Academy of Art University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

De aproape 90 de ani, artiștii și designerii au numit Academy of Art University a casei lor. Fondată la San Francisco și deținută de familie din 1929, este cea mai mare universitate privată de artă și design din țară.

Suntem în primul rând o școală profesională - un loc specializat care vă ajută să vă stăpâniți meseria în timp ce vă pregătiți pentru rolurile profesionale ca artiști și designeri. Curricula noastră practică, fără sens, este învățată de unele dintre cele mai frumoase minți care lucrează în industriile creative și inovatoare din zilele noastre. Acestea vă vor ajuta să vă dezvoltați talentul și să dobândiți abilități căutate de piața creativă.

Toate sunt binevenite aici. Politica noastră de admitere incluzivă este rară printre școlile de artă. Am descoperit că potențialul studenților noștri nu depinde de trecutul lor în altă parte, ci de viitorul lor alături de noi. Găsește-ți locul și scopul tău la Academy of Art University , pe măsură ce te pregătești pentru cariera ta profesională.

Academy of Art University / Academy of Art University

Viața de student la Academie

Academy of Art University este un loc absolut uimitor pentru a fi student. Una dintre marile capitale creative din lume, San Francisco a fost casa noastră din 1929. Vecinii noștri includ giganți în orice, de la publicitate, animație și arhitectură până la comunicații, dezvoltarea jocurilor și design web.

Viziunea și misiunea noastră

Viziunea noastră: a fi prima alegere pentru studenții care doresc o educație de nivel mondial în domeniul artelor și prima alegere pentru cei care doresc să angajeze artiști la nivel mondial.

Misiunea noastră: Academy of Art University pregătește profesioniști aspiranți în domeniile designului, comunicării și artelor prin furnizarea de diplome excelente de licență și absolvire și programe de certificate și portofoliu.

Conducerea noastră

Colegiul Academiei de Artă a fost înființat la San Francisco în 1929 de către Richard S. Stephens, un pictor de arte plastice și director de creație pentru revista Sunset Magazine. Ajutată de soția sa, doamna Clara Stephens, a deschis noua școală într-un mansard închiriat la Kearny St., 215, pentru a preda arta publicitară.

Richard S. Stephens

Colegiul Academiei de Artă a fost înființat la San Francisco în 1929 de către Richard S. Stephens, un pictor de arte plastice și director de creație pentru revista Sunset Magazine. Ajutată de soția sa, doamna Clara Stephens, a deschis noua școală într-un mansard închiriat la Kearny St., 215, pentru a preda arta publicitară. În câțiva ani, o facultate distinsă de a practica profesioniști în artă și design a ajutat la formularea filozofiei școlii - angajați profesioniști consacrați pentru a-i învăța pe viitorii profesioniști. În 1933, curriculum-ul a fost extins pentru a include ilustrația modei, iar în 1936 a fost adăugat un departament de artă plastică.

Dr. Richard A. Stephens

Fiul lui Richard și Clara, dr. Richard A. Stephens, s-a mutat în rolul de președinte în 1951, iar îndrumarea sa a dus la extinderea de la 50 de studenți la peste 5.000, cu o extindere semnificativă a departamentelor majore. În 1966, școala a fost încorporată și a primit autoritatea de a oferi o diplomă de licență în arte plastice de către Biroul pentru învățământ privat postuniversitar și profesional din statul California. Programul absolvent a fost inaugurat în 1977 și aprobat până în 1983.

Dr. Elisa Stephens

Dr. Elisa Stephens, o nepoată a fondatorului școlii noastre, a reușit tatălui său ca președinte al Academy of Art University în anul 1992. Dr. Stephens s-a angajat să extindă curriculum-ul Academiei pentru a rămâne la curent cu noile tehnologii și tendințele industriei, precum și dezvoltarea de facilități și resurse de ultimă generație.

În 2004, denumirea școlii a fost schimbată de la Academia de Artă la Colegiul Academy of Art University ca recunoaștere a profunzimii, a sferei de aplicare și a calității educației sale.

Astăzi, Universitatea este cea mai mare școală privată de artă și design din țară. Studenții au acum ocazia să urmeze o diplomă de licență în arte plastice, licență în arte, licență în științe, licență în arhitectură, asociată de arte, master în arte plastice, master în arte, master în arhitectură, acreditare în predarea artelor, programe de certificat și cursuri de educație artă continuă în 28 de domenii de studiu.

Acreditare

Academy of Art University pregătește profesioniști aspiranți în domeniile proiectării, comunicării și artelor prin furnizarea de diplome excelente de licență și absolvire și programe de dezvoltare a certificatelor și portofoliului.

Consiliul pentru acreditare de design interior

Consiliul pentru acreditare de design interior (CIDA) este o organizație independentă, non-profit, de acreditare pentru programe de educație de design interior la colegii și universități din Statele Unite și Canada.

Programele BFA Interior Architecture și Design și programele MFA Interior Architecture and Design sunt acreditate de CIDA. CIDA se află la adresa 206 Grandville Avenue, Suite 350, Grand Rapids, MI 49503-4014. Tel. 1-616-458-0400

Comisia de acreditare pentru acreditarea profesorilor din California

Comisia de certificare a profesorilor din California (CTC) este o agenție din filiala executivă a guvernului de stat din California. Scopul principal al agenției este de a servi drept consiliu de standarde de stat pentru pregătirea educatorilor pentru școlile publice din California, acordarea de licențe și acreditare a educatorilor profesioniști din stat, aplicarea practicilor profesionale ale educatorilor și disciplina titularilor de credințe în statul California. CTC acredită Programul de acreditare pentru predarea artei unice a Academy of Art University .

Acestea sunt situate la 1900 Capitol Avenue, Sacramento, CA 95811. Tel: 916-322-6253.

NOTĂ: Credența de predare online a artei și masterul în predarea artelor necesită sarcini de lucru în teren în observarea și predarea artei elevilor din școlile publice din zona Bay.

Consiliul Național de Acreditare a Arhitecturii

În Statele Unite, majoritatea comisiilor de înregistrare necesită o diplomă de la un program de diplomă profesional acreditat ca o condiție prealabilă pentru licență.

Consiliul Național de Acreditare în Arhitectură (NAAB), care este singura agenție autorizată să acrediteze programe de studii profesionale în arhitectură oferite de instituții cu acreditare regională a SUA, recunoaște trei tipuri de grade:

 • Facultatea de Arhitectură
 • Maestru de arhitectură
 • Doctor în arhitectură

Un program poate fi acordat un termen de opt ani, un termen de opt ani cu condiții sau un termen de doi ani de acreditare continuă sau un termen de acreditare inițială de trei ani, în funcție de măsura conformității sale cu standardele educaționale stabilite .

Doctor în arhitectură și master în arhitectură poate solicita o diplomă de licență neacreditată în arhitectură pentru admitere. Cu toate acestea, gradul neacreditat nu este, de la sine, recunoscut ca diplomă acreditată.

Academy of Art University , Școala de Arhitectură, oferă următoarele programe de diplomă acreditate NAAB:

 • Licență în Arhitectură (162 credite universitare)
 • Master of Architecture (grad pre-profesional + 63 de credite absolvent)
 • Masterat în Arhitectură (grad non-pre-profesional + 87 de credite absolvent)

Asociația Națională a Școlilor de Artă și Design

Asociația Națională a Școlilor de Artă și Design (NASAD) este agenția națională de acreditare pentru artă și design și discipline legate de artă și design. Universitatea Academy of Art University este acreditată de Asociația Națională a Școlilor de Artă și Design (NASAD) pentru a oferi grade de:

 • Asociat de arte
 • Bachelor of Arts
 • Licențiat în Arte Plastice
 • Maestru de arte plastice
 • Master of Arts and Certificate.

Toate programele AA, BA, BFA, MA, MFA și Academy of Art University sunt acreditate de NASAD, cu excepția programelor oferite de aceste școli:

 • Școala de acțiune
 • Școala de Arhitectură
 • Școala de comunicații și tehnologii media
 • Școala de arhitectură peisagistică
 • Școala de producție muzicală și design de sunet pentru media vizuală
 • Școala de scriere pentru film, televiziune și mass-media digitală
 • AA în restaurare auto oferite de Școala de proiectare industrială
 • BS în programarea jocurilor oferită de Școala de Dezvoltare a Jocurilor

Asociația Națională a Școlilor de Artă și Design (NASAD) se află la numărul 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA, 20190. Tel. 703.437.0700

WASC Senior College and University University

Academy of Art University este acreditată la nivel regional de WASC Senior College and University Commission (WSCUC), una dintre cele șapte asociații regionale care acreditează colegii și școli publice și private din Statele Unite.

WSCUC se află la 985 Atlantic Avenue # 100, Alameda, CA, 94501. Tel. 510.748.9001.

Acreditare WSCUC pentru programe online

Atât la fața locului, cât și programele de studii online de la Academy of Art University sunt acreditate de WASC Senior College și University University (WSCUC). În prezent, următoarele programe de licență nu sunt oferite online:

 • AA, BFA, MA și MFA în acțiune
 • Master în proiectare arhitecturală avansată
 • AA în restaurare auto
 • BFA și MFA în design de încălțăminte și accesorii
 • BFA și MFA în design de tricotaje
 • BFA și MFA în design textil
 • Master în Scriere și Regie pentru Film

Declarația non-discriminare

Academy of Art University admite studenții de orice rasă, culoare, vârstă, religie și origine națională sau etnică la toate drepturile, privilegiile, programele și activitățile acordate sau puse la dispoziția studenților la școală. Academia nu face discriminări pe motive de rasă, culoare, vârstă, sex, religie, handicap fizic, orientare sexuală sau origine națională sau etnică în administrarea politicilor sale educaționale, a programelor de burse și împrumuturi și a altor programe administrate de școală.

Locații

San Francisco

Address
79 New Montgomery Street
94105 San Francisco, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră