TED University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

TED

Mustafa Kemal Atatürk, fondatorul Turciei, care a crezut în importanța vitală a rolului educației pentru modernizarea țării, a declarat în discursul său de la inaugurarea Marii Adunări Naționale a Turciei în noiembrie 1925 că, pentru a ajunge la obiectivul stabilit pentru un sistem modern de învățământ în Turcia a fost necesitatea implicării întreprinderii private. Asociația de Educație Turcească a fost înființată la 31 octombrie 1928, pe baza acestei viziuni și în concordanță cu eforturile de pionierat ale lui Atatürk și prietenilor săi. La data de 12 decembrie 1939, a fost acordat statutul juridic al Asociației pentru Bunuri Publice prin decizia Cabinetului.

După cum se precizează în cea de-a doua clauză a Cartei sale, Președintele Republicii Turce este Gardianul Asociației Educaționale din Turcia. TED este o organizație a societății civile îndelungate care oferă burse studenților cu venituri limitate, deschide școli și cămine cu limbă străină ca mijloc de instruire în Turcia și în străinătate, construiește platforme științifice pentru a-și continua eforturile de a aduce nivelul de educație în Turcia, la egalitate cu standardele mondiale contemporane, creează conștientizarea problemelor sistemului educațional din Turcia și posibilele sale soluții și contribuie la formularea politicilor educaționale turcești. Deocamdată, TED are 38 de școli, 2 birouri de reprezentare, un dormitor pentru studenți, un birou de absolvenți și numeroase cluburi sportive afiliate școlilor sale.

TEDU

Universitatea TED (TEDU) a fost înființată în anul 2012 de Asociația Educațională Turcă (TED), care a fost pionieră în dezvoltarea educației în Turcia din 1928. TEDU este o instituție academică progresivă care oferă o abordare integrată a învățământului superior și o experiență educațională de înaltă calitate. Prin cursuri riguroase din punct de vedere academic, învățământ dinamic, cercetare semnificativă și o multitudine de oportunități de a se angaja pe plan local și în străinătate, încercăm să construim o comunitate diversificată de învățatori responsabili din punct de vedere social, gândiți la nivel global, pe tot parcursul vieții.

Invităm studenții să participe activ la mediul de învățare și producție constant la TEDU și să se bucure de privilegiul de a fi un student TEDU cu o mulțime de oportunități de bursă.

Misiune si viziune

  • Stabilește școli care oferă educație de înaltă calitate în limbile turcă și străină.
  • Extindeți experiența la toate nivelurile de învățământ de la nivelul preșcolar la cel universitar din întreaga țară.
  • Furnizarea de locuințe pentru studenți și sprijinirea educației studenților de succes în nevoi financiare prin furnizarea de burse la nivel național.
  • Creați platforme științifice pentru a lua standardele educaționale turcești la niveluri contemporane.
  • Extindeți activitățile inițiativei civile și la platformele internaționale.
  • Realizarea de proiecte de cercetare pentru a crește gradul de conștientizare socială cu privire la problemele și soluționarea sistemului existent de educație.
  • Luați un rol activ în formularea politicii educaționale din Turcia.

Locații

Ankara

Address
Ziya Gökalp Caddesi No:48 06420, Kolej Çankaya ANKARA
Ankara, Ankara, Turcia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră