Bloomsburg University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pregătește-te să dezlănțuiești Husky-ul tău interior!

Acesta este un moment interesant pentru tine. Sunteți pe punctul de a descoperi cine sunteți, iar Bloomsburg University vă oferă oportunitățile de a explora toate interesele dvs. Din anul 1839, BU are o tradiție de excelență academică. O rețea de peste 70.000 de absolvenți pentru stagii și legături de carieră vă va ajuta să vă deplasați de la liceu la locul de muncă, pregătiți în doar patru ani.

Comunitatea prietenoasă a campusului de la Bloomsburg University este gata să vă urez bun venit. Veți experimenta clase personalizabile de bază, cercetare studențească și colaborare cu profesorii dvs., precum și voluntariat în comunitate. Cu 56 de specializări și 58 de minori, elevii obțin succese personale și profesionale prin oportunități experimentale care completează educația în clasă. Avem tehnologia și învățarea directă care vă vor ajuta să ieșiți în evidență. Cu peste 250 de cluburi și organizații studențești, există ceva pentru toată lumea. Prin toate aceste experiențe, veți fi destul de confortabil pentru a săpați ideile care vă fascinează, să vă ocupați de noi activități cum ar fi alpinismul sau dansul și să vă lansați cariera - toate în același timp!

Un lucru care ne separă este Professional U. La BU, multitudinea de experiențe, care vă conectează cu absolvenții, angajatorii și oportunitățile, integrează experiența academică cu experiența profesională în setările "lumii reale". Ne concentrăm pe pregătirea și inspirarea elevilor pentru a deveni lideri încrezători printr-o experiență profesională pe an pe elev.

De ce Bloomsburg University ?

Bloomsburg University oferă un mediu de învățare personalizat și prietenos care facilitează tranziția studenților internaționali la un nou sistem educațional și o cultură. Pentru a ajuta elevii noștri internaționali să se aclimatizeze, vă oferim:

 • Un program de mentorat pentru a vă ajuta să vă adaptați la viața universitară din SUA
 • Suport academic și ESL
 • Studenții admiși sunt eligibili pentru 50% din taxele de școlarizare în afara statului, pe baza nevoilor financiare
 • Stagiu de practică și experiență experiență experiență
 • Posibilități de acordare de granturi
 • Cariera Camping Boot Prep pregătirea ta pentru lume

Recunoașteri și distincții

Bloomsburg University este cunoscută pentru următoarele recunoașteri și distincții, iar lista continuă să crească!

Recunoașterea națională și regională:

 • Topul universităților din regiunea de nord - știri din SUA
 • # 5 printre colegiile de patru ani din Pennsylvania - Schools.com. Clasamentul se concentrează asupra accesibilității, flexibilității și serviciilor pentru studenți, utilizând cele mai recente date guvernamentale pentru a evalua colegii și universități din întreaga țară.

Distincții ale programului academic:

 • Programul de asistență medicală clasificat # 1 în PA și # 60 în SUA - CollegeAtlas.org
 • Programul de criminalistică digitală este desemnat drept Centrul Național de Excelență Academică în Educația Apărării Cyber.
 • Membru - Departamentul de Aparare NCAA de Evaluare a Concussion de Aparare, Cercetare si Educatie Consortium.
 • Top Școli nord-americane - lista de educație a Fundației pentru Educație (SEF) a celor mai bune universități care oferă educație profesională de vânzări 2017
 • Clasat ca unul dintre cele 25 de grade de licență cele mai bune în educație specială pentru 2017 - cele mai bune grade de învățământ, ghidul de conducere pentru carierele de învățământ și colegii.
 • Una dintre primele zece școli din PA pentru majoritatea justiției penale - Zippia.com

BU este un loc minunat pentru a fi tu. Un loc minunat pentru a deveni tu.

Locații

Bloomsburg

Bloomsburg University

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră