Citește Descrierea Oficială

AcasăAquinas College, O comunitate educațională incluzivă înrădăcinată în tradiția catolică și Dominicană, oferă o educație de arte liberale, cu o perspectivă globală, pune accentul pe pregătire a carierei axat pe leadership și de servicii altora, și promovează un angajament de învățare pe tot parcursul vieții dedicat căutarea adevărului și comune bun.

Faceți un tur virtual al campusului nostru făcând clic aici

Viziunea noastra

Toma d'Aquino Colegiul este recunoscut ca excepțional catolic colegiu de arte liberale, care se pregătește persoanelor fizice pentru o carieră de conducere și de servicii în dezvoltarea unei comunități durabile și doar la nivel mondial.

Arte liberale

Educația artistică liberală este educație cuprinzătoare, conceput pentru a dezvolta studenților care prospera in toate dimensiunile vieții. La Aquinas, în timp ce elevii primesc pregătire de carieră în discipline specifice, obiectivul este de a fi apt pentru tot. O educație pentru întreaga persoană, care este cel mai bine pentru toată viața, nu doar o zi de lucru 9-5, dar pregătindu-vă pentru o lume în continuă schimbare.

Ce se poate face pentru mine?

 • Libertatea de o educație de arte liberale include libertatea spirituală și promovează modalități de gândire și de viață care să permită studenților să înțeleagă scopul lui Dumnezeu pentru ei în viață.
 • Concentrându-se pe întreaga persoană, elevii dobândi o înțelegere a modului în care să umple roluri importante în timpul lor liber, de exemplu, prin a fi un bun prieten, membru al bisericii, soț, sau un factor care contribuie pozitiv la comunitate.
 • În dobândirea unei educații largi, fundamentale, studenții sunt pregătiți pentru o gamă largă de opțiuni de carieră pe tot parcursul vieții.
 • Cu o dimensiune mai mică și raportul elev / profesor mai mic decât universități mai mari, veți primi mai multă atenție personalizată, este mai probabil să fie denumite stagii și locuri de muncă și să învețe să promoveze relații mai profunde.
rezultat

Există mai multe lucruri pe care urmează să fie mândri de la Toma d'Aquino. Recunoscute la nivel național, și care sunt atribuite pentru programele noastre academice puternice, atletism, succes în eforturile de durabilitate și de serviciu, și mai presus de toate rezultatele elevilor noștri.

Premii naționale

 • Sărbătorind rădăcinile noastre catolice distinct și dominicani, Toma d'Aquino a fost acordat un colegiu catolic Top 50 (2015 Topul colegiilor catolice cele mai bune și universități).
 • Aquinas a fost, de asemenea, clasat pe locul 3 la cea mai bună valoare Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Cel mai bun Midwestern Universitatea Regional (2016 CollegeChoice.net 2016 Clasament).

Succes Student

Există o multitudine de oportunități pentru studenții noștri să exploreze interesele lor. Fie că prin studierea departe, efectuarea de cercetări universitare, sau care desfășoară un stagiu, există ceva pentru toată lumea.

 • Toma d'Aquino are o rată extrem de ridicată de plasare, în cazul în care 90% din cele 2014 de absolvenți au fost fie angajate, fie în școli absolvent în termen de șase luni de la absolvire.
 • Parteneri de internship, cum ar fi Amway, Disney, Steelcase, spectrul de frecvențe de sănătate, Grand Rapids Muzeul de Arta, Van Andel Institutul de Cercetare și Tigrii Detroit și multe altele!
 • Toma d'Aquino este clasat în top 3 la suta din toate programele de contabilitate din țară pe baza ratei de trecere de examen 2014 CPA.
 • Avem aproape o rată de acceptare de 70% in scoala medicala, si a prospera cu parteneriatul cu USM Colegiul de Medicina Umana Programul de Asigurare timpurie.
 • 100% dintre absolvenți în Nursing și chimie sunt angajate în termen de 6 luni de la absolvire.
 • elevii de învățământ să treacă testul Michigan pentru Profesor de certificare la o rată de 92,4%.
 • Absolvenții noștri au o rată de acceptare de 90% in Asistent fizic, terapie fizica si programe stomatologice.
elevi
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

Aquinas College

Misiunea departamentului de Arta este de a instrui artiști, istorici de artă și administratorii de arte vizuale, precum și de a oferi cursuri de servicii pentru majors no ... [+]

De ce Art studiu?

Misiunea departamentului de Arta este de a instrui artiști, istorici de artă și administratorii de arte vizuale, precum și de a oferi cursuri de servicii pentru majors non-art. Prin cursurile noastre, aspirăm să construim o apreciere pentru schimbul bogat de imagini și idei care pot avea loc între artă și alte discipline academice. Absolvenții noștri în artă au fost încurajați să ia în considerare viitorul lor rol profesional în contextul atât lumii contemporane și lumea istorică. Pe langa un respect pentru istoria artei, ei au fost învățați abilități adecvate de spirit, de mână și ochi. Acestea au fost ajutați să găsească următorii pași în călătoria lor de viață, și au fost provocați să fie cel mai bun ele pot fi în specialitatea lor aleasă.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Aquinas College

Aquinas College ofera doar Bachelors of Science în traducere și interpretare în statul Michigan. Programul este conceput pentru studenții care caută se concentreze profes ... [+]

Aquinas College oferă singura Burlaci of Science în traducere și interpretare în statul Michigan. Programul este conceput pentru studenții care caută se concentreze profesionale și lățimea interdisciplinare care gradul BS oferă cu includerea unei majore minore sau dublu pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a utiliza limba de traducere și interpretare mondială într-un cadru profesional. Ea introduce elementele de bază ale teoriei traducerii și interpretării așa cum se aplică la practicile actuale de traducere și interpretare. Programul cuprinde cursuri de bază de traducere și interpretare și oferă concentrațiile în franceză, germană și spaniolă pentru a asigura competență într-o limbă mondială. Absolvenții pot intra în programe postuniversitare în traducere sau interpretare sau du-te cu privire la locul de muncă pentru o varietate de setări, cum ar fi guvern, de afaceri, medicale, juridice, școli sau industrie, pentru agenții de traduceri sau traducători liber-profesioniști. ... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Conceput pentru studenții care au un interes în chimie, dar nu doresc să urmeze o carieră în cercetare. Cu o dublă majoră în Administrarea Chimie și Business, absolvenți ... [+]

De ce Chimie de studiu?

Misiunea departamentului de chimie de la Colegiul d'Aquino este de a oferi studenților cu cunoștințe de chimie stă bine scopurilor lor: pentru elevii de educație generală pe care aceștia devin analfabeți în chimia de bază; și pentru studenții de știință majore pe care le posedă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru ca acestea să reușească în cariera lor post-bacalaureat.

Orientările American Chemical Society pentru formare profesională reprezintă baza pentru curriculumul chimiei. Cursuri în chimia generală, anorganică, organică, analitică și fizică formează cadrul programului. In plus, cursuri în biochimie, chimia mediului, precum și subiecte avansate sunt oferite în mod regulat.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Aquinas College

Departamentul de Administrarea Afacerilor la Colegiul d'Aquino este angajat la dezvoltarea în linii mari, educate, orientate la nivel global, profesioniști etice, ale căr ... [+]

[-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Cursuri obligatorii (48 ore semestru): CS152; ES211, ES212 și MS151 (MS252 sau MS494 pot fi substituite); AG210 și 211; BS201, 202, 305, 313, 315, 316, 455, 456, 460 și ... [+]

Cursuri obligatorii (48 ore semestru): CS152; ES211, ES212 și MS151 (MS252 sau MS494 pot fi substituite); AG210 și 211; BS201, 202, 305, 313, 315, 316, 455, 456, 460 și ES342.

CS152 Spreadsheets (1) T [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

... [+]

PH225 Filosofia modernă (3) H PH / PS312 Gândire politică: Histories și conceptele sale (3) [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Conceput pentru studentul care este interesat în managementul industriei muzicale. ... [+]

De ce studiu muzica?

Misiunea Departamentului de Muzică în susținerea misiunii lui Aquinas College este de a oferi atât pentru muzică majore și generale studenților de educație: în primul rând, o înțelegere și experiența muzicii din diversitatea abundentă a culturilor prezente astăzi și-a lungul veacurilor mai profunde; și, în al doilea rând, abilitățile verbale și tehnice pentru a comunica aceste cunoștințe de muzică.

Cum de Suntem diferiți 70.000 $ în burse Departamentul de muzică au fost acordate pentru 2015-2016. Începând cu luna octombrie, cererile sunt acceptate pentru anul viitor. Cu studenții intern organizații și întreprinderi artistice din zonă, inclusiv companiile de operă, formații creștine turnee, școli de muzică, simfonii, artiști internaționali de turism, agentii de turism specializate în grupuri de turism, și multe altele. Gazduim spectacole de lucrări noi, interesante în fiecare semestru de ansamblurile noastre de studenți, cadre didactice, absolvenți și artiști invitați, în colaborare cu creșterea compozitori stele. Noi oferim două grade profesionale - Bachelor of Education Muzică și Bachelor of Music în muzica liturgica - precum și un Bachelor of Arts, cu un accent performanțelor sau Jazz, și un Bachelor of Science în Business Administration dual majore în Afaceri și Muzică. spectacole și prezentări de facultate au avut loc în cadrul unor conferințe științifice, festivaluri și convenții, precum și în săli de concerte, catedrale, locuri în aer liber, cluburi și universități din SUA și Europa, în Africa de Vest Guineea, Japonia și America de Sud. Absolvenții sunt lideri în domeniul educației muzicale, o lucrare cu muzica, performanta,... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Conceput pentru studenții de afaceri care sunt interesați în Management Theatre. ... [+]

De ce Teatrul de studiu?

Fie că ești gata să ia scena sau de a construi-l, veți găsi locul în teatru la Aquinas. Cu o facilitate de vârf și adăugarea unui nou director de departament de teatru, programul nostru este stabilirea unui nou standard de excelență.

In anul 2003, Aquinas College milioane de 7 $ Performing Arts Center (în colaborare cu Colegiul d'Aquino, Teatrul comunitar Cercul și Grand Rapids catolic secundar, școli) a avut sale Grand deschiderea sezonului. Este un efect de cooperare, care aduce teatru extraordinar pentru comunitatea noastră și a studenților noștri.

Cum de Suntem diferiți Toma d'Aquino este singura școală de patru ani privat în zona Grand Rapids, care oferă o mare teatru. Programul face parte dintr-o colaborare unica cu Cercul de Teatru și Liga Catolică Licee, singurul de acest gen din natiunii, care sa permita o varietate de performanță, de predare, precum și oportunitățile de pregătire tehnică. Departamentul produce patru la cinci spectacole montate complet pe an, cu accent pe piese contemporane, musicaluri și adaptări. Departamentul oferă trei concentrații de 21 de credit diferite (performanță, tehnice și generale), în plus față de un nucleu de 27 de credit. Toma d'Aquino oferă până la patru burse talent pentru boboci de intrare și de transferuri, pe baza auditie (pentru interpreti) sau de portofoliu (pentru designeri, directori de scenă, și directori). Elevii au avut stagii la toate marile teatre din Grand Rapids precum și la The Purple Rose din Chelsea și în Chicago, Houston, Los Angeles, și Phoenix. Studenții... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Departamentul de Administrarea Afacerilor la Colegiul d'Aquino este angajat la dezvoltarea în linii mari, educate, orientate la nivel global, profesioniști etice, ale căr ... [+]

De ce studiu de afaceri?

Departamentul de Administrarea Afacerilor la Colegiul d'Aquino este angajat la dezvoltarea în linii mari, educate, orientate la nivel global, profesioniști etice, ale căror standarde de înaltă competență profesională le permite să contribuie în mod activ la profesia lor, comunitate și societate. profesioniști competenți în afaceri și non-profit, comunitățile trebuie să fie în măsură să gândească critic, de a comunica în mod clar, cercetarea în mod eficient, utilizează raționamentul cantitativ, utilizează tehnologia actuală, și să lucreze în cooperare cu ceilalți. Programele noastre includ atât componente teoretice și aplicații. Curriculum-ul se bazează pe și este întărit de centrul artelor liberale al colegiului.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

majors biologie trebuie să participe la douăsprezece prezentări Divizia Știință și să ia Field test major în biologie. cel puțin douăzeci (20) ore semestru de biologie de ... [+]

Cum de Suntem diferiți D'Aquino absolvenți de biologie se bucură de ratele de acceptare de aproape 100% in medic asistent, terapie fizica si programe dentare D'Aquino absolvenți de biologie au o rata de acceptare scoala medicala cu aproximativ 20% peste media națională. Din 2000, aproape o treime din absolvenții de biologie lui Toma au plecat să câștige diplome de doctorat în biologie sau în domenii legate de sănătate (medicină umană, medicină veterinară, stomatologie, terapie fizica, etc ...). O cantitate suplimentară de 14% dintre absolvenții de biologie lui Toma au plecat să câștige o diplomă de masterat în domenii similare (asistent medic, sănătate publică, administrație de sănătate, etc ...), din anul 2000. Timp de cinci ani de funcționare, Aquinas College absolvenți de biologie au marcat peste percentila 90 de pe câmp test major, un test standardizat de cunoștințe de biologie administrată cu mai mult de 300 de colegii și universități din SUA Până la doi elevi calificați d'Aquino pe an poate fi admis la Michigan State University Colegiul de Medicina Umana printr-un parteneriat timpuriu de asigurare între cele două instituții. Calificați majors biologie d'Aquino pot primi credite de biologie elective pentru cercetarea de laborator efectuate la theVan Andel Institute. Cel puțin doi membri ai facultăților de la Departamentul de Biologie Aquinas College participă la programul de Mohler-Thompson vară Oamenii de știință în fiecare vară, oferind burse pentru specializări de biologie calificați care se angajează în cercetări independente. Fiecare curs si laborator luate de o biologie majoră Toma d'Aquino este predat de... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Departamentul de Sociologie are un curriculum de învățare bazată pe comunitate care aduce idei sociologice în viață studenților prin extinderea limitelor de clasă și de e ... [+]

De ce studiu Sociologie?

Departamentul de Sociologie are un curriculum de învățare bazată pe comunitate care aduce idei sociologice în viață studenților prin extinderea limitelor de clasă și de expunerea elevilor la experiențe și oportunități în comunitate, ca parte a muncii lor de curs.

Cum de Suntem diferiți Mons Bukowski, primul sociolog Toma d'Aquino, a învățat relațiile de muncă, a fost activă în domeniul drepturilor civile și a condus Appalachia călătorii de serviciu-învățare. absolvenți de sociologie fac o diferență în non-profit, justiție penală, asistență socială, de afaceri, de drept, și cariere didactice colegiu. Profesorii au specializări diverse, inclusiv de gen, asistență socială, organizații, comunitate, inegalitățile, dezvoltarea urbană durabilă, psihologia socială, subculturi, etnografie și cultură. Sociologie Prof. Dr. Susan Haworth-Hoeppner a primit Jane Addams Remarcabil Serviciul Premiul 2014 Midwest sociologică a societății de asigurări. elevii primesc sociologie de învățare bazată pe comunitate cu agențiile Grand Rapids care caută soluții la problemele sociale. curs popoarelor indigene din Marilor Lacuri este predat de Ron yob, sef al Trupelor Grand River of Ottawa indieni. Noi partener cu Grand Rapids scolile publice pe fete Împreună Mai multă putere (GET), un program de conducere după-școală. Toma d'Aquino este unul din doar șase colegii private Michigan, cu un capitol Alpha Kappa Delta, o societate de sociologie onoare. Elevii vor planifica trasee de carieră în Sociologie Curs de pregătire și se întâlnesc absolventii care folosesc sociologie în munca lor. Elevii învață abilități de gândire critică necesare pentru a înțelege, analiza și de a acționa într-o lume complexă... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Elevii a căror interes și cursul de lucru sunt concentrate în știință va câștiga un Bachelor of Science (BS) grad, în timp ce cei mai interesați de om / cursuri culturale ... [+]

Cum de Suntem diferiți Toma d'Aquino este una dintre doar doua colegii de arte liberale din Michigan, pentru a oferi o mare geografie. Facultatea de au expertiză în triada de geografie: geografie fizică, geografie umană și tehnici geografice. Studenții au posibilitatea de a obține hands-on experiență prin intermediul unor proiecte direcționate Facultatea de cercetare (de exemplu, Mohler-Thompson Programul de vara) si stagii în comunitatea locală (de exemplu, orașul Grand Rapids, Grand Valley Consiliul Metro, Michigan Departamentul de Transport și alții). D'Aquino absolvenți de geografie sunt angajați într-o mare varietate de locuri de muncă, inclusiv: urbanist, inspector de baraj, evaluator impozitul pe proprietate, de mediu, educator director GIS, si profesor de colegiu. Un curriculum puternic, larg în geografie pregătește studenții bine să continue să absolvent de școală. Începând cu anul 2006, 100% din absolvenți care se aplică programelor postuniversitare de geografie au fost acordate burse sau stagii de asistență. In ultimii 10 ani, specializări de geografie au plecat să studieze la școli absolvent din SUA și din lume, inclusiv: Syracuse University, Universitatea din Oregon, Universitatea din Georgia, Universitatea Rutgers, Cal Poly, Universitatea din Wyoming, Universitatea Swansea (Țara Galilor) , Universitatea din Texas, Austin, precum și numeroase instituții regionale. Absolvent David Baylis '06 a fost un membru Fulbright-Hays în Turcia pentru 2014. Ambele cartografie (hartă de luare a) și GIS (Geographic Information Systems) sunt clase semestru complet, oferindu-studenților un fundal puternic în tehnici geografice. Noi folosim același software GIS ca și agențiile locale, statale și federale, astfel încât elevii să aibă competențe... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Cerințe majore: Treizeci și șase (36) de ore de credit. Cursuri obligatorii: ... [+]

Cum de Suntem diferiți Fiecare profesor full-time are un mandatum de Episcopul Diecezei de Grand Rapids sau Arhiepiscop de Detroit. Absolvenți găsi cu ușurință locuri de muncă în parohii în Diocezei din Grand Rapids, Lansing și Arch-Dieceza de Detroit. Mulți absolvenți merg pe la studii postuniversitare în teologie la școli, cum ar fi Notre Dame, Boston College, Marquette, Catholic University of America si Villanova. Un certificat de șase în curs de Studii teologice permite studenților să se aplice pentru statutul de master catehet diecezan. Fiecare profesor full-time predă cursuri în cadrul programului de Studii catolice. profesor de teologie una a fost de două ori bursier Fulbright în Ucraina și un alt oferă zeci de discuții teologice la adunările catolice locale. În cooperare cu Dieceza de Grand Rapids, departamentul dezvoltă o lucrare de tineret majore și minore. Pentru orice semestru, studenții pot cere să studieze limbile biblice, greaca sau ebraica. Studenții au posibilitatea de a se angaja într-un studiu regizat de Sf. Toma de Aquino "Summa Theologiae. În fiecare an un profesor de teologie oferă un curs pe Stăpânul Inelelor și Cronicile din Narnia. Cerințe majore ... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Misiunea departamentului de Arta este de a instrui artiști, istorici de artă și administratorii de arte vizuale, precum și de a oferi cursuri de servicii pentru majors no ... [+]

De ce Art studiu?

Misiunea departamentului de Arta este de a instrui artiști, istorici de artă și administratorii de arte vizuale, precum și de a oferi cursuri de servicii pentru majors non-art. Prin cursurile noastre, aspirăm să construim o apreciere pentru schimbul bogat de imagini și idei care pot avea loc între artă și alte discipline academice. Absolvenții noștri în artă au fost încurajați să ia în considerare viitorul lor rol profesional în contextul atât lumii contemporane și lumea istorică. Pe langa un respect pentru istoria artei, ei au fost învățați abilități adecvate de spirit, de mână și ochi. Acestea au fost ajutați să găsească următorii pași în călătoria lor de viață, și au fost provocați să fie cel mai bun ele pot fi în specialitatea lor aleasă.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Practicile de afaceri durabile a restabili calitatea mediului, promovarea unor comunități stabile și sănătoase, și să crească profitabilitatea pe termen lung. Programul A ... [+]

De ce studiu de afaceri durabile?

Practicile de afaceri durabile a restabili calitatea mediului, promovarea unor comunități stabile și sănătoase, și să crească profitabilitatea pe termen lung. Programul Aquinas durabil de afaceri Gradul favorizează inteligența ecologică și socială în toate deciziile de afaceri și este primul program de licență de acest gen din Michigan si Statele Unite ale Americii.

Cum de Suntem diferiți Oferind primul grad de licență de afaceri durabile în Statele Unite ale Americii, programul are mai mult de un deceniu de experiență în domeniul educației de afaceri durabile. Absolvenți de a face contribuții remarcabile profesionale într-o varietate de organizații de afaceri, non-profit și de guvern - multe dintre care conduc industria lor în durabilitate. Facultatea de combină experiența de afaceri și academice puternice acreditări. Perspective internaționale în afaceri durabile, cu componenta sa teren în Costa Rica, oferă studenților o oportunitate de primă mână pentru a explora afaceri durabile în alte țări. Curriculum conectează gândire schimbarea lumii cu abilități de afaceri tradiționale și înțelegere a lumii naturale. Studenții beneficiază de o experiență practică de afaceri durabilă prin intermediul unor oportunități de stagii de student de specialitate. Fundatiile Steelcase și WEGE și alți donatori oferit mai mult de 1,8 milioane $ pentru a lansa programul. Sustainable Business Inovatii Lab, unul dintre cursurile necesare, pregătește studenții în abilități de design de gândire și inovare, în timp ce rezolvarea provocărilor lumii reale. de afaceri puternic și sprijin filantropic pentru programul continuă să ofere burse destinate studenților educația tradițională și continuă. Studenții... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Începând cu toamna anului 2017, Colegiul Aquinas va oferi o diplomă majoră și minoră în Data Analytics, un domeniu în creștere rapidă, care pregătește studenții să proces ... [+]

Începând cu toamna anului 2017, Colegiul Aquinas va oferi o Majore și minore în Data Analytics, Un domeniu în creștere rapidă, care pregătește studenții să proceseze și să prezinte date într-o lume din ce în ce mai mult bazată pe date.

Absolvenții acestui domeniu major sau minor vor putea să utilizeze tehnici matematice și statistice, combinate cu aplicații de programare și software pentru a identifica tendințele și alte comportamente, apoi să prezinte analiza pentru o mai bună înțelegere. Acesta este un domeniu interdisciplinar care combină statisticile, matematica, programarea calculatoarelor, tehnologia informației și administrarea afacerilor.

... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Aquinas College

Absolvenții noștri în artă au fost încurajați să ia în considerare viitorul lor rol profesional în contextul atât lumii contemporane și lumea istorică. Pe langa un respec ... [+]

De ce Art studiu?

Misiunea departamentului de Arta este de a instrui artiști, istorici de artă și administratorii de arte vizuale, precum și de a oferi cursuri de servicii pentru majors non-art. Prin cursurile noastre, aspirăm să construim o apreciere pentru schimbul bogat de imagini și idei care pot avea loc între artă și alte discipline academice. Absolvenții noștri în artă au fost încurajați să ia în considerare viitorul lor rol profesional în contextul atât lumii contemporane și lumea istorică. Pe langa un respect pentru istoria artei, ei au fost învățați abilități adecvate de spirit, de mână și ochi. Acestea au fost ajutați să găsească următorii pași în călătoria lor de viață, și au fost provocați să fie cel mai bun ele pot fi în specialitatea lor aleasă.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Cerințe majore Cel puțin 18 credite ale limbii Arte majore trebuie să fie luate la Colegiul d'Aquino. ... [+]

Cerințe majore

Cel puțin 18 de credite ale limbii Arte majore trebuie să fie luate la Colegiul d'Aquino.

Necesar: EH115, EH / EN382, EH / EN388, EN441, EN455, EN463, EH205, EH / EN400, EN / EN460, CN205, CN206, CN300 (CN101 este o condiție prealabilă).

ATENȚIE: Cerințe pentru arte limba majore și minore sunt în prezent în curs de revizuire de stat.

Cursuri EH115 Înțelegerea și aprecieY Literatură (3) AC RO / EH382 Predarea Literatură pentru copii (3) EN / EH388 Predarea Cuplu Literatură pentru adulți (3) Evaluarea EN441 avansate de alfabetizare și Intervenție (3) EN455 Adolescent alfabetizare (3) EN463 Reading Internship (3) ... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Misiunea departamentului de chimie de la Colegiul d'Aquino este de a oferi studenților cu cunoștințe de chimie stă bine scopurilor lor: pentru elevii de educație generală ... [+]

De ce Chimie de studiu?

Misiunea departamentului de chimie de la Colegiul d'Aquino este de a oferi studenților cu cunoștințe de chimie stă bine scopurilor lor: pentru elevii de educație generală pe care aceștia devin analfabeți în chimia de bază; și pentru studenții de știință majore pe care le posedă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru ca acestea să reușească în cariera lor post-bacalaureat.

Orientările American Chemical Society pentru formare profesională reprezintă baza pentru curriculumul chimiei. Cursuri în chimia generală, anorganică, organică, analitică și fizică formează cadrul programului. In plus, cursuri în biochimie, chimia mediului, precum și subiecte avansate sunt oferite în mod regulat.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Deși toată lumea se naște cu mijloacele de a comunica, capacitatea de comunicare, ca orice talent, trebuie să fie dezvoltate. Curriculum-ul de comunicare la Toma d'Aquino ... [+]

De ce Comunicare de studiu?

Deși toată lumea se naște cu mijloacele de a comunica, capacitatea de comunicare, ca orice talent, trebuie să fie dezvoltate. Curriculum-ul de comunicare la Toma d'Aquino a fost proiectat cu asta în minte.

Clase de cerere de anchetă grijuliu, gândirea critică, abilitățile de rezolvare a problemelor și participarea activă. Comunicarea este una dintre disciplinele cu cea mai rapidă creștere, la Toma d'Aquino.

Cum de Suntem diferiți abilități de comunicare eficiente sunt ceea ce caută angajatorii, potrivit Asociatiei Nationale a Colegiilor si Angajatorilor. specializări de comunicare să învețe acele competențe în cursuri și stagii. absolvenți de comunicare dețin d'Aquino poziții de conducere în sănătate, drept, arte, educație și sectorul non-profit. Patru comunicare distincte de piese majore sunt oferite și adaptate la obiectivele de carieră, inclusiv Business Administration și Comunicare dublă Major. Toate specializările de proiectare și de proiecte de cercetare senior conduită în curs de pregătire pentru programe postuniversitare de top-nivel și cariere de înaltă calificare. studenții de comunicare pot deveni mediatori Conflict stat-Curtea a aprobat în timp ce finalizarea cursurilor de majore și minore. membri ai facultăților de comunicare servesc pe placi de numeroase Grand Rapids, inclusiv Dispute Resolution Center West Michigan, Teatrul Circle, Grand Rapids Inițiativa Restorative Justice, iar Consiliul de spectrul de frecvențe Sanatate institutionale Review. Membrii facultății noastre recomanda persoanelor de profil înalt, inclusiv de stat și naționale titularii pentru America Miss and Ms. pentru scaun cu rotile America de programe. Comunicarea este una dintre cele trei specializări lui Toma, care pot... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Misiunea Programului Economia este de a stimula critic, reflexiv, informat și împuternicit de participanți și cetățeni, care înțeleg cauza și efectul în domeniul economie ... [+]

De ce studiu Economie?

Misiunea Programului Economia este de a stimula critic, reflexiv, informat și împuternicit de participanți și cetățeni, care înțeleg cauza și efectul în domeniul economiei. Printr-o serie de cursuri și activități Programul de Economie oferă o expunere academică crucială pentru studiul exemplelor de economie si lumea reala. Departamentul oferă, de asemenea, studenților oportunități de bază non-clasă pentru a participa la proiecte economice și experiențe.

Economie majore și minore sunt printre cea mai rapidă creștere în campus. Începând cu anul 2013, numărul de maiori și minori a crescut de la 1 la peste 40! Programul de Economie de la AQ oferă cursuri care sunt grele în analiza cantitativă, ajutând elevii să îndeplinească cerințele pieței muncii secolului 21. O diplomă în economie are una dintre cele mai mari salarii de pornire pentru noii intrați pe piață de locuri de muncă între toate gradele de afaceri. Un grad Economie vă puteți pregăti pentru muncă în sectorul public și cel privat, precum și să ofere o bază excelentă pentru cei care doresc să-și continue studiile la nivel de absolvent. Cum de Suntem diferiți Economia este o marfă-program de economie fierbinte la Toma d'Aquino a văzut numărul de specializări economice explodeaza de 1.800%, 2013-2015. Afla cum economia oferă răspunsuri la problemele de durabilitate într-un curs de economie de mediu. Este vorba de măsurare! Ia econometrie să dobândească abilități cantitative aplicabile analizei din lumea reală. Constient catolic și Dominicană: facultatea conduce modul în integrarea analizei economice cu perspective etice ale doctrinei sociale catolice.... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Un curriculum puternic, larg în geografie pregătește studenții bine să continue să absolvent de școală. Începând cu anul 2006, 100% din absolvenți care se aplică programe ... [+]

Cum de Suntem diferiți Toma d'Aquino este una dintre doar doua colegii de arte liberale din Michigan, pentru a oferi o mare geografie. Facultatea de au expertiză în triada de geografie: geografie fizică, geografie umană și tehnici geografice. Studenții au posibilitatea de a obține hands-on experiență prin intermediul unor proiecte direcționate Facultatea de cercetare (de exemplu, Mohler-Thompson Programul de vara) si stagii în comunitatea locală (de exemplu, orașul Grand Rapids, Grand Valley Consiliul Metro, Michigan Departamentul de Transport și alții). D'Aquino absolvenți de geografie sunt angajați într-o mare varietate de locuri de muncă, inclusiv: urbanist, inspector de baraj, evaluator impozitul pe proprietate, de mediu, educator director GIS, si profesor de colegiu. Un curriculum puternic, larg în geografie pregătește studenții bine să continue să absolvent de școală. Începând cu anul 2006, 100% din absolvenți care se aplică programelor postuniversitare de geografie au fost acordate burse sau stagii de asistență. In ultimii 10 ani, specializări de geografie au plecat să studieze la școli absolvent din SUA și din lume, inclusiv: Syracuse University, Universitatea din Oregon, Universitatea din Georgia, Universitatea Rutgers, Cal Poly, Universitatea din Wyoming, Universitatea Swansea (Țara Galilor) , Universitatea din Texas, Austin, precum și numeroase instituții regionale. Absolvent David Baylis '06 a fost un membru Fulbright-Hays în Turcia pentru 2014. Ambele cartografie (hartă de luare a) și GIS (Geographic Information Systems) sunt clase semestru complet, oferindu-studenților un fundal puternic în tehnici geografice. Noi folosim același software GIS ca și agențiile locale, statale și federale, astfel încât elevii să aibă competențe... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Universitatea de Vest din Michigan și Colegiul Aquinas sunt parteneri într-un program ingineric inovatoare care combină o educație artistică liberală înrădăcinată în trad ... [+]

Universitatea Western Michigan și Colegiul Aquinas sunt parteneri într-un Program de inginerie inovatoare Care combină o educație artistică liberă înrădăcinată în tradiția catolică și dominicană cu resursele și expertiza unei mari universități publice de cercetare. Sunt disponibile diplome în inginerie industrială și antreprenorială și în inginerie civilă (în așteptare), ambele fiind acreditate de Comisia de acreditare tehnică a ABET.

Educația generală și cursurile prealabile sunt predate de facultatea Aquinas. Cursurile de inginerie sunt predate de facultatea WMU. Absolventa de studii cu atat un asociat de gradul de arta de la Aquinas si o diploma de licenta in inginerie de la WMU. ... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Aquinas College

Noștri profesori de istorie full-time sunt toți autorii publicate desfășoară în mod activ agendele de cercetare și proiecte de carte. Acest lucru se datorează faptului că ... [+]

De ce Istoricul de studiu?

Noștri profesori de istorie full-time sunt toți autorii publicate desfășoară în mod activ agendele de cercetare și proiecte de carte. Acest lucru se datorează faptului că excelența în predare este prioritatea lor. În cuvintele Assoc. de colegii si universitati americane, "profesor-savanți s-au angajat la învățământul universitar de înaltă calitate, să urmărească un program activ de cercetare și burse de studiu, și se presupune că a însufleți și îmbogăți învățătura lor și experiența studenților prin încorporarea Insights din propria lor cercetare in lor activități de instruire, student la consiliere și activități conexe "(Kuh, și colab.," De ce profesor-Oamenii de știință Materie, "Educație liberal, toamna lui 2007).... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Iubesc sportul, sala de fitness sau ajuta pe oameni vindeca? Kineziologia te-a acoperit. Kinesiologia este studiul de miscare a corpului, si este acasa, la tot ce este as ... [+]

De ce studiu kinesiologie?

Iubesc sportul, sala de fitness sau ajuta pe oameni vindeca? Kineziologia te-a acoperit. Kinesiologia este studiul de miscare a corpului, si este acasa, la tot ce este asociat cu corpuri în mișcare. Cu patru specializări și șase minori, puteți obține abilitățile și educația necesare pentru a combina dragostea de sport, fitness și a ajuta persoanele cu asistență medicală, formare atletic, de predare, coaching și formare personală sau de afaceri pentru a ateriza lucrarea visurilor tale. Suntem una dintre puținele programe în statul în care majors de formare Athletic pot concura, de asemenea, la atletism intre colegii - oferind studenților noștri un avantaj competitiv. Noastre specializări de Management Business Administration / Sport poate lucra cu facultatea de a adapta personalizate educația lor pentru a se potrivi obiectivele lor de carieră prin adăugarea de minori și concentrațiile. Studenții noștri de știință exercițiu obține mâinile pe experiența cu facultatea și rețeaua noastră mare de absolventi de succes care lucrează în industria de fitness. Fizice specializări Educație pentru predare beneficiază de clase mici, cu starea de sport artă și facilitățile de fitness, oferindu-le cea mai bună oportunitate pentru succes. Nu contează specifice dumneavoastră majore, departamentul nostru Kinesiologia vă va pregăti pentru o carieră de succes, plină de satisfacții și care îndeplinesc. ... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Maior englez la Toma d'Aquino vă pregătește pentru cariera ta si pentru viata prin studiul literaturii și limbii. În nostru literatura engleză majoră, veți întâlni unele ... [+]

De ce studiu limba engleză?

Maior englez la Toma d'Aquino vă pregătește pentru cariera ta si pentru viata prin studiul literaturii și limbii. În nostru literatura engleză majoră, veți întâlni unele dintre cele mai mari scriitori din lume și să țină pasul cu tendințele actuale în domenii cum ar fi studiile de femei, literaturi minoritare, literatura universală în limba engleză, și studii de film. Maiorul nostru engleza cu un accent de scriere se va dezvolta abilități în scris, vitale în orice domeniu viitorul tău poate deține. scris și jurnalism pentru minori vă oferă oportunități de a vă exprima și de a aduce abilitățile dumneavoastră de scriere la un nivel profesional, indiferent de dumneavoastră majore.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Maior englez la Toma d'Aquino vă pregătește pentru cariera ta si pentru viata prin studiul literaturii și limbii. În nostru literatura engleză majoră, veți întâlni unele ... [+]

De ce studiu limba engleză?

Maior englez la Toma d'Aquino vă pregătește pentru cariera ta si pentru viata prin studiul literaturii și limbii. În nostru literatura engleză majoră, veți întâlni unele dintre cele mai mari scriitori din lume și să țină pasul cu tendințele actuale în domenii cum ar fi studiile de femei, literaturi minoritare, literatura universală în limba engleză, și studii de film. Maiorul nostru engleza cu un accent de scriere se va dezvolta abilități în scris, vitale în orice domeniu viitorul tău poate deține. scris și jurnalism pentru minori vă oferă oportunități de a vă exprima și de a aduce abilitățile dumneavoastră de scriere la un nivel profesional, indiferent de dumneavoastră majore.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Programul de Studii Germane la Colegiul promovează Aquinas o înțelegere și schimb cu culturi de limbă germană, atât în ​​interiorul cât și în afara Statelor Unite. Progra ... [+]

De ce studiu german?

Stiai asta…

În limba germană este vorbită de mai mult de 124 de milioane de oameni din intreaga lume? Germană a fost în mod tradițional în centrul mediilor liberale arte, cum ar fi Aquinas College din cauza legăturilor interdisciplinare dintre literatură, istorie, arte și filozofie, precum științele sociale și naturale? German este cel mai frecvent folosit limba de pe Internet, după limba engleză? Germană este o limbă oficială la numeroase conferințe internaționale? Aproape doua din fiecare zece cărți publicate în lume sunt publicate în limba germană? Oamenii de origine germană constituie una dintre cele mai mari grupuri de patrimoniu din SUA, cu multe comunități vorbitoare de limba germană intacte? Mai mult de 1100 de companii din tarile vorbitoare de limba germană au filiale din SUA? Mai mult de 700 de companii americane fac afaceri în Germania, și-au creat 800.000 de locuri de muncă aferente? În ciuda reputației sale ca o limbă dificilă, proximitatea germană și engleză ca limbi germanice face germană în multe privințe mai ușor pentru vorbitori de limba engleza Germană la Toma d'Aquino vă oferă multe oportunități de a studia diversele fațete ale unui Studii curriculum-ului german în timp ce se bucură de activități legate de germană on și off-campus: Bucurați-vă de o clasă de germană la început, nivelul intermediar sau avansat într-un mediu de comunicare,, extrem de interactiv și distractiv (!), Centrată pe elev (germană Cultură & Civilizație, Studii ale culturii germane și societate prin film, nuvele contemporane, secolul al 19-lea Literatură :... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Misiunea Departamentului de Muzică în susținerea misiunii lui Aquinas College este de a oferi atât pentru muzică majore și generale studenților de educație: în primul rân ... [+]

De ce studiu muzica?

Misiunea Departamentului de Muzică în susținerea misiunii lui Aquinas College este de a oferi atât pentru muzică majore și generale studenților de educație: în primul rând, o înțelegere și experiența muzicii din diversitatea abundentă a culturilor prezente astăzi și-a lungul veacurilor mai profunde; și, în al doilea rând, abilitățile verbale și tehnice pentru a comunica aceste cunoștințe de muzică.

Cum de Suntem diferiți 70.000 $ în burse Departamentul de muzică au fost acordate pentru 2015-2016. Începând cu luna octombrie, cererile sunt acceptate pentru anul viitor. Cu studenții intern organizații și întreprinderi artistice din zonă, inclusiv companiile de operă, formații creștine turnee, școli de muzică, simfonii, artiști internaționali de turism, agentii de turism specializate în grupuri de turism, și multe altele. Gazduim spectacole de lucrări noi, interesante în fiecare semestru de ansamblurile noastre de studenți, cadre didactice, absolvenți și artiști invitați, în colaborare cu creșterea compozitori stele. Noi oferim două grade profesionale - Bachelor of Education Muzică și Bachelor of Music în muzica liturgica - precum și un Bachelor of Arts, cu un accent performanțelor sau Jazz, și un Bachelor of Science în Business Administration dual majore în Afaceri și Muzică. spectacole și prezentări de facultate au avut loc în cadrul unor conferințe științifice, festivaluri și convenții, precum și în săli de concerte, catedrale, locuri în aer liber, cluburi și universități din SUA și Europa, în Africa de Vest Guineea, Japonia și America de Sud. Absolvenții sunt lideri în domeniul educației muzicale, o lucrare cu muzica, performanta,... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Toma d'Aquino oferă ambele sisteme informaționale computerizate (CIS) și Information Systems Management (MIS) specializări. Fiecare majore include o bază tehnică puternic ... [+]

De ce studiu Computer Systems Information?

Toma d'Aquino oferă ambele sisteme informaționale computerizate (CIS) și Information Systems Management (MIS) specializări. Fiecare majore include o bază tehnică puternică, inclusiv programarea, sistemul de operare, baze de date, precum și crearea de rețele de cunoștințe fundamentale.

CIS majore consolidează fiecare dintre aceste seturi de competențe cu cursuri avansate, în timp ce gradul de MIS combină aptitudinile de afaceri, cum ar fi contabilitate și marketing, cu abilitățile tehnice necesare pentru aplicarea de afaceri a sistemelor informatice și a tehnologiei.

Modificări recente ale departamentului s-au aliniat cerințele majore cu nevoile industriei în continuă schimbare, inclusiv de web design si servicii web, aplicatii open-source, și un practicum în proiectarea de aplicații și programare.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Treizeci și trei (33) ore semestru cu nu mai mult de 12 ore, luate într-un singur departament. PS332 sau 333 sau 334 sau 335, PS387, PS388, ES212, ES342 și HY162 sunt nec ... [+]

Cerințe majore

Treizeci și trei (33) ore semestru cu nu mai mult de 12 ore, luate într-un singur departament. PS332 sau 333 sau 334 sau 335, PS387, PS388, ES212, ES342 și HY162 sunt necesare. AAP minim de 2,0 (C) necesare în cursuri de bază. O cunoaștere de lucru de cel puțin o limbă modernă, în plus față de limba engleză, este de asemenea necesară. Cele 15 credite restante de cursuri elective de lucru pentru a finaliza majore pot fi luate din intrările departamentale de mai jos. curs suplimentar poate fi aprobat pentru electives de către coordonatorul programului.

Afaceri și economie Cursuri:

BS315 Cultură și Comerț Internațional (3) ES185 bogate Națiunilor, țările sărace: Economiile lumii (3) BE ES211 Principii microeconomice (3) BE ES313 International Business (3) BE ES435 Dezvoltare economică (3) Istoria ES492 gândirii economice (3) ... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Patruzeci și opt (48) de ore de credit în teatru: miezul (27 credite) și o concentrare sau "piesă" (21 credite), selectați dintre următoarele opțiuni: performanță (cu acț ... [+]

De ce Teatrul de studiu?

Fie că ești gata să ia scena sau de a construi-l, veți găsi locul în teatru la Aquinas. Cu o facilitate de vârf și adăugarea unui nou director de departament de teatru, programul nostru este stabilirea unui nou standard de excelență.

In anul 2003, Aquinas College milioane de 7 $ Performing Arts Center (în colaborare cu Colegiul d'Aquino, Teatrul comunitar Cercul și Grand Rapids catolic secundar, școli) a avut sale Grand deschiderea sezonului. Este un efect de cooperare, care aduce teatru extraordinar pentru comunitatea noastră și a studenților noștri.

Cum de Suntem diferiți Toma d'Aquino este singura școală de patru ani privat în zona Grand Rapids, care oferă o mare teatru. Programul face parte dintr-o colaborare unica cu Cercul de Teatru și Liga Catolică Licee, singurul de acest gen din natiunii, care sa permita o varietate de performanță, de predare, precum și oportunitățile de pregătire tehnică. Departamentul produce patru la cinci spectacole montate complet pe an, cu accent pe piese contemporane, musicaluri și adaptări. Departamentul oferă trei concentrații de 21 de credit diferite (performanță, tehnice și generale), în plus față de un nucleu de 27 de credit. Toma d'Aquino oferă până la patru burse talent pentru boboci de intrare și de transferuri, pe baza auditie (pentru interpreti) sau de portofoliu (pentru designeri, directori de scenă, și directori). Elevii au avut stagii la toate marile teatre din Grand Rapids precum și la The Purple Rose din Chelsea și în Chicago, Houston, Los Angeles, și Phoenix. Studenții... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Noua pentru programul de arte frumoase al lui Aquinas în primăvara acestui an este un nou mare, Teatrul pentru schimbare socială. Acest lucru face din Aquinas una din puț ... [+]

Noua pentru programul de arte frumoase al lui Aquinas în această primăvară este o nouă majoritate, Teatrul pentru schimbare socială. Acest lucru face din Aquinas una din puținele colegii din regiune pentru a oferi acest mare unic. Teatrul pentru schimbare socială curriculum Este destinat să ajute absolvenții să descopere și să pună capăt golurilor de empatie existente în cadrul comunităților. Membrii teatrului devin activiști de felul în care aceștia lucrează cu o comunitate pentru a găsi modalități vii și dinamice de a ajuta persoanele disparute să le povestească.

Producțiile pot include subiecte puțin înțelese sau divizibile, cum ar fi probleme de sănătate mintală, diferențe de gen, dependență sau asalt sexual. Teatrul devine astfel platforma pentru povestirea personalizată a unor povestiri printre demografice specifice, care au rareori perspectivele lor definite în teatrul principal.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Aquinas College

Colegiul Aquinas oferă o nouă concentrare în Geografia majoră a tehnologiilor geospațiale. Această nouă concentrare va servi elevilor care au un interes puternic în tehno ... [+]

Colegiul Aquinas oferă o nouă concentrare în Geografie majoră a tehnologiilor geospațiale. Această nouă concentrare va servi elevilor care au un interes puternic în tehnologiile actuale. Cu această concentrație în Tehnologii Geospațiale Aquinas va oferi studenților o cale puternică în carieră STEM de cartografie computerizată, sisteme de informații geografice și teledetecție. De asemenea, adăugarea unui nou curs de nivel inferior (Analiza geospațială) va oferi studenților oportunitatea de a explora mai multe subiecte în cadrul analizei geospațiale la începutul timpului la Aquinas. Nici un alt colegiu sau universitate din regiune nu oferă un astfel de curs.

... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Aquinas College

Cel puțin 23 de credite ale științei majore integrată trebuie să fie luate la Colegiul d'Aquino. Acest lucru major este disponibil numai pentru studenții care doresc o ce ... [+]

Cerințe majore

Cel puțin 23 de credite ale științei majore integrată trebuie să fie luate la Colegiul d'Aquino. Acest lucru major este disponibil numai pentru studenții care doresc o certificare elementară.

Necesar: BY123, BY150, BY160, BY161, BY162; CY111 sau CY155; CY112 sau CY156; PC201 sau PC213; PC202 sau PC214; GY101, GY129; EL100 Cursuri BY123 Biologie de mediu (3) HU BY150 Biologie Umană (4) HU Principiile BY160 de Biologie (4) HU BY161 Botanică (3) BY162 Zoologie (3) CY111 Chimie generală (4) HU CY155 general, organice, și Biochimie I (3) CY112 Chimie generală (4) CY156 general, organice, și Biochimie II (3) PC201 gen... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Un program de semnare la Aquinas College, Leadership comunitar a fost creat de către liderii locali pentru a vă pregăti pentru a fi angajat cu și în comunitatea ta de a l ... [+]

De ce studiu Comunitatea de conducere?

Toma d'Aquino este unul dintre doar selectați câteva colegii pentru a oferi o mare interdisciplinar concepute pentru a vă oferi perspectivă asupra conducerii comunității și justiție socială, pentru a dezvolta abilitățile organizatorice și analitice de rezolvare a problemelor, precum și de a aprofunda simțul responsabilității civice prin oportunități de servicii în locale agenții și organizații. Un program de semnare la Aquinas College, Leadership comunitar a fost creat de către liderii locali pentru a vă pregăti pentru a fi angajat cu și în comunitatea ta de a lucra pentru binele public. Concentrându-se asupra problemelor locale cu liderii locali vor inspira să gândească critic și la nivel global, precum și să vă pregătiți pentru o carieră orientate spre justiție socială în cadrul organizațiilor publice și non-profit. Ca absolvent al programului Aquinas Community College Leadership, veți avea experiența practică a modului în care justiția socială informează serviciul în folosul comunității eficiente și de conducere.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Fizica chimică este un important interdisciplinar, care combină studiul chimiei a compoziției materiei cu fizica de studiu ", a proprietăților materiei și energiei. Cursu ... [+]

De ce Fizică studiu?

Departamentul de Fizică / Pre-Engineering ofera in prezent un important in fizica chimica si un minor in fizica conceput pentru cei interesați de învățământul secundar.

Aquinas College este o instituție mică, prietenoasă dedicat predării studenților săi într-un cadru conceput pentru a ajuta indivizii să dezvolte talentul și potențialul lor. studenții Fizică / pre-inginerie începe educația lor AQ de a lua o serie de cursuri în matematică, inginerie, stiintele fizice, si umaniste.

Cum de Suntem diferiți

Poate că cea mai mare cerere pentru profesori la nivelul secundar este în domeniul fizicii.

Fizica chimică este un important interdisciplinar, care combină studiul chimiei a compoziției materiei cu fizica de studiu ", a proprietăților materiei și energiei. Cursurile sunt extrase din departamentele de chimie, fizică și matematică.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Studia limba franceză la Colegiul d'Aquino nu va ajuta doar să vă atinge obiectivele de învățare a limbilor, vă va permite, de asemenea, pentru a avea acces la o varietat ... [+]

Bienvenue dans le programul de Français d'Aquinas College!

Studia limba franceză la Colegiul d'Aquino nu va ajuta doar să vă atinge obiectivele de învățare a limbilor, vă va permite, de asemenea, pentru a avea acces la o varietate de culturi vibrante și variate, precum și o bogăție de literatură și istorie. În plus, franceză ar fi cu siguranță un plus în viața ta profesională. Franceză este vorbită de peste 300 de milioane de oameni din peste 50 de țări de pe fiecare continent, făcându-l cu limba engleza din lume numai limbi cu adevărat la nivel mondial. În țara noastră, 1,8 milioane de americani vorbesc franceza acasă.

În plus față de cursuri de limbă, franceză la Colegiul Aquinas va îmbogăți cunoștințele și înțelegerea culturilor franceze și francofone. Veți fi încurajați să ajungă la vorbitori nativi datorită semestrului nostru lung studiu în străinătate program, în Franța (Angers). Programul nostru vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a obține pregătit pentru lumea profesională, prin traducere și franceză pentru clasele de profesie. Mai mult decât atât, Colegiul d'Aquino este un centru de examen oficial al Camerei de Comerț și Industrie d'de Paris.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Misiunea departamentului de Arta este de a instrui artiști, istorici de artă și administratorii de arte vizuale, precum și de a oferi cursuri de servicii pentru majors no ... [+]

De ce Art studiu?

Misiunea departamentului de Arta este de a instrui artiști, istorici de artă și administratorii de arte vizuale, precum și de a oferi cursuri de servicii pentru majors non-art. Prin cursurile noastre, aspirăm să construim o apreciere pentru schimbul bogat de imagini și idei care pot avea loc între artă și alte discipline academice. Absolvenții noștri în artă au fost încurajați să ia în considerare viitorul lor rol profesional în contextul atât lumii contemporane și lumea istorică. Pe langa un respect pentru istoria artei, ei au fost învățați abilități adecvate de spirit, de mână și ochi. Acestea au fost ajutați să găsească următorii pași în călătoria lor de viață, și au fost provocați să fie cel mai bun ele pot fi în specialitatea lor aleasă.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Gradul MIS combină aptitudinile de afaceri, cum ar fi contabilitate și marketing, cu abilitățile tehnice necesare pentru aplicarea de afaceri a sistemelor informatice și ... [+]

De ce studiu Computer Systems Information?

Toma d'Aquino oferă ambele sisteme informaționale computerizate (CIS) și Information Systems Management (MIS) specializări. Fiecare majore include o bază tehnică puternică, inclusiv programarea, sistemul de operare, baze de date, precum și crearea de rețele de cunoștințe fundamentale.

CIS majore consolidează fiecare dintre aceste seturi de competențe cu cursuri avansate, în timp ce gradul de MIS combină aptitudinile de afaceri, cum ar fi contabilitate și marketing, cu abilitățile tehnice necesare pentru aplicarea de afaceri a sistemelor informatice și a tehnologiei.

Modificări recente ale departamentului s-au aliniat cerințele majore cu nevoile industriei în continuă schimbare, inclusiv de web design si servicii web, aplicatii open-source, și un practicum în proiectarea de aplicații și programare.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aquinas College

Studia spaniolă la Colegiul d'Aquino nu va ajuta doar să vă atinge obiectivele de învățare a limbilor, vă va permite, de asemenea, pentru a avea acces la o varietate de c ... [+]

De ce studiu spaniol?

Studia spaniolă la Colegiul d'Aquino nu va ajuta doar să vă atinge obiectivele de învățare a limbilor, vă va permite, de asemenea, pentru a avea acces la o varietate de culturi vibrante și variate, precum și o bogăție de literatură și istorie. În plus, spaniolă ar fi cu siguranță un plus în viața ta profesională. După limba engleză, spaniolă este cea mai vorbită limbă în Statele Unite și, desigur, limba cea mai vorbită pe continentul nostru.

În plus față de cursuri de limbă, spaniolă la Colegiul Aquinas va îmbogăți cunoștințele și înțelegerea culturilor spaniolă din America Latină și prin intermediul unor programe precum Latină Festivalul de Film American. Veți fi încurajați să ajungă la vorbitori nativi atât aici (Grand Rapids are o comunitate mare și variat de hispanici), și în străinătate. La Aquinas College avem programe în străinătate de studiu în Spania și Costa Rica.... [-]

Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

I Can Live With Passion

Dominican Pillar: Prayer

Dominican Pillar: Study

Dominican Pillar: Community

Address
1700 Fulton St. E
49506-1801 Grand Rapids, Michigan, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
undefined