Citește Descrierea Oficială

Despre statul Bay

De peste 70 de ani, Bay State College a construit reputația pentru oferirea unui curriculum unic, de înaltă calitate pentru elevul serios. Grație claselor noastre mici, a atenției individualizate și a unei profesii de profesioniști din industrie care își aduc experiența în clasă, studenții noștri reușesc să urmărească cu succes studiile orientate spre carieră în industria de astăzi cu cea mai rapidă creștere.

În angajamentul nostru față de avansarea lor academică și profesională, studenții noștri au posibilitatea de a sta în internare la unele dintre cele mai bune companii din țară, în timp ce în rețea cu angajatorii și absolvenții care pot deschide ușile pentru unele dintre cele mai bune oportunități de carieră din nord-est.

În același timp, studenții noștri lucrează și trăiesc în campusul nostru din istoricul Back Bay, unul dintre cartierele cele mai de dorit din orașul Boston, aproape de centrul orașului plin de viață din Boston și de tot ce oferă.

Bay State College facturi rapide

Locație

 • Boston, MA (acasă la mai mult de 250.000 de studenți)
 • 1 bloc de la Newbury Street la modă
 • La 2,3 km de Parcul Fenway

Academicienii

 • 15 programe, grade asociate și de licență
 • Raportul student-elev este de 15: 1
 • Dimensiunea medie a clasei: 18 elevi

Studenți:

 • Aproximativ 800 de elevi
 • Locuințe în campus disponibile

Bay State College este un colegiu privat a cărui misiune este de a oferi studenților o educație de calitate care să le pregătească pentru cariere profesionale și creșterea nivelului de învățământ superior. Bay State College îndeplinește această misiune prin asigurarea unui mediu de învățare în care excelența în predare și serviciile studenților sunt amestecate pentru a sprijini unicitatea studenților individuali, pregătindu-i să-și atingă întregul potențial ca cetățeni conștienți etic și social.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Istoria Bay State College

Bay State College deschis în 1946 pentru a servi o singură industrie, companiile aeriene, oferind studenților competențe practice și acordând o atenție deosebită unei fundații educaționale puternice. Apoi, ca și acum, Colegiul era cunoscut pentru clasele sale mici, atenție individuală și se concentra asupra carierelor specifice.

În 1961, Bay State sa mutat în actuala locație din Bay Bay - în inima orașului, dar aproape de spitale, de afaceri, de cumpărături, de modă și de divertisment.

În 1975, Bay State a fost inițial autorizată să acorde diplome asociate de către Commonwealth of Massachusetts. În 1989, statul Bay a devenit acreditat de Asociația Școlilor și Colegiilor din New England (NEASC) *. În 2004, Bay State a fost autorizată de stat și NEASC * să acorde diplome de licență în Business, Fashion și Entertainment Management.

La șaptezeci de ani de la înființare, Statul Bay încă funcționează sub viziunea fondatorilor săi. Colegiul oferă angajatorilor de frunte din America absolvenți calificați care sunt pregătiți profesional și instruiți pentru profesia pe care o doresc.

Bay State College este acreditat de către Comisia de Angajare în Învățământul Superior din New England (NECHE, fostă NEASC).

Declarația de misiune

Bay State College pregătește studenții pentru cariere de succes și cetățenie globală prin rigoare academică și sprijin individualizat.

Principii directoare

Bay State College realizează acest lucru prin angajamentul său de a oferi

 • o educație privată la prețuri accesibile
 • un personal suportiv, îngrijitor și facultate
 • un mediu de învățare practic
 • o comunitate care cuprinde diversitatea
 • o facultate cu experiență în lumea reală
 • o educație dincolo de sala de clasă
 • o cultură a responsabilității sociale și etice
 • o abordare bazată pe rezultate pentru succesul studenților

Valorile de bază

Calitate, Respect și Suport.

Declaratie de viziune

Bay State College va fi colegiul de alegere din regiunea noastră pentru studenții și angajatorii carierei care caută absolvenți cu studii superioare în disciplinele noastre.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Bay State College

Lumea depinde de tehnologie. Dacă gestionați tehnologia, lumea depinde de dvs. Învățați și deveniți fluent în toate cele mai recente instrumente de solicitare a aplicații ... [+]

Tehnologia informației, Prezentare generală a programului pentru analiza afacerilor

Lumea depinde de tehnologie. Dacă gestionați tehnologia, lumea depinde de dvs. Învățați și deveniți fluent în toate cele mai recente instrumente de solicitare a aplicațiilor utilizate la locul de muncă de astăzi - inclusiv Odoo, Python, Google Analytics, RapidMiner, WEKA, MongoDB, SQL Server cu BI și Tableau Desktop Edition. În plus, completați toate cunoștințele dvs. tehnice cu un background cuprinzător în toate aspectele afacerii:

Aflați de la profesori care au o experiență profesională în profunzime în lumea întreagă.Obțineți o înțelegere practică a analizei datelor cu seturi de date mari pentru a sprijini luarea deciziilor.Dezvoltați o înțelegere profundă a importanței vizualizării datelor pentru a obține rezultate pozitive în comunicare.Obțineți aptitudini în cerere la două sau mai multe stagii practice, necesare pentru stagii, cu acces ușor la Boston's Innovation District.... [-]
Statele Unite ale Americii Boston
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Bay State College

Dacă vă aflați în afacerea muzicală este obiectivul dvs., programul de gestionare a divertismentului reprezintă traseul de lansare pentru a vă aduce pe drum. Veți avea ne ... [+]

Sunteți interesat în a face o carieră în managementul divertismentului?

Bay State College are un program în domeniul managementului divertismentului cu două concentrații: industria muzicală și producția audio.

"Nu este nevoie de audiție! Acesta este un program care să vă ajute să lucrați în industria muzicală".

Despre programul de gestionare a divertismentului

Dacă vă aflați în afacerea muzicală este obiectivul dvs., programul de gestionare a divertismentului reprezintă traseul de lansare pentru a vă aduce pe drum. Veți avea nevoie de abilități în viața reală pe care le puteți obține ca parte a unui grad Bay State College . Absolvenții programului Bay State Entertainment Management au obținut locuri de muncă la companii precum Live Nation, Walt Disney, Cirque du Soleil, radioul CBS și mai mult datorită curriculum-ului orientat spre locuri de muncă orientate spre angajare. Prin cursuri practice și experiență hands-on puteți:... [-]

Statele Unite ale Americii Boston
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Bay State College

Acest program este în cazul în care design-ul întâlnește afacerea. În fiecare an, designerii de modă prezintă cele mai recente creații, dintre care unele reușesc în cele ... [+]

Acest program este în cazul în care design-ul întâlnește afacerea.

În fiecare an, designerii de modă prezintă cele mai recente creații, dintre care unele reușesc în cele din urmă să facă piste pentru depozitarea rafturilor din întreaga lume. Este de datoria managerului de marfă să aleagă cele mai bune dintre aceste modele, amestecând și potrivind culorile, dimensiunile și siluetele pentru a le oferi clienților ceea ce doresc la un preț pe care sunt dispuși să îl plătească. Este o carieră provocatoare și plină de satisfacții, mai ales când este combinată cu abilitățile creative și cunoștințele conceptuale ale unui designer de modă. Acest program este în cazul în care design-ul întâlnește afacerea.... [-]

Statele Unite ale Americii Boston
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Bay State College

Indiferent dacă obiectivul dvs. final este de a lucra pentru un lider din industrie, de a gestiona o organizație non-profit sau de a începe propria afacere, trebuie mai î ... [+]

Prezentare generală a programului de management

Indiferent dacă obiectivul dvs. final este de a lucra pentru un lider din industrie, de a gestiona o organizație non-profit sau de a începe propria afacere, trebuie mai întâi să învățați cum să gestionați. Bay State College în programul de management este despre a vă oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a fi un manager de succes, într-un mediu de învățare care este inspirat și hands-on:

Aflați de la profesorii de afaceri care aduc o medie de 15 ani de experiență managerială reală în sălile de clasă.Completați două sau mai multe stagii necesare, cu acces ușor la toate companiile de top din industrie Boston are de oferit!Alegeți să vă concentrați într-una din cele 5 concentrații de management specifice industriei: Managementul riscului de securitate în cloud, Finanțe, Managementul sănătății, Managementul resurselor umane sau Marketing.Alegeți să vă continuați educația online cu parteneriatul Bay State College cu New England College of Business și câștigați MBA cu doar un an de studiu suplimentar!... [-]
Statele Unite ale Americii Boston
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Address
31 St. James Avenue
MA 02116 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii