Berea College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Berea College oferă o educație de înaltă calitate studenților promițători din punct de vedere academic cu resurse economice limitate. Acordă fiecărui student o bursă de promisiune pentru școlarizare, astfel încât niciun student Berea să nu plătească vreodată școlarizare. Berea este primul colegiu interrasial și coeducațional din sud și se clasează în mod constant printre principalele colegii de arte liberale ale națiunii.

Experiența educațională a lui Berea oferă studenților cunoștințele și abilitățile pentru a naviga cu succes în lume. Colegiul oferă un mediu de învățare provocator, dar de susținere. Indiferent dacă este în clasă, participă la o convocare, internează, studiază în străinătate sau leagă munca de obiective academice, experiența educațională este cu adevărat ca nimeni alta. Elevii au oportunități de învățare experiențială în și în afara clasei.

Experiența Berea alimentează potențialele intelectuale, fizice, estetice, emoționale și spirituale și, împreună cu acestea, puterea de a lua angajamente semnificative și de a le transforma în acțiune.

Locații

Berea

Address
Chestnut Street,101
40403 Berea, Kentucky, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: