Arkansas Tech University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Universitatea Tehnică din Arkansas

Tehnologia este dedicată succesului studenților, accesului și excelenței, ca o comunitate campus responsabilă care oferă oportunități pentru dezvoltarea intelectuală progresivă și implicarea civică. Folosind și extindând tradițiile sale tehnologice, Tech inspiră și împuternicește membrii comunității să își atingă obiectivele în timp ce se străduiesc să îmbunătățească Arkansasul, națiunea și lumea.

Fondată în 1909, Arkansas Tech University Este bogat în istorie și este acum una dintre cele mai înalte universități din stat. Tech este o mare universitate într-o locație excelentă. Pentru mai multe informații rapide despre Tech, consultați Tech-At-A-Glance sau faceți un turneu în campus și vă vom dovedi că oferim instruire de clasă mondială, facilități deosebite, concentrare elevilor și o mare valoare.

Tech oferă un campus suficient de mic pentru atenție individuală, dar suficient de mare pentru o educație de calitate. Când considerați că rata de absolvire este una dintre cele mai înalte în stat, regiune și națiune, Tech-ul său clar este exact la mărimea potrivită.

Aici, la Tech, ne străduim să ajutăm elevii noștri în orice mod posibil. Birourile noastre de admitere și asistență financiară sunt gata să vă ajute să vă alăturați universității noastre. Tech are chiar un birou dedicat studenților noștri internaționali.

Vrem să vă ajutăm să profitați la maximum de experiența colegiului dvs. Pentru mai multe informații despre Tech, nu ezitați să veniți alături de noi pentru un Campus Tour, vizitați Întrebările Frecvente ale studenților potențiali sau contactați biroul nostru de admitere.

Misiunea noastră

Universitatea Arkansas Tech este dedicată succesului studenților, accesului și excelenței ca o comunitate campus responsabilă care oferă oportunități de dezvoltare intelectuală progresivă și implicare civică. Folosind și extindând tradițiile sale tehnologice, Tech inspiră și împuternicește membrii comunității să își atingă obiectivele în timp ce se străduiesc să îmbunătățească Arkansasul, națiunea și lumea.

Arkansas Tech prin numere

Cum funcționează rata tehnică?

  • Scorurile medii pentru boboci au fost clasate peste media națională și națională timp de 21 de ani consecutivi
  • Scorul mediu ACT pentru clasa de boboc în anul 2015 este 22.05
  • Opțiunea cea mai accesibilă printre primele cinci universități din stat
  • Tech oferă peste 120 de organizații studențești

Corp Student

  • Toamna anului 2015 a fost al 17-lea an consecutiv de înscriere

Facultate

  • Peste 400 de cadre didactice
hr-infographic01hr-infographic02hr-infographic03

Locații

Russellville

Arkansas Tech University

Address
Arkansas Tech University
1507 North Boulder Avenue

72801 Russellville, Arkansas, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 479-968-0237

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră