Abilene Christian University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Abilene Christian University este o comunitate diversă, primitoare, academică riguroasă, care redefinește ceea ce înseamnă a fi o universitate creștină în secolul XXI.

Înființată în 1906 , suntem o universitate privată, nonprofit afiliată cu Bisericile lui Hristos și dedicată învățării transformatoare și energizante. Susținută de o facultate de cercetători creștini, pregătim studenți universitari și absolvenți pentru servicii și conducere în întreaga lume.

Învățământul nostru bazat pe credință merge dincolo de mediul academic. Campusul rezidențial al ACU oferă studenților un loc sigur pentru a se dezvolta intelectual și spiritual - și pentru a învăța să trăiți independent. Divizia I atletism, sporturi intramurale, 100 de organizații studențești și nenumărate oportunități de slujire și de cult contribuie la viața studenților vibranți.

Programe academice

Elevii pot alege din 77 de specializări de bacalaureat care includ peste 135 de domenii de studiu, 30 de programe de masterat și trei programe doctorale. Pe măsură ce vă dezvoltați profesional prin cursuri și învățare în lumea reală, veți crește și spiritual. Veți lăsa ACU cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși în profesia aleasă.

Locație

ACU se află în Abilene, Texas, un oraș premiat de aproape 120.000 de oameni, la 150 de mile vest de zona Dallas și Fort Worth. ACU Dallas, un campus de sucursale din Addison, Texas, este casa de programe universitare on-line universitare și profesionale.

Formarea spirituală

Unul dintre cele mai semnificative moduri în care un elev se dezvoltă la ACU este spiritual. Viziunea noastră pentru formarea spirituală la ACU este construită pe legături prin conectarea cu Dumnezeu, conectarea în noi comunități spirituale, conectarea în practici spirituale personale, conectarea în slujire

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BBA-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Health BScs »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Licențiat în Arte în Biblie și Minister (BA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Biblia și diploma de licență vă oferă o bază teologică solidă în Vechiul și Noul Testament și veți obține o înțelegere a modului în care principiile biblice sunt aplicate vieții și slujirii cotidiene. Pe măsură ce vă înscrieți în concentrarea dvs., veți dezvolta abilități și cunoștințe specializate. [+]

Biblia și diploma de licență vă oferă o bază teologică solidă în Vechiul și Noul Testament și veți obține o înțelegere a modului în care principiile biblice sunt aplicate vieții și slujirii cotidiene. Pe măsură ce vă înscrieți în concentrarea dvs., veți dezvolta abilități și cunoștințe specializate.

Oferim patru căi distincte de studiu în cadrul acestui domeniu major; alegeți cel care se potrivește cel mai bine apelului dvs.

Concentrația textului biblic este concepută pentru studenții care au o pasiune pentru limba, mesajul și contextul istoric al Bibliei. Este o opțiune ideală pentru cei care doresc să predice sau să urmeze studii postuniversitare.... [-]


Licențiat în Arte în Design Grafic / Publicitate (BA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Găzduit în Departamentul de Artă și Design și în colaborare cu Jurnalismul și Comunicarea de masă, licența de licență în domeniul graficelor / publicității combină formarea de artă și design cu pregătirea în publicitate și principiile de comunicare în masă. [+]

Arta și tehnologia se combină, pe măsură ce ideile sunt transformate în desene sau pagini web. Vizuale reprezintă o componentă importantă a comunicării eficiente; textul și grafica lucrează împreună în branding sau mesagerie.

Găzduit în Departamentul de Artă și Design și în colaborare cu Jurnalismul și Comunicarea de masă, licența de licență în domeniul graficelor / publicității combină formarea de artă și design cu pregătirea în publicitate și principiile de comunicare în masă.

Lăsați înarmat cu cunoștințe, abilități și un portofoliu profesionist care vă va ajuta să găsiți o carieră de designer într-o varietate de industrii, inclusiv publicitate, publicare, mass-media și comerț electronic.... [-]


Licențiat în Arte în Minister și Vocă (BA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Lucrarea de închinare, proiectată în colaborare cu Departamentul de Muzică, explorează modul în care muzica poate forma o congregație spirituală și cum a fost folosit istoric pentru a se închina lui Dumnezeu. Concentrația misiunilor vocaționale este ideală pentru cei care doresc să se susțină pentru o muncă seculară, în timp ce trăiesc în cadrul unei echipe de misiuni. [+]

Diploma de licență a Ministerului și a Vocației vă oferă o fundație teologică solidă în Vechiul și Noul Testament, pe măsură ce obțineți o înțelegere a modului în care principiile biblice sunt aplicate vieții și slujirii cotidiene.

Oferim patru căi distincte de studiu în cadrul acestui domeniu major; alegeți cel care se potrivește cel mai bine apelului dvs.

Concentrarea ministerului creștin echipează elevii pentru slujire într-un cadru bisericesc, fie ca predicator, educator sau administrator.

Lucrarea de închinare, proiectată în colaborare cu Departamentul de Muzică, explorează modul în care muzica poate forma o congregație spirituală și cum a fost folosit istoric pentru a se închina lui Dumnezeu.... [-]


Licențiat în Arte în Muzică (BA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Indiferent dacă doriți să predați, să conduceți, să efectuați sau să urmați studii postuniversitare, o diplomă în muzică vă pregătește pentru o carieră plină de satisfacții folosind talentul dat de Dumnezeu. Bachelor of Arts în Muzică este o diplomă generală în tradiția artelor liberale cu un număr mai mare de electives. [+]

Indiferent dacă doriți să predați, să conduceți, să efectuați sau să urmați studii postuniversitare, o diplomă în muzică vă pregătește pentru o carieră plină de satisfacții folosind talentul dat de Dumnezeu. Bachelor of Arts în Muzică este o diplomă generală în tradiția artelor liberale cu un număr mai mare de electives.

Notă: Sunt necesare audiții pentru bursele departamentale. Bursele majore și non-majore sunt disponibile pentru trupa, orchestra, pianul și vocea. (Bursa de participare pentru Big Purple Marching Band nu necesită o audiție.)

De ore de credit

Cerințe universitare: 56 de ore de credit

Cerințe majore: 60 de ore de credit (alegerea a 5 piese)... [-]


Licențiat în Arte în Studii Globale (BA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Comunicarea interculturală devine din ce în ce mai valoroasă în lumea noastră globalizată și conectată. Gradul nostru de studii universitare interdisciplinare vă expune cursuri în istorie, științe politice, limbă, economie și studii de mediu. Veți dezvolta o înțelegere bogată a altor culturi și veți găsi o carieră într-o varietate de domenii, inclusiv afaceri, guvern, misiuni, predare și medicină. [+]

Ești atras de toate lucrurile inter-culturale: întâlniți oameni din alte culturi, sunetele și gusturile locurilor exotice, înțelegând evenimentele și tendințele internaționale?

Comunicarea interculturală devine din ce în ce mai valoroasă în lumea noastră globalizată și conectată. Gradul nostru de studii universitare interdisciplinare vă expune cursuri în istorie, științe politice, limbă, economie și studii de mediu. Veți dezvolta o înțelegere bogată a altor culturi și veți găsi o carieră într-o varietate de domenii, inclusiv afaceri, guvern, misiuni, predare și medicină.

De ore de credit

Cerințe universitare: 56 de ore de credit

Cerințe principale: 54 de ore de credit... [-]


Licențiat în Arte în Științe Politice (BA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Pasionați de politică? Interesat de afacerile internaționale? Studierea științei politice vă va oferi o înțelegere a ideilor și proceselor politice, de la guvernele și instituțiile locale la cele globale. Veți dezvolta, de asemenea, abilități puternice de scriere, cercetare și analitice, trăsături atractive pentru angajatori din toate industriile. [+]

Pasionați de politică? Interesat de afacerile internaționale? Studierea științei politice vă va oferi o înțelegere a ideilor și proceselor politice, de la guvernele și instituțiile locale la cele globale. Veți dezvolta, de asemenea, abilități puternice de scriere, cercetare și analitice, trăsături atractive pentru angajatori din toate industriile.

Programul nostru de științe politice a fost conceput pentru a vă oferi opțiunea de a vă concentra pe politica mondială, printr-o diplomă de licență sau pe justiția penală, prin intermediul unui licență de arte.

O diplomă în știința politică nu este doar un subiect perfect pentru cei care doresc să urmeze servicii guvernamentale interne sau internaționale; este, de asemenea, o bază pentru cariere în justiție penală, afaceri, jurnalism și educație - și pentru intrarea în școala de drept.... [-]


Licențiat în artă în limba engleză (BA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

În piața de muncă de astăzi, angajatorii din toate industriile caută gânditori critici și creativi și comunicatori eficienți. Asta face ca majoritatea englezilor să fie candidați atrăgători. Această disciplină este mai mult decât honuirea competențelor tehnice și valorificarea puterii limbajului. Studierea literaturii prin citirea și analizarea textelor vă oferă o mai bună înțelegere a complexității lumii noastre, trecut și prezent. [+]

În piața de muncă de astăzi, angajatorii din toate industriile caută gânditori critici și creativi și comunicatori eficienți. Asta face ca majoritatea englezilor să fie candidați atrăgători.

Această disciplină este mai mult decât honuirea competențelor tehnice și valorificarea puterii limbajului. Studierea literaturii prin citirea și analizarea textelor vă oferă o mai bună înțelegere a complexității lumii noastre, trecut și prezent.

Daca esti curios, vrei sa fii provocat intelectual si sa gasesti sensul mai profund al lucrurilor, un grad de limba engleza ar putea fi potrivit pentru tine. Veți fi pregătit să lucrați în câmpuri profesionale sau creative, să deveniți profesor sau să vă pregătiți pentru o școală postuniversitară sau de drept.... [-]


BBA

Licențiat în Administrarea Afacerilor în Contabilitate (BBA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Fiecare industrie și sector - întreprinderi și organizații de toate dimensiunile - au nevoie de contabili, deci nu este deloc surprinzător faptul că carierele legate de contabilitate vor crește mai repede decât media în anul 2024, potrivit Departamentului Muncii din Statele Unite. Contabilul major la ACU vă va pregăti pentru această profesie în cerere și diversă. [+]

Contabili sunt soluționarea problemelor financiare și a gânditorilor critici care folosesc informațiile contabile pentru a lua decizii de afaceri informate și etice.

Fiecare industrie și sector - întreprinderi și organizații de toate dimensiunile - au nevoie de contabili, deci nu este deloc surprinzător faptul că carierele legate de contabilitate vor crește mai repede decât media în anul 2024, potrivit Departamentului Muncii din Statele Unite.

Contabilul major la ACU vă va pregăti pentru această profesie în cerere și diversă.

De ore de credit

Cerințe universitare: 56 de ore de credit

Cerințe majore: 63 ore de credit

Electives: 9 ore de credit... [-]


Licențiat în Administrarea Afacerilor în Management (BBA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Cea mai flexibilă dintre specializările de business ale ACU, o diplomă de management pregătește un absolvent să intre într-o serie de organizații, de la companii la companii Fortune 500 și le oferă instrumentele necesare pentru a-și îmbunătăți competențele și pentru a-și extinde competențele în domeniul carierei alese. [+]

Cea mai flexibilă dintre specializările de afaceri ale ACU, o diplomă de management pregătește un absolvent să intre într-o serie de organizații, de la companii la companii Fortune 500 și le oferă instrumentele necesare pentru a-și îmbunătăți competențele și pentru a-și extinde competențele în domeniul carierei alese.

Opțiunile de carieră sunt diverse, iar concentrațiile noastre vă permit să vă specializați într-una din cele patru domenii. Fiecare om de conducere trebuie să aibă cel puțin o concentrare. Mulți dintre studenții noștri își încep sarcinile prin intermediul unui program de stagii.

De ore de credit

Cerințe universitare: 56 de ore de credit... [-]


Licențiat în Administrarea Afacerilor în Management Financiar (BBA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Gradul de management financiar de la ACU combină principiile de contabilitate și finanțe și este susținut de nucleul nostru de arte liberale. Nu veți veni doar să învățați instrumentele comerțului dvs., dar veți înțelege contextul mai larg al economiei actuale și modul în care procesul decizional financiar afectează sănătatea organizațiilor. [+]

Peisajul financiar din prezent este în continuă evoluție - este global, este politic și este puternic reglementat. Pe măsură ce lumea portofoliilor bancare, bugetare și de construire devine mai complexă, nevoia de manageri financiari puternici și etici în sectorul public și privat va continua să crească.

Gradul de management financiar de la ACU combină principiile de contabilitate și finanțe și este susținut de nucleul nostru de arte liberale. Nu veți veni doar să învățați instrumentele comerțului dvs., dar veți înțelege contextul mai larg al economiei actuale și modul în care procesul decizional financiar afectează sănătatea organizațiilor.

cursuri... [-]

Licențiat în Administrarea Afacerilor în Marketing (BBA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

În actuala piață competitivă, necesitatea ca întreprinderile și organizațiile să se conecteze cu consumatorii în mod semnificativ este esențială. Aici intră marketingul - și există mai multe platforme și instrumente decât oricând. Opțiunile de carieră în acest domeniu sunt diverse - ele pot fi creative, analitice sau ambele. Poate doriți să dezvoltați și să implementați campanii multi-platformă sau, probabil, doriți să efectuați sau să analizați cercetarea de piață. [+]

În actuala piață competitivă, necesitatea ca întreprinderile și organizațiile să se conecteze cu consumatorii în mod semnificativ este esențială. Aici intră marketingul - și există mai multe platforme și instrumente decât oricând. Opțiunile de carieră în acest domeniu sunt diverse - ele pot fi creative, analitice sau ambele. Poate doriți să dezvoltați și să implementați campanii multi-platformă sau, probabil, doriți să efectuați sau să analizați cercetarea de piață.

O diplomă de marketing ACU se axează pe principiile și strategiile pentru marketingul de afaceri; nu numai că veți învăța despre comportamentul consumatorilor și cercetarea pieței, dar veți obține, de asemenea, o înțelegere a contabilității, a economiei și a managementului.... [-]


Licențiat în Administrarea Afacerilor în Sisteme Informatice (BBA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Sistemul de informații al universității ACU combină managementul afacerilor cu tehnologia - analitice și tehnice. Această combinație vă pregătește să gestionați sistemele și să analizați date, cu orice înțelegere a modului în care aceste procese afectează organizațiile la toate nivelurile. [+]

Companiile și organizațiile sunt mai conectate decât oricând - angajaților, clienților, furnizorilor, furnizorilor și reciproc. Nevoia de profesioniști calificați, de înaltă tehnologie pentru a proiecta, dezvolta, gestiona, menține și proteja aceste sisteme continuă să crească.

Sistemul de informații al universității ACU combină managementul afacerilor cu tehnologia - analitice și tehnice. Această combinație vă pregătește să gestionați sistemele și să analizați date, cu orice înțelegere a modului în care aceste procese afectează organizațiile la toate nivelurile.

De ore de credit

Cerințe universitare: 56 de ore de credit

Cerințe majore: 66 ore de credit... [-]


BSc

Bachelor of Science în Asistență Socială (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Absolvenții Școlii de Asistență Socială ACU sunt pregătiți să devină lideri în domeniile lor de interes, folosind intervenții bazate pe dovezi și contribuind la cunoașterea profesiei prin practici eficiente și etice, precum și diseminarea rezultatelor cercetării și practicilor în reviste profesionale și alte locuri. [+]

Asistenții sociali sunt agenți de schimbare. Ei prețuiesc diversitatea, justiția, împuternicirea și advocacy pentru toate persoanele, în special pentru cei vulnerabili, săraci sau oprimați. Ei lucrează într-o serie de situații pentru a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor și comunităților.

Absolvenții Școlii de Asistență Socială ACU sunt pregătiți să devină lideri în domeniile lor de interes, folosind intervenții bazate pe dovezi și contribuind la cunoașterea profesiei prin practici eficiente și etice, precum și diseminarea rezultatelor cercetării și practicilor în reviste profesionale și alte locuri.

De ore de credit

Cerințe universitare: 56 de ore de credit... [-]


Bachelor of Science în Design Interior (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

ACU's Bachelor of Science în design interior explorează modul în care aspectele tehnice și estetice ale designului interior afectează o diversitate de populații în medii rezidențiale și nerezidențiale. Acreditat de Consiliul pentru Acreditarea Design Interior (CIDA), acest program pregătește elevul cu tehnici unice de rezolvare a problemelor pentru a planifica și proiecta în mod creativ medii care protejează sănătatea, siguranța și bunăstarea ocupanților clădirii. [+]

O carieră în designul interior este o parte creativă, o parte științifică, o parte de afaceri: proiectarea și decorarea spațiilor funcționale și atractive în serviciul utilizatorului, la timp și la buget - și știind de ce acele alegeri de design contează.

ACU's Bachelor of Science în design interior explorează modul în care aspectele tehnice și estetice ale designului interior afectează o diversitate de populații în medii rezidențiale și nerezidențiale. Acreditat de Consiliul pentru Acreditarea Design Interior (CIDA), acest program pregătește elevul cu tehnici unice de rezolvare a problemelor pentru a planifica și proiecta în mod creativ medii care protejează sănătatea, siguranța și bunăstarea ocupanților clădirii.... [-]


Bachelor of Science în Jurnalismul de Convergență (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Programa jurnalismului de convergență al ACU a fost concepută în funcție de peisajul media contemporan. Veți obține experiență scrisă pentru imprimare, televiziune, radio și web. [+]

Într-o zi în care se ciocnesc mediile de imprimare, web și difuzare, reporterii de astăzi trebuie să fie pregătiți să creeze un mediu multi-platformă.

Programa jurnalismului de convergență al ACU a fost concepută în funcție de peisajul media contemporan. Veți obține experiență scrisă pentru imprimare, televiziune, radio și web.

O importanță deosebită pentru această carieră este experiența reală și veți avea o mulțime de oportunități pentru învățarea în lumea reală, inclusiv lucrul în laboratorul media convertit al rețelei JMC.

De ore de credit

Cerințe universitare: 56 de ore de credit

Cerințe principale: 52 de ore de credit

... [-]

Bachelor of Science în Multimedia (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

ACU's Bachelor of Science (BS) în domeniul multimedia oferă un fundal larg în producția video, designul publicațiilor, designul web și mediile interactive, oferind studenților o carieră de succes în medii video, online sau mobile. Elevii primesc experienta hands-on prin cursuri, stagii necesare si participarea la agentiile media conduse de studenti. [+]

Creșterea conținutului interactiv online a creat o nevoie tot mai mare de tehnicieni, comunicatori vizuale. Organizațiile media, agențiile și echipele interne ale companiilor mari și mici au nevoie de experți multimedia calificați.

ACU's Bachelor of Science (BS) în domeniul multimedia oferă un fundal larg în producția video, designul publicațiilor, designul web și mediile interactive, oferind studenților o carieră de succes în medii video, online sau mobile. Elevii primesc experienta hands-on prin cursuri, stagii necesare si participarea la agentiile media conduse de studenti.

De ore de credit

Cerințe universitare: 56 de ore de credit

Cerințe principale: 61 de ore de credit... [-]


Bachelor of Science în Publicitate / Relații Publice (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Indiferent dacă aveți obiective turistice pe agenții Madison Avenue sau pe cele ale Main Street America, Bachelor of Science în publicitate și relații publice la ACU vă va pregăti pentru o carieră de comunicare interesantă. [+]

Primul anunț publicitar a apărut în anul 1704 și prima campanie publicitară de mare buget - 11 000 USD pentru Soapul de Ivory - lansată în 1882. O mulțime sa schimbat în două secole, însă fundația este aceeași: comunicați mesajul mărcii într-o convingătoare și modul strategic.

Indiferent dacă aveți obiective turistice pe agenții Madison Avenue sau pe cele ale Main Street America, Bachelor of Science în publicitate și relații publice la ACU vă va pregăti pentru o carieră de comunicare interesantă.

Programul nostru oferă o abordare holistică a comunicărilor de marketing integrate, inclusiv tactici pentru crearea și implementarea de publicitate, relații publice și tehnici media digitale. Credem cu tărie în valoarea experiențelor din lumea reală pentru a completa învățarea în sala de clasă, astfel încât tuturor elevilor li se cere să își testeze aptitudinile și cunoștințele printr-un stagiu.... [-]


Bachelor of Science în Servicii Copilului și Familiei (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Predată din perspectivă creștină, programul nostru pregătește studenții orientați spre oameni pentru o varietate de cariere care deservesc copii și familii. Veți examina cercetarea și teoria curente și veți învăța să proiectați, să implementați și să evaluați planurile de educație a vieții de familie. [+]

În societatea contemporană, definiția familiei evoluează; familia nucleară tradițională are multe variații. Dacă sunteți interesat să aflați despre dezvoltarea umană - de la copilărie până la adolescență - și relația dintre tineri și familia și setările sociale, o diplomă în serviciile copilului și familiei ar putea să vă aducă la cunoștință.

Predată din perspectivă creștină, programul nostru pregătește studenții orientați spre oameni pentru o varietate de cariere care deservesc copii și familii. Veți examina cercetarea și teoria curente și veți învăța să proiectați, să implementați și să evaluați planurile de educație a vieții de familie.... [-]


Bachelor of Science în Tehnologia Digitală de Divertisment (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Crearea de conținut digital pentru jocuri video, filme, aplicații online și mobile poate fi o experiență provocatoare și interesantă. Acest program bazat pe portofoliu vă va dota cu instrumentele necesare pentru a vă angaja într-o carieră extraordinară sau pentru a urmări studii postuniversitare în domeniul producției de film, al dezvoltării jocurilor sau al designului de nivel. [+]

Crearea de conținut digital pentru jocuri video, filme, aplicații online și mobile poate fi o experiență provocatoare și interesantă. Acest program bazat pe portofoliu vă va dota cu instrumentele necesare pentru a vă angaja într-o carieră extraordinară sau pentru a urmări studii postuniversitare în domeniul producției de film, al dezvoltării jocurilor sau al designului de nivel.

Bachelorul de Științe în curriculum-ul tehnologiei de divertisment digital vă poate îndruma spre roluri în designul jocurilor, în dezvoltarea mobilă sau în cinematografie. Ca student DET, veți învăța despre întregul proces creativ - de la concept și proiectare până la scripting și producție. Veți explora, de asemenea, teorii în artă, design, și povestiri, și rafalează cariera ta concentrându-vă în timp ce vă concentrați într-una din cele trei zone interesante.... [-]


Bachelor of Science în Tehnologia Informației (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

De la asigurarea rețelelor la întreținerea bazelor de date, expertiza profesioniștilor IT este valoroasă pentru organizațiile mari și mici. ACU's Bachelor of Science în domeniul tehnologiei informației vă poate ghida dezvoltarea în abilitățile tehnice de care aveți nevoie pentru a proiecta, configura, proteja și menține infrastructurile tehnologice, precum și o fundație în practicile de gândire critică și de comunicare care vă permit să reuși la locul de muncă. [+]

De la asigurarea rețelelor la întreținerea bazelor de date, expertiza profesioniștilor IT este valoroasă pentru organizațiile mari și mici. ACU's Bachelor of Science în domeniul tehnologiei informației vă poate ghida dezvoltarea în abilitățile tehnice de care aveți nevoie pentru a proiecta, configura, proteja și menține infrastructurile tehnologice, precum și o fundație în practicile de gândire critică și de comunicare care vă permit să reuși la locul de muncă.

Programul nostru acreditat ABET vă permite să vă concentrați pe securitate și administrare sau dezvoltarea aplicațiilor, cu versatilitate în oportunitățile de carieră la absolvire.

De ore de credit... [-]

Facultatea de Agricultură (BSC)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Gradul de activitate al agribusiness-ului ACU, proiectat de facultatea agricolă și de afaceri, combină formarea în economie agricolă, afaceri și agricultură tehnică. [+]

De la pășuni și ranchiuri liniștite până la birouri pline de viață, carierele din domeniul agrobusinessului sunt variate și în creștere. Potrivit Consiliului Agricol al Americii, 22 de milioane de oameni lucrează în domenii agricole.

Gradul de activitate al agribusiness-ului ACU, proiectat de facultatea agricolă și de afaceri, combină formarea în economie agricolă, afaceri și agricultură tehnică.

Întreprinderile agricole sunt pregătite pentru afaceri aliate cu agricultura, inclusiv bănci și alte agenții de împrumut, imobile, companii de asigurări, companii de aprovizionare și echipamente agricole, firme de prelucrare și comercializare a produselor agricole și agenții publice asociate agriculturii.... [-]


Licențiat în chimie (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

O diplomă de licență în chimie vă pregătește pentru oportunități imediate de carieră în educație sau în industrie sau oferă o bază solidă pentru școala absolvent sau profesională. Departamentul de Chimie și Biochimie a fost aprobat de American Chemical Society (ACS) din 1971 și oferă grade certificate ACS în chimie și biochimie. [+]

Chimia este în jurul nostru. Este studiul materiei - și este esențial pentru toate celelalte forme ale științei. Industriile de toate tipurile se bazează pe chimie, de la ferme și produse farmaceutice până la criminalistică și prelucrarea produselor alimentare.

O diplomă de licență în chimie vă pregătește pentru oportunități imediate de carieră în educație sau în industrie sau oferă o bază solidă pentru școala absolvent sau profesională. Departamentul de Chimie și Biochimie a fost aprobat de American Chemical Society (ACS) din 1971 și oferă grade certificate ACS în chimie și biochimie.

Departamentul lucrează cu Departamentul pentru formarea profesorilor pentru a oferi certificarea cadrelor didactice în chimie, științe fizice și științe compozite.... [-]


Licențiat în Știința Mediului (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

La Abilene Christian University , noi credem că o viziune creștină asupra lumii necesită administrarea creației lui Dumnezeu. Problemele de mediu nu sunt doar probleme tehnice - ele au și aspecte politice, sociologice și chiar spirituale. O carieră în domeniul științei mediului vă oferă multe modalități de a vă ajuta să abordați aceste provocări în moduri semnificative. [+]

La Abilene Christian University , noi credem că o viziune creștină asupra lumii necesită administrarea creației lui Dumnezeu. Problemele de mediu nu sunt doar probleme tehnice - ele au și aspecte politice, sociologice și chiar spirituale. O carieră în domeniul științei mediului vă oferă multe modalități de a vă ajuta să abordați aceste provocări în moduri semnificative.

Poate că sunteți atrași de aventura exterioară sau poate aveți o obligație puternică de a deveni un avocat al naturii. Oricare ar fi interesul dvs., ACU oferă flexibilitate pentru a se potrivi apelului dvs. specific responsabilității creștine și responsabilității în domeniul mediului.... [-]


Licențiat în Științe Animale (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Pe măsură ce populația noastră crește, la fel și nevoia de experți în agricultură și animale. Pregătește-te pentru o carieră în managementul fermelor sau al fermelor sau în producția de alimente sau pune fundația pentru școala veterinară în programul de știință animală de la ACU Obțineți o experiență științifică și practică mai aprofundată pe măsură ce vă concentrați studiile într-una din concentrațiile noastre. [+]

Pe măsură ce populația noastră crește, la fel și nevoia de experți în agricultură și animale. Pregătește-te pentru o carieră în managementul fermelor sau al fermelor sau în producția de alimente sau pune fundația pentru școala veterinară în programul de știință animală de la ACU Obțineți o experiență științifică și practică mai aprofundată pe măsură ce vă concentrați studiile într-una din concentrațiile noastre.

De ore de credit

Cerințe universitare: 56 de ore de credit

Cerințe principale: 64-66 ore de credit (Alegerea a 4 piese)

Electives: 6-8 ore de credit

= Total necesar: 128 ore de credit *

* Pe baza selecției pieselor... [-]


Licențiat în științe biochimice (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Biochimia - în care se intersectează biologia și chimia - este studiul lucrurilor vii la nivel molecular. Acest domeniu interdisciplinar al științei este interesant și versatil, cu subiecte variind de la boală și ADN la știința criminalistică și agricultura. Un grad în biochimie poate duce la o carieră ca biochimist sau poate servi drept fundație pentru școala medicală. [+]

Biochimia - în care se intersectează biologia și chimia - este studiul lucrurilor vii la nivel molecular. Acest domeniu interdisciplinar al științei este interesant și versatil, cu subiecte variind de la boală și ADN la știința criminalistică și agricultura.

Un grad în biochimie poate duce la o carieră ca biochimist sau poate servi drept fundație pentru școala medicală.

Bachelor of Science te pregătește pentru școli profesionale, studii postuniversitare în biochimie sau pentru a-ți urma carieră ca biochimist profesionist. Acest grad include o alegere între patru piese:

Standard - include studii de calcul, chimie analitică și fizică generală.American Chemical Society (ACS) - include studii suplimentare în domeniul calculului, chimiei analitice și fizicii ingineriei.Științe Biomedicale - destinate celor care se pregătesc să intre în școli profesionale de medicină, stomatologie, farmacie sau optometrie sau care doresc să intre în industria biotehnologică sau farmaceutică.Pista Pre-Vet - pregătește studenții care intenționează să intre în școli veterinare profesionale.... [-]

Licențiat în științe fizice (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Studenții de fizică ACU dobândesc o experiență vastă ca studenți. Nu sunt doar observatori ai cercetării în domeniul fizicii, ci participanți activi, bine pregătiți, cărora li s-au încredințat responsabilități-cheie în activitatea lor cu membrii facultății și cu oamenii de știință internaționali din cadrul laboratoarelor naționale de cercetare. [+]

Calatoria in spatiu. Mesaje text. Imagistica medicala. Folosirea puterii fizicii ne-a revoluționat viața și studierea acestei ramuri de știință captivantă vă va pregăti pentru studii avansate în inginerie, informatică, matematică sau medicină - sau pentru cariere în industrie sau educație.

Studenții de fizică ACU dobândesc o experiență vastă ca studenți. Nu sunt doar observatori ai cercetării în domeniul fizicii, ci participanți activi, bine pregătiți, cărora li s-au încredințat responsabilități-cheie în activitatea lor cu membrii facultății și cu oamenii de știință internaționali din cadrul laboratoarelor naționale de cercetare.

Programul nostru oferă patru piese pentru a vă permite să vă concentrați studiile, precum și o opțiune de certificare a cadrelor didactice.... [-]


Licențiat în științe informatice (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

La ACU, veți primi o educație și o experiență largă în limbile de programare, rezolvarea problemelor, algoritmi clasici, proiectarea proiectului și o varietate de subiecte avansate de informatică. De asemenea, veți dezvolta gândire critică, abilități de conducere și de comunicare, care vă vor ajuta să vă dezvoltați în carieră, indiferent dacă doriți să dezvoltați programe sau să faceți studii avansate în domeniu. [+]

Dezvoltatorii de software și alți oameni de știință din domeniul computerului se confruntă cu probleme interesante într-o lume cu un volum tot mai mare de date. Dacă vă bucurați de rezolvarea problemelor și de logica, câștigând o diplomă de licență în știința informaticii vă va provoca și vă dă echipamentul de a vă angaja în aceste eforturi. La ACU, veți primi o educație și o experiență largă în limbile de programare, rezolvarea problemelor, algoritmi clasici, proiectarea proiectului și o varietate de subiecte avansate de informatică. De asemenea, veți dezvolta gândire critică, abilități de conducere și de comunicare, care vă vor ajuta să vă dezvoltați în carieră, indiferent dacă doriți să dezvoltați programe sau să faceți studii avansate în domeniu.... [-]


Licențiat în științe psihologice (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

O diplomă de psihologie poate duce la opțiuni de carieră imediată sau poate oferi o fundație pentru școala absolventă. Dacă sunteți în căutarea de a urma o diplomă avansată cu scopul final de a deveni psiholog, veți fi bucuroși să știți că Departamentul Muncii raportează că cererea pentru psihologi va crește mult mai repede decât media între acum și 2024. [+]

Ce face oamenii să bată? De ce facem ceea ce facem? Psihologia este un domeniu fascinant; este studiul comportamentului uman și al proceselor mentale. Majorarea în psihologie înseamnă înflorirea în dezvoltarea umană, personalitatea și psihologia fiziologică.

Veți învăța istoria, teoria, conceptele și abilitățile în aplicarea psihologiei în medii industriale, clinice și alte domenii. Studiile dvs. vor evidenția sinteza cunoașterii, a creativității și a angajamentului creștin pentru a găsi soluții la probleme.

O diplomă de psihologie poate duce la opțiuni de carieră imediată sau poate oferi o fundație pentru școala absolventă. Dacă sunteți în căutarea de a urma o diplomă avansată cu scopul final de a deveni psiholog, veți fi bucuroși să știți că Departamentul Muncii raportează că cererea pentru psihologi va crește mult mai repede decât media între acum și 2024.... [-]


Licențiat în științe sociologice (BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Când studiați sociologia la ACU, veți obține o înțelegere a lumii noastre sociale - cum și de ce se schimbă. Veți examina relațiile dintre oamenii din comunitățile, familiile, bisericile, locurile de muncă și alte grupuri. Prin aceasta, veți dezvolta o apreciere pentru diversitatea și abilitățile de cercetare, scriere, analiză de date, rezolvarea problemelor și gândirea critică. În societatea noastră orientată spre informare, aceste calități diverse te vor face valoroase pentru organizațiile de toate felurile. [+]

Oamenii sunt fascinați. Dacă sunteți interesat să aflați cum interacționează, se comportă și funcționează în societate - în cadrul unor grupuri mari și mici - un grad în sociologie ar face apel la voi.

Când studiați sociologia la ACU, veți obține o înțelegere a lumii noastre sociale - cum și de ce se schimbă. Veți examina relațiile dintre oamenii din comunitățile, familiile, bisericile, locurile de muncă și alte grupuri. Prin aceasta, veți dezvolta o apreciere pentru diversitatea și abilitățile de cercetare, scriere, analiză de date, rezolvarea problemelor și gândirea critică. În societatea noastră orientată spre informare, aceste calități diverse te vor face valoroase pentru organizațiile de toate felurile.... [-]


Licenţă

Licențiat în Arte Plastice în Artă (BFA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

ACU Bachelor of Fine Arts este un curs intensiv de studiu destinat studenților cu un angajament ferm față de un viitor profesional ca designeri grafici, artiști de studio și / sau profesori de artă. Veți dezvolta un larg repertoriu de aptitudini prin studierea picturii, sculpturii și tipăririi și veți construi o bază solidă în artele plastice prin cursuri în design, desen, istoria artei și teoria artei. [+]

ACU Bachelor of Fine Arts este un curs intensiv de studiu destinat studenților cu un angajament ferm față de un viitor profesional ca designeri grafici, artiști de studio și / sau profesori de artă. Veți dezvolta un larg repertoriu de aptitudini prin studierea picturii, sculpturii și tipăririi și veți construi o bază solidă în artele plastice prin cursuri în design, desen, istoria artei și teoria artei.

Puteți îmbunătăți abilitățile dvs. concentrându-vă în una din aceste domenii: educația artistică, designul grafic, pictura, fotografia sau sculptura.

Obiectivul nostru este acela de a lăsa ACU cu un portofoliu excepțional, profesional, deosebit de atrăgător dacă intenționați să continuați un AMF după absolvire.... [-]


Licențiat în Arte Plastice în Teatru (BFA)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Programul nostru este un curs de studiu intensiv de studio destinat studenților cu un angajament puternic față de o carieră profesională în domeniul performanței, conducerii, designului, predării sau teatrului. Curriculum-ul și facilitățile noastre sunt contemporane și de ultimă oră. Ca student de teatru, veți primi o educație bine rotunjită, cu experiență practică în toate fazele de lucru în culise. [+]

Programul nostru este un curs de studiu intensiv de studio destinat studenților cu un angajament puternic față de o carieră profesională în domeniul performanței, conducerii, designului, predării sau teatrului. Curriculum-ul și facilitățile noastre sunt contemporane și de ultimă oră. Ca student de teatru, veți primi o educație bine rotunjită, cu experiență practică în toate fazele de lucru în culise.

Elevii din piese de performanță și de design au posibilitatea de a-și petrece ultimul semestru studiind cu instructorii de la Broadway și premiat în New York City prin programul Tepper Semester. ACU Theatre Senior Showcase se desfășoară în fiecare an în New York, jucând la agenți potențiali, distribuind directori și alți profesioniști din industrie.... [-]


Licențiat în biologie (BA / BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Programul de biologie de la ACU a fost conceput cu această versatilitate în minte; vă oferim o varietate de opțiuni de grad și de concentrare pentru a vă potrivi cel mai bine carierei și obiectivelor educaționale. [+]

Biologia este studiul tuturor lucrurilor vii, de la un organism microscopic la cea mai mare creatură marină. Acest domeniu este variat și opțiunile de carieră abundă - de la laborator la mare și de la sala de clasă la grădina zoologică.

Programul de biologie de la ACU a fost conceput cu această versatilitate în minte; vă oferim o varietate de opțiuni de grad și de concentrare pentru a vă potrivi cel mai bine carierei și obiectivelor educaționale.

De ore de credit

Cerințe universitare: 56 de ore de credit

Cerințe majore: 72 ore de credit (Alegerea a 7 piese)

Electives: 3-13 ore de credit

= Total necesar: 128 ore de credit *

* Pe baza selecției pieselor... [-]


Licențiat în Comunicare (BA / BSc)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Bachelor of Arts include o cerință de limbă străină și un minor, permițându-vă să vă aplice abilitățile într-o gamă de domenii de carieră. Bachelor of Science include studii de cercetare în comunicare și oferă câteva ore de electives, permițându-vă să explorați alte discipline. [+]

Comunicarea joacă un rol vital în societatea modernă. Pătrunde în toate situațiile sociale, corporative, civice, educaționale și religioase - astfel încât cererea de comunicatori competenți continuă să crească.

Programul nostru se axează pe gestionarea informațiilor și pe interacțiunile umane: vă pregătim pentru o carieră în care oamenii și informația vin împreună. Subliniem team building-ul, analiza și organizarea informațiilor și gândirea critică.

ACU oferă două grade de comunicare:

Bachelor of Arts include o cerință de limbă străină și un minor, permițându-vă să vă aplice abilitățile într-o gamă de domenii de carieră.Bachelor of Science include studii de cercetare în comunicare și oferă câteva ore de electives, permițându-vă să explorați alte discipline.... [-]

Licențiat în Inginerie (BSE)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

În programul de Inginerie ACU veți dezvolta, de asemenea, abilitățile practice pentru a vă ajuta să reușiți ca inginer: abilitatea de a vorbi persuasiv, capacitatea de a intra în atelier pentru a face și a testa lucrurile și capacitatea de a lucra eficient în echipe. [+]

Ingineria utilizează cunoștințe științifice, matematice, economice, sociale și practice pentru a rezolva problemele din lumea reală. Inginerii îmbunătățesc transportul, dezvoltă mai bune nanotehnologii pentru asistența medicală, proiectează sisteme electrice, protejează mediul, purifică apa potabilă, eficientizează producția și utilizează energia nucleară, printre multe alte întreprinderi.

În programul de Inginerie ACU veți dezvolta, de asemenea, abilitățile practice pentru a vă ajuta să reușiți ca inginer: abilitatea de a vorbi persuasiv, capacitatea de a intra în atelier pentru a face și a testa lucrurile și capacitatea de a lucra eficient în echipe.... [-]


Licențiat în Justiție Penală (BA / BS)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Pasionați de justiția penală? Vrei să devii un ofițer de pace? Studierea justiției penale vă va oferi o înțelegere a sistemului justiției și a procesului său, de la aspecte locale la cele globale și cum să respectați standardele etice. Veți dezvolta, de asemenea, abilități puternice de scriere, cercetare și analitice, trăsături atractive pentru angajatori din toate industriile. Programul nostru de Justiție Penală a fost conceput pentru a vă oferi opțiunea de a vă concentra asupra problemelor, prin intermediul unei licențe de licență sau a unei licențe de licență. [+]

Pasionați de justiția penală? Vrei să devii un ofițer de pace? Studierea justiției penale vă va oferi o înțelegere a sistemului justiției și a procesului său, de la aspecte locale la cele globale și cum să respectați standardele etice. Veți dezvolta, de asemenea, abilități puternice de scriere, cercetare și analitice, trăsături atractive pentru angajatori din toate industriile.

Programul nostru de Justiție Penală a fost conceput pentru a vă oferi opțiunea de a vă concentra asupra problemelor, prin intermediul unei licențe de licență sau a unei licențe de licență.

O diplomă în justiția penală este perfectă pentru cei care doresc să urmeze servicii interne sau internaționale.... [-]


Licențiat în matematică (BA / BS)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Matematica este fundamentul societății noastre tehnologice și este o disciplină în creștere, schimbătoare. A fost un ingredient esențial în fizică și chimie și în materialele intelectuale dintr-o gamă largă de discipline, sporindu-și impactul asupra unor domenii atât de diverse precum știința spațială, managementul și științele sociale. Mai recent, rolul fundamental al matematicii a fost recunoscut în biologie și medicină. Pentru practicabilitate și interdisciplinaritate - și pentru dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor și analitice - majorarea în matematică vă pregătește pentru o varietate de căi de carieră bine plătibile și se adresează, de asemenea, școlilor absolvite și profesionale. [+]

Matematica este fundamentul societății noastre tehnologice și este o disciplină în creștere, schimbătoare. A fost un ingredient esențial în fizică și chimie și în materialele intelectuale dintr-o gamă largă de discipline, sporindu-și impactul asupra unor domenii atât de diverse precum știința spațială, managementul și științele sociale. Mai recent, rolul fundamental al matematicii a fost recunoscut în biologie și medicină.

Pentru practicabilitate și interdisciplinaritate - și pentru dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor și analitice - majorarea în matematică vă pregătește pentru o varietate de căi de carieră bine plătibile și se adresează, de asemenea, școlilor absolvite și profesionale.... [-]


Licențiat în muzică în muzică (BM)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Abilene

Indiferent dacă doriți să predați, să conduceți, să efectuați sau să urmați studii postuniversitare, o diplomă în muzică vă pregătește pentru o carieră plină de satisfacții folosind talentul dat de Dumnezeu. [+]

Indiferent dacă doriți să predați, să conduceți, să efectuați sau să urmați studii postuniversitare, o diplomă în muzică vă pregătește pentru o carieră plină de satisfacții folosind talentul dat de Dumnezeu. Departamentul de muzică al ACU oferă mai multe opțiuni distincte; alegeți cel care corespunde cel mai bine scopurilor dvs. personale și profesionale:

Bachelor of Music cu certificare de profesor este conceput pentru cei care doresc să predea într-un cadru școlar.

Bachelor of Music în performanță vocală este conceput pentru a pregăti studenții pentru studii postuniversitare și să urmeze o carieră ca un interpret.

Notă: Sunt necesare audiții pentru bursele departamentale. Bursele majore și non-majore sunt disponibile pentru trupa, orchestra, pianul și vocea. (Bursa de participare pentru Big Purple Marching Band nu necesită o audiție.)... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 Abilene Christian University 1600 Campus Court
79699 Abilene, Texas, Statele Unite ale Americii