Citește Descrierea Oficială

Tradiția Catolică Artele Liberale

La Adormirea Maicii Domnului, suntem hotărâți să explorăm cu mare gust relația dintre credință și rațiune. Participând la această tradiție de 2.000 de ani, studenții de astăzi se alătură generațiilor de oameni de știință, artiști, scriitori și filosofi care s-au angajat într-o căutare a adevărului în diferite discipline.
Credem că tradiția intelectuală catolică este deosebit de relevantă și utilă pentru epoca noastră și încurajează creșterea minții, a trupului și a spiritului într-un climat deschis și deschis, în care toate tradițiile credinței au o voce.

Tradiția succesului

  • 98% dintre studenți își completează diploma în patru ani
  • 94% din clasa din 2017 au fost angajați, urmând o educație suplimentară sau angajați în serviciul în folosul comunității, în termen de șase luni de la absolvire
  • 85% din clasa 2017 finalizat cel puțin un stagiu, de cercetare sau oportunitate de învățare experiențială

Calea de a construi ceea ce lumea are nevoie

Discutați cu unul dintre absolvenții noștri uimitor de un deceniu în cariera lor de judecător de biochimie sau judecător de familie sau de orice alte profesii și veți descoperi de ce insistăm asupra unei educații bazate pe valori - care oferă absolvenților puterea intelectuală și puterea de caracter necesar pentru a angaja întrebările mai mari ale vieții și pentru a lucra spre un bine mai bun.

Credem credincioșii dedicați de astăzi și o lungă linie a predecesorilor lor, cu apelul la chemarea fondatorului nostru, Emmanuel d'Alzon, care ne-a provocat să mergem dincolo de cadre universitare și să educăm întreaga persoană. Veți vedea acest accent pe studenți și accentul pus pe o viață bine trăită, în fiecare aspect al a ceea ce facem, de la proiectarea noilor săli de reședință până la programele noastre dinamice de onoare până la înființarea unui campus din Roma.

De asemenea, datorăm o mulțime de recunoștință absolvenților absolvenților, părinților, fundațiilor și partenerilor corporativi, care fac posibilă o educație distinctă a adormirii. Numai prin lucrul împreună, spre obiectivele comune și spre diferențele de vârstă, cultură, disciplină și credință, putem să ne luminăm cu adevărat calea.

Valori catolice și academicieni puternici

Assumption College , o instituție catolică sponsorizată de Augustinienii de la Adormirea Maicii Domnului și înrădăcinată în tradiția intelectuală catolică, se străduiește să formeze absolvenți cunoscuți pentru inteligență critică, cetățenie grijuliu și serviciu compasional. Urmărim aceste obiective ambițioase prin intermediul unui curriculum bazat pe artele liberale și extins la domeniul studiilor profesionale. Răzvrătit de afirmarea catolică a armoniei credinței și a rațiunii, urmărim prin adevărul să transformăm mințile și inimile elevilor. Asumarea favorizează diversitatea și ecumenic salută toți cei care împărtășesc obiectivele sale.

Un mesaj de la președinte

Alegerea unui colegiu ar putea fi cea mai importantă decizie pe care ați avut-o vreodată să o luați în considerare. S-ar putea să fi primit deja materiale de la o serie de alte instituții, precum și idei și recomandări din partea familiei și a prietenilor.

Există multe motive pentru care studenții luminători și motivați aleg să participe la Adormirea Maicii Domnului. Pe măsură ce explorați site-ul nostru Web, veți găsi o mulțime de informații legate de programele noastre excelente și de comunitatea noastră apropiată. Pentru moment, aș dori să împărtășesc trei dintre motivele pe care le menționez cel mai adesea atunci când descriu Adormirea Maghiară elevilor potențiali și familiilor lor.

Colegiul de arte liberale cu programe de afaceri și profesionale puternice.

Studenții noștri sunt expuși la o serie de discipline care își extind mintea și își sporesc abilitățile de gândire critică pe măsură ce consideră idei noi, noi modalități de a privi lumea și noi modalități de interogare. Membrii facultății creează un mediu stimulativ din punct de vedere academic, care provoacă elevilor să-și atingă întregul potențial, gândindu-se prin valorile și viața lor. În același timp, aptitudinile pe care elevii le învață la Adormirea Maicii Domnului le pregătesc, de asemenea, pentru o carieră de succes și plină de satisfacții.

Tradiția intelectuală catolică, unică printre colegii.

În tradiția asumpționistă încurajăm creșterea intelectuală, socială și personală. Considerăm serios religia și credința ca o parte integrantă a experienței umane. Explorăm întrebări care ajung la cele mai profunde dorințe ale inimii omenești și recunoaștem rolul credinței și al rațiunii în căutarea adevărului. Studenții noștri se confruntă cu idei care au contribuit la formarea unei perspective creștine asupra lumii care reflectă tipul de educație conceput de Fr. Emmanuel d'Alzon, fondatorul Assumptionists. Indiferent de credința unui student, credem că experiența Adormirii oferă oportunități pentru creșterea spirituală personală și dezvoltarea unui set de valori care îi vor încuraja pe studenți să-și folosească cunoștințele în slujba altora. Este o atmosferă provocatoare din punct de vedere intelectual, plină de satisfacții și îndeplinire spirituală.

Un loc în care oamenii se uită unul la altul.

Când alegeți Adormirea Maicii Domnului, puteți conta pe primirea atenției personale de la oameni amabili și prietenoși în întreaga comunitate. Facultatea, administratorii, personalul, religia și elevii lucrează împreună pentru a se asigura că toți cei de aici sunt apreciați și sprijiniți. Admiterea este suficient de mică pentru ca oamenii să-i cunoască pe elevi ca indivizi și suficient de mari pentru ca studenții să găsească diverse oportunități. Experiențele din interiorul și din afara sălii de clasă ajută la modelarea "busolei personale" a elevului și încurajează creșterea intelectuală, socială și personală.

Dacă aceste caracteristici reflectă ceea ce căutați, vă încurajez să explorați mai mult site-ul nostru și să aflați mai multe despre noi. De asemenea, sper să vă gândiți să vizitați campusul frumos al Assumption și să întâlniți unii dintre oamenii care fac comunitatea noastră atât de specială. Vă mulțumim pentru interesul față de Adormirea Maicii Domnului.

Salutări calde,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
Președintele

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Assumption College

Datele sunt materia primă de bază a secolului XXI. Industria, guvernul și ONG-urile pot acum să cunoască mai multe despre noi decât în ​​istoria omenirii: ceea ce cumpără ... [+]

Datele sunt materia primă de bază a secolului XXI. Industria, guvernul și ONG-urile pot acum să cunoască mai multe despre noi decât în ​​istoria omenirii: ceea ce cumpărăm, ce citim, ce facem. Dar, toate aceste date trebuie mai întâi să fie procesate în informații pentru a răspunde la întrebarea mare: Ce înseamnă toate acestea ?

Avansurile în tehnologia informatică au creat o explozie în achiziționarea și stocarea unor cantități mari de date din fiecare zonă de viață. Această schimbare bruscă a creat nevoia de absolvenți instruiți matematic și computațional care să poată analiza aceste date și să facă recomandări pe baza acestor investigații.... [-]

Statele Unite ale Americii Worcester
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Assumption College

Indiferent dacă doriți să vă folosiți gradul de biologie pentru a studia viruși sau ecosisteme, veți obține o experiență bogată de laborator, precum și un sprijin puterni ... [+]

Diplomă de biologie la Assumption College

Biologia este studiul vieții. Biologii explorează misterele vieții la nivelul celular, al organismului și al populației.

Indiferent dacă doriți să vă folosiți gradul de biologie pentru a studia viruși sau ecosisteme, veți obține o experiență bogată de laborator, precum și un sprijin puternic și un acces facil la facultatea de științe de la Admitere, care fac semnificative conceptele bazate pe clasă și vă ajută să vă dezvoltați cercetarea tehnică aptitudini. Centrul științific de ultimă oră din Testa, care se află în campusul din Worcester, oferă facilități de laborator remarcabile studenților care urmăresc o disciplină importantă în domeniul biologiei pentru a testa teoriile științifice complexe și sofisticate pe care le învățați în sala de clasă.... [-]

Statele Unite ale Americii Worcester
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Assumption College

Chimia studiază structura și principiile fundamentale ale materiei. La admitere, studenții care declară o chimie majoră învață despre chimia organică, anorganică, fizică, ... [+]

Titlul de chimie la Assumption College

Chimia studiază structura și principiile fundamentale ale materiei. La admitere, studenții care declară o chimie majoră învață despre chimia organică, anorganică, fizică, analitică și biochimică și înțeleg căile prin care interacționează. Centrul Științific Testa oferă facilități de laborator remarcabile pentru a testa teoriile științifice complexe și sofisticate pe care le discutați în sala de clasă.

În fiecare vară și pe tot parcursul anului universitar, specializările de chimie de la Assumption au oportunități de a efectua cercetări cu Facultatea de Admitere și la laboratoare renumite de cercetare. Absolvenții științelor naturale au o rată de acceptare de 85% pentru școlile medicale și o rată de acceptare de 83% pentru alte tipuri de programe medicale absolvite (stomatologie și școli veterinare etc.)... [-]

Statele Unite ale Americii Worcester
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Assumption College

Bachelor-ul de Bursa de Prelegeri în Cybersecurity oferă o educație bazată pe tehnologie, folosind metode de calcul și informatică, inginerie, științe sociale și manageme ... [+]

Cyberspace este un ecosistem dinamic și evolutiv, cu rețele complexe și multiple, care leagă indivizi, organizații și entități naționale și internaționale. Cu toate acestea, expansiunea spațiului cibernetic prezintă noi puncte slabe de exploatare, făcându-l vulnerabil la intruziune și exploatare. Amenințările și vulnerabilitățile cibernetice au crescut exponențial, odată cu explozia tehnologiei și a conexiunii, afectând atât indivizii, organizațiile, cât și națiunile. Printr-o strategie importantă în domeniul securității informatice, Assumption College va pregăti următoarea generație de persoane care vor căuta să contracareze și să răspundă amenințărilor și atacurilor cibernetice.... [-]

Statele Unite ale Americii Worcester
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Assumption College

O diplomă în știința informaticii vă poate pregăti pentru o mare varietate de căi de carieră. Asumarea vă oferă oportunități de a studia matematica sau știința calculatoa ... [+]

O diplomă în știința informaticii vă poate pregăti pentru o mare varietate de căi de carieră. Asumarea vă oferă oportunități de a studia matematica sau știința calculatoarelor într-un mediu stimulativ și de susținere. Veți gândi logic și veți rezolva problemele, precum și să comunicați în mod clar și eficient - abilități care se află la mare nevoie în lumea din ce în ce mai tehnologică din prezent.

Dacă vă gândiți la o diplomă în informatică, profesorii implicați în asumare și curriculum-ul provocator oferă studenților o serie de oportunități de a explora acest domeniu în evoluție rapidă. Catedrele de informatică își dezvoltă abilitățile de programare, cunoștințele despre hardware și software și o apreciere a implicațiilor sociale și etice ale tehnologiei. Master oferă o bază pentru o varietate de cariere profesionale în industria de calculatoare și pentru studii postuniversitare în informatică.... [-]

Statele Unite ale Americii Worcester
Septembrie 2019
English (USA)
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Assumption College

Programul nostru de Neuroștiințe reunește un grup interdisciplinar de profesori care sunt pasionați de îndrumarea cadrelor didactice în acest domeniu fascinant de studiu, ... [+]

Neuroștiință la Assumption College la Assumption College

Creierul este adesea numit ultima frontieră, deoarece, așa cum spune dr. Neil deGrasse Tyson, "... exact cum funcționează [creierul] rămâne unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate și se pare că cu cât cercetăm mai mult secretele sale, cu atât mai mult surprize gasim. "Neurostiinta se straduieste sa rezolve misterele mintii, creierului si functiilor sistemului nervos folosind abordari multidisciplinare.

Programul nostru de Neuroștiințe reunește un grup interdisciplinar de profesori care sunt pasionați de îndrumarea cadrelor didactice în acest domeniu fascinant de studiu, implicându-i în cercetare care dezvăluie noi mecanisme ale funcției creierului și explorarea corelațiilor neuronale ale emoției, cunoașterii și psihopatologiei. Assumption College oferă numeroase oportunități de a urmări neurologia, inclusiv:... [-]

Statele Unite ale Americii Worcester
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Assumption College

Inginerii specializați la Admitere (inclusiv cei care urmăresc un minor) beneficiază de un curriculum cuprinzător care pune bazele succesului viitor. ... [+]

Inginerii specializați la Admitere (inclusiv cei care urmăresc un minor) beneficiază de un curriculum cuprinzător care pune bazele succesului viitor. Elevii care aleg să fie un inginer major pot urma un grad dublu prin acorduri de parteneriat atât cu Universitatea din Notre Dame, cât și cu Școala de Inginerie

Programele de doctorat sunt asigurate cu o puternică educație artistică liberală la Adormirea Maicii Domnului. Cursurile științifice și matematice le pregătesc pentru a-și continua studiile în domeniul ingineriei și au cariere semnificative în domeniu. Elevii care urmăresc un minor în inginerie sunt asigurați o fundație solidă în disciplina și absolvent cu grade în matematică, informatică, chimie sau știința mediului. Dimensiunile clasei mici oferă o educație personalizată care permite studenților să se scufunde în subiectul lor, iar mentorii facultății oferă consultanță individuală care îi va ajuta să facă alegeri corecte atât la nivel absolvent cât și profesional.... [-]

Statele Unite ale Americii Worcester
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Assumption College

Când studiați afacerile la Assumption College învățământul dvs. va depăși manualele - veți dobândi abilitățile de afaceri și experiența în lumea reală necesară pentru a r ... [+]

Când studiați afacerile la Assumption College învățământul dvs. va depăși manualele - veți dobândi abilitățile de afaceri și experiența în lumea reală necesară pentru a reuși și o bază puternică în artele liberale, poziționându-vă unic ca un candidat bine rotunjit într-o mediu de lucru competitiv.

O diplomă de licență în afaceri de la Assumption College va oferi un cadru pentru construirea unei cariere de succes în sectorul privat, public sau în sectorul non-profit. Veți dezvolta competențe într-o gamă largă de competențe tehnice și profesionale solicitate de angajatori și veți studia practici de afaceri etice și responsabile din punct de vedere social, care vă vor pregăti pentru un mediu de afaceri global complex și mereu în schimbare.... [-]

Statele Unite ale Americii Worcester
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Assumption College

Petreceți timp cu atenție pentru a evalua riscurile? Este o decizie sau o investiție în valoare de rezultatele potențiale? Dacă sună ca personalitatea ta, o diplomă de li ... [+]

Petreceți timp cu atenție pentru a evalua riscurile? Este o decizie sau o investiție în valoare de rezultatele potențiale? Dacă sună ca personalitatea ta, o diplomă de licență în știința actuarială de la Assumption College ar putea fi perfect potrivită.

Actuarienii folosesc cursuri de formare în matematică și economie pentru a rezolva probleme de afaceri care implică riscuri și sunt foarte căutate din cauza fondului lor multidisciplinar și a abilităților cantitative puternice. Departamentul de Matematică, Informatică și Științe Actuariale este încântat să anunțe un nou om de știință actuarial. Acest master riguros cere elevilor să urmeze cursuri în matematică, economie și studii de afaceri. Curriculum-ul este conceput pentru a pregăti studenții pentru primele două examene Actuariale sponsorizate de Societatea Actuarilor (SOA) și Societatea Actuarială a Accidentelor (CAS).... [-]

Statele Unite ale Americii Worcester
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, Statele Unite ale Americii