Boston Baptist College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Boston Baptist College , credem că facultatea nu ar trebui să fie pur și simplu un moment de creștere mentală, ci și de creștere spirituală. Credem că educația și spiritualitatea biblică pot și ar trebui să meargă mână în mână.

Îi provocăm pe studenții noștri să gândească din punct de vedere biblic, încurajându-i pe toți studenții să urmărească excelența academică și să urmărească excelența spirituală și teologică, oferind fiecărui elev tehnici pentru hermeneutica biblică exactă și aplicând Scriptura în lumea fizică.

Încurajăm studenții noștri să descopere la nivel global oferind numeroase oportunități studenților de a studia în străinătate. Programul nostru anual de călătorie de studiu transportă studenți peste tot în lume de peste un deceniu. Renumitul program de studiu în străinătate a ajutat elevii să învețe dincolo de clasă în Israel, Italia, Grecia, Turcia, Islanda, Germania, Franța, Israel, Irlanda, Regatul Unit și Egipt!

Îi provocăm continuu pe elevii noștri să preia abilitățile pe care le învață în clasă și să le folosească pentru a construi Împărăția lui Dumnezeu aici pe pământ.

Locații

Boston

Address
Metropolitan Avenue,950
02136 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: