Bay State College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre statul Bay

De peste 70 de ani, Bay State College a construit reputația pentru oferirea unui curriculum unic, de înaltă calitate pentru elevul serios. Grație claselor noastre mici, a atenției individualizate și a unei profesii de profesioniști din industrie care își aduc experiența în clasă, studenții noștri reușesc să urmărească cu succes studiile orientate spre carieră în industria de astăzi cu cea mai rapidă creștere.

În angajamentul nostru față de avansarea lor academică și profesională, studenții noștri au posibilitatea de a sta în internare la unele dintre cele mai bune companii din țară, în timp ce în rețea cu angajatorii și absolvenții care pot deschide ușile pentru unele dintre cele mai bune oportunități de carieră din nord-est.

În același timp, studenții noștri lucrează și trăiesc în campusul nostru din istoricul Back Bay, unul dintre cartierele cele mai de dorit din orașul Boston, aproape de centrul orașului plin de viață din Boston și de tot ce oferă.

Bay State College facturi rapide

Locație

 • Boston, MA (acasă la mai mult de 250.000 de studenți)
 • 1 bloc de la Newbury Street la modă
 • La 2,3 km de Parcul Fenway

Academicienii

 • 15 programe, grade asociate și de licență
 • Raportul student-elev este de 15: 1
 • Dimensiunea medie a clasei: 18 elevi

Studenți:

 • Aproximativ 800 de elevi
 • Locuințe în campus disponibile

Bay State College este un colegiu privat a cărui misiune este de a oferi studenților o educație de calitate care să le pregătească pentru cariere profesionale și creșterea nivelului de învățământ superior. Bay State College îndeplinește această misiune prin asigurarea unui mediu de învățare în care excelența în predare și serviciile studenților sunt amestecate pentru a sprijini unicitatea studenților individuali, pregătindu-i să-și atingă întregul potențial ca cetățeni conștienți etic și social.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Istoria Bay State College

Bay State College deschis în 1946 pentru a servi o singură industrie, companiile aeriene, oferind studenților competențe practice și acordând o atenție deosebită unei fundații educaționale puternice. Apoi, ca și acum, Colegiul era cunoscut pentru clasele sale mici, atenție individuală și se concentra asupra carierelor specifice.

În 1961, Bay State sa mutat în actuala locație din Bay Bay - în inima orașului, dar aproape de spitale, de afaceri, de cumpărături, de modă și de divertisment.

În 1975, Bay State a fost inițial autorizată să acorde diplome asociate de către Commonwealth of Massachusetts. În 1989, statul Bay a devenit acreditat de Asociația Școlilor și Colegiilor din New England (NEASC) *. În 2004, Bay State a fost autorizată de stat și NEASC * să acorde diplome de licență în Business, Fashion și Entertainment Management.

La șaptezeci de ani de la înființare, Statul Bay încă funcționează sub viziunea fondatorilor săi. Colegiul oferă angajatorilor de frunte din America absolvenți calificați care sunt pregătiți profesional și instruiți pentru profesia pe care o doresc.

Bay State College este acreditat de către Comisia de Angajare în Învățământul Superior din New England (NECHE, fostă NEASC).

Declarația de misiune

Bay State College pregătește studenții pentru cariere de succes și cetățenie globală prin rigoare academică și sprijin individualizat.

Principii directoare

Bay State College realizează acest lucru prin angajamentul său de a oferi

 • o educație privată la prețuri accesibile
 • un personal suportiv, îngrijitor și facultate
 • un mediu de învățare practic
 • o comunitate care cuprinde diversitatea
 • o facultate cu experiență în lumea reală
 • o educație dincolo de sala de clasă
 • o cultură a responsabilității sociale și etice
 • o abordare bazată pe rezultate pentru succesul studenților

Valorile de bază

Calitate, Respect și Suport.

Declaratie de viziune

Bay State College va fi colegiul de alegere din regiunea noastră pentru studenții și angajatorii carierei care caută absolvenți cu studii superioare în disciplinele noastre.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Locații

Boston

Address
31 St. James Avenue
MA 02116 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră