Arcadia University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Arcadia University este universitatea globală din Philadelphia și un pionier în educația internațională. Este o universitate privată de top, care oferă diplome de licență, masterat și doctorat. În plus față de șase colegii și școli din Statele Unite, avem 10 centre și birouri în întreaga lume.

Ca lider în studiul în străinătate și pionier în educația internațională, Arcadia University încurajează studenții să se angajeze în oportunități de învățare integratoare, din lumea reală, cum ar fi stagii, cercetări bazate pe dovezi, proiecte de servicii, studiu interdisciplinar, învățare bazată pe probleme și experiențe curriculare care se extind dincolo de clasa tradițională.

Promisiunea Arcadia afirmă că studenții vor avea o experiență de învățare globală, integrativă și personală. Angajamentul Arcadia este de a ne asigura că studenții noștri au posibilitatea de a avea o experiență globală. Facem acest lucru subvenționând programe, oferind o bursă solidă de fonduri de burse și alte ajutoare financiare pentru a participa la unul dintre centrele sau programele Arcadia din întreaga lume.

Arcadia University oferă o experiență de învățare distinctă globală, integrativă și personală pentru studenții de licență și absolvenți curioși din punct de vedere intelectual în pregătirea pentru o viață de bursă, servicii și contribuție profesională.

Experiența de pionierat, globală, integrată, de arte liberale și de învățare profesională a Arcadia University cultivă lideri care sunt neînfricați din punct de vedere intelectual și pregătiți în mod unic pentru viață și muncă. Comunitatea noastră de învățare foarte apreciată, bazată pe valori, reflectă lumea în care dorim să trăim.

Locații

Glenside

Address
South Easton Road,450
19038 Glenside, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: