Assumption University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Tradiția Catolică Artele Liberale

La Adormirea Maicii Domnului, suntem hotărâți să explorăm cu mare gust relația dintre credință și rațiune. Participând la această tradiție de 2.000 de ani, studenții de astăzi se alătură generațiilor de oameni de știință, artiști, scriitori și filosofi care s-au angajat într-o căutare a adevărului în diferite discipline.

Credem că tradiția intelectuală catolică este deosebit de relevantă și utilă pentru vremurile noastre și încurajăm creșterea minții, a corpului și a spiritului într-un climat inclusiv și deschis, unde toate tradițiile de credință au vocea.

Tradiția succesului

  • 98% dintre studenți își completează diploma în patru ani
  • 94% din clasa din 2017 au fost angajați, urmând o educație suplimentară sau angajați în serviciul în folosul comunității, în termen de șase luni de la absolvire
  • 85% din clasa 2017 finalizat cel puțin un stagiu, de cercetare sau oportunitate de învățare experiențială

Calea de a construi ceea ce lumea are nevoie

Discutați cu unul dintre absolvenții noștri uimitor de un deceniu în cariera lor de judecător de biochimie sau judecător de familie sau de orice alte profesii și veți descoperi de ce insistăm asupra unei educații bazate pe valori - care oferă absolvenților puterea intelectuală și puterea de caracter necesar pentru a angaja întrebările mai mari ale vieții și pentru a lucra spre un bine mai bun.

Credem credincioșii dedicați de astăzi și o lungă linie a predecesorilor lor, cu apelul la chemarea fondatorului nostru, Emmanuel d'Alzon, care ne-a provocat să mergem dincolo de cadre universitare și să educăm întreaga persoană. Veți vedea acest accent pe studenți și accentul pus pe o viață bine trăită, în fiecare aspect al a ceea ce facem, de la proiectarea noilor săli de reședință până la programele noastre dinamice de onoare până la înființarea unui campus din Roma.

De asemenea, datorăm o mulțime de recunoștință absolvenților absolvenților, părinților, fundațiilor și partenerilor corporativi, care fac posibilă o educație distinctă a adormirii. Numai prin lucrul împreună, spre obiectivele comune și spre diferențele de vârstă, cultură, disciplină și credință, putem să ne luminăm cu adevărat calea.

Valori catolice și academicieni puternici

Assumption University , instituție catolică sponsorizată de Augustinienii Adormirii și înrădăcinată în tradiția intelectuală catolică, se străduiește să formeze absolvenți cunoscuți pentru inteligență critică, cetățenie atentă și serviciu plin de compasiune. Urmărim aceste obiective ambițioase printr-un curriculum fundamentat în artele liberale și extinzându-se în domeniul studiilor profesionale. Înveselit de afirmarea catolică a armoniei credinței și a rațiunii, urmărim, prin urmărirea adevărului, să transformăm mințile și inimile studenților. Asumarea favorizează diversitatea și salută ecumenic toți cei care își împărtășesc obiectivele.

Un mesaj de la președinte

Alegerea unei universități poate fi cea mai importantă decizie pe care ați trebuit să o luați în considerare vreodată. Este posibil să fi primit deja materiale de la o serie de alte instituții, precum și idei și recomandări din partea familiei și prietenilor.

Există multe motive pentru care studenții luminători și motivați aleg să participe la Adormirea Maicii Domnului. Pe măsură ce explorați site-ul nostru Web, veți găsi o mulțime de informații legate de programele noastre excelente și de comunitatea noastră apropiată. Pentru moment, aș dori să împărtășesc trei dintre motivele pe care le menționez cel mai adesea atunci când descriu Adormirea Maghiară elevilor potențiali și familiilor lor.

Universitate de artă liberală de vârf, cu puternice programe de afaceri și profesionale.

Studenții noștri sunt expuși la o serie de discipline care își extind mintea și își sporesc abilitățile de gândire critică pe măsură ce consideră idei noi, noi modalități de a privi lumea și noi modalități de interogare. Membrii facultății creează un mediu stimulativ din punct de vedere academic, care provoacă elevilor să-și atingă întregul potențial, gândindu-se prin valorile și viața lor. În același timp, aptitudinile pe care elevii le învață la Adormirea Maicii Domnului le pregătesc, de asemenea, pentru o carieră de succes și plină de satisfacții.

Tradiție intelectuală catolică, unică în rândul universităților.

În tradiția asumpionistă, încurajăm creșterea intelectuală, socială și personală. Ne luăm în serios religia și credința ca parte integrantă a experienței umane. Explorăm întrebări care ajung la cele mai profunde dorințe ale inimii umane și recunoaștem rolul credinței și al rațiunii în căutarea adevărului. Studenții noștri întâlnesc idei care au contribuit la formarea unei perspective creștine asupra lumii care reflectă tipul de educație prevăzut de părintele. Emmanuel d'Alzon, întemeietorul Asunționiștilor. Indiferent de credința unui elev, credem că experiența Adormirii oferă oportunități pentru creșterea spirituală personală și dezvoltarea unui set de valori care vor încuraja elevii să-și folosească cunoștințele în slujba altora. Este o atmosferă care este provocatoare din punct de vedere intelectual, răsplătitoare personal și împlinitoare spiritual.

Un loc în care oamenii se uită unul la altul.

Când alegeți Adormirea, vă puteți baza pe primirea unei atenții personale de la oameni amabili și prietenoși din întreaga comunitate. Facultatea, administratorii, personalul, religiosii și studenții lucrează împreună pentru a se asigura că toți cei de aici sunt apreciați și susținuți. Presupunerea este suficient de mică pentru ca oamenii să cunoască studenții ca indivizi și suficient de mari pentru ca studenții să găsească oportunități diverse. Experiențele din interiorul și din afara clasei ajută la modelarea „busolei personale” a unui elev și încurajează creșterea intelectuală, socială și personală.

Dacă aceste caracteristici reflectă ceea ce căutați, vă încurajez să explorați mai mult site-ul nostru și să aflați mai multe despre noi. De asemenea, sper să vă gândiți să vizitați campusul frumos al Assumption și să întâlniți unii dintre oamenii care fac comunitatea noastră atât de specială. Vă mulțumim pentru interesul față de Adormirea Maicii Domnului.

Salutări calde,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
Președintele

Locații

Worcester

Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră