolve problemele oamenilor, să-și îmbunătățească calitatea vieții și să facă viața mai plăcută cu proiectarea și dezvoltarea ... [+]

Prezentare generală

Proiectare industrială

Proiectul industrial Design își propune să rezolve problemele oamenilor, să-și îmbunătățească calitatea vieții și să facă viața mai plăcută cu proiectarea și dezvoltarea de produse, servicii și sisteme inovatoare. Analiza experiențelor existente ale utilizatorilor, îmbunătățirea experiențelor rupte și propunerea de noi experiențe ale utilizatorilor se află în centrul acestei profesii. O gamă largă de produse, servicii și sisteme pe care le folosim în fiecare zi sunt rezultatele acestor eforturi. Acestea includ sticla CocaCola care a devenit o pictogramă de marcă, Sony Walkman care a schimbat practica de ascultare a muzicii și Apple iPhone care a redefinit interacțiunea noastră cu telefoanele. Aceste exemple pun accentul pe domeniul larg de lucru al designerilor industriali. Contextul social și cultural unic al Turciei chiar lărgește aplicația de design industrial în țara noastră. Odată cu accentul pus pe dezvoltarea și creșterea economică, companiile și-au îndreptat atenția spre designul industrial pentru a veni cu propuneri de soluții inovatoare. În acest aspect, designul industrial este evaluat ca o nouă sursă de inovație și, prin urmare, de concurență.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Programul de licență în informatică a salutat primii studenți în septembrie 2010. Prima structurare a curriculumului a fost efectuată sub îndrumarea ABET și ACM (Asociați ... [+]

Prezentare generală

Tehnologia a devenit o parte indispensabilă a vieții noastre și am devenit dependenți de tehnologie. Acest lucru poate da impresia că acum suntem în conducerea tehnologiei și a științei mai mult decât oricând. Dar cât de corect este? Există un pericol pertinent pentru dependența de tehnologie: poate să limiteze gândirea, invenția și creativitatea și, în cele din urmă, să slăbească puterea științei și a producției tehnologice. Astfel, misiunea unei facultăți de inginerie ar trebui să fie transformarea tinerilor noștri de la utilizatori tehnologici la creatori de tehnologie în vastul ocean al tehnologiei. Inginerii pe care îi susținem trebuie să știe că cel puțin jumătate din cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a crea telefonul mobil pe care îl dețin în mâinile lor se bazează de fapt pe propriile minți. Încrederea lor încrezută în sine și acumularea de cunoștințe vor face cu siguranță o diferență între viitoarele lor antreprenoriate și aderarea lor la lumea academică prin producția științifică. Trebuie să se știe că în spatele fiecărei inițiative tehnologice de succes se află persoanele care au adoptat acumularea de cunoștințe, munca grea și gândirea rațională ca principii lor principale. Contrar gândirii populare, "o idee bună" nu este niciodată suficientă pentru a crea un gigant tehnic pe cont propriu. Având în vedere aceste lucruri, îi învățăm pe studenții noștri că învățarea, interogarea și analizarea sunt principalele moduri de gândire. În timp ce facem acest lucru, îi pregătim, de asemenea, ca ingineri antreprenorali, ajutându-i să fie integrați în industrie și descoperă... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Programul de studii Özyeğin University Inginerie Civilă se străduiește să cultive o nouă generație de ingineri cu cunoștințe aprofundate și capacități extinse de utilizar ... [+]

Prezentare generală

Programul de studii Özyeğin University Inginerie Civilă se străduiește să cultive o nouă generație de ingineri cu cunoștințe aprofundate și capacități extinse de utilizare a tehnologiilor de ultimă generație pentru aplicații de inginerie civilă; echipate cu abilități ample în domeniul lor de specializare atât în ceea ce privește designul, cât și practica; dedicate valorilor personale, culturale și sociale; arătând un entuziasm intens și o dorință puternică de a gândi, de a pune întrebări și de a învăța. Absolvenții noștri vor fi privilegiați să obțină poziții în diferite domenii ale ingineriei civile care necesită o specializare aprofundată în lumea afacerilor în continuă schimbare.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Programul de licență în inginerie electrică electronică a salutat primii studenți în septembrie 2009. Prima structurare a curriculum-ului a fost efectuată sub îndrumarea ... [+]

Prezentare generalăProgramul de licență în inginerie electrică electronică a salutat primii studenți în septembrie 2009. Prima structurare a curriculum-ului a fost realizată sub îndrumarea criteriului ABET cu examinarea școlilor informatice de top din lume și Turcia, în conformitate cu remake-urile tuturor părților interesate și consultanți. Departamentul nostru include și standardele Bolognei în structurile sale. Având în vedere o nouă etapă de evaluare efectuată în 2014, am decis să fie revizuită de către MÜDEK (Asociația pentru Evaluarea și Acreditarea Programelor de Inginerie)Obiectivele educaționaleAbsolvenții noștri vor puteasă lucreze ca ingineri electronici electrici, cercetători sau manageri în companii naționale sau internaționale,să urmeze diplome de masterat sau de doctorat în inginerii electricieni electronici sau în alte domenii conexe în școlile postuniversitare din întreaga lume și să dețină, în cele din urmă, posturi de profesori în mediul academic șisă dezvolte noi produse bazate pe avansuri în inginerii electronici și / sau să lanseze noi companii de înaltă tehnologie.Rezultatele programuluiStudenții noștri vor dobândi cunoștințele, abilitățile și comportamentele de mai jos până la absolvire.Rezultatele de bază 1. Abilitatea de a comunica în mod eficient și de a scrie și de a prezenta un raport în limbile turcă și engleză. 2. Abilitatea de a lucra individual și în echipe interdisciplinare și multidisciplinare. 3. Recunoașterea nevoii de învățare de-a lungul vieții și capacitatea de a avea acces la informații, de a urmări evoluțiile în domeniul științei și tehnologiei și de a se reinventa mereu. 4. Cunoașterea managementului de proiect, a managementului riscului, a inovării și a managementului schimbării, antreprenoriatului... [-]
Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Programul de licență în inginerie industrială a primit primii studenți în septembrie 2009. Prima structurare a curriculumului a fost efectuată sub îndrumarea criteriului ... [+]

Despre noi

Programul de licență în inginerie industrială a primit primii studenți în septembrie 2009. Prima structurare a curriculumului a fost efectuată sub îndrumarea criteriului ABET cu examinarea școlilor de inginerie industrială din lume și Turcia, în conformitate cu observațiile tuturor părților interesate și consultanți. Departamentul nostru include și standardele Bologna în structurile sale. Având în vedere o nouă etapă de evaluare efectuată în 2014, am decis să fie revizuită de către MÜDEK (Asociația pentru Evaluarea și Acreditarea Programelor de Inginerie)

Obiectivele educaționale

Absolvenții noștri vor putea

lucrează ca inginer industrial, cercetători sau manageri în companii naționale sau internaționale,să urmeze diplome de masterat sau de doctorat în ingineri industriali sau într-un domeniu conex, în școli postuniversitare din întreaga lume și, în cele din urmă, să dețină posturi de profesori în mediul academic;să dezvolte noi produse bazate pe progrese în inginerii industriali și / sau să demareze noi companii de înaltă tehnologie.Rezultatele programului... [-]
Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Programul de Învățământ Mecanic a primit primii studenți în septembrie 2009. Prima structurare a curriculumului a fost efectuată sub îndrumarea criteriului ABET, cu exami ... [+]

Prezentare generală

Departamentul de Inginerie Mecanică Özyeğin University a fost înființat în 2009. Avem primii absolvenți în 2014. Până în 2015, activitățile de cercetare și educație se desfășoară cu 9 membri ai facultăților care sunt experți în domeniul energiei, mecatronicii și materialelor. Rata generală de bursă a departamentului este de 60%. Până în 2015, 54 de studenți noi se pot înregistra la programul de inginerie mecanică.

Misiunea noastră

Misiunile Departamentului de Inginerie Mecanică sunt de a educa ingineri eficienți și oameni de știință cu spirit antreprenorial și cercetător care sunt dotați cu cunoștințe științifice și tehnice fundamentale și abilități de a utiliza tehnologii moderne esențiale în proiectarea și dezvoltarea de noi teorii și tehnologii pentru realizarea dispozitivelor, sistemelor și proceselor necesare societății și industriei și să desfășoare activități de cercetare fundamentală și aplicată în colaborare cu industria și alte instituții pentru a obține noi informații necesare societății și esențiale pentru proiectarea și producția de sisteme avansate produse și procese tehnologice.... [-]

Turcia Orman Sokak
Ozyegin University

Programul de Management Hotelier oferit de Școala de Științe Aplicate a Özyeğin University este un program academic de 4 ani lansat ca primă de acest gen în Turcia, cu ob ... [+]

Prezentare generală

Programul de Management Hotelier oferit de Școala de Științe Aplicate a Özyeğin University este un program academic de 4 ani lansat ca primă de acest gen în Turcia, cu obiectivul anunțat public de a fi printre primele douăzeci (20) programe academice internaționale din acest domeniu până în anul 2020.

Protocolul semnat între Programul de Management al Özyeğin University și Swissôtel Hotels

Mai mult, Programul de Management al Hotelului de Licență al Școlii de Științe Aplicate de la Özyeğin University a depus eforturi substanțiale pentru a-și înființa consiliul consultativ, unul de acest gen din lume, reunind 12 lideri activi, veterani ai industriei ospitalității și turismului, și a cerut începerea activității sale la data de 16 iulie 2009. Astăzi, consiliul nostru consultativ se mândrește cu optsprezece (18) membri ai acestuia, care oferă îndrumări studenților noștri din cadrul departamentului de management al studenților, ca mentori.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Programul de management al aviației de licență se mândrește cu curriculum-ul său bogat, conceput pentru a construi o fundație solidă atât în management, cât și în aviație ... [+]

Prezentare generală

Programul de management al aviației de licență se mândrește cu curriculum-ul său bogat, conceput pentru a construi o fundație solidă atât în management, cât și în aviație printr-o serie de cursuri majore și de bază. Curriculum-ul cuprinzător al programului introduce studenții în domeniul managementului și aviației, echipându-le cu cunoștințe aprofundate și abilități avansate necesare în ambele domenii. Programul de management al aviației de licență este, de asemenea, îmbogățit cu un set divers de electives în diferite discipline, oferind studenților posibilitatea de a se specializa în domeniile lor de interes. Adoptând o viziune cu adevărat internațională, programul aspiră, de asemenea, să ofere oportunități de schimb internațional și de stagiu studenților cu evidențe academice distincte.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Programul de gastronomie și arte culinare este conceput pentru studenții care aspiră să urmeze o carieră profesională în domeniul artelor culinare și al serviciilor alime ... [+]

Prezentare generală

Programul de gastronomie și arte culinare este conceput pentru studenții care aspiră să urmeze o carieră profesională în domeniul artelor culinare și al serviciilor alimentare. Acest program de patru (4) ani de grad este integrat cu Managementul Restaurantului și este unul de acest fel în Turcia. Programul oferă o linie de bază solidă cu cursuri fundamentale de artă culinară, urmată de o serie îmbogățită de cursuri de tehnici avansate de gastronomie; și mai târziu introduce studenții la managementul restaurantului. În timpul perioadei de studiu de 4 ani, studenții vor învăța secretele lumii culinare și vor câștiga experiență prin punerea în practică a cunoștințelor teoretice în cursurile aplicate.... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ozyegin University

Elevii care finalizează cu succes programul de pregătire a limbii engleze au dreptul să înceapă programul lor de 4 ani de licență profesională. Cursurile academice, precu ... [+]

Prezentare generală

Elevii care finalizează cu succes programul de pregătire a limbii engleze au dreptul să înceapă programul lor de 4 ani de licență profesională. Cursurile academice, precum și pregătirea teoretică la sol, vor fi oferite de Programul de zbor profesionist de licență al Özyeğin University , iar pregătirea zborurilor va fi oferită de organizația de formare a zborurilor aeriene AYJET Anatolian în conformitate cu Protocolul de cooperare academică semnat între Özyeğin și AYJET. Absolvenții noștri vor fi, de asemenea, calificați pentru licența pilot (ATPL) eliberată de Direcția Generală Aviație Civilă (SHGM).

"Studenții potențiali trebuie să depună un certificat de sănătate de primă clasă (clasa 1) eliberat de centrele medicale aviatice autorizate care sunt recunoscute de Direcția Generală Aviație Civilă (SHGM), împreună cu un proiect de lege curat de sănătate care afirmă că" niciun impediment sau limitare care să împiedice purtătorul de a servi ca pilot comandant în aeronavele certificate cu un singur pilot. "... [-]

Turcia Orman Sokak
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Çekmeköy Campus Nişantepe District, Orman Street, 34794 Çekmeköy
34794 Orman Sokak, Istambul, Turcia