Beacon College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Beacon College este o instituție de învățământ superior de arte liberale acreditată, care servește în mod unic nevoilor educaționale ale elevilor cu dizabilități de învățare, tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție și alte diferențe de învățare.

Beacon College este o instituție competitivă de învățământ superior în arte, științe, afaceri și tehnologie dedicată special pregătirii universitare și succesului studenților cu dizabilități de învățare, ADHD și altor diferențe de învățare. Beacon este recunoscută ca una dintre cele mai importante instituții americane din această specialitate de licență în arena misiunii și concentrării noastre.

Beacon College fost primul din țară acreditat să acorde diplome de licență exclusiv studenților cu dizabilități de învățare și ADHD. Colegiul este angajat în succesul studenților, oferind servicii de sprijin academic și personal care ajută fiecare student să își atingă obiectivele. Beacon College este cu adevărat o comunitate, primitoare, acceptând și susținând fiecare membru al acesteia.

Există multe lucruri despre Beacon College care sunt neobișnuit de vizionare și de un succes eminent. Studenții și absolvenții noștri oferă mărturii vii despre influența, valoarea și impactul misiunii noastre educaționale. În ultimul deceniu, au obținut succese de neegalat în învățământul superior american.

Locații

Leesburg

Address
East Main Street,105
34748 Leesburg, Florida, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: