Citește Descrierea Oficială

Nu există nici o modalitate mai bună pentru a vă imagina fiind aici decât să ne viziteze.

Fiind la Carson-Newman este cel mai bun mod de a ști cum se potrivesc la această universitate de arte liberale de top-clasat, fondat in 1851.

A se vedea cum poate arăta viața ta ca aici. Mers pe jos campusul nostru și a obține un sentiment că vei fi o parte importanta a unui campus activ, care este de 2.000 de studenți puternic.

Viziune, Misiune Declarații, Credință

Viziune

Vom fi creștin liberal bazate pe universitate arte de alegere în sud-est de educație și de servicii.

Misiune

Misiunea noastră ca educatori creștini este de a ajuta studenții noștri atinge potențialul lor deplină în calitate de cetățeni educați și lideri-slujitori din întreaga lume.

Marturisirea credintei

Dumnezeu - "La început, Dumnezeu a creat cerurile și pământul."(Geneza 1: 1)
Este un singur Dumnezeu adevărat, care este Creatorul, Răscumpărătorul și păstrătoare a universului. Dumnezeu este veșnic; Dumnezeu este sfânt; Dumnezeu este iubire; Dumnezeu este triunice revelat ca Tată, Fiu și Duh Sfânt, fiecare cu atribute personale distincte, dar fără diviziune a naturii, esenței, sau de a fi, și care singur este vrednic de închinare.

Hristos - "În toată plinătatea Dumnezeirii trăiește într-o formă corporală."(Coloseni 2: 9)
Hristos este Fiul veșnic al lui Dumnezeu, a doua persoană a Trinității, care, în întruparea Sa, a fost conceput de Duhul Sfânt și născut din Fecioara Maria, pe deplin Dumnezeu și pe deplin om. Isus a trăit perfect și a dezvăluit voia lui Dumnezeu, a fost răstignit, îngropat și înviat din morți în a treia zi. După ce a făcut ispășire pentru păcatele omenirii pe cruce, El Sa înălțat la cer, este înălțat la dreapta lui Dumnezeu, și se va întoarce în putere și slavă pentru a judeca lumea. Hristos locuiește în toți credincioșii ca cei vii, totdeauna prezent Domnul.

Spirit Sfant - "Și Eu voi ruga pe Tatăl, și El vă va da un alt avocat, să fie cu tine pentru totdeauna. Acesta este Duhul Adevărului, pe care lumea nu poate primi, pentru că nu-l vede și nici nu-l cunoaște. L-ai cunoscut, pentru că el rămâne cu voi, și va fi în voi."(Ioan 14: 16-17)
Duhul Sfânt este Duhul lui Dumnezeu. Duhul exaltă Isus Hristos și condamnați oameni de păcat, nedreptate, și a judecății. Duhul permite omenirii să înțeleagă adevărul, îi cheamă pe toți la Salvator, efectele de regenerare pentru cei care acceptă pe Hristos ca Mântuitor, și infuzează credincioși cu rodul Duhului.

salvare - "Este prin har, prin credință că ești mântuit. Acest lucru nu este de la voi; ci este darul lui Dumnezeu, nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni."(Efeseni 2: 8)"Oricine va chema Numele Domnului, va fi mântuit."(Romani 10:13)
Mântuirea păcătoșilor este în întregime lucrarea lui Dumnezeu de har, oferit de bunăvoie tuturor celor care îl acceptă pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor, care prin viața, moartea și învierea a căpătat o răscumpărare veșnică pentru credincios. Această mântuire prin har, prin credință, este asigurată prin pocăință și acceptarea lui Isus Hristos ca Domn.

scriptură - "All Scriptura este insuflată de Dumnezeu și este util pentru predare, mustre, corectarea și formare în neprihănire. . . ."(2 Timotei 3: 16)"Legea Domnului este desăvârșită, înviorează sufletul. Statutele Domnului sunt demne de încredere, făcând înțelept pe cel simplu. Preceptele Domnului sunt drepte, dând bucurie inimii. . . . Rânduielile Domnului sunt sigur, și toate sunt drepte."(Psalmul 19: 7-9)
Sfânta Biblie este o carte de inspirație divină a Vechiului și Noului Testament, Scripturile cu autoritate pentru credință și practică, în care calea mântuirii și sfântă de viață este iluminați. Criteriul prin care Biblia trebuie interpretată este Isus Hristos.

omenire - "Așa că Dumnezeu a creat pe om după chipul său; după chipul lui Dumnezeu, el le-a creat; bărbat și femeie ia creat."(Geneza 1:27)
Creat după chipul lui Dumnezeu, omenirea este lucrarea de încoronare a creației. Prin libera alegere, oamenii rebele împotriva iubirii lui Dumnezeu, se rupe relația prin călcarea poruncilor lui Dumnezeu și care se încadrează sub condamnare. Numai harul lui Dumnezeu poate restaura oameni într-o relație corectă cu Dumnezeu și să le permită să-și îndeplinească scopul creator al lui Dumnezeu.

Biserica - "Și el a pus toate lucrurile sub picioarele lui și l-au făcut cap peste toate lucrurile Bisericii, care este trupul Lui, plinătatea Celui ce umple totul în toți."(Efeseni 1: 20-23)
Biserica este compusă din toți adevărații ucenici ai lui Hristos. Isus Hristos este Capul Bisericii. Creștinii trebuie să se asocieze cu bisericile locale. Biserica este un organism autonom, care operează sub domnia lui Hristos. Fiecare biserică este dată autoritatea de a se închina, să efectueze lucrarea, și să-și exercite darurile și privilegiile investite în ei de către Hristos.

ultimele lucruri - În Dumnezeu timp propriu și modul propriu, Dumnezeu va aduce lumea la capătul său corespunzător. Dumnezeu a rânduit o zi când El va judeca lumea prin Isus Hristos, când toți oamenii vor primi doar răsplata lor; necredincioșilor va merge în pedeapsa veșnică; cei drepți, în viața veșnică.

Noastră creștină mondială View

Universitatea Creștină este un braț educațional al bisericii, trupul lui Hristos. Hristos este Domn al Universității creștine, așa cum El este biserica. În Cristos ". . . sunt ascunse toate comorile înțelepciunii și ale științei."(Coloseni 2: 3) Hristos este"chipul Dumnezeului celui nevăzut. . . . Căci prin El au fost create toate lucrurile, atât în ​​ceruri și pe pământ, vizibile și invizibile. . . toate lucrurile au fost create prin El și pentru El. El este mai înainte de toate lucrurile, și în El toate lucrurile sunt ținute împreună."(Coloseni 1: 15-17) Hristos este creatorul și centrul universului.

Isus a declarat: "Eu sunt Calea, Adevărul și Viața." (Ioan 14: 6) Este acest mod, acest adevăr, această viață promovează Universitatea Creștină. Domnul nostru ne invită să "Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată puterea ta și cu tot cugetul tău."(Matei 22:37) Această invitație acceptăm. Tot adevărul este adevărul lui Dumnezeu. Toată învățătura de sunet este o parte din moștenirea noastră creștină și chemarea, și este centrată într-o viziune asupra lumii creștine, unde Isus este Domn, iar noi suntem ucenicii Lui.

Biblie

Întrucât, Consiliul de administrație al Carson-Newman University, în cadrul reuniunii regulat programată din 19 octombrie, 2007 de primit o recomandare de la un mandatar să ia în considerare o declarație cu privire la credințele membrilor consiliului despre Sfânta Scriptură. BE HOTĂRÂȚI IT, că Consiliul de Administrație al Carson-Newman Universitatea nu aprobă în unanimitate următoarea declarație: "Noi, Consiliul de Administratie al Carson-Newman University, nu afirmă Sfânta Scriptură ca fiind dată de Dumnezeu prin oameni, pentru oameni. Cuvântul complet și final al lui Dumnezeu este descoperită în Isus Hristos. "

Afirmarea creștine comunitare și conduită

Ca o comunitate academică în mod intenționat Christian Carson-Newman Universitatea se străduiește să urmeze principiile creștine în toate aspectele vieții sale comunale. Noi ne supunem învățăturile și exemplul lui Isus Hristos în toate relațiile și munca noastră. Persoanele care aleg să devină o parte din familia Carson-Newman sunt de așteptat să adopte valorile morale, etice și biblice pe și în afara campusului. În domeniul sexualității, sunt de așteptat un stil de viață în concordanță cu învățătura biblică. a declarat în mod specific, intimitatea sexuală trebuie să fie exprimat în mod exclusiv în interiorul legământul căsătoriei, care trebuie să fie între un bărbat și o femeie. Valorile noastre creștine servesc interesele tuturor în cadrul familiei Carson-Newman.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Carson-Newman University

Universitatea Carson-Newman este membru instituțional al Asociației Naționale a Școlilor de Muzică. Departamentul de Muzică vă poate ajuta să urmeze pasiunea, dacă sunteț ... [+]

Bachelor of Arts în Muzică

Universitatea Carson-Newman este membru instituțional al Asociației Naționale a Școlilor de Muzică. Departamentul de Muzică vă poate ajuta să urmeze pasiunea, dacă sunteți în căutarea de a efectua, de a preda, sau să conducă închinarea. Avem o tradiție mândru de a pregăti studenții noștri să fie profesioniști capabili și cunoștințe cufundate în artele muzicale. Devotată văzând studenții reuși, facultatea noastră cu experiență și abordabil a câștigat o reputație pentru o provocare studenților obligându-le să reușească. Cu o facultate de muzică raportul elev mai mic de 10: 1, elevii culege beneficiile de clase mai mici, cu mai multă atenție individuală. ... [-]

Statele Unite ale Americii Jefferson City USA Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carson-Newman University

De peste treizeci de ani, Carson-Newman a învățat elevii despre filme și realizarea de filme. Un important film interdisciplinar combină acum cursuri în producția de fi ... [+]

Bachelor of Arts în Studii de Film

"Film School" la Carson-Newman

De peste treizeci de ani, Carson-Newman a învățat elevii despre filme și realizarea de filme. Un important film interdisciplinar combină acum cursuri în producția de film și de scris, cu studiul academic de imagini în mișcare într-un context creștin. elevii de film perfecționa ambarcațiunile lor ca realizatori de film, in timp ce studia estetica cinematografiei și activitatea industriei imaginilor în mișcare.

Arts Festival Mossy Creek documentar este doar una dintre multele moduri studenți Carson-Newman film se conectează la profesie. Festivalul oferă oportunitatea studenților și realizatori de film documentar profesionale pentru a împărtăși poveștile lor cu campusul și comunitate.... [-]

Statele Unite ale Americii Jefferson City USA Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carson-Newman University

Bine ați venit pe pagina de web Carson-Newman Școala de Religie. Scoala noastra oferă o selecție bogată și variată de accentelor de grade, care variază de la major Religi ... [+]

Bachelor of Arts în Religie: Conducere și etică

Bine ați venit pe pagina de web Carson-Newman Școala de Religie. Scoala noastra oferă o selecție bogată și variată de accentelor de grade, care variază de la major Religia de bază la un important cu una dintre următoarele accentelor: limbile biblice, studii biblice, recreere biserica și lucrarea de tineret, minister, filozofie și religie, de conducere și de etică, slujirea pastorală, și spiritualitatea și artele.

școala noastră îmbrățișează o identitate care reflectă moștenirea noastră baptistă și ceea ce este cel mai bine într-un ideal fundal de arte liberale. Traiectoriile cheie care modelează misiunea și personalitatea noastră se numără următoarele: Facultatea va permite studenților să dezvolte o alfabetizare teologică și filosofică; a îmbunătăți lectură critică, scris și abilități de gândire; să stabilească o bază biblică și competența de a aborda probleme de viață și probleme în secolul 21; hrăni o spiritualitate robustă; a crea un sentiment de misiune, conștiință socială și cetățenia globală; și să se pregătească pentru un angajament și de conducere în biserica locală.... [-]

Statele Unite ale Americii Jefferson City USA Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Carson-Newman University

Dacă sunteți interesat de o carieră industrială și studii postuniversitare în domeniul biotehnologiei, puteți alege să "dublu majore", in ambele biologie si chimie sau ch ... [+]

Bachelor of Science în Biotehnologie

Studiul biologie la Carson-Newman pregătește student pentru o varietate largă de opțiuni de carieră după finalizarea programului. Un grup divers de facultate oferă peste 37 de cursuri diferite în toate domeniile de biologie. În plus față de cursuri tradiționale, Departamentul de Biologie oferă oportunități unice pentru studii individuale prin intermediul Externships, proiecte independente, și stagii de asistență de predare. După absolvire, absolventii introduceți o varietate de domenii profesionale, inclusiv în domeniul sănătății, educație, cercetare și industrie.

Pentru a afla mai multe despre unele cercetari de taiere Edge folosind biotehnologie, vizualiza un scurt video online la adresa:... [-]

Statele Unite ale Americii Jefferson City USA Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carson-Newman University

Majore de contabilitate la Carson-Newman pregătește studenții pentru o varietate de oportunități de carieră, inclusiv contabilitate publică, industrie și guvern. ... [+]

Bachelor of Science în contabilitate

Afaceri, Studii de licență

Departamentul de afaceri Carson-Newman oferă studenților o oportunitate pentru o experiență unică de învățare într-un mediu de arte liberale creștine. Departamentul de afaceri adoptă Declarația Carson-Newman University of Scop ca se străduiește să educe elevii săi în linii mari în domeniile relevante pentru rolurile lor viitoare în calitate de lideri de afaceri și comunității creștine într-o societate globală.

Departamentul de afaceri se străduiește să: devenit un program de afaceri de premier. preda cu excelență într-un profesionist, îngrijirea și cultivarea manieră. să prezinte un curriculum progresiva, care este o provocare și integrată. produc profesional, etic și lideri slujitori pregătiți punct de vedere tehnic. contribuie la conservarea mediului și dezvoltarea economică a regiunii. oferi studenților cu modele de conducere și îndrumare creștină. ... [-]
Statele Unite ale Americii Jefferson City USA Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carson-Newman University

Elevii cu o mare finanțe sunt pregătite pentru a gestiona investițiile, gestionarea riscurilor, buget și obținerea de capital, și să analizeze tranzacțiile imobiliare. A ... [+]

Bachelor of Science în Finanțe și Economie

Afaceri, Studii de licență

Departamentul de afaceri Carson-Newman oferă studenților o oportunitate pentru o experiență unică de învățare într-un mediu de arte liberale creștine. Departamentul de afaceri adoptă Declarația Carson-Newman University of Scop ca se străduiește să educe elevii săi în linii mari în domeniile relevante pentru rolurile lor viitoare în calitate de lideri de afaceri și comunității creștine într-o societate globală.

Departamentul de afaceri se străduiește să: devenit un program de afaceri de premier. preda cu excelență într-un profesionist, îngrijirea și cultivarea manieră. să prezinte un curriculum progresiva, care este o provocare și integrată. produc profesional, etic și lideri slujitori pregătiți punct de vedere tehnic. contribuie la conservarea mediului și dezvoltarea economică a regiunii. oferi studenților cu modele de conducere și îndrumare creștină. ... [-]
Statele Unite ale Americii Jefferson City USA Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carson-Newman University

Departamentul de Psihologie de la Universitatea Carson-Newman încearcă să ofere o excelentă experiență de învățare de licență într-un mediu creștin de susținere. Departam ... [+]

Licențiat în științe psihologice

Departamentul de Psihologie de la Universitatea Carson-Newman încearcă să ofere o excelentă experiență de învățare de licență într-un mediu creștin de susținere. Departamentul este amplasat în clădirea Chambliss. În plus față de cursuri academice tradiționale, Departamentul de Psihologie oferă mai multe oportunități practice prin munca de teren comunitate, stagii, proiecte independente de cercetare și predare stagii de asistență. O trăsătură distinctivă a Departamentului de Psihologie este accentul nostru pe participarea comunității și de servicii. După absolvire, absolventii au intrat într-o varietate de domenii profesionale, inclusiv sănătatea mintală, ministerul, educație, drept, cercetare, afaceri și industrie.... [-]

Statele Unite ale Americii Jefferson City USA Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carson-Newman University

Alege acest grad pentru a intra în schimbare rapidă și în creștere domeniile de biochimie si biotehnologie, fie imediat după colegiu sau înainte de a intra absolvent de ș ... [+]

Bachelor of Science în Biochimie

Chimie și Biochimie

Chimia este uneori numită "știința centrală". Chimie se concentrează asupra compoziției, caracteristicile și modificările de materie și, prin urmare, are legături naturale la diverse domenii, precum biochimie si meteorologie, medicina si inginerie, arheologie si neurologie, sau electronică și psihologie.

După un program de licență de 4 ani în chimie, unii dintre absolvenții noștri merg la muncă în guvern, industrie, sau de educație, dar altele continua studiile, inclusiv în continuare absolvent de școală, scoala medicala, scoala farmacie, sau alte profesii din domeniul sănătății. Pentru a ilustra numeroasele opțiuni de carieră disponibile în chimie, aici este o listă parțială a pozițiilor reale deținute de absolvenți de chimie CN, în diferite etape în carierele lor: cercetare de laborator (de bază și aplicată), misionară medicală, managerul unei fabrici producătoare (SUA și de peste mări ), profesor de liceu de chimie, analist de mediu, personalului consultant într-o firmă de avocatură, profesor universitar, Catedra de biochimie intr-o scoala medicala, agent de vânzări farmaceutice, dezvoltator comercial de produse de consum, senior director de programe radioactive federale, inventator-holding de brevete și manager (produse farmaceutice, de personal, de cercetare).... [-]

Statele Unite ale Americii Jefferson City USA Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Carson Newman Campus Tour