Read the Official Description

Despre ABU

Timp de mai mult de 144 de ani, Alderson Broaddus University oferă o educație de calitate elevilor săi. Cu vedere la pitorescul Valea Alderson Broaddus University din Philippi, Virginia de Vest, elevii Alderson Broaddus University învață și se dezvoltă într-o comunitate de învățare bazată pe credință. În profunzime înrădăcinată în artele liberale, Alderson Broaddus University este o instituție de învățământ Alderson Broaddus University pe sănătate și profesională. Alderson Broaddus University este afiliată la Bisericile Baptiste Americane din SUA și la Convenția Baptistă de la Virginia de Vest.

Două instituții au fost unite în 1932 pentru a forma Colegiul Alderson-Broaddus. Fiecare dintre instituții a trecut printr-un bogat patrimoniu creștin. Cea mai veche dintre cele două, Universitatea Broaddus, a fost înființată în Winchester, Virginia în 1871 de către Edward Jefferson Willis, un ministru baptist care a numit noul colegiu după Rev. William Francis Ferguson Broaddus, un proeminent ministru baptist în timpul războiului civil. Ca răspuns la vremuri grele din punct de vedere economic, Universitatea Broaddus a fost mutată de-a lungul familiei Allegheny la Clarksburg, Virginia de Vest, în 1876. Colegiul a fost mutat din nou în micul oraș Philippi, Virginia de Vest în 1901.

Cealaltă instituție, Academia Alderson și Colegiul Junior, a fost înființată în 1901 de Alderson, Virginia de Vest, de către Emma Alderson, o femeie baptistă angajată. Odată cu trecerea anilor, Broaddus a devenit un colegiu junior, apoi un colegiu senior, iar Academia Alderson a adăugat statutul de junior. Greutățile financiare din anii 1920 au dus la decizia de a îmbina cele două colegii, ambele împărtășind o identitate comună ca instituții artistice baptiste și liberale. Colegiul Alderson-Broaddus și-a derivat numele despărțit de la aderarea acestor două instituții.

De la înființarea sa, Alderson Broaddus sa angajat într-o educație artistică liberală puternică. Ca atare, Universitatea urmărește să îmbogățească elevii cu o apreciere a literaturii și a artelor, a credinței creștine, a muzicii și a științelor. În ultima vreme, Universitatea sa concentrat pe dezvoltarea de programe în științele naturale și aplicate, de asemenea. În 1945, Alderson Broaddus a dezvoltat primele patru ani de asistență medicală și primele programe de radiologie în Virginia de Vest. In 1968, Colegiul a pionierat primul natiuni de patru ani medic asistent program, o inovatie care a avut o influenta enorma asupra dezvoltarii de medic asistent profesie la nivel national. Din acest program a apărut în 1991 prima ofertă de diplomă de licență a Colegiului, programul de Master of Assistant Master. Inovația academică este o trăsătură durabilă a AB.

Optzeci și unu de ani mai târziu, pe 27 iunie 2013, AB a dobândit statutul de universitate și și-a schimbat numele în Alderson Broaddus University pentru a reflecta mai bine statutul său în rândul învățământului superior. O sărbătoare la nivel de campus a avut loc pe 2 septembrie 2013 și a fost dezvăluită o versiune actualizată a mascotei, Skirmish the Battler.

La 12 septembrie 2013, oficialii au anunțat o restructurare a universității în șase colegii: Colegiul de Afaceri și Management; Colegiul de Educație și Muzică; Colegiul de Științe ale Sănătății; Colegiul de Științe Umaniste și Sociale; Colegiul de Știință, Tehnologie și Matematică; și Colegiul de Asistență Medică Studii. Crearea unei serii de colegii oferă AB posibilitatea de a extinde specializările academice, de a crea noi inițiative academice, de a crește cultura absolventă prin dezvoltarea de programe de masterat și de a oferi instituției o structură care să reflecte prestigiul, caracterul și statutul altor instituții de învățământ superior . Oficialii de la Universitatea au anunțat pe 22 septembrie 2014 că sa făcut o schimbare structurală în domeniul afacerilor academice pentru programul Alderson Broaddus Graduate of Physician Assistant Studies. Colegiul de Asistenta Medicilor Studii a fost redenumit ca Colegiul de Stiinte Medicale, cu Scoala de Asistenta Medicilor Studii si Scoala de Stiinte Anatomice. Această restructurare vine ca Universitatea continuă să dezvolte cursuri avansate de anatomie cu anticiparea de a se îndrepta către educația la nivel de absolvent în acest domeniu.

AB este o instituție de învățământ profesională și profesională înrădăcinată ferm în artele liberale. Misiunea Alderson Broaddus University este de a oferi studenților săi o educație de cea mai înaltă calitate, încercând să pregătească studenții să reușească în disciplinele alese și să-și îndeplinească rolurile într-o societate diversă, ca cetățeni bine rotunzi și responsabili.

Astăzi, Alderson Broaddus este singura instituție de învățământ superior din Virginia de Vest legată de Bisericile Baptiste Americane din SUA.

Universitatea are o tradiție îndelungată de predare eficientă în artele liberale cu accente puternice în studiile umane, în credința creștină, în muzică și în artele plastice. În ultimii ani, pregătirea științei și a profesorilor a pus accentul pe științele naturale și aplicate.

În colaborare cu Clinica Myers, primul program de îngrijire medicală colegială și primul program de tehnologie radiologică din Virginia de Vest au fost dezvoltate în 1945. În 1968, a fost inițiat un program de patru ani de știință medicală pentru pregătirea asistentului medicului. Știința medicală majoră a fost o inițiativă națională de pionierat, primul astfel de program de patru ani în țară. Programele de asistență medicală și aliate în domeniul științelor medicale se bazează puternic pe artele liberale.

Universitatea a inițiat prima diplomă de licență în august 1991, diploma de master pentru asistenți medic.

Noi dimensiuni în învățare, program inaugurat în toamna lui 1964, a mutat Alderson Broaddus într-o nouă eră a aventurii și serviciilor academice. Lumea devenise clasă în care idealurile și realizările intelectuale ale studenților au fost testate și dezvoltate - mult dincolo de limitele campusului din Virginia de Vest.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Alderson Broaddus University

Programul de biologie din Colegiul de Știință, Tehnologie și Matematică (STM) este situat în Centrul Științific Kemper-Redd. ... [+]

Prezentare generală

Programul de biologie din Colegiul de Știință, Tehnologie și Matematică (STM) este situat în Centrul Științific Kemper-Redd. Curriculum-ul de biologie urmărește să trezească interesul studenților în lumea vie, dezvoltând obiceiurile științifice în urmărirea cunoștințelor în domeniul științei. Absolvenții sunt bine pregătiți să-și continue studiile universitare sau să se îndrepte direct spre carierele lor în programele de sănătate profesională (de exemplu, la Școala Medicală, programele Asistentului Medicilor, etc.), în managementul resurselor din industrie sau în mediul sălbatic. Programul de biologie este conceput pentru a oferi studenților cu un fundal larg și o bază solidă în biologie pe care își pot construi cariera. Mulți absolvenți de biologie vor câștiga un grad dublu cu științele mediului, chimie sau informatică pentru a le face mai competitivi pe piața muncii sau când se aplică la școala absolventă.... [-]

Statele Unite ale Americii Philippi
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alderson Broaddus University

Programul de Chimie de la Alderson Broaddus University este conceput pentru a oferi studenților o bază solidă și amplă pe care își întemeiază cariera. ... [+]

Prezentare generală

Programul de Chimie de la Alderson Broaddus University este conceput pentru a oferi studenților o bază solidă și amplă pe care își întemeiază cariera. Chimia poate fi fără îndoială privită ca un domeniu fascinant în știință, pentru că este atât de important pentru viața noastră de zi cu zi. Nu există o singură zi în viața noastră care să treacă fără "atingerea" chimiei. Chimia este adesea menționată ca o știință centrală, deoarece se conectează fizica și matematica, biologia și medicina, precum și științele pământului și ale mediului. Pe scurt, totul este chimic!

Pentru un student care dorește să majoreze în chimie, se află înainte o lume a științei care se dezvoltă rapid, cu noi aplicații, care ajung constant în alte domenii.... [-]

Statele Unite ale Americii Philippi
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alderson Broaddus University

Știința informatică de la Alderson Broaddus University are un curriculum modern care trece printr-o reglare finală regulată pentru a ține pasul cu tendințele actuale. ... [+]

Prezentare generală

Știința informatică de la Alderson Broaddus University are un curriculum modern care trece printr-o reglare finală regulată pentru a ține pasul cu tendințele actuale. Toate facultățile de informatică se așteaptă să completeze un grup selectat de clase de bază, dar elementele sunt concepute pentru a permite studenților să-și adapteze educația pentru a-și îndeplini obiectivele specifice ale carierei, cu ajutorul unui consilier al facultăților. Domeniile potențiale de interes includ standardele de informatică, tehnologia informației și ingineria software, dar și alte domenii de interes includ dezvoltarea de aplicații pentru securitate, dezvoltare web și mobilă, sisteme geografice de informații (GIS) și altele. De asemenea, oferim posibilitatea unor specializări duale, în special în domeniul matematicii, biologiei și științei mediului. În plus, se oferă un Minor suplimentar în GIS pentru a oferi studenților abilitățile de a intra pe una dintre piețele de locuri de muncă cu cea mai rapidă creștere în țară în analiza spațială.... [-]

Statele Unite ale Americii Philippi
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alderson Broaddus University

Știința mediului este un domeniu multidisciplinar, programul este conceput pentru ca studenții să înțeleagă principiile și aplicațiile de bază ale următoarelor discipline ... [+]

Prezentare generală

Știința mediului este un domeniu multidisciplinar, programul este conceput pentru ca studenții să înțeleagă principiile și aplicațiile de bază ale următoarelor discipline: biologie, chimie, fizică, geologie, politică de reglementare și de mediu, ecologie umedă, cercetare științifică și scriere. Studenții care absolvesc programul de științe ecologice vor fi instruiți să colaboreze cu industriile și agențiile de mediu pentru a progresa progresul economic, menținând în același timp ecosistemele durabile, respectând reglementările de mediu. În plus față de introducerea temelor științifice și de mediu fundamentale, accentuăm cu tărie dezvoltarea abilităților necesare pentru înțelegerea, evaluarea, prezicerea și atenuarea problemelor și problemelor de mediu importante.... [-]

Statele Unite ale Americii Philippi
Address
101 College Hill Drive
26416 Philippi, West Virginia, Statele Unite ale Americii