Barry University College of Arts and Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Barry University College of Arts and Sciences , învățarea este o parte importantă a vieții universitare, accentuând cercetarea studenților, stagiile și învățarea prin servicii. Cu acest tip de educație, sunteți pregătiți pentru orice cale alegeți să urmați în viață.

Indiferent dacă vă plac artele, științele umaniste sau științele, cele 10 departamente noastre vă oferă programe academice stimulatoare care vă pregătesc să faceți față provocărilor viitoare cu încredere și cunoștințe. În calitate de student universitar, puteți alege dintre specializările din cadrul a 10 departamente din Colegiul de Arte și Științe: Biologie, Comunicare, Limbi Engleze și Străine, Arte Plastice, Istorie și Științe Politice, Matematică și Informatică, Științe fizice, Psihologie, Sociologie și Criminologie și teologie și filosofie.

Indiferent dacă doriți să construiți o carieră, să vă îmbunătățiți perspectivele actuale sau să vă lărgiți perspectiva, programele noastre postuniversitare vă vor oferi educația de care aveți nevoie. Veți învăța de la profesori cu experiență în domeniile lor și care sunt autori și editori de reviste și cărți științifice respectate, ofițeri în organizații profesionale și beneficiari de premii profesionale. Puteți alege dintre programele post-bacalaureat din cadrul a 3 departamente din Colegiul de Arte și Științe: Arte Plastice, Psihologie și Teologie și Filosofie.

Profesorii noștri aleg să vină la Barry, deoarece predarea este importantă pentru ei. Chiar dacă sunt activi în cercetare, bursă și activități creative / de performanță, facultatea lui Barry se concentrează mai întâi pe învățarea ta. Vă vor ghida să puneți în practică ceea ce învățați în clasă printr-o mare varietate de activități de învățare.

Studenții noștri știu că se pot aștepta să apeleze la profesorii lor pentru a înțelege domeniile lor de interes și viața în general. Studenții noștri și-au publicat cercetările alături de facultatea noastră, au prezentat la conferințe, au câștigat premii pentru munca lor, au primit premii extrem de competitive și au fost acceptați la școlile superioare.

Veți avea multe oportunități de a face diferența în lume. De la asistența tinerilor haitieni în dezvoltarea abilităților de alfabetizare și de viață, reducerea decalajului digital într-un cartier Liberty City și lupta împotriva violenței domestice, studenții noștri schimbă lumea în bine.

Locații

Miami Shores

Address
Northeast 2nd Avenue,11300
33161 Miami Shores, Florida, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: