Sabanci University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Odată cu știința, tehnologia și structurile sociale care avansează zi de zi, lumea are nevoie de indivizi mai calificați care dețin cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o carieră oriunde în lume. Conștient de această problemă presantă, în 1994 Grupul Sabancı a decis să înființeze o „universitate mondială” condusă de Fundația Sabancı. Semințele Universității Sabancı, cel mai cuprinzător proiect de responsabilitate socială al grupului Sabancı în domeniul educației, au fost semănate în vara anului 1995, la o conferință de căutare. În prezent, Universitatea Sabancı este cea mai bine cotată universitate turcă din clasamentul Universității Mondiale și doar una dintre cele două universități turce care se clasează în top 500.

Sabancı Holding este o companie de portofoliu strategic care se concentrează pe crearea de valoare adăugată cu ecosistemul Grupului și prioritizează o cultură performantă. Companiile grupului Sabancı activează în prezent în 12 țări. Sabancı Group are 70 de companii și 60.000 de angajați. Aceste întreprinderi au contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea economiei Turciei. Acțiunile proprii ale Sabancı Holding, precum și acțiunile celor 11 filiale ale acesteia sunt cotate la Borsa Istanbul (BIST) și constituie 8,1% din capitalizarea totală a pieței de capitaluri turcești.

Cu facultatea sa de clasă mondială, educația clasată la nivel mondial în limba engleză și taxe de școlarizare accesibile în comparație cu universitățile clasate în mod similar din întreaga lume, SU este locul de studiu în Turcia. Universitatea oferă, de asemenea, burse puternice pentru studenții din toate țările și toate domeniile de învățământ, garantând o educație accesibilă de înaltă calitate pentru toți. SU oferă toate programele din campusul său verde din Tuzla, Istanbul, Turcia.

Educaţie

Universitatea oferă o educație interdisciplinară în cele trei facultăți cu 11 programe de licență. La SU, studenții au șansa de a-și alege cursanții după primul sau al doilea an universitar. Acest lucru permite studenților să decidă ce program să studieze la universitate cu o mai bună înțelegere despre învățământul superior și despre propriile interese academice și de carieră și talente.

Cercetare

Sabanci University poziționează ca una dintre cele mai inovatoare și orientate spre cercetare în Turcia. Ca parte a filozofiei sale, universitatea își propune să-și direcționeze eforturile de cercetare în primul rând către cercetarea aplicată și strategică, cu obiectivele de avansare a cunoștințelor, susținerea predării și contribuirea la progresul comunității. Universitatea se mândrește cu un număr mare de laboratoare și centre de cercetare, inclusiv cel mai avansat centru de cercetare și aplicare a nanotehnologiei din regiune. SU are, de asemenea, cel mai mare venit din cercetare per membru al facultății dintre toate universitățile turce.

SU în numere

 • 5000+ studenți
 • 1:11 Raportul facultății / studenți
 • 12.500+ absolvenți
 • 10% corp de studenți internaționali
 • 96% rata plasamentului imediat după absolvire
 • 102 laboratoare, 8 centre de cercetare, 2 forumuri
 • Cu peste 280 de parteneri de top pentru studii de schimb la nivel mondial

Perspectivele de carieră

Absolvenții Sabanci University sunt foarte apreciați în toate sectoarele și în multe țări atât profesional, cât și în mediul academic. 96% dintre absolvenți găsesc un loc de muncă într-un an de la absolvirea lor. 81% din totalul absolvenților desfășoară cariere profesionale în companii cunoscute. Unilever, Accenture, Procter & Gamble, Ford și Deloitte & Touche se numără printre companiile la care au lucrat studenții noștri.

Diploma SU este, de asemenea, valoroasă dacă doriți să urmați o carieră academică. Universitățile pe care absolvenții noștri au ales-o ca destinație pentru școala absolvită includ Universitatea Carnegie Mellon, Universitatea din California, Politecnico di Milano, Universitatea Boston, Universitatea Harvard, Universitatea Brown, Universitatea Stanford și Universitatea din Massachusetts.

Fiecare student universitar din SU trebuie să facă un stagiu obligatoriu înainte de absolvire. Biroul de dezvoltare în carieră și internship din SU, care oferă consiliere în carieră studenților, aduce, de asemenea, o mulțime de locuri de muncă și oportunități de internship la nivel mondial pentru studenți din SU și organizează evenimente de recrutare în campus cu companii cunoscute.

Campus Facilities

 • Cazare în campus cu băi private
 • Centru de sănătate
 • Centru de informare deschis 24/7 (bibliotecă)
 • Centru sport complet echipat
 • Centrul de Arte Performante
 • Sala de mese, cafenele și restaurante
 • Piaţă
 • bancă
 • Magazin de cosmetice
 • Coafor
 • Centru de sănătate

Locații

Istambul

Address
Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi
No: 27 Tuzla

34956 Istambul, Istambul, Turcia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră